Redan torsdag

Oj, veckan har gått snabbt! Jag har jobbat och stått i varje dag. Men även varit med mina vänner varje kväll. Igår sov jag hos Ida, vi myste hela kvällen & tog en promenad genom stan, underbart! Ikväll väntas fest med Lollo&Elin, det kommer bli nice :)

Ikväll har jag på mig den här tunikan som bloggaren Olivia har, men jag kör på lackleggings till :)


Jobb igen

Igår fick jag äntligen min lediga dag, och jag lovar att jag njöt till fullo! Jag sov ut och gjorde mig sedan iordning för att möta Lillan utanför odén, köpte oss mat som vi sedan lagade ihop! (bacon&champion pasta).Suuuper gott blev det , fast efteråt vart vi något för mätta. Lollo kikade sedan förbi, vi kollade på tv & tjötade som vanligt. Mysig kväll!

Idag har jag jobbat, vart väl ganska trött idag men det funkade ändå. Fick jobba med Emelie idag, som precis som har kommit tillbaka från semestern. Så det var nice! Nu ikväll ska jag leka med Dejv, vet inte vad vi ska hitta på men nått blire väl.

Puss


The worlds greatest!


Helgen

I fredags spenderade jag min dag på jobbet för att sedan mysa med Lollo. Vi satt mest & tjöta och kollade någon film på tv, samtidigt som jag slingade håret och efteråt såg ut som en kyckling. Men jaja,life goes on. Natta får lösa det i veckan!
Igår vart det dags för jobb igen, halv 10 till 16! Nu har jag ÄNTLIGEN fått shoppa! Ett par ljusa jeans, lackleggings, jeanskjol, 2 tuniker, en väska, underkläder, en brun kort tröja och en svart stickad tröja, underbart! När jag kom hem ringde jag lillan och frågade om hon ville äta pizza med mig och visst ville hon det, Fancie följde oxå med. Vid 6 hämtade Oskar & Ida upp mig, vi for till G-torp. Hem till Natta för att jag skulle bli klippt, rakt hår precis som vanligt fast denna gången med lugg! whaa, förändring vart det iaf men nöjd är jag. Natta är alltid duktig.. Efter det drog vi oss hem till Julia för att sminka oss & göra oss klara för kvällen. Sen drog vi oss bort till Viktor på fest. Nice Nice, vart en chill fest men hemvägen vart nog roligast. Ida & Oskar som satt fram var nyktra, tänk er mig i baksättet, inte allt för nykter.. hihihi. Måste varit en plåga! Men Donken blev det för oss & det vart det godaste på länge.

Idag är jag schlapp, sovit hela dagen och ikväll vet jag inte vad jag orkar göra. Sova hade varit skönt!


Hur underbart?



Elin Kling

cravings

Det kliar i fingrarna, jättemycket! Jag måste shoppa nu nu nu.. Tur att lönen kommer imorgon så jag kan shoppa loss lite på jobbet. Hittat mig en stentvättad jeanskjol, en tunika, 2 väskor, 2 tröjor & ett par jeans. Men hälften ska jag handla på internet! Hoppas på att det kommer in något mer fint nästa vecka. Jag vill ha en skinnjacka oxå! Jättemycket. Tror jag ska önska mig det i födelsedags present. Fyller ju faktiskt år om bara nån vecka och en halv. Baah, 19 år? Hur kul.. Mellanålder är nog det värsta som finns.. Jag minns ju hur det var när jag var 17, som om det var så länge sen. Nä men ni förstår! Krogen hänger alla småttingar och systemet känns allt för långt borta.

Jag har jobbat idag, det vart sjukt mycket att göra! Dekoratören hade varit inne i nån timme imorses och gett oss en lång lista på vad som skulle göras. Som tur var hade vi inte mycket kunder idag och hann med det mesta förutom dagens varor, som jag snabbt gör imorgonbitti. Nu har jag precis kommit hem från Donken, gjorde M sällskap! Trevligt trevligt, hoppas du får det kul i Alanya nu; Flippa! ;D

Imorgon är det jobb som gäller igen, jobbar tyvärr hel-dag och det är jag väl inte allt för sugen på men vad ska man göra när det är dåligt väder? Då är jobb perfekt. Nu ska jag sova, häärligt!

