Underbart


Jag bara älskar såna här bilder när man ser jättelycklig ut! Och tro mig, det var vi:)


Dags för nya tag

Oj, imorgon är det nyårsafton. Fattar ni hur sjukt fort detta året har gått? Jag har så mycket bilder jag vill visa er, men har ingen ork till att lägga ut dom. Så en del har ni fått se iallafall. Mitt år har varit helt fantastiskt. Studenten, balen, studentresan till Magaluf, en underbar sommar som slutade med en tripp till Cypern. Kunde året blivit bättre? Nej, jag tror inte det. Det kan nog bli svårslaget. Nästa år hoppas jag på en bättre hälsa, ska försöka sluta röka igen. Vet inte vad som hände riktigt, jag var ju skit duktig och rökte inte på 3-4 veckor. Men sen dess har jag haft ett helvete, jag fick en hosta som inte har försvunnit än - jag är inne på 11 veckan. Helt sjuk! Men nu börjar den avta tror jag, det känns så. Vad ska ni göra på nyår? Jag ska vara med mina närmaste vänner, vi ska äta middag för att sedan festa till det och sedan gå ner till fyrverkerierna, jag hoppas att det blir en efterfest när det är klart. Jag och Lovisa var på Överby idag, då hittade jag min nyårsklänning. Är inte fullt nöjd med den men så går det när man är ute i sista sekund. Men som vanligt ska jag göra om den, gör det med mycket plagg. Ni ska få se imorgon - före och efter. Färgat håret har jag gjort idag, verkligen nödvändigt eftersom utväxter e det skabbigaste jag vet. Dock hade jag bara en på max 1 cm men man känner sig ju själv ofräsch! Busen är på och jag ska gå och lägga mig. Imorgon väntar en lång dag. Jobb -> Städ->Dusch->Göra sig iordning->Göra mat-> Hem till Jennifer->Tillbaka hit->Ner till fallen-> Efterfest? Får väl se om jag kan slänga in ett litet inlägg imorgon, annars blir detta det sista för detta året. Helt sjukt, men jag ser fram emot ett 2010!

Vi lär minnas 2009


tjugonionde december

Give me a break! Är så trött på allt som handlar om nyår. Ge mig en flaska sprit så är jag nöjd! Allt har iallafall löst sig nu. Det blir middag hemma hos Jennifer med alla brudar+ Simon. Det kommer bli en bra kväll. Vi ska sedan kila över till mig för att festa vidare. Great! Ingen utgång i år, Lipz är världens flopp på nyår. Det är samma skit där varje gång. Dagen har varit bra, började jobba klockan 12 och slutade halv 8. Jobbade med jullen, my love. Alltid lika underbart! Mycket att göra dock, stod i kassan hela dagen. Baah!

Imorgon ska jag ut till överby för att panik-handla min dress, det är så det är när man jobbar och står i varje dag så man inte ens hinner köpa en sån i tid. Shoppade idag föresten, fick in görsnygga tshirtar på Gina. Ni ska få se imorgon efter jag har shoppat och varit på jobbet! Nu kilar jag över till Dejv. Puss


2009


Made by Lovisa


Min dag

Dissade myset hemma hos Ida igår, jag hade ingen ork till att gå dit. Så jag sket i att göra mig iordning och gick sleten över till D's place för att tjöta lite. Stannade över natten och kunde sova ut ända tills 12 idag. Gjorde mig sedan iordning och gick hem för att äta lunch. Sen drog jag mig till jobbet som började klockan 2 idag. Hektisk dag verkligen, folk är som skabbiga djur när det e rea, ni ska bara veta hur jobbigt det e för oss! Sjukt. Men jag fick iallafall stå i kassan från det att jag började tills stängning, så nu är jag helt slut i huvudet. Det jobbigaste av allt är när alla kiddows rensar sparbörsan, exempelvis idag när en tjej handlade för cirka 300 kronor, hon betalade med enkronor och tior. Tack hörru! Att jobba i butik handlar inte bara om att vara trevlig mot kunder och stå i kassan. Nävars, det är en hel del som händer! Träffar helt sjukt mycket olika sorters kunder. Idag hände en mindre rolig grej som jag tyvärr inte kan berätta om. Men det var det värsta jag har varit med om under min tid som "butiksbiträde" (cirka 2 år). Jätteläskigt var det iallafalll! Nog om det, mötte Sara T på en cigg utanför odén efter jobbet. Sen drog jag mig hemåt, har städat och grejat i mitt rum nu. Hörs senare eller imorgon.

