Göteborg & Olearys



Herregud vilken bra dag! Jag och Elin tog bilen till Göteborg vid 11 imorses. Väl framme blev det shopping för hela slanten.. Verkligen min dag idag, hittade såå mycket fint. En oversize Levi's jeans jacka som jag länge letat efter, det blev det bästa köpet idag.. Sen blev det blommiga påslakan & örngott, hörlurar, en kofta(den på bilden), en blus, en till jeansjacka fast från GT, en tubscarf, fondation och underkläder! Så himla nöjd. Elin hittade oxå massa fina saker. Så vid 6 tiden åkte vi hem, lika nöjda båda två! Åkte hem till henne för att byta om sen snabbt hem till mig. Mötte Hannah och Cissi på Olearys för att äta mat. Gott var det! Nu är jag hemma hos mammsen, ska sova här inatt för att jag ska med 9 bussen till jobbet imorgon. 9-16 är det som gäller sen äre dags att ändra om till partymode och dra ut med världens bästa tjejgäng! Jag är taggad!

Wörki


Jobbig vecka! Känner mig bara sjukt negativ just nu.. Kan bero på att jag bara är ledig en enda dag denna veckan och att två av tjejerna ska åka till Kap Verde på torsdag, jag kan ju inte bara ta ledig sådär när jag vill från jobbet. Men hade kunnat så hade jag åkt, baaah. Men jag smider planer inför våren istället, måste åka någonstans känner jag. Behöver få sol och bad, då blir jag som en ny människa igen. Men annars hare varit kul på jobbet idag, har ju så fantastiska arbetskamrater.. Ikväll blire bara lugnt hemma framför BB, så jävla bra var gårdagens avsnitt, jag och fancie skrattade en del åt nörden som är med. Harregud!

Helgen

Vilken underbar helg! Borde vara fett utvilad efter 3 dagars ledighet, men nävars.

I fredags var jag bara hemma hela kvällen och gick sedan över till D. Sov över där och på morgonen blev det massa morgonmys, gillas! Sen drog jag till stan för att gå till systemet och ta ett varv på stan med Lovisa och Sara. Gjorde mig iordning och drog över till david en sväng och hjälpte han lite med hans packning till sälen. Fick skjuts in till stan för att förfesta med Lollo hemma i mammas lägenhet. Lille gött att ha 10 meter till Lipz, saknar det lite ibland. haha.. Blev lite too much för min del och har världens minnesluckor, not good. Men kul hade jag iallafall, av det jag minns! Idag mötte jag upp tjejerna för lunch på Beirut för att sedan ta en sväng till Överby. Sen följde alla med hem till Jen, där har vi kollat på tv, haft smink och parfym möte med Jimmie(haha). Sen har vi kollat på The Social Network. Var väl sådär! Nu är jag precis hemkommen och är väldigt nöjd med min heldag med världens bästa tjejer! Nu ska jag sova..

I n r e d n i n g

ZoomaZoomaZooma



Känner ni den romantiska lantliga stilen? Mmm, jag riktigt längtar tills jag flyttar.. Inspirationen flödar!

Dåligt

Hej där! Hur är läget? Veckan har bestått av jobb.. Men nu är jag ledig i 3 hela dagar och det känns SÅHÄR bra! Igår kväll så hämtade Sofia upp mig och vi åkte hem till henne och myste framför tven. Sen sov jag där! Vaknade imorses med en hund och en katt i knät. Ganska mysigt! Sofia har världens sötaste chihuahua som heter Simba. Vid 12 drog vi oss till stan och kikade runt lite. Sen åt vi thaibuffé på Singbar, gott men starkt. Var hemma vid 2 och sen dess har jag bara slappat här hemma, känns underbart!


K l i n g



Gilla gilla gilla, såhär hade jag gärna sett ut ikväll!


Vilken bra dag!

Denna dagen kunde inte bli bättre.. Började dagen med att gå till jobbet vid 9. Grejade med smycken och lite annat under dagen, gick så sjukt snabbt. Var så jävla stressad precis innan jag skulle sluta för att jag inte var klar med allt, så jag fick hjälp av mina söta praktikanter. Harregud, underbara verkligen! Guld värda. Gick sedan för att hyra film, sen till systemet för att inhandla allt till imorgon. Sen till jätten för att hämta ut mitt Gina paket och sen handla lite mat. Stress hem för att duscha, sen kom M hit vid 7. Gud vilken mysig kväll jag har haft, kunde verkligen inte bli bättre. Blev Let's dance och godis (och massa mys)! Gatt. Nu sitter jag här och måste bara berätta för er att jag har blivit med ny lägenhet. 1 april flyttar jag till mitt nya crib. Grannar med bästa Jen & Elin, hur underbart?

jewellery



Grejade med smyckena i oden idag. Blev så sjukt nöjd! Dock är jag inte klar, har 3 sidor kvar, bara guld.. Men det hinner jag klart imorgon bitti, det är ändå jag som öppnar. Har tyvärr inga före bilder på dessa 2 sidor men allt var huller om buller. Men nu är det tip top! Har tagit före bilder på guld sidan som ni får se en annan dag;) Så nu får ni komma och köpa smycken!