Onsdag

yey! Ledig idag.. Mina planer för dagen vart väl egentligen att leka med Julia men hon kunde inte lösa bil. Istället ska jag passa Alessandro, gullungen! Vi tar nog en promenad eller ser på barnprogram.. Får se, ska bara passa han nån timme medans syrran e ute och fikar. Så han dyker väl upp här om en timme ungefär, kanske borde plocka iordning lite innan han kommer. Mina kläder ligger överallt! Ikväll ska jag mysa med O, blir nog någon film skulle jag tro. Mamma åkte till sin boy idag så nu e jag left alone tills måndag, SKÖNT!

Gårdagen spenderades på jobbet, som alla andra dagar. Vart ganska segt igår och en del att göra. Efter jobbet gick jag bort till D för att se på tv, vid 11 tiden drog jag mig hem igen. Mötte S utanför mig och vi tjötade lite sen körde hon hem mig till Lill-ida. Väl där kikade jag på skäckfilmen " Creep" med Lovisa, Ida och Andreas. Usch, jätteäcklig film. Efter den kollade vi några avsnitt av Little Britain, sen somnade jag i soffan och då vart det dags att gå hem. Lovisa & Andreas följde mig heela vägen, fett nice!


Nu: Duschen.


Party like a rockstar


Monday

Nu vart det måndag, igen. Och det vart jobb för mig precis som vanligt, dock en väldigt lång dag.. Började vid halv 10 och slutade kvart över 7. Så hela kvällen har jag varit trött och bara slappat & ätit pizza med min mor. Fick reda på att D krockat idag, baah. Så gåre när man åker med tjejer som inte kan köra bil. Han blev dock inte så skadad, lite glas i armen och lite ont i nacken. Tur vart väl det! 

Helgen har varit riktigt bra, visst blev väl själva fallens dagar en flopp men festen Lill-da styrde i lördags vart inget fel på. Den gilla jag! Det var jag, tjejerna och lillans kompisar. Spelade ölspelet & "jag har aldrig", sköjsköj. När resten av gänget förutom jag carro & ida drog sig till Dead By April så stannade vi kvar och flippade till old-music, askul! Sen när vi inte längre kunde stå på benen ( pågrund av både alkohol & dans) så drog vi oss utåt. Blev en runda och lite nattmat sen drog jag & fancie hem till lillan igen. Där vart även Isabelle, sen kom Lollo&Andreas och några killar. Vid halv 6 tror jag att jag & Fancie drog oss hemåt, ni skulle sett hur stan såg ut, katastrof!! Som människor skräpar ner, tyckte änna synd om sopgubbarna som fick kratta upp all skit.

Söndagen var jag ledig, fett nice! Sov heeela dagen, det behövdes efter 3 dagars festande. På kvällen mötte jag upp Lillan, Sofia&Jocke och Lovisa. Vi gick ner till fallen för att kika EMD och det vart det sämsta jag sett. Visst att Danny e fett snygg men sjunga, vafan, skaffa egna låtar och sluta köra smörmusik - pojkband är såå 90 tal. Baah!
Vi gick istället upp på berget och satte oss & chilla. Sen vid 11 dök Oscar, pierre och hans flickvän upp oxå. Satt & myste och kollade de fina fyrverkerierna ihop. Sen vart det dags att knalla hemåt för idag vart det dags för jobb.


Öhh, Fallens dagar?


Javisst, bokstavligt talat..

Gårdagen var super! Efter jobbet stressade jag hem för att göra mig klar för kvällen, blev klar runt 8 halv 9, drog mig bort & mötte Lovisa vid affären för att sedan knalla vidare upp till Sara där resten av tjejerna var + massa killar i saras klass. Drack och hade sköj,sen vid 10 drog vi oss hem till mig för att jag skulle byta outfit, självklart.. Sen drog vi oss bort till lipz, lite gött att stå på vip-listan när det vart sån kö.. Dansade och hade superkul där inne! Vid halv 1 var vi trötta och sugna på Langos, så jag Lovisa Sofia Ida och Jessica drog oss ner mot kanalen där "langos-grottan" ligger. På vägen dit frågade jag en kille om langos grejen fortfarande var öppen, " Ja, fast polisen som står där framme är påväg att stänga ner det". Nej jävlar jag ska ha langos tänkte jag och började springa, dock gick de inge vidare, för nån jävla sladd låg i vägen och jag flög ner på marken och skrapade upp handen och knäna. AJ! Men kul tyckte dom att det var, jag med efter en stund. För jag invigde Fallens dagar ganska bra.. Men öppet vart det iallafall & jag fick min langos som dock vart äcklig i år. Sen drog jag & sofia oss hem till mig för att söva!