Puss

Dagens


Vita höga converse till det, idag vart jag riktigt chillnani.


Shopping



Toppen blev inge bra på bild, så den får ni se på istället! Ska bara få bilderna sen lördagen.


Exakt så


Hoppas att Natta kan lösa det på mig till våren! snyggtsnyggtsnyggt!


Ibland


saknar jag mitt blonda svall! Men troligvis ska jag ljusa upp håret till våren/sommaren.
Ska leta upp en bild på så som jag vill ha det!


Lucas


Sötaste Lucas och min en liten skymt av sis.


Söndag

Då vart julen över! Äntligen..
Igår jobbade jag mellan 11 och 16, drog sedan till Överby med Lollo för att kolla lite snabbt innan de stängde. Hann köpa mig en BH, parfym och en tunika på en kvart, duktigt. Tänkte ta bild påT sen så ni får se! Hörde av en tjej på Lipz igår att hon läser min blogg och hon vill att jag lägger upp mer bilder;) Det ska jag väl kunna lösa för er mina kära. Drog iaf hem efter det, gjorde mig iordning och sprang bort t Lovisa. Där förfestade vi, Jag Lovisa IdaM David Kristian Björn och Tommy. Estelle kom även förbi en sväng! nice. Vid halv 12 drog vi oss bort till Lippan för att shaka loss. Vid 2 drog jag & Lovisa för att käka nattmat sen gick jag upp och sov hos D.

Varit där hela dagen och myst framför tven. Nu ska jag väl strax göra mig iordning för att gå bort till Ida för mys med henne och Lovisa.



Juldagen

Mötte upp Elin utanför systembolaget vid 2 tiden igår, tjötade lite över en cigg. Sen gick jag upp till David, där såg det ut som fan! Killarna hade varit där och haft förfest så det förklarade ju saken. Så jag tog tag i det, hatar att gå och lägga mig när det ser ut så. Sen kikade jag lite på tv och öppnade ett paket som jag hade fått av hans mamma, sweet. Ansiktsprodukter från Loréal fick jag! Sen gick jag och la mig. Vi vaknade väl vid 12 idag ungefär, myste framför Ensam hemma 4, har faktiskt inte sett den innan. Alltid varit negativ till filmer som de byter skådespelare i. Men denna kändes ju inte direkt som en uppföljare till de andra filmerna. Mysig julstämning var det iaf i den. Vid 2 började vi göra oss iordning för att dra oss till OnOff som faktiskt hade öppet idag. Han fick köpt sig sitt Playstation 3 och fifa! Haha. Nu har jag nyss kommit hem, ska bara ta det lugnt nu på dagen. Äta lite julrester och sen ikväll ska jag träffa ida och Elin. Mysigt:)


Underbar dag

Ja, det har allt varit en riktigt mysig dag. Är äckligt mätt nu efter julmaten och all julmust. Har spenderat min dag här hemma först, med min syster, mamma och Alessandro. Sen drog de iväg till min syrras killes familj, jag orkade inte följa med. Stannade hemma och gjorde knäck istället. Ida kom hit vid 6 och vi kikade på Stuart Little och lite andra program. Sofia och Jocke kom och hämtade oss vid 9 tiden så åkte vi bort till Lovisa. Där bjöds det på pajer och dricka. Mysigt, varit där hela kvällen! Kom väl hem vid 12 ungefär. Puss

Get carried away


åh... Jag får rysningar! Jag älskar Sex and the city och äntligen har trailern kommit ut.
Kan knappt bärga mig tills den 28 maj!


Julklappar


Today i look like this


Byter nog dock om sen innan jag beger mig till Lollo's place.