Tatuering


Fick en kommentar om min tatuering som syns lite på en bild nedan. Här har ni den! Gjorde den för ca 2 ½ år sedan. Det är ett E som står för Emelie, haha. Mina vänner säger att jag är ett ego men det skiter jag i. Bokstaven är jättefin och tycker den sitter riktigt bra där. Har aldrig varit missnöjd med den en enda gång. Älskar den! Det gjorde ganska ont ja, men det var min första tatuering så man visste ju inte riktigt vad som väntade en. De andra 2 gjorde inte alls ont.

k ä r l e k


massa jobb

Hejdär! Veckan har varit chill än så länge.. Jobbat och myst med tjejerna! Imorgon är det redan torsdag och det betyder jobb i odén. Jobb med bästa Carro! Hon lyser upp tillvaron på jobbet, en gång varannan vecka har jag att se fram emot! Hah. Efter jobbet idag så åkte jag hem och städade min lägenhet, 3 fucking timmar tog det att få det riktigt cleant. okejrå, jag vek aldrig iordning garderoben men då hade jag nog behövt minst 2 timmar till. Så mycket kläder, så mycket som ska bort. Det tar vi en annan dag! På fredag får jag fin besök och då gällere att man har det tiptop. Nu sitter jag i mammas lägenhet, kattvakt vare! Herregud vad kul, denna katten är så sjukt sällskapssjuk. Han har varit precis bredvid mig ända sen jag kom för snart 2 timmar sen. Sött kan ni tycka, jobbigt tycker jag. Nu ska jag gå och lägga mig, känns otroligt bra att ha jobbet 20 meter bort imorgon!
Sweet dreams!


R o m a n t i c



Eftersom att våren baseras mycket på romantiska plagg så kände jag att det var dags för lite ljusa färger i min garderob så nu gjorde jag precis en liten beställning på Gina Tricot's hemsida. Känns ganska gött att få halva priset i personalrabatt, sådärja!


But darlin' I'd still catch a grenade for ya


Goddag godingar! Harregud vad jag har sovit länge idag.. Somnade vid 2 igår och mobilen väckte mig vid 4 tiden, var en viss person som ville ha sovsällskap.. Inte mig emot! Mysigt, sov ut ända tills klockan 2 idag. Sen åt vi frukost.. Nu sitter jag i soffan och chillar, ska alldeles strax åka ner till stan för att käka söndagsmiddag på Strandgatan med de bästa, Fanc och Lill-ida..

baby please don't go



Haarregud, sorry för bad update verkligen! Jobbat hela veckan och nu har jag äntligen min långlediga helg. Så underbart.. Igår mötte jag upp fancie vid 3, vi drog en sväng på stan sen gick vi hem till henne och fixade oss. Tog sedan 6 tåget till Göteborg. Åkte hem t syrran och käkade tacos och gjorde oss klara för kvällen, tog bussen till linné där vi skulle på förfest hos Isabelle. Vid 1 drog vi oss utåt, hade sådär kul. Hamnde på viktoria, vart väl mer sugen på att gå ut och dansa egentligen men det fick duga. Var väl hemma vid en halv 4 ungefär. Syrran väckte mig redan vid 9 tiden, dåå vart jag trött kan jag säga. Somnade igen vid elva och sov en timme. Sen vart det dags att åka för att hälsa på världens bästa pappa som flyttat till Göteborg för ett tag sedan. Kul var det, som jag saknat honom! Tog en sväng i Allum oxå, sen drog vi till tågstationen vid 5. Där mötte jag upp Ida och Fanc för att ta tåget hem t Trolly igen. Vart lite velig över vad jag skulle göra ikväll men slutade med att jag åkte till Elin för singstarkväll med tjejerna. De andra skulle till Lipz men jag och Carro drog oss hemåt istället. Så nu ligger jag nedgosad i soffan med min nya goa rosa luvtröja framför solsidan. Underbart!

lycka


RSS 2.0