Snart

Jag kom nyss hem, slaggade över hos Dejv igår. Han hämtade upp mig vid 9 så drog vi till Maxi, köpte en massa tidningar att ha med på tåget. Sen körde vi till Hemmakväll och det fick bli Crank 2. Såg ju 1an ihop för ett par år sedan, men den var ball. Riktigt ball! Visserligen tycker ju jag att det e en killfilm.. Tjötade lite innan vi bestämde oss för att sova. Morgonmyste lite innan han åkte till jobbet , jag låg kvar och sov i cirka 2 timmar. Gjorde mig iordning och gick hem! Nu har jag packat det allra sista, ni vet sminket, tandborsten och sådär. Hoppas att jag inte har glömt något. Längtar tills jag e framme! Ikväll blir det barnpassning och idol. Imorgon är det dags för shopping och utgång! Baah, ska bli superkul. Kommer att bo hos Mikaela och Jakob som bor på Östermalm -Gärdet. KUL! Vi hörs säkert under dagarna..

Klicka för att stänga bilden


080912


19.19

Hämtade upp ida förut och åkte till min tandläkare. Jag går hos en ny tandläkare på Källstorp nu, trivdes inte med min förra! Den nya var skitbra, tyvärr hade jag ett hål. Har tendens till att få det jättelätt! Så jag fick en ny tid i Januari. Vi åkte ner till stan, tog en fika på Espressohouse och tjötade. Efter det drog vi hem till Ida för att fixa hennes hår. Skitsnygg blev bruden som numera är brunett! Mjau. Kom väl hem vid 4 tiden, sen dess har jag packat och sovit. Har varit sjuk hela denna veckan men idag har det varit extra kass, tråkigt eftersom jag åker imorgon! Men det blir till att knapra piller nu.. Ikväll skulle vi gått på bio men dissade det med tanke på att tönten hade träning tills halv 9, så vi ska iväg o hyra en rulle sen istället -mysigt.
 


Blogga

aah, nu glömde jag allt att blogga igår;) Vet att vissa av er e besvikna..höhö. Vart iallafall hemma och packade och chillade hela dagen. Vid 5 hämtade jag Lollo, vi drog donken eftersom ingen av oss orkade laga mat. Sen drog vi stan en runda och där hittade jag mig en svart pälshalsduk. Sen gick vi hem till mig! ida kikade förbi oxå runt 7 tiden, vi myste hela kvällen framför massa progs men det blev mest tjejsnack måste jag säga. 

Nu ska jag hämta bilen för att åka till tandläkaren med Ida. Haha, måste ha sällskap;) Sen ska vi fika och färga håret på lillen. Men efter det måste jag packa massor, har bara börjat ta fram lite saker. Panik! Ikväll ska jag på bio, 2012 med Dejv. KUL!  

Tisdag

Åh, mysig kväll!
Mötte upp Lovisa & Elin utanför odén vid 6 tiden. Köpte allt som behövdes till våran chicken fajitas sen drog vi hem till mig och lagade maten! Precis när vi börjat käka kom även Carro förbi, mys. Sen blev det Ugly Betty och DH samt som vi smed lite planer inför nyår. Mmmm, can't wait. Denna nyår ska bli den bästa! Och detta året ska jag överhypa det, vilket jag aldrig har gjort förut. Nu ska jag ladda mp4an med lite musik, måste ha bra musik till tåget på fredag och imorgon tänkte jag väl köra på en powerwalk, var på tok för länge sen.

Puss på er.

Home

Hello! Hemma nu efter att ha varit i D's lägenhet hela dagen. Trött har jag varit, jättetrött. Så det var skönt att bara mysa under täcket framför bra program. Strax ska jag möta upp tjejerna utanför affären, vi ska handla mat! Idag blir det chicken fajitas, muums! Senare kommer även Carro hit, alla 4 ska se på Ugly Betty och Desperate Housewives, girls night!! Det gillar vi.

gosigt

Vem älskar inte att sova bredvid en gosig person?
Så det får det bli, nu.
Vi hörs imorgon babes.


Snart


Får jag träffa min bästis som jag inte sett sen augusti!


Är det OK?

