New haircut!


Ska försöka ta en bättre bild idag ;)


Ummtz ummtz


Baby here we are, standing face to face

Ligger helt utslagen i soffan. Min kropp har tagit hårt på den här stressen som varit de senaste 2 veckorna på jobbet. Mår inte alls bra, jag är trött konstant- har huvudvärk- ingen matlust. Men det kommer bättre tider! Får se det så. Igår lekte jag med Carro efter jobbet, vi myste hemma hos mig och hade massor att prata om som vanligt. Vid halv 12 drog hon sig hemåt och jag gick över till D. Sov där! Mycket mysigt! Imorses vaknade jag upp som en zoombie. Trodde det var mitt i natten fast att klockan var 8.30. Gick hem och duschade och åt en redig frukost. Sen var jag redo för jobbet! Var dock fortfarande väldigt trött så jag svängde förbi apoteket och köpte med mig koffein tabeletter (har man bestämt sig för att aldrig bli kaffedrickare så har man). Det var nog dock någt jag skulle hoppat över. Jag tog först 2 tabletter och blev speedad som in i helvete. Sen efter 3 timmar tänkte jag att nu tar jag 2 till, man ska tydligen kunna ta 6 st på en dag. Men då jävlar blev jag illamående, fick ont i magen och världens huvuvdvärk. Herregud, visste inte riktigt hur jag skulle klara av de sista 2 timmarna på jobbet. Mår fortfarande sjukt kass och ligger i soffan, hade lovat mig själv att sova jättetidigt idag men det sket sig. Går och lägger mig snart istället! Morgondagen är det såklart jobb igen, 12-19..


New in!


Nya jeans från jobbet, helt sjukt bekväma, har likadana fast svarta oxå! Enda nackdelen är att de är alldeles för låga i midjan för min smak, men vad gör det när de sitter som smäck! Aaaah, äntligen ett par schyssta blåa jeans från GT. Det har inte funnit några som fallit mig i smaken innan.

L'IMPÉRATRICE



Min nya parfym! Den är såååå ljuvlig! Kan inte sluta lukta på mig själv;) Vilken lycka det var igår när jag fann den på KICKS för endast 400:- den innehåller ju trots allt 100 ml. Jag som hade tänkt att gå och köpa den för fullpris förra veckan, då hade jag fått betala det dubbla. Fin väska fick jag på köpet, den ska bli min nya sminkväska, tjusig va?

@ work


Jag älskar mina arbetskamrater, de är världens bästa!

Breakfast



Har precis blivit besatt av frukost! Herregud vad gott det är - och nyttigt såklart. Jag har väl alltid ätit frukost förut oxå men bara slängt i mig nån macka eller 2 och ett glas juice. Nu kör vi på bättre grejer! Finncrisp, youghurt med bär och ett glas färskpressad juice. Imorgon blir det nog ett kokt ägg oxå! Yummy!

New fucking camera

Hade en helt underbar julafton igår! Hela familjen var samlad och jag kunde inte vara mer lycklig. Trodde jag skulle dö av skratt när syrrernas pojkvänner hade fifflat med tomtens dräkt. De hade virat en liten handduk längs benet innanför byxorna på tomten, så det såg ut som han hade en jättestor snopp. Herregud, tur att barnen inte fattade nåt. Hela familjen vek sig av skratt, kul var det. David kom och hämtade mig vid 10 tiden. Blev chill hemma sen bestämde jag mig för att gå ut. Så Hannah hämtade upp mig så gjorde jag mig iordning snabbt hemma hos henne. Blev en lugn förfest med henne, Tony och Elin. Hade helt sjukt kul, vid 2 åkte vi hem! Idag har jag varit helt död hela dagen, bakis kan jag väl inte påstå men trött som en jude. Åkte hem till pappa vid 12 tiden, lämnade julklappar och tjötade lite. Sen drog jag och hannah för att leta kamera, hittade mig en fin rosa/lila på Expert, hästenöjd är jag! Drog mig hem till David efteråt för lite mys och nu är jag hemma och kollar på Mr Bean på semester, bra skit!