Julafton

Äntligen är det Julafton! Hade dock gärna haft lite finare väder, men vi har snön iallafall och det är väl det man vill på jul. Gårdagen var sjukt stressig. Började jobba klockan 12, slog in sjukt mycket julklappar och skrev hur många presentkort som helst. Vid 6 lugnade det ner sig, så jag började sänka ner alla smycken. Helt SJUKT vad jobbigt det var, hade en tjock bunt med olika siffor, skulle leta upp varenda nummer på smyckena. Var inte ens klar när jag och Julia stängde butiken vid 8. Så jag får fortsätta på lördag! Drog mig hemåt vid kvart över kanske, kom på att jag skulle hem till pappa. Så dit gick jag, fick pengar och han fick sina julklappar(parfym och duschkräm). Satt där en stund och tog ett glas vitt med dom. Sen kom David och hämtade mig eftersom han hade glömt att köpa julklapp till sin syster, haha. Så vi drog till Maxi och letade runt en kvart innan de stängde. Slutade med en lila mixer, sweet. Sen åkte vi hem till Kristian för att lämna en sak hos hans föräldrar. Men blev att vi stannade där en stund med dom, trevligt. Vid 11 släppte han av mig för att jag skulle slå in hans julklappar, sen gick jag över till honom. Hjälpte honom med hans julklappar och kikade lite på tv. Sen blev det sängen. Vaknade av en puss på kinden och " god jul fina du". Då kan man ju inte bli annat än glad. & han var som ett barn " ska vi öppna julklapparna nu?!" Haha. Så det gjorde vi, jag fick leta efter mitt paket som jag slutligen hittade i ugnen. Fick mig ett par höga vita Converse, YEY!!!! Precis vad jag ville ha. Han fick sig en Ralph Lauren plånbok, en randig tröja och några doftljus(endast för att han har tjatat om att jag ska ta med mig värmeljus dit och glömt det varje gång). Nu har vi nyss varit på Åhlens och köpt den sista julklappen till hans farmor, det blev en kakburk i glas. Så nu sitter jag här hemma och lyssnar på julmusik. Strax kommer Malin och Alessandro hit, MYS!

God jul på er


Dan före dopparedan

Hinner tyvärr inte blogga. Det har varit en väldigt stressig dag! Jobb och juklappar säger jag bara...BAAAAH!
Nu ska jag springa över till David, vi bestämde att sova ihop idag så vi kan byta juklappar till morgonen:) Vad jag köpte får ni se imorgon...

Puss


My best friend


Ibland älskar jag mitt jobb

Har så sjukt sköna kunder ibland så ni ska bara veta. Kan ge er ett exempel på en kund jag hade häromdagen.

En kille kommer fram till kassan med ett nattlinne i handen:
- Är detta Small?
- Nja alltså, det är BH storlekar på de nattlinnena.
- Jaha, men varå...
- Ah, men vet du vad hon har för storlek?
- Ne?
- Men du har väl sett hennes bh?
- Jo..
- A men då vet du väl på ett ungefär vilken storlek hon har? Har hon stora eller små bröst?
- Aa asså, (tystnad) och blicken drar sig ner mot mina tuttar. Stannar en stund... fortfarande tyst.
- Skratt
- aa asså förlåt att jag stirrar på dina pattar men vilken storlek har du?
- Haha, jag har ungefär den här storleken..
- Men vad bra, hon har ungefär som du så då tar jag denna!
- vad bra!


Julkänslor

hey bitcheeeees.
Hemma nu, efter en mycket lång dag.
Kilade över till David igårkväll, blev typ sängen dirr. Imorses gjorde jag mig iordning direkt efter våra bästa år, haha. Mötte upp Elin på torget, sen gick vi till stan. Shoppade mig ett par strumpbyxor och nagellack. Sen åt jag uppe på odén cafét innan jag började. Klockan 2 vart det dags, drog mig in på jobbet. Köpte en tröja att ha på mig, blev en blommig söt. Kul att 3 utav personalen hade på sig den idag, men det gjorde att vi i slutet av dagen bara hade 2 tröjor kvar - DEN NI! Jobbade fram till 7, sen shoppade jag mig en kjol oxå. Jättefin! Ska ta kort på allt jag har shoppat imorgon, kan ju vara lite kul för er (ironi). David hämtade upp mig utanför jobbet och vi drog ut till överby. Köpte julklapp till Alessandro och ett par skor till mig själv. Sen hämtade vi upp Hannah, och David släppte av oss utanför Strandgatan. Det var tyvärr fullt idag så vi gav Mejeriet en chans till - GÖR MYSIGT! Där åt jag tex mex tallrik, typ nachos men starkare. Godste jag ätit. Har ju testat det på Buddys, Butlers och Strandgatan men detta slog allt ass. Vid 10 drog vi oss hemåt och nu sitter jag här. Försöker komma på morgondagens outfit. Men det blir nog de nya strumpbyxorna, kjolen, mina nya dojjor och någon nice överdel. Måste ju vara lite julfin. Kanske löser rosettfrisyren imorgon oxå? Vi får se.  Julia jobbar imorgon oxå, MY LOVE!!

Puss


Jobb

Javisst. Idag har jag jobbat, precis som alla andra dar.. Mellan 15 och 19 bara så det var lugnt. Nu e jag hemma, ska se på Anna Ankas jul strax och sen PH ;) Blir nog sängen tidigt ikväll, e ganska trött.