Att skratta åt folk som är ledsna av en helt patetisk anledning?
- Ja det är det, HAHAHAHAHA!
Där hade vi  dagens skratt.
Puss på er


Regn

Att det alltid ska regna, det har fan inte varit någon sol i hela November nästan. På en blogg läste jag att det varit 4 soltimmar i hela november, helt sjukt ju? Baah. En anledning till att bara gosa ner sig framför massa filmer men det tröttnar man ju på tillslut. Jag har iaf fått ordning på mina långa naglar nu så dom e snygga o fräscha till helgen;) Fransk manikyr fick det bli eftersom det inte e så snyggt med varken röda eller svarta naglar när man har så långa. Försökt komma på lite vad jag behöver shoppa i stockholm med, men det e ingen idé att planera för mycket för då lär jag inte hitta det jag vill ha. Tänkte väl göra mig iordning lite och ta tag i dagen, ska laga mat strax. Ikväll ville D ha sovsällskap, mysigt! Men innan dess blir det väl kanske en runda på stan? Åh btw, har ni hört om Skridskobanan som ska bli på torget, underbart. Jag kommer åka skridskor varje dag, man kan hyra det för 40 kronor men  jag tror jag kommer att tjäna på att införskaffa mig ett par istället. Fatta vilken julstämning det kommer bli och jag som har utsikt över hela torget från mitt vardagsrum, love it!


Inspiration


En pälsväst e jag sugen på! Mjau..


Emelie


åh, sommar, solblekt hår, ruffsigt hår.....mmmmmm


Myspys

Med mina tjejer, vi har kikat på One Tree Hill, Gossip Girl, vem kan slå Filip & Fredrik samt Paradise Hotel.
Har väl tänkt att sova strax, e rätt trött faktiskt. Somnade ju sent inatt.

Pussar


Damn, he's hot


Paradise Hotel ikväll, dreggla lite... Mmm...


Bara några dagar kvar

Klicka för att stänga bilden
Längtar som ett djur till min babe i Stockholm!!
På fredag ses vi, längtar längtar längtar!


HAHA!


Jag tycker verkligen att jag passar in här, Sääh! Det var verkligen en engångsförteelse, BS är inte riktigt mitt ställe ass.


Lördagsmys

Kan ju börja med att säga: Ja, jag är gravid. I 8 månaden, lagom till jul kommer jag få en sweet kiddow -SÄÄH! Haha ni ger mig så söta kommenterer ibland;) Nae hade jag varit gravid på den bilden du kommenterade så hade nog min mage varit väldigt stor nu - but it's not;) Så jag tror inte jag e det ass.

Gårdagen var jättemysig, mötte upp Ida & Lovisa utanför mig vid halv 8 tiden. Vi gick bort till Per's lägenhet där Fancie var. Kikade på Robinson och Paradise Hotel! Vid halv 12 drog vi oss eftersom Fancie kände sig dålig.. Jag drog mig upp till David och kikade på tv, slutade med att jag slaggade där. Nu är jag precis hemkommen:) Idag blir det mys med girlsen, Elin & Lovisa. Vi ska se på One Tree Hill, Gossip girl och sen vet jag inte riktigt vad det e mer för program. Mys blire iaf, i like!


Mjau


Saknar Cypern & värmen!


Lördag

Hey! Vaknade nu, trött som katten.. Gårdagen var nice, myste med alla brudarna hemma hos Lovisa! Vid halv 12 drog jag mig bort mot D's lägenhet för att hämta min laddare jag glömt där, mötte upp kristian och var sällskap med honom medans han väntade hos D som hade varit hos en vän;) Haha. Stod i min bur och tjöta ett tag sen var det dags att gå upp och lägga sig. Men det blev inte läggdags fören vid halv 4 inatt, iomed att jag var iväg med Elin & Lovisa en stund på natten. Hemlisar it is! Idag blir det förmodligen väldigt lugnt, har precis pratat i telefon med Dejv i en timme typ, mycket att prata om;) Blev medbjuden hem till hans mor på middag & fotboll men var inte alls sugen på det idag. Har egentligen inga andra planer heller men det enda jag vet är att jag ska se Paradise Hotel XL ikväll. Cimon, mjau!

Give me some love


Come to mama!


snyggsnyggsnygg


Helt klart den snyggaste bloggaren jag vet!


Äntligen fredag

Älska fredag!! Vaknade vid 12 idag tror jag, det var skönt att få sova ut efter gårdagens bravader.
Jag mötte upp Lovisa igår vid 7 tiden efter att jag hade varit uppe på gina och bytt mina lackleggings och lämnat tillbaks nyckeln. Vi gick hem till mig och började göra oss iordning, beslutsångest vad jag skulle ha på mig, som vanligt! Slutade med lackleggings, ett längre svart linne & skjortan och lovisas ankelboots. Snyggt! Sminkade lovisa, hon blev riktigt snygg i sotade ögon!! Började dricka och strax före halv 10 drog vi oss mot Lipz. Chillade där med ett par cider och efter en stund kom även Malin. Helt galen kväll! Haha, kul hade jag. Men idag mår jag som förtjänat. Blir mys med min Lovisa ikväll! Kanske några andra med, men vi får se.