It's christmas time!


Tjenatjenatjena. Kom precis hem! Sov över hos fjärten inatt. Gick över igårkväll så myste vi lite och låg och tjöta i sängen innan vi somnade. Imorses bytte vi julklappar! Jag fick en parfym, sweet :) Och han fick en tröja och 2 par strumpor. Efter lite morgonmys så är jag numera hemma, sitter i soffan o kollar på Bethovens femma, värdelös! Ska väl börja göra mig iordning och släpa mig bort till affären, sen ska jag åka bort till syrran där vi ska fira jul i år. MYS! God jul på er...

Who's that chick?


Onsdag

Herregud, är helt slutkörd efter den här veckan, bara en dag kvar som återstår. Det är så sjukt mycket att göra på jobbet och jag går till 20.15 mån-tors, såklart. Men det är bara att bita ihop för sen är det julafton! Längtar som en tok,älskar när hela familjen är samlad. Har inte orkat umgås med någon de senaste dagarna, förutom Dejv,där jag har sovit några dagar i rad. Igår åt vi kvällsmat och kollade på tv ihop, sen bäddade vi nya lakan och jag har nog aldrig sovit så gott som inatt! Ganska gott var det att somna om efter lite morgonmys i soffan sådär klockan halv 7 på morgonen. Gick hem vid 9 och gjorde mig iordning för att åka till Överby med Sofia, köpte lite julklappisar & en tröja till mig själv och sen var det jobb som gällde. Efter jobbet fick jag köra i ilfart hem med Hannah,stackarn hade jätteont i magen så hon fick åka med hem till mig och sitta i duschen en stund. Nu ligger jag och myser i soffan, trött som jag vet inte vad. Imorgon ska jag upp tidigare för att göra stan innan jobbet! Puss

Inflyttningsfest


Hej hopp! Helgen är redan över och jag är så nöjd med den! Jobbade mellanpasset igår, sen kom världens bästa pappa och körde hem mig från jobbet. Gjorde mig iordning och trippade över till Carolina som hade inflyttningsfest. Där var alla mina fina tjejer, verkligen jättekul! Vid halv 12 tog vi taxi till gamla vanliga Lipz. Kul hade jag, dansade hela natten trots att jag hade nya klackskor på mig. Pinades väl lite i slutet då men! haha. Sov hos mor min, sen tog jag bussen vid halv 1 till jobbet. Kvällen har jag spenderat med Lovisa. Nu ska jag gå och lägga mig, puss&kram.

Göteborg



Myser hemma i soffan, efter att ha varit i Göteborg en hel dag med Hannah. Vi åkte iväg vid 12 ungefär, kollade julklappar och myste runt. Hittade mig ett par pumps i mocka, väl behövligt nu när det är så mycket fest framöver. När vi var klara på stan var tanken att åka till IKEA. Men efter en lång stunds letande efter "the bridge" så gav vi upp och åkte hem istället, vi hade inte så mkt tid på oss. Vid 7 mötte vi upp Ida för att hyra en film på Hemmakväll. Blev Step up, sjukt kass! Så det blev mest skitsnack och gos hela kvällen. Lite dansande blev det oxå, haha herre. LÄNGTAR till nyår, det kommer bli den bästa, det känner jag på mig! Känns som det har varit dagens samtalsämne. Nu har mina damer precis åkt hem och jag ska strax sova. Imorgon väntas jobb, hoppas på en dag med högt tempo -i like! Antar att det kommer bli mycket folk med tanke på att det är sista helgen innan jul. Puss på er!