Vaknade imorses och hade svinont i heeela kroppen. Mina händer, ben, lår och huvud. Baah! och nu är det dags att gå till jobbet, hur kul?

Hard work work

Precis duschat! Ska göra mig iordning nu för att gå till jobbet. Inte så himla pepp idag tyvärr, jättetrött och skulle gärna sova några timmar till. Ikväll är planerna att gå till Strandgatan men vi får väl se vad åldersgränsen är i år, har en känsla av att det är 20, yey vilken kul fallens vi får då. Baah!

I höst



Glider jag gärna runt i denna jackan från Jofama by Kenza, riktigt snygg!

Godnatt


Precis hemkommen från Ida, tog mig en sväng förbi där förut för att ta en cigg men det slutade med att jag följde med upp. Sket nämligen i bion idag, orkade inte riktigt efter jobbet + att det vart en otroligt dålig dag bara. Så det vart mysigt att va med Ida lite, vart ett tag sen så det fanns mycket att prata om..

Imorgon väntas jobb igen, som vanligt tiden mellan 12 och stängning. På kvällen blir det troligen utgång!

P&K

Kväll

Precis hemkommen! Idag har varit en riktigt bra dag.. Vad är bättre än att vara ledig?!

Sov ut imorses, vid 2 tiden kom S hit och vi satt på balkongen och chillade tills vi gick och mötte pappa för att få bilnyckeln. Drog oss ut till ö-by där jag fick köpt mig ett par skor och tog en fika med Lill-ida. Sen åkte vi hem igen! Efter en stund träffades vi igen för att spela kubb. Då vart även Dejv, Daniel och Lovisa med! Trevligt, trots att mitt lag förlorade 2 gånger. Idag vart jag inte lika bra som jag brukar! Haha som om jag någonsin är bra på kubb. Efter vi hade spelat två omgångar så följde jag med D hem en sväng, satt och tjötade och kikade på tv. Sen kom S och hämtade mig igen med de andra tjejerna i bilen. Vi gled runt en stund och nu är jag hemma! Trött som en katt. Ska nog gå och lägga mig nu, imorgon är det jobb från 12 till 7.

Love, Em


Jobb

Idag har jag jobbat från 12 till 19. Det gick superbra! Dock ska det bli väldigt skönt att vara ledig imorgon så veckan inte känns så himla lång.. På onsdag blir det Harry Potter med tjejerna, ska bli skoj! och snart är det fallens dagar oxå. Ser väl inte fram emot det så himla mycket, tycker mest det är samma grej varje år. Men i år hoppas jag på nått öl-tält för 18åringar. Lite suugen på det! Nej nu får jag väl gå och lägga mig, riktigt uttråkad och börjar väl bli lite trött oxå.

Puss


Måndag

Jag hatar fiskmåsar, imorses väckte dom mig och dom skriker fortfarande. Varför finns dom ens? baah. Nu har jag precis gjort mig iordning och ska springa till jobbet. Börjar klockan 12!:) Vi hörs ikväll..


En ledig dag

Helt underbart har det varit att bara vara hemma idag! Lovisa och jag möttes vid 7 tiden, kollade på priviledged och chillade. Vid 9 började det en bra film, kommer dock inte ihåg vad den hette men den handlade om pedofiler. Sofia kom oxå hit, vid halv 10 ungefär. Älskar att umgås med mina tjejer! Finns inget bättre.. Nu ligger jag här, ska väl kanske sova snart. Inte så jättetrött än men det kommer väl. Imorgon är det jobb som sagt, ska bli ganska kul! Kommer säkert en del roliga varor imorgon att packa upp, yey. Då kommer jag bli ännu mer sugen på att shoppa, men ingen shopping för min del fören nästa vecka då lönen glider in på kontot. HÄRLIGT!