Gårdagen spenderade jag oxå på jobbet fast mellan 12 och 15, sen gick jag över till Dejv som påstår att han e sjuk. Haha, ja, det e väl jag som smittat han kanske.. Myste lite och sen gick jag ner och köpte en pizza till sjuklingen. Efter ett tag tog vi oss en promenix till Kristian för att hämta bilen, sen åkte vi hem och såg på film. Jättemysig kväll! Sov ut rejält där idag, sen drog jag mig hem för att göra mig klar för workiii.





Brittany Murpy

Usch, fick precis reda på att Brittany Murphy har dött. Sjukt hemskt!
För er som inte har sett nån film med henne borde verkligen se Girl, Interrupted. En av de bästa filmerna jag vet..



"Julafton"

Hej på er.
Ligger och myser i min säng nu. Har nyss tvättat bort sminket och smörjt in mig med mina nya ansiktsprodukter, sköönt. Idag har varit en bra fast stressig dag. Skyndade mig till jobbet som började klockan elva, slutade vid halv tre. Då var det meningen att David skulle komma och hämta mig för att åka ut till Överby och köpa julklappar. Meeen, han hade helt glömt bort att det var just idag jag skulle fira "jul" med min familj så han hade åkt till sin mamma i grästorp. Så där stod jag i panik, var redan en timme sen.. Men fick snabbt tag i bil och tog med mig Jennifer och Ida istället. Väl där stressade vi runt men hittade det jag skulle köpa. Alessandro: Tröja och Halsduk. Amanda: Hello Kitty velour tröja. Lucas: En ljusblå nalle puh velour dress. Sis: Trosor och armband. Andy: Nästrimmer. Åkte sedan hem till min syster. Åt middag, efterrätt och allt sånt. Sen körde jag Franck(systers kille) till honom där han och resten av killarna i familjen skulle spela poker. Vi tjejer stannade kvar hemma och kikade på robinson och myste - go kväll! Fick mig lite roliga julklappar: 2 rosa handdukar, presentkort på Åhlens, ett paket med spritflaskor i olika smaker, hårinpackning för brunt hår och ansiktsprodukter - KUL!:)

Varsågoda



Äh, orkar inte lägga ut resten. Dom finns på Facebook.

Lipziii


Kommer fler bilder senare, jag lovar. Ni ska få MASSOR av posebilder på mig och tjejerna. Gillar ni!


Fredag

Ojojoj. Skojar inte att denna dagen har varit sjukt seg.
Gårdagen började med jobb mellan två till halv 7. Sen kom Elin till jobbet och vi drog hem till mig för att göra oss iordning. Efter en stund kom även Lovisa. Drack och tjöta lite innan vi drog oss till Lipz! För mig blev det en väldigt bra kväll, men vissa saker var väl oväntade;) Följde iaf med D hem vid 1 tiden. Var helt död när klockan ringde klockan 6 imorse och han skulle till jobbet. Men det var bara att hålla sig vaken med honom tills han drog sig vid 7 tiden, då kunde jag somna om i 2 timmar. Sen gick jag hem, duschade och gjorde mig iordning för att gå till jobbet som började halv 11. Var jättetrött verkligen men kom igång när jag fick göra lite roligare saker. Fick stryka några tröjor som jag sedan skulle sätta på några dockor! Det vart ju inget vanligt strykjärn direkt så det var lite kul att lära sig nåt nytt. Brukar vara dekoratören som gör dockorna men idag fick jag äran, KUL! Tycker det e riktigt roligt att hålla på med sånt, så jag funderar på om det kanske är det jag ska utbilda mig till. Dekoratör/Kommunikatör. Håller på att kika runt lite nu, så vi får väl se!:) Ikväll har jag bara varit hemma, slutade jobbet halv 6, fick gå en timme tidigare!

Imorgon ska jag iaf jobba, igen. Dock bara mellan 11 och 14, sen drar jag & David ut till Överby för att shoppa julklappar. Efter det ska jag hem till min syster för att fira jul med familjen. I år ska nämligen alla syskon iväg till deras respektives familjer så det blir jul i förskott istället!