Lipz, baby


Thursday

Torsdag, javisst. Hade svårt att sova inatt, vet inte varför! Men somnade tillslut och fick min sovmorgon till 12. SKÖNT var det. Efter ngn timme kom Lucas och Amanda hit för att bli passade. Så jag har lekt med dom ända fram tills nu, baah. Det tog på krafterna;) Ikväll blir det Lipz med Lovisa, kulkulkul! Cya.

Mjau

Ikväll gör vi Lipz osäkert!



Lucas


Åh fina fina Lucas!


Onsdag

Vaknade upp hos D idag, kikade lite på tv innan jag började göra mig iordning. Drog hem för att käka lunch/middag vid halv 2, meeen så hade ju mamma glömt av att göra det. Så hopp, en frukt fick det bli sen sprang jag iväg till jobbet. Mamma fick komma in med maten vid 4 istället. Precis slutat, haft en riktigt bra dag på jobbet! Kommit in jättesöta nattlinnen som jag bara måste ha, älskar sånt. Nu ska jag väl bara ta det lugnt ikväll, se på Paradise Hotel och mysa. Just det ja, glömde säga att jag klippte mig igår oxå, känns hur skönt som helst!:) Dock känns det rätt kort, men det växer ju snabbt så. Haha btw, tro inte att jag har posat inne på Gina när det var öppet! Gjorde det såklart efter stängning;)


Bra dag

Vaknade vid 11, kollade det sista på våra bästa år. Underbar julstämning!  På tal om jul så är det snart jag & D ska på julbordet med hans jobb, 5 december för att vara exakt. Ska bli nice.. Gjorde mig iaf iordning för att möta upp daddy och få bilen, åkte o hämtade upp lollo och vi drog vidare till Överby. Där blev det spontan shopping! Har inte hänt på länge att den första butiken jag går in i och det första plagget jag tar i blir det jag köper:P hittade mig en gör snygg flanellskorta! Så den fick d bli, blev även hårfärg och ögonbryns färg. När vi åkte hem mötte vi upp Elin i stan och där fick det bli ett par nya lackleggings oxå då mina gamla inte är så lackiga längre.. Nu har jag precis färgat håret, vet inte alls om det blev bra. Exprementerade lite idag förstår ni, kanske tar en bild på resultatet imorgon. Ska jobba då btw, 12 till 19 i odén.. Nice huh?



God morgon god morgon

Sovit gott?
Det har jag! Avslutade kvällen med en timmes långt samtal med Dejv, diskuterade olika saker. En grej som jag heelt hade glömt av. Haha, igår morses när han skulle till jobbet och "väckarklockan" på "min mobil" ringde, så tog han upp den, börjar slå på mobilen 1000 gånger typ (touch på min mobil). Sen kastar den till mig och säger " Emelie, stäng av den då". Så vaknar jag till och ser att det i själva verket är HANS mobil och det är hans FARMOR som ringer. Haha! Hur trött får man lov att vara.. Sött. Det var samma sak för nåt år sen då han oftast brukade svara i telefonen när det var väckarklockan som ringde. Inte lätt att vara morgontrött ass. Iallafall, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen göra mig iordning för att åka en snabbis till överby med Lovisa, behöver köpa hårfärg. Senare kommer Sofia & Elin hit  & då ska det klippas. Ska bara försöka komma på hur jag vill klippa mig. Brukar vara en liten pussy när det gäller det där och bara klippa topparna och klippa rakt. Men nu funderar jag på en liten uppklippning ;) Vi får väl se.


Kommer ni ihåg?


Måndag

Hej på er!
Måndag igen, älskar det. NOT.. Långt kvar till helgen, tråkigt väder och ja. David hämtade upp mig igår, vid 8 tiden. Vi åkte till Jätten för att handla lite frukt och annat. Sen skyndade vi oss hem, missade dock halva parlamentet så båda vart något besvikna. Kikade iaf på Chuck and Larry, sådär bra ass. Fick plågas och kolla på sporten ett tag, sen somnade vi. Vaknade imorses med något mycket träningsvärk efter gårdagens hemmaträning som föresten inte gick super. Det var nog sant det där med att jag inte ska överanstränga mig när jag håller på med mitt projekt. Gjort lite ärenden idag, känns skönt att fått de gjorda.
Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Imorgon ska jag klippa mig! undebart..


BOKAT!

Stockholm 27 November - 2 December!