Sunday


Sisters



090712


Äntligen har jag städat klart rummet! Visst kunde jag städat lite till men pallante, det får bli bra såhär. Garderoben e trots allt städad oxå.. Har legat i sängen och degat verkligen heela dagen, men det förtjänar jag efter att ha jobbat hela veckan. Den kommande veckan e väl inte heller speciellt lockande..

Måndag 12-19.15
Tisdag - Ledig
Onsdag 9.30 - 18.30
Torsdag 12-19.15
Fredag 12-19.15
Lördag 09.30 - 16.15

Ikväll ska jag mysa med Lollo, I love !


Yesterday


I love you



- Friends are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly

Girls night

Mötte Lovisa & Ida vid 8 tiden för att hyra film, "Allt flyter" fick det bli. Sämsta filmen jag sett på länge! Så se den inte.. Efter det körde vi massagetåg, det är nog det bästa som finns! Vid 1 kom Elin & hämtade mig och lovisa, vi drog på en pony pony run run. Liiite pinsamt blev det när Elin & Lovisa ville åka förbi Lipz typ 4245 gånger när det var jag som satt på den sidan man syntes mest på. Baah! Men kul hade vi, sen fick elin leka svarttaxi och köra hem en full kille. Haha, det vart skoj. Pengar fick hon för det oxå! Nu är jag precis hemkommen, ligger och myser med Zlatan i sängen. Vet ni? jag tror att jag är ledig imorgon, chefen har inte hört av sig ikväll! Yey! Gud vad skönt det ska bli att sova ut och bara slippa tänka på jobb en dag. Hann aldrig städa rummet idag så det får bli morgondagens planer istället, kan ju inte säga att jag ser fram emot det. Men det är söndag och det är till för att städa och slappa!


Myskväll

Jättejobbigt, jag vaknade precis efter att ha sovit i TRE timmar(!!!). Man blir ju verkligen tröttare efteråt. Jaja, hade det inte varit för att Lollo ringde så hade jag kunnat sova hela natten. Ikväll verkar det som att halva Trollhättan är i Grebbestad, men det e inte riktigt min grej va. Så för mig blir det mysis ikväll med Lollo&Lill-ida. Ska bli skönt, imorgon är jag förhoppningsvis ledig! yey.


Min student


Hemma

Precis hemkommen från jobbet, det har varit ytterligare en bra dag! Skulle kanske åkt ut till överby för att jobba två timmar direkt efter passet i stan men det behövdes inte, thank god! Trött som jag är..
Fancie kom in & handlade av mig så vi tog sällskap hem, funderar på om jag ska ta och städa rummet kanske? och garderoben skulle behöva göras iordning.. Hmm, orkar jag?


Hard work work

Sådär! Då har jag laddat upp lite bilder jag hade på mobilen.. Tog sig sin tid, så det är väl egentligen dags för bingen nu. Det är konstigt att jag inte är tröttare än jag är, har jobbat och stått i heeela denna veckan. Jobbar imorgon också, fast då har jag den goaste tiden, mellan 11 och 3 i odén. Där ska jag jobba hela sommaren, inget mer ute på överby om hon inte ringer in mig dit när det är mycket att göra. Skööönt, nära till jobbet och nära hem! Finns inga nackdelar med att bo mitt i stan..

Ikväll har jag myst med mina tjejer, käkat pizza och myst i min säng alla 4. Imorgonkväll har jag faktiskt inga planer för en gångs skull, funderar på att bara ta det lugnt. Laddar inför kommande veckan istället, FALLENS DAGAR! Då kommer både Jess och Mikissen hem, som jag har längtat..

Olearys


Öresjö


Lipz


Strandgatan



Unda


Ny blogg!

Åh, vad skönt det känns med en ny blogg.. Har varit så trött på den andra och inte alls haft någon lust till att blogga. Men nu kör jag igen, inga undanflykter!

Det som har hänt de senaste två veckorna sammanfattar jag i bilder, enjoy!



För er som är lite småsugna på att läsa den gamla


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0