Torsdag

Shit, veckorna bara flyger förbi! Känns som det var torsdag nyss.. Jaha, idag ska det jobbas! Börjar klockan 2 och slutar vid halv 7, då ska jag hem och göra mig iordning för att sedan gå till Lipzii med mina tjejer för lite dans. Kan aldrig få för mycket av lipz dansgolv, älskart! Dessvärre kommer stället krylla av 91or idag, men det e klart att de små liven är glada för att de har jullov, hade väl jag med varit. Haha, på lördag e det exakt ett år sedan jag och Lovisa var stenpackade på julbordssittningen, helt sjukt! Det var nog the time of my life. Jag Ida Oskar Lovisa Simon Julia och Sandra var hemma hos mig och förfestade, blev lite för mycket mintuu för min och Lovisas del. Julbordet börjar klockan 7 och vi är lite försenade, ramlar in på stället och ser att alla är spiknyktra och törra. Äh, vi livade upp stämningen! Tyvärr har vi väldigt många minnesluckor från den kvällen, speciellt Lovisa som somnade inne på toaletten. Haha! I like.

Vi hörs sen!




Lite piggare

Idag mår jag lite bättre, men e ju inte direkt fullt frisk. Pallrade mig till jobbet ändå, vart alldeles för långtråkigt att bara ligga inne hela dagen igår. Eller jag var ute i 3 minuter, tiden det tar att gå från mig till David. Något han inte förstår är att när man är sjuk så vill man bli omhändertagen. Istället så fick jag laga mat åt honom, vad är det för stil då? Okej, jag gick ju med på det utan att han behövde tjata. Vi kollade på topgear, världens bästa bilprogram. Ja jag kollar faktiskt på det, okej jag följer det väl kanske inte men är det på tv så ser jag det gärna! Sjukt balla bilar med, skulle oxå vilja jobba med att få testköra bilarna så fort som dom gör - coolt. Sov över där och gick hem vid halv 12 tiden idag. Gjorde mig klar för att springa bort till jobbet kl 13. Så nu har jag ganska nyss kommit hem, för 45 minuter sen för att vara exakt. Idag ska jag bara ta det lugnt, se på mitt kära Paradise Hotel och hoppas på att Catja, Greta, Cimon och Andreas kommer på någon grym plan för att få ut skabb-Rami. Shit, jag är verkligen en trogen tittare till detta programmet, men så ska det vara. Sen blir det nog sängen ganska tidigt ikväll.






& jag känner igen mig

"Och som vanligt är Latte-morsorna i farten igen. Kan vi möjligtvis införskaffa en barnfri vardag? Jag står ute och bokstavligen talat kedjeröker cigg och sippar på så varmt kaffe att det gör ont, men det lugnar mig. I en sekund, för sedan blir jag påkörd gång, på gång, på gång, på gång utav era jävla vagnar! Och blåsa ut röken får man inte göra hur som helst inte. Nej nej, jag ska ställa mig och skämmas i ett mörkt vrå där ingen ser mig, kan känna lukt eller få det på sig. Håll er inne säger jag bara, imorgon kommer jag inte vara lika snäll"



Tråkigt

Jag hatar att vara sjuk. Man orkar inte göra någonting och så tycker man bara synd om sig själv. Jag ska inte jobba idag, vill inte smitta alla arbetskamrater med min hemska förkyldning. Sen vill jag väl inte skrämma iväg alla kunder heller, ser ju inte superfräscht ut. Lite synd är väl att jag blev medbjuden på julbord och bowling idag med jobbet, men vart ju tvungen att tacka nej till det, sjukt kass. Jaja, nu ska jag ligga här, leta efter snygga kläder på nätet samtidigt som jag tycker synd om mig själv.. Hörs senare!





Uppfinning


Snyggt huh? Davids lilla uppfinning förstår ni. Jag var sjukt irriterad över att jag hade glömt att ta med mig en toffs igår. Skulle tvätta bort sminket och hatar när det är hår i hela ansiktet så han löste det med en toarulle! Perfa:)


sick

Hello.
Åkte till Maxi för att handla med D igår vid 9 tiden, sen åkte vi hem till honom och kikade på tv. För en gångs skull fick jag se Paradise Hotel, wiee. Gick och la oss strax efter 12. Haha ni ska få se roligaste grejen som han gjorde igår, tog en bild påt. Hade bestämt mig för att sova ut idag, och det gjorde jag! Vaknade efter 12 och kände hur sjukt dåligt jag mår idag ass. Har huvudvärk, jätteförkyld och såklart har jag min hosta fortfarande(8onde veckan nu) hmm, inte normalt. Men det e skitsamma. Låg hemma i Davids lägenhet hela dagen, sjut död. Mår fortfarande väldigt dåligt så jag får se om jag kommer att orka jobba imorgon. Nu ska jag lägga mig o vila lite..