Hur underbart? Ska bo hos världens bästa Mikaela.
Shopping, Fika, Idolmys, Utgång & massa tjejsnack! LOVE
Självklart är jag där för att hälsa på mina andra snuttor också
Jessica och Sofia!


Simpor och Grodfötter


Åååh jag säger ju det, ÄLSKA 90 talet..


Hemmaträning

Perfekt idag på en söndag! Trött och go e jag men vill ändå göra någonting, e inte så sugen på en powerwalk idag. Får se om det blir ngt med det senare. Efter nyår hade jag tänkt att börja gymma på friskis, det blir ett bra nyårslöfte! hihi. Så än så länge kommer jag att köra på hemmagym eftersom jag inte får ta ut krafterna för mycket nu under 2 veckor då jag håller på med ett projekt;) & Carro e min coach, i like. Hantlar har jag, hopprep och rockring hade jag tänkt att införskaffa mig imorgon om det blir en sväng ut till Ö-by då.
 
Spelar en go lista samtidigt, mmmh älska 90 talet!




pictures


01.39



Haha, trött! Med dessa bilder säger jag Godnatt! :)


Underbar kväll!

Mötte upp Malin utanför Strandgatan vid 9 tiden. Gick in och såg att Disa jobbade, hon hade bara en halvtimme kvar på sitt pass så hon joinade oss när hon hade slutat. Jag tog mig en kopp grönt te medans brudarna drack vin & öl. Kände mig något duktig när jag inte föll för grupptrycket;) Mycket hade vi att prata om och bestämde utgång i Göteborg när min vita månad är över! KUL. Vid 11 kom även Linus & Tommy och joinade oss, sen Adam efter en stund. Nu har jag nyss kommit hem, ligger & ser på någon film på tv samtidigt som jag chattar med roliga polers! I like. Äter clementiner gör jag oxå, har blivit lite av min drog de senaste dagarna. Huvudvärken har börjat komma oxå! Hmm, måste nog dricka mer vatten. 2 liter har det inte blivit idag iallafall!

Dag 3 är avklarad, nu är det bara 11 kvar. KÄMPA!!


Wondering


Om vissa bara kunde skita i vad de skulle göra i denna situationen och istället stötta en för ens val! Och framför allt, sluta tjata. Det leder ingen vart ändå, jag har gjort mitt val och det står jag fast vid. Vissa vänner vet hur man stöttar, lyssnar och förstår ♥

Empire state of Mind



Pumpar go musik samtidigt som jag städar mitt rum, behövligt!
Dags att packa ner alla studentnallar som har varit uppe i rummet på tok för länge..


Chillnani

Mötte upp Lovisa, hade tänkt att gå till Myrorna och kika lite men det var stängt. Vi drog en runda på stan, träffade på Julia - söten! Det var mysigt att prata med henne lite. Sen drog vi upp till Sara på Glitter och tjötade med henne, köpte mig ett par gråa leopard strumpbyxor av henne med, balla! Nu sitter jag här och kollar på resor till Stockholm. Förhoppningsvis åker jag upp i slutet på November för att hälsa på mina käraste 08-or, Mikaela, Sofia och Jessica! Åh. Saknar dom allihop.. synd att man inte har bättre kontakt med släkten där uppe oxå, är ju faktiskt en hel drös. Mormor, plastmormor,  massa kusiner, moster och morbröder. Men jag väntar på svar av Mikaela, måste veta om hon e hemma den helgen som jag har tänkt att åka upp. Lovisa ska nämligen upp den 27 och bo hos Sofia för att de ska på Paramore på måndagen. Så det vore nice att ta sällskap dit! Shoppa och mysa med mina sötisar, åh..


Kalas


Lördag

Mötte upp tjejerna utanför mig igår efter jobbet. Sen gick vi hem till Lovisa för att se på idol och några andra program. Vid 12 tiden drog vi oss hemåt, jag & ida tog sällskap. Gick hem till mig för att hämta saker och sedan över till D. Han var dock inte hemma, jag kollade lite på film sen somnade jag vid halv 2. Han kom nog inte hem förs halv 4 skulle jag tro. Vaknade vid 12, kikade på tv och nu har jag precis kommit hem. Om cirka en timme ska jag möta upp Lovisa i stan för att checka läget där lite. Ikväll har jag faktiskt inga planer, skönt på ett sätt men ändå inte. Ingen alkohol för mig de kommande veckorna iaf;) Duktigt!


