Tuesday

Helgen blev inte sådär jättelugn trots allt. På dagen i lördags så åkte jag och elin runt för att leta efter ett vardagsrumsbord till mig, på loppis! Jag hittade ett jättefint, eller ja. Jag ska ju såklart måla om det, vitt! Det kommer bli så bra, och hur kul är det inte att ha ett gammalt bord som ingen annan har. Jag ska ta före och efter bilder så att ni får se.. På kvällen blev det utgång, jag antar att ni inte är chockade! Jag Sofia och Lovisa gick dit redan vid 10 tiden för att förfesta där istället. Hade en riktigt grym kväll, slutade med efterfest hos Elin med henne, Dennis och Tobbe. Vi somnade vid 6 tiden, vaknade vid 9 så jag var ju häste trött hela söndagen. Vi åkte ner till stan och käkade natchotallrik på Beirut. Sen körde vi hem grabbarna till Grästorp.
Jag och Elin gled vidare till Tredstads värdshus där hon skulle köpa godis. Sen till Överby en snabb sväng och kika lite. Kvällen spenderade vi hemma hos henne framför världens bästa Solsidan! Vid 10 tog jag bussen hem, somnade rätt tidigt. Jobbat igår och på kvällen kom bästa Hanna på besök, mys!

Idag är jag ledig, städar som en tok och springer ner till tvättstugan emellanåt. Lite tråkigt när det är så sjukt fint väder, man kanske borde ta sig en promenad sen! Får se om någon vill joina mig. Imorgon ska de besikta lägenheten så det måste vara tip top här, så det är väl lika bra att jag forsätter att städa nu! Puss


Lägenhetsbök

Har inte haft tillgång till någon dator den senaste veckan. Så förlåt för att jag inte har skrivit! Datorn har haft virus och syrran har precis fixat den. Så nu är jag back on track.. Veckan har bestått av jobb och chillnani. Idag började jag även att packa. Syrran har flyttat ut en del av hennes saker, så nu börjar det närma sig - 2 veckor kvar till flytten. Längtar som bara den! Imorgon ska vi köpa målarfärg för jag ska måla om farmors gamla sekretär, den blir fin i hallen! Åh, det kommer bli så bra :) Ikväll får vi ser vad som sker, har egentligen inga planer alls i helgen och det känns ganska bra ! Skönt att bara ta det lugnt och greja i lägenheten..

Bad update

Åkte ju till Ullared i lördags! Fattar ni hur trött jag var när klockan ringde klockan 04.15. Kändes sådär! Men så fort jag hoppade in i bilen med Sanna så vart jag pigg. Hämtade upp de andra tjejerna och sen vart vi iväg! Vid halv 8 var vi framme. Hittade hur mycket som helst, trodde att de bara hade skit men jag kom hem med bla, hårtork, smyckeshand, kuddfodral, pajform, tvålpump och tandborsthållare, 2 vånings kakfat, taklampa och en vanlig liten lampa, blomma... tjaa, det där var bara en liten del av det jag köpte. Ni ska få se bilder, men det får ni göra när jag flyttat in i den nya lyan. För nu har jag allt i påsar fortfarande, ingen idé att packa upp eftersom det bara är 3 veckor till flytten. Vid 11 var vi klara, tog en tur till Överby oxå. Där shoppade jag en topp bara.. Åkte hem och chilade lite, sen vart det dags att göra sig klar för kvällen. Åkte hem till Sanna vid 8 tiden. Förfest med goa brudar! Vid 12 drog vi oss utåt, lyckad kväll... Nästa dag vaknade jag upp hos Jen, vi tog en promenix ner till stan vid 1, köpte mat sen tog jag en promenad hem till mig. Blev en väldigt chill dag, vart helt död. Så jag var bara hemma hela kvällen! Igår och idag har jag jobbat i Odén. Gjort om smyckena igen! Blev dock inga bilder, men bra blev det.. Tror att Fancie kommer hit när som helst, vi ska kolla BB och snacka skit!


inspiration



Är det någon jag inspireras av så är det Ulrikke Lund. Hon är den tjejen jag tycker klär sig bäst! och hennes ansikte, det är perfektion. Nästan så man blir irriterad när man kollar hennes bilder! Hur som haver så ska iaf jag ut och shoppa ett rosa läppstift imorgon, har varit på jakt ett tag men imorgon ska jag hitta det perfekta..


Dinner



Började jobba igår, kändes otroligt bra! Hatar att vara hemma, blir ju för fan rastlös. Speciellt när man är magsjuk och ingen vill komma och hälsa på. Igårkväll hängde jag med Carro, det var hur mysigt som helst. Bästa C! Idag började jag vid 11 och vet ni vad? Jag slutade redan klockan 5. Det är kors i taket kan jag ju säga. Drog mig hem och hade en halvtimme på mig att byta om och fixa sminket lite snabbt. Drog mig tillbaka till stan för att möta tjejerna på Olearys. Där käkade vi middag, drack nån bärs och bara tjötade. Nu kom jag nyss hem och ska gå och lägga mig bums. Klockan 05.00 kommer Sanna och hämtar mig, så ska vi plocka upp Elin & Lovisa för att dra vidare till ULLARED! Det är min första gång där, eller nä andra, jag var där en gång när jag där med Lovisa när vi var 10 bast och det bästa vi hittade där var 24pack med pepsi, kommer ihåg hur arg mamma var. Haha! Så imorgon satsar vi på saker till hemmet, borde ju hitta en del. Bara 3 veckor kvar tills jag flyttar. Dags att börja packa? hehe.. 




Sjuk

Ja, sjuk som ett djur är jag. Det är synd om mig! Vaknade upp hos D vid 5 igårmorse och kände mig illamående, för det första hade jag inte kunnat sova på hela natten. Sen gick jag upp och spydde. Herregud, vad hände där kände jag. Gick hem direkt, ville ju inte smitta honom. Tur att man bor nära! Sen fortsatte det så ända tills 4-5 ungefär. Spydde sammanlagt 13 gånger, baah. Synd om mig. Mådde sjukt kass hela kvällen igår, var helt utmattad och ont i kroppen. Söta David kom hit med mangosorbet och juice till mig, sånt upskattas verkligen när man är sjuk! Idag känner jag mig bättre, dock har jag sjukt ont i magen, så får se om jag orkar jobba imorgon,eller om jag blir hemma då oxå. Puss på er!

 


RSS 2.0