Jag är kär

Okej, jag har hittat en riktigt snygg klänning! Funderar på om jag ska beställa den. Sen är det en annan sak, ser ni tatueringen, mjau! Jag har länge varit sugen på en ny tatuering och just en text, något sånt kanske det blir! Dock inte så många rader kanske, men just stället var riktigt snyggt.



Sara's dansuppvisning!


Myskväll

Igår gick vi på Saras dansuppvisning, GRYM var hon!! Synd att hon fick stå så långt bak bara.. Efter det följde Elin med mig hem en stund. Vid halv 8 drog hon sig till Sara och jag gick över till D. Tjejerna skulle festa, men jag vart inte sugen efter jag vart ute i torsdags. Så det fick bli myskväll för hela slanten & mysigt hade jag! Kikade på en massa progs innan vi drog till Hemmakväll för att köpa chips. Sen blev det Beck! En stund efter den somnade jag, vart sjukt trött.

Gick upp vid halv 10 tiden, sminkade mig och drog mig hemåt. Bytte outfit för att sedan dra mig bort och öppna på jobbet. Julia dök upp vid 12 tiden och jobbade med mig, finns det något bättre än när man jobbar med sina vänner? sjukt kul. Hade dock inte så mkt att göra idag så vi åt mest godis och chillade. Men målet slog vi iaf med dubbelt! Ballt. Drog mig bort till pappa och hans tjej dirr efter jobbet, klippte henne! Fick allt betalt;) haha. Nu e jag hemma och ska strax äta tacos med min mor. Ikväll blire nog bara lugnt här hemma, är trött! Imorgon e jag ledig, tack och lov för det. Resten av veckan blire massor med jobb!





Mys&jobb

Underbart att Erik vann! Men va fan vare för jävla brud han har skaffat sig då, står kvar på scenen och dansar -dumhövve. Sjukt pinsamt iaf! Var hemma hos Lovisa igår föresten, jag & alla tjejerna - gör mysigt! Vid 12 fick jag skjuts hem av Elin. Gick bort till D's lägenhet och duschade o gick sen o la mig, han kom väl hem vid 3 snåret. Han vart ju inte tyst vill jag lova, han hoppade i sängen, slickade mig i ansiktet och skrek "får jag en pyss" - baaah. Vid 10 gick jag upp idag, gjorde mig iordning och drog till jobbet. Blev ett kort pass idag. riktigt skönt. Nu ska jag äta middag, Kycklingwook med ris. Vid 4 drar vi och kikar på Sara's uppvisning på Hebeteatern, kul!

Fredag

Blev ingen bloggning igår, sorry! Men Elin hämtade upp mig vid 3 tiden så åkte vi ut till Överby. Kikade lite bara, blev ingen shopping för min del. Sen åkte vi hem till mig, grejade lite med några papper. Sen mötte vi upp Lovisa och IdaM i stan. Jag & Lovisa gick senare hem till mig och chillade, funderade på om vi skulle gå ut och visst gjorde vi det. Gick hem till min far och hans flickvän och drack några glas vin och några öl. Sen drog vi oss utåt, blev en helt okej kväll, ganska kul! Vid halv 2 gick jag över till D och slaggade där. Nu är jag hemma, ska alldeles strax göra mig klar för att gå till jobbet som börjar kl ett. Slutar vid kvart över 7! Ikväll blir det idol-final, Heja ERIK! Har inte riktigt bestämt mig för vart eller med vilka jag ska se den, vi får helt enkelt se under dagen.







Mys

Paradise och Cimon var lika bra som vanligt! Började även kolla på "i hennes skor" men orkade inte kolla klart eftersom den var så himla lång. Annars e ju Cameron Diaz en sjukt bra skådespelare! En av mina favoriter helt klart. Nej nu ska jag gå över till D, han ville ha sovsällskap, mysen!




Shake that ass bitch and let me see whatcha got


Home

Älskade ni videon? Aaah, misstänkte väl det;)
Hemma från jobbet nu, galet trött! Började ett och slutade nu vid stängning. Fick mitt schema för December o herregud vad jag ska jobba! GÖTT, så handla en massa julklappar nu gott folk, komsi! Kommer bli galet kul att jobba när det blir mer folk, minns ju hur det var förra året, fast då jobbade jag visserligen med min älsklings-hänni. Den token har ju flyttat till Oslo, så henne jobbar jag ju inte ens med länge.