Work

Hej!
Knallade över till Dejv igårkväll, kanske vid 11 halv 12 snåret. På vägen stötte jag på Oscar, helt oväntat. Killen har ju flyttat till Karlstad så har inte träffat han på några veckor. Hihi, tjötade lite men jag var tvungen att gå upp var sjukt trött! Pratade lite med D men det blev sängen snabbt. Blev lite morgonmys innan han var tvungen att sticka iväg till jobbet och jag somnade om, underbaaart!

Nu har jag precis kommit hem. Håller på att göra kyckling med wook. Det blir dagens lunch/middag! Ska dra mig till jobbet vid 2. Vid 7 slutar jag och då ska jag nog träffa tjejerna för att se på idol. Love fridays!


Shoppat

Hejdär!

Mötte upp Lill-Ida utanför odén vid 5 tiden. Kikade runt lite, visste egentligen inte vad jag var ute efter men sugen på shopping som vanligt. Hihi, hittade mig tillslut en topp & ett nitarmband från Lindex. Oväntat, brukar inte handla där! Efter en timme drog vi oss hem till mig och åt frukt, haha. Efter en liten stund drog hon sig. Sen dess har jag bara chillat, tanken var att gå ut ikväll (Nykter). Men jag ändrade mig, e inte alls sugen. Så jag har varit hemma och kikat på "Mammas pojkar" och ätit fruktsallad. Gott!



Slussarna

Blev ingen pwalk med C imorses, hon hann inte tyvärr. Så det vart ju synd! Men istället sov jag ut och vaknade väl vid kvart i 11, slängde på mig träningskläder och mötte upp ida utanför mig strax efter 11. Vi gick runt slussarna och sen till affären för att köpa mig massa frukt och naturell yoghurt. Så nu sitter jag & äter yoghurt med kiwi i, mums!


Kvällspromenad

Mötte upp Carro utanför odén vid kvart i 8. Vi gick förbi egna hem & sandhem och sedan bort mot hjortmossen för att sedan gå ner mot stan igen. Satte oss vid högskolan och tjöta lite. Vi hade på tok för mycket att prata om - love! Imorgon blir det en p-walk med henne 08.30. Sen ska jag iväg på en till vid 11 med Ida :) Göttgött!

Cya


Jobbat

Hey!
Jobbet gick alldeles perfa. Det var kul idag även fast det inte handlade om så många timmar! Baah, vi har fått en jättebra skiva att spela, med typ " i gotta feeling " och "halo" fast i remix då. De flesta vet ju att Gina inte spelar sån musik i vanliga fall, så när jag fick höra denna musiken blev jag lycklig kan jag lova, hihi! Nu ska jag möta Carro om 5 minuter, skulle bara springa hem & byta jacka för skinnpajen passar inte riktigt november-kvällar:)
Puss på er.

Seg

Sjukt seg är jag idag! Hade tänkt att gå ut på en powerwalk efter min systers barn hade varit här. Men efter att jag hade dansat massor med Amanda till Smurfarna och Abba så blev jag trött! och alla e fortfarande kvar, inklusive min syster. Men nu ska jag istället gå till jobbet, ska hoppa in för någon som har blivit sjuk! I like. Så vi hörs senare. Måste göra mig iordning nu..

Snyggt från Chicy.se


Home

Äntligen hemma! Känns som jag har flängt runt hela dagen. Åkte ju till överby med Lollo för att hitta ett sött nattlinne & visst gjorde jag det. Kan visa bild på det imorgon. Blev ett par matchande trosor till det oxå, sexy!;) Blev en sväng in på Gina oxå och där köpte jag mig en enkel topp som man kan ha till allt, perfa. Sen drog vi förbi Maxi för att jag skulle handla mat. Sen släppte jag av Lovisa, för att åka direkt till David. Han var ju självklart inte hemma så jag gjorde iordning maten (tacos) och han kom hem precis när det vart klart. Kikade lite på tv efter det sen var väl det meningen att jag skulle träffat Elin & Lovisa för att se på DH. Men jag fick sjukt ont i magen så jag stannade hemma i Davids lägenhet medans han var med Kristian. Det är skönt att få vara för sig själv när man inte mår super. Nu har jag precis kommit hem. Imorgon kommer Amanda & Lucas hit på morgonen, för sis ska iväg på ansiktsbehandling, lyx! Efter jag lekit med dom ska jag dra mig ut på en powerwalk, på dagen har jag inga speciella planer men kvällen blir det iaf promenad med min C ♥


The Veronicas - Untouched


Underbart!