Tandläkare

I förmiddags så drog jag mig till tandläkaren. Hade några småhål men ingenting som behövdes lagas. Men måste sluta med att dricka alla sötdrycker. Från och med idag så håller jag mig till vatten och ramlösa. Har lyckats idag iaf, får väl se hur det går med det;) Julmusten kan bli svår att hålla sig ifrån. Efter tandis tog jag bussen ner till stan för att jobba i Odén. Fruktansvärt segt att jobba där, men what to do. Kul att jobba med Jenni iallafall! Efter jobbet mötte jag Sofia för att gå och käka på Strandgatan. Sen drog vi & solade, sjukt behövligt. Nu är jag hemma och ska kila över till plutten för att sova över. Då kommer man upp i tid oxå när han drar till jobbet. Skönt! Godnatt babes;)


Julbord

Hemma efter en otroligt lång dag. Åkte till jobbet vid 11 och hela dagen var det STRESS. Vi var 3 som jobbade och det var hur mycket som helst att göra. 10 i 7 sprang jag in på personalrummet för att göra mig klar inför julbordet. Hade 10 minuter på mig, kul. Kände mig sjuk sleten! Men outfiten blev rätt snajsig. Vid kvart över kom Janina och hennes kille och plockade upp mig & Ulla för att åka till Alberts. Mysig kväll, med mina fina arbetskamrater, tror att jag har de bästa! Efter maten så körde vi julklappsleken. Jag fick Camillas fina paket som innehöll ett fint ljus med hjärtan och ett paket hemmabakade godisar, thanks! Jag & Camilla fick skjuts hem av chefen, herregud vilken tur hem, dog av skratt! :P Vid 11 var jag hemma och nu chillar jag här, ska väl strax sova tror jag.


pppaartyy


Snygg


My blomquist är en av de bloggar jag läser!


kalas!


12 december

En vecka sen jag uppdaterade, i know. Fan, det är inte kul att blogga, men här sitter jag och gör det ändå. Vill ju ha en blogg som jag kan gå tillbaka till sen och kolla vad jag har gjort under åren. Får änna sätta fart nu igen då! Helgen har varit sjukt skön. Igår åkte jag och Carro ut till Överby för att handla julklappar. Fick faktiskt handlat alla till kidsen i familjen och även en julklapp till "julklappsleken" på jobbet. Köpte även en neccesär till mig själv, sweet. På kvällen myste vi hemma hos mig, Fanny var med oxå! Blev ju idol såklart, var dock inte allt för nöjd över vinnaren -Jay. Vid 1 gick jag över till D och sov över. Idag tog jag och Hannah en fika på stan, sen var jag hos mor en stund. Vid 6 kom Carro och hämtade mig och vi drog hem till henne. Spelade Wii och sen kom även Jen, Elin och Sanna :) Mysigt! Haft en riktigt lugn och go kväll, kan behövas med tanke på att det blir inflyttningsfest nästa vecka och att det snart är nyår, can't wait! Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag. Imorgon ska jag på 5års kalas för Alessandro, stor kille nu!


Fredagsmys



Eftersom mina vänner som vanligt är Sveriges segaste på att lägga upp bilder från när det är fest så får ni en sleten bild från min mobil från i Lördags då det var inflyttningsfest hos Elin. Jag måste önska mig en kamera i juklapp, så jag kan lägga upp bilder direkt när det hänt något roligt. Jag har varit värdelös på bloggningen denna veckan, men det har inte hänt så mycket skoj. Och inga bilder har tagits så det är ju inte ens kul att blogga då. Gårdagen spenderade jag iallafall med Elin och Carro, vi åkte till Överby för att gå på VIP kväll på mitt jobb. Bara de anställdas vänner som var välkomna. Mycket trevligt må ja säga! Köpte mig en grym tunika och en ball ring. Kanske skulle ta kort på det, får se imorgon. Jag har shoppat så mycket det senaste, bad emelie, det är inte ok. Julklappar är väl egentligen prio ett och jag har inte köpt en enda. Efter vi hade varit på Överby så åkte vi hem till Elin & kollade på någon värdelös film, sen kom David och hämtade oss. Jag sov över hos David, mycket mysigt. Kändes dock tungt att vara den som var tvungen att gå upp först. Skulle hem och duscha för att åka till jobbet vid halv 9. Jobbet gick finemang, slutade vid 6 och då åkte jag, David och Björn för att köpa natcho tallrik på Beirut sen drog vi hem till mig.. Nu chillar jag framför tven, funderar stort på att gå och lägga mig. 12-18 som gäller imorgon!

Morgonmys


RSS 2.0