Gårdagen var mysig föresten, Carro Ida och Lovisa kom hit och kikade på Ugly Betty och Desperate housewives med mig. Sista avsnittet av DH - Spännande!! Längtar tills nästa säsong börjar. Ikväll ska jag bara vara hemma själv , det behövs när man varit social mot folk en hel dag. Just nu kikar jag lite på sammanfattningen av modeveckan i Paris som går på 2an! Efter det ska jag såklart se på Paradise Hotel, mjau!







Cyprus


Här har ni något kul att titta på.. Haha, varning för känsliga tittare!
Made by Ida Martinsson




seg dag

Hello.. Kom precis hem från D, har spenderat min dag där. Har varit sjukt trött så jag låg bara i sängen och kollade på tv hela dagen. Men sen kände jag att det var dags att ta tag i dagen, så jag städade hela hans lägenhet- duktigt! Så nu är jag pigg och go. Lovisa kommer hit strax! Vi ska laga chicken Fajitas. Senare ikväll kommer Elin, Carro och Ida hit för att se Ugly Betty och Desperate Housewives. Blir nog Paradise Hotel oxå såklart, måste ju se min katt! mjau. Nu ska jag göra mig iordning, cya!





Sweet






I'll be waiting, all that's left to do is run

Gårkvällen var nice. David hämtade upp mig och Lovisa & vi drog till Donken, mötte upp Kristian där och åkte hem till honom. Kikade på Parlamentet och sedan någon sjukt kass film. Sen åkte vi hem! Nu har jag precis städat hela lägenheten, vad jag är duktig! Mor kommer bli riktigt glad när hon kommer hem imorgon. Har även bakat en kladdkaka till henne och hennes kille. Sen har jag väl inte hunnit med så mycket mer idag! Ikväll ska jag hem till D efter hans träning, blir mys & film tror jag. Vi hörs senare!







091205


This time baby i'll be bulletproof

Gosh, jag är helt sjukt bakis idag.. Gårdagen vart perfekt!

Dagen började med jobb ute på överby klockan 12, fick stå i kassan ända fram tills fyra. KUL! Vart på bra humör oxå så kunderna var nog nöjda;) Åkte sedan till Dejv för att hämta lite grejor, stannade kvar och pratade en stund oxå. Vart meningen att jag skulle med på Julbordet med hans jobb, men blev ngt fel vid bokningen så det blev inget med det. Det var lugnt för min del eftersom jag ändå tycker att julmat e sjukt skabbigt. Så jag gick hem, träffade Elin och vi gick upp till mig för att göra oss klara inför kvällen. Lovisa & Lillida dök upp efter en stund oxå. När vi var klara kom Kristian och Björn upp, vi drack och tjötade! Senare dök även David och Daniel upp. Vi drog oss bort vid 11 tiden, nice. Riktigt kul var det där inne, dansade typ hela kvällen. Vid 2 drog jag & elin och köpte nattmat, lovisa kom efter en stund oxå. Gick hem till mig. Men vid halv 4 gick jag och D och la oss och Elin somnade i soffan.

Idag sov vi till 12 typ, då vi vaknade av att Amy Diamond spelade utanför fönstret, de har ju gjort en skridskobana precis utanför mig och det var invigning för den idag. Så vi 3 satt och kikade på det en stund och sen låg vi framför tven hela dagen. Nu ska jag nog hoppa in i duschen strax och sedan vänta på att David ska höra av sig, vi ska åka till Donken och sedan hem till Kristian och se på film - mys!






Bitches i'm home!


Lipz blev det ikväll, grymt bra. Björn Gustafsson var där, min älskling. Jag missade honom,
men han har mitt nummer;)


Governor Andy


Älskling, älskling, älskling, älskling


Vilken kväll!

Mina damer är de bästa, Love you! Idag har vi ätit middag på Buddy's för att fira Idas födelsedag, sen gick vi allihopa upp till mig för att tjöta. Shit, ett jävla liv vart det här hemma. Skulle gissa på att grannarna hörde allt vi sa.. But i like! De har precis begett sig hemåt, så nu är det sjukt tyst. Är ju ensam hemma tills tisdag, mjau!

Imorgon är det jobb som gäller, för en gångs skull befinner jag mig på Sibahuset. Lite mer att göra, lite stressigare. Hmm, gillart.

Godnatt.