Vaknade upp i davids lägenhet idag igen, kollade på våra bästa år för att sedan dra mig hemåt. Satte på mig goa träningskläder och drog mig utåt! Blev en p-walk ner till slussarna för att sedan bli sjukt irriterad för att en båt ska slussas, så jag inte kommer över. Så jag vände och tog samma väg tillbaka, sjukt tråkigt. Tog sedan ut de sista krafterna på att springa upp för alla våra trappor! Underbart att känna att min kondition har blivit så mycket bättre sen jag slutade röka, eller ja "slutade", feströker gör jag fortfarande. Nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha ätit en god lunch, sen åker jag & Lollo till Överby! Ska införskaffa mig ett snyggt nattlinne, synd bara att alla e så sjukt långa, jag vill inte ha ngn som går ner till knäna, får hoppas jag hittar en kortare:)


Vill ha sommar!


Brist på annat

Vad heter du: Emelie Sandra Georgsson
Var bor du: Trollhättan
Trivs du där: Funkar
Brukar du läsa horoskop: Ibland
Har du körkort: Yes
Favoritdjur: En katt vid namn Zlatan
Festar du mycket: På det sistonde har det nog blivit en del ja
Sprit, cider, vin eller öl: Öl och cider
Brukar du bli för full: Brukar kunna hålla mig inom en viss gräns
Antal kuddar i sängen: 2 stycken
Äger du ett busskort: Nej
Vad åt du till frukost: 2 grova mackor med ost
Har du haft sex idag: Kanske det;)
Nästa mål i ditt liv: Skaffa ett jobb för att sedan flytta hemifrån
Hur svarar du i mobilen: "A hallå eller A det är Emelie"
-Antal timmar sömn inatt: Tog igen för gårdagen då jag inte alls sov många så det blev väl 14 kanske
Sov du ensam: Nej med David
Din hobby: Shoppa!
Vad är det för veckodag?: Måndag
Vad åt du senast: En morot
Vem fick du sms av senast: Oscar
Vem ringde dig senast: David
Godaste ölen du druckit: Hmm, jag är inte så kräsen faktiskt.
Vilka hårfärger har du haft: Blondt, brunt, gult(missfärgat), rosa underhår, svart underhår, och blondt med röda slingor.
Vad såg du senast på TV: Ullared
Vad läser du för bok just nu: Ingen
Längd: 162,5
Skostorlek:  37
Hårfärg: Kastanj
Är du kär i någon: Kanske jag är
Vad gör du om ett år: Förhoppningsvis har jag ett jobb & har flyttat till en egen lägenhet här eller i Göteborg.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, ibland
Dricker du: Vatten eller läsk
Vilken parfym använder du: Escada - ocean lounge
Vilka skor använder du: Just nu, mina svarta kängor
Dagens klädsel: Svarta lackleggings & ljusrosa tunika
Vad har du på dig för smycken: Silvrig klocka bara
Hur har du ditt hår: Stram hög toffs
Vad har du för smink på dig: Fondation, puder, solpuder, rouge & läppglans
Vad har du för väska idag: Svart axelbands väska
Vart sitter du nu när du gör denna listan: Hemma


Måndag

hey!
Gick över till D igår, pratade & kikade på Parlamentet. Sen åkte vi och handlade mat på Maxi! Kikade klart på "och så kom Polly" sen vart det tänkt att jag skulle gå hem, men jag stannade över natten ändå. Sov ut, vaknade av att D's mamma var i lägenheten och skulle lämna tvätt, haha båda blev livrädda. Jag för att jag inte visste att hon skulle komma(låg och sov), hon för att hon inte såg att jag låg i sängen och sov. Haha! Men vi fick oss en trevlig pratstund. När hon hade gått kikade jag på tv och somnade om igen, så trött som jag var! Hade ju knappt sovit natten innan. Är iaf hemma nu, kollat på "Ullared" som verkar vara det mest vrickade programmet jag sett.

Puss

Powerwalk

Precis varit ute och rensat tankarna på en p-walk. Gick runt slussarna för att sedan svänga upp mot innovatum och igenom hjortmossen och hem. Tog cirka 1 ½ timma, men härligt var det. Sen fick jag lite sällskap i telefonen av Mikaela en stund, det behövdes. Nu måste jag skynda mig super mycket, jag ska vara hos pappa och äta middag om 10 minuter och jag har inte ens gjort mig klar än. Det e ju fars dag idag och det måste ju självklart firas, för min pappa är nog den bästa pappan i hela världen - Jag älskar dig!

Hejsvejs

Love


Jag saknar dig varje dag.
Tack för alla gånger du ställer upp även fast du bor 45 mil härifrån.


Gårdagen

Fest hos Kristian - Bowling - Backstage - sova

Mer än så orkar jag inte skriva, då vet ni.


@ Lovisas

hey! Är hemma hos lovisa och smeker henne & Elin.. De hämtade upp mig vid 7 tiden så åkte vi till Jätten. Sen skulle tjejerna beställa mat, nachos och salladsbulle. Efter det drog vi till Lovisa. Här har vi varit hela kvällen, kikat idol & fixat naglarna. Jag har gjort fransk manikyr på mina naglar som numera blivit väldigt långa! fiiiint. Måste ju vara nice inför morgondagens galej, iofs kommer de säkert att förstöras när vi spelar bowling, hmm.
Om ett tag ska jag hem till D, han ville att jag skulle sova där inatt och det tackar jag inte nej till :) Imorgon ska jag jobba, 12 till 16 på Gina! I stan såklart. Kom och hälsa på :)

Äntligen fredag!

Tog mig en p-walk imorses! Sen gjorde jag inte så mycket mer, gick hem & chillade. Har varit hemma hos pappa en sväng precis, alltid lika trevligt att hälsa på honom. Ikväll verkar planerna vara att se på idol hemma hos Lovisa. Det blir nog trevligt! Men jag ser nog mer fram emot morgondagen då det vaknas 20 års kalas hos K :)

Puss

Haha!!


Detta klippet hade jag helt glömt av! Jag kikade precis in på Lollos blogg och såg att hon hade lagt upp detta. Så jag måste ju oxå göra det. GUD vad jag har skrattat de senaste 10 minutrarna.. Våran humor är nog inte fullt normal... Titta vettja :D


Hmm..


Såhär kul hade jag och David på vägen hem från Stockholm medans Lovisa och Kristian sov som 2 barn i baksätet. " Ser du inte min arm, den e cool ju" , ööh? okej.


Mysigt

Gick över till D förut, vid halv 6 kanske. Sötisen spelade tvspel och som han vet så hatar jag när han gör det så han stängde av det för min skull -thank god. Så vi låg och pratade och han vilade en stund medans jag pillade honom i håret. Sen hjälptes vi åt att laga mat till honom - kyckling & Ris fick det bli. Vid 8 kom Kristian och hans föräldrar upp på besök, haha. Kristian stannade kvar ett tag - Congratz till dig föresten som fyller 20 idag! Killarna bestämde sig för att dra lippan en stund, jag var inte alls sugen på att hänka på så jag drog mig hemåt istället. Planerna var väl att gå hem till Lovisa för att se EMA men jag kände inte riktigt för det + att jag hatar att gå själv hem på kvällarna(mörkrädd), hihi. Så ikväll har jag zappat lite mellan EMA och Nöjespokalen, som snart e slut. Då ska jag gå och lägga mig för imorgonbitti ska jag ut på en p-walk hade jag tänkt mig - så länge det inte spöregnar!

Puss!


Torsdag

Ärendet på arbetsförmedlingen gick bra.. Mötte upp Lovisa efteråt och vi tog en snabb runda på stan. När jag kom hem hade mami gjort en underbar kycklingsallad, åh älskart! Så det har jag precis ätit. Kanske går över och hälsar på Dejv om en stund, men ikväll ska jag iallafall leka med Lovisa. Vi ska se på EMA och mysa!

Puss


Grymmaste



Julia & Jag


Onsdag

Sov till halv 11 idag, kollade på våra bästa år och gjorde mig sedan iordning.
Jag & min syster tog en promenad bort till stavre/halvorstorp. Där hälsade vi på min syster, Amanda & Lucas. Vi lekte och fikade. Mysigt! Sen tog vi en promenad tillbaka, hämtade även min cykel som jag glömt utanför Kristian sen en månad tillbaka. När jag kom hem var jag sjukt frusen, skojar inte att vintern e på G alltså. Vilade en stund sen hämtade Elin upp mig och vi åkte bort till Jen för att se på Johan Falk - vapenbröder. Sjukt kass var den, hade förväntat mig mycket mer eftersom ettan var såpass bra. Kom hem för cirka en timme sen, så jag hann se på Grey's anatomi som var lika bra som vanligt. Imorgon har jag ett ärende på Arbetsförmedlingen, sen ska jag leka med min fis - lovisa. Vi ska se på EMA och chilla! Mysigt. Ser fram emot helgen då jag, Lovisa & Elin är bjudna på kalas hos Kristian med alla grabbarna. Det kommer nog bli great! Sen blir det bowling på det. I like.

Kisses


Jag och min bästa vän


Turkiet


Tisdag!