Fredag

Sovit hela dagen, shit vad trött jag har varit! Men vid 4 vart jag tvungen att göra mig iordning och knalla ner till stan för att köpa present till ida med Lovisa. Kan ju inte säga vad vi köpte eftersom att hon kanske läser bloggen innan hon går, man vet aldrig! Har precis gjort mig iordning, blev skinnkjol, strumpbyxor , vitt linne och en stor svart cardigan och massa smycken. Kör på ett par klackar till det! Håret låter jag vara hängades idag med, gött:)


You can be a sweet dream or a beautiful nightmare



Saturday


Tonight's gonna be a good night

Hey bitches! Läget? Sorry att jag inte bloggade igår, hann inte! Slaggade över hos D natten till igår, gick hem vid ett tiden för att sedan göra mig iordning för att springa till jobbet. Jobbade mellan 14 och 19, fick dock inte ut kunderna ur butiken förens 10 över! Baah. När jag slutade så mötte jag upp Lovisa utanför, vi gick hem till mig för att göra oss iordning. Vi körde på spontan utgång på lipz, och det blev en grym kväll! Lipz kryllade av snygga Stockholmare, hmm, vet inte varför dock. Mjau sa jag bara! Haha, det blev drama igår, det vart någon som hade sprutat antingen tårgas eller nån sorts stinkbomb för alla på hela lipz börjde hosta som fan. Jag var ganska seg på att reagera iomed att jag har haft hosta i flera veckor, men kände jag hur jobbigt det blev att andas och det stack till. Så det blev panik där inne och vakterna kom springandes, de fick öppna nödutgångarna men sen försvann allt. Kändes lite gött att stå på dansgolvet o dansa när dörrarna var öppna. Haha! Jag & Lovisa gick väl hem vid 2 tiden, drog med nattmat hem till mig. Sen kom A hit, vi kollade på Paradise Hotel och sen söv vi, blev dock rätt sent så jag e aptrött idag. Planerna för dagen e att bara ta det lugnt och ikväll gå ut och äta med alla tjejerna eftersom att Ida fyller 19 år idag, Grattis! Ska lösa Stockholmbilderna nu, antar att ni e nyfikna.


Home sweet home

Eller, känner jag verkligen så?
Jag älskar Stockholm. Det var det bästa jag gjort på länge, denna veckan har känts på tok för kort. Vi har hunnit göra så mycket och tyvärr inte hunnit blogga då som ni kanske förstår, ni har saknat mig antar jag? Fick ju med mig Mikaela hem idag, eller ja hon bor hos Sara. Så jag fick mig sällskap på tåget! Kan summera helgen lite snabbt.

Fredag: Kom fram till Stockholm vid 6 tiden, Mikaela och hennes lillebror mötte upp mig på centralen. Vi åkte hem till henne, lagade tacos och myste framför idol. Kikade även på Twilight som nu mera e min favorit film och Edward e den nya hunken.

Lördag: Åkte in till stan tidigt, gick runt hela dagen för att shoppa kläder inför kvällens galej. Mötte upp Lovisa & Sofia som oxå skulle shoppa. Efter många om och men så hittade alla sin outfit och vi åkte hem till Mikaela. Färgade håret på mig och Mikaela, grät lite (det blev misslyckat) och sedan gjorde oss iordning. Förfestade & spelade spel, nice. Vid 12 tog vi en taxi in till Stureplan och hamnade på Collage. Gött att vi stod på listan, annars hade vi ju inte kommit in, vart en del folk. Det e ganska kul att se vilken skillnad det e på uteställena, det var en kille som hade helt vanliga gympadojor på sig, han kom inte in. hmm, men jag gillart. Väl där inne lyckades vi se en del b-kändisar som Kenza, Kändisfrisören Bobby, Mammas-pojkar Jane och Paradise Hotel Fransesca. Nice! Dans och drinkar blev det sen tröttnade vi på stället och drog vidare för att äta mat.

Söndag: Döda - åkte till Fält Översten och köpte chips - hem - sova

Måndag: En dag på stan, mötte upp Lovisa & Sofia. Lunchade på Wayne's coffee och åkte sedan hem till Mikaelas mamma på Hammarby Sjöstad för att äta middag. Hem till Mikaela och kolla på Rena Rama Rolf med Maja.

Tisdag: Lovisa kom hem till Mikaela vid 11 tiden, efter nån timme drog vi in till St: Eriksplan och hälsade på Jessica på hennes jobb, lunchade där. Drog sedan in till stan för den sista shoppingen. Hem till Mikissen och mys med henne och Lovisa hela kvällen.

Där har ni mina dagar i Stockholm. Nu ska jag äta middag och sedan ska jag leka med David som jag saknat under dessa dagar! Mys skare bli.

Bilder kommer förmodligen imorgon.

RSS 2.0