Hey!
Jag gick över till David igår istället, hade ingen lust att sova ensam. Så det fick det bli! Kikade lite på tv innan vi somnade sen. Vaknade imorses vid halv 8 av väckarklockan, höll mig vaken med D medans han åt frukost sen när han åkte kollade jag klart på vakna med the voice sen somnade jag om! Vaknade för ca en halvtimme sen, åt frukost och drog mig hemåt. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, återstår att se :)




Home

Hello! Det blev inte macken, istället tog jag med mig SATC - min favoritfilm. Kollade klart på den sen kom D hem, vi pratade lite och sedan bestämde jag mig för att gå hem. Jag älskar att folk inspireras av min blogg och gillar att göra likdana inlägg:) Hehe, lite ironi i det hela förstår ni. Nu ska jag iallafall ta och lägga mig i sängen för att se på tv, tänkte lägga mig tidigt idag.

Puss

Sick and tired

På att bo hemma! Så nu går jag över till D och chillar i hans lägenhet - ibland e det gött att ha hans extranyckel(självklart har jag frågat först) ;) Dock e det ju inget bra på tven ikväll så jag funderar på att kanske se någon film. Gött störande att en av mina favoritfilmer från "fjortistiden" går på tv inatt klockan 4? Varför just klockan fyra. Jag fattar inte varför man visar en film så sent, "Fjorton suger" heter den, ni alla vet säkert vilken det e! Sjukt B men ändå bra.. Haha..
Nej men macken kanske det får bli, jag såg ju filmen häromdan. Men serien är ju lite roligare, jag och David kollade på den för kanske nått år sen, den är ju trots allt i 3 ½ timme men den gången orkade vi se hela på en gång. Det gör jag nog dock inte ikväll!



Monday

Det blev en mysig stund på stan med tjejerna, var egentligen bara Ida jag skulle träffa med Jen & Elin hängde med oxå. Vi satte oss på odén cafét, där är man alltid garanterad goa platser istället för att sitta på hårda trästolar som exempelvis EH. Där satt vi i cirka 2 ½ timme, vi har ju så mkt att prata om jämt så tiden bara rusar förbi. Ida var tvungen att gå vid 6 för att möta C. Sen jag kom hem har jag kollat igenom bilder på min gamla blogg så jag tyckte det passade bra att visa några av dom här! Sweet. Ikväll blir det lugnt, har en sjuk huvudvärk. Får slänga i mig ett par alvedon och hoppas på att det hjälper.

Kisses


Memories
























Ska man?

Behöva göra en ny blogg igen bara för att slippa vissa läsare?  Hmm. Något att fundera på faktiskt! Då kan man undra sig, varför har hon en blogg om hon inte vill att folk ska läsa den. Så e inte alls fallet, jag skriver för att jag själv ska komma ihåg vad jag gjort. Samt för att mina kompisar ska läsa den, visst att andra oxå läser den men vissa läsare är bara läskiga och vill hålla koll på mitt liv och min vardag.


Mysis

Gick hem till D vid halv 7 igår, vi myste och kollade på tv. Sen tog vi en sväng ut till Maxi för att köpa lite söndagsmys! haha. Sen blev det parlamentet som har blivit våran grej varje söndag, har nog varit så i ca 4 år nu. Men jag gillart ♥ Sen kikade vi på Knocked up en stund, men vi tröttnade eftersom jag redan hade sett filmen. D ville spela tvspel istället så det gick jag med på, samtidigt som jag pillade honom i håret och pratade om helgens bravader. Vid 12 somnade vi. Han åkte till jobbet vid halv 9 imorses och jag sov kvar som vanligt, surprisade sötnosen med att städa lite i lägenheten oxå! Vet att han blir lika glad varje gång. Nu är jag precis hemkommen ska hoppa in i duschen snabbt för att sedan gå och möta Idis utanför odén. Måste till Gina för att lämna tillbaka nyckeln..

Love, Em


Perfekt kväll

Började med att jag gick och mötte upp Carro för att köpa slödryck. Sen började vi dricka, at my place såklart. Sen dök David upp, han skulle vara katt så han lånade julias svans och öron. Och mina lackleggings, hmmm. Efter en stund kom även Elin. Satt och drack ända tills halv 12 då vi var lost.com , då åkte vi iväg till Joel som hade fest. Superkul kväll! Förutom när jag kom till stan vid halv 3, jävla apa säger jag bara. Samma sak varje gång, alltid där för att förstöra. Men jag börjar vänja mig nu!

Idag ska jag vara bakis och ligga i min säng och se på tv. David har lovat att vi ska leka oxå, vi har en hel del att prata om! Så det ska bli skönt.

Ha de, hajhaj!


RSS 2.0