Tv-kväll med grabbarna


Det blev en nice kväll! Kristian hämtade upp mig och Lovisa utanför henne vid 7 tiden. Vi åkte för att hämta upp E.P hemma hos honom , sen åkte vi vidare hem till Kristian. Kollade på Idol, Greys anatomy & Olle dokumentären. Sen kom D och hämtade alla som skulle hem! Snel hest :) Nu ligger jag här, precis kletat mig in i b-u-s och försöker fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon genom att hitta inspiration på olika bloggar. Har ju min topp som får bli ett plagg vid sidan av ifall jag skulle drabbas av inte-hittar-något-på-överby-panik- syndromen...
Ser fram emot morgondagens galej, inte för att jag festar allt för sällan nu utan bara för att jag har insett hur mycket jag älskar att göra mig iordning för att gå ut & dansa med mina tjejer, underbart är det!
Tänkte försöka att sova tidigt idag. Men det är ju oxå en sån där grej som vi får se hur det blir med den saken, som med städningen som jag skulle gjort idag, vad hände med den?

New!


På besök

Var på stan förut med Carro och Elin. Vi fikade på espressohouse i 2 timmar ungefär, mysigt värre! Sen drog sig C hemåt och jag & elin kollade vidare, jag köpte mig en topp som jag hade tänkt att ha på mig imorgonkväll. Men just nu känner jag mig osäker på om jag vill ha den, så jag kanske drar överby imorgon och kikar på något annat. Efter det kom Lovisa och mötte oss & elin drog sig hemåt när vi gick upp till mig för att ringa H&M för att fixa lite stuffs. Sen drog vi oss mot torgkiosken och hämtade ut mina nya shoes, nöjd! drog på mig dom dirr, så kallt som det är ute nu så kunde jag ju inte gå runt i mina nit-sandaler. Nu sitter jag hemma hos Lovisa, vi har ätit middag (kycklingtacos) riktigt gott var det. Sen har vi bara chillat i hennes fritzel-källare. Snart kommer Kristian och hämtar upp oss, vi ska hem till honom och chilla. Skulle även gissa på att David kommer förbi lite senare!


090930

Morning sunshines!
Ganska nyss vaknat, det var gött att sova ut. Kollar just nu på top model australien, ganska bra faktiskt!:) Ska göra mig iordning nu, hoppa in i duschen & göra mig klar för att gå och fika med Carro & Elin på E-house. Efter det ska jag förmodligen hem igen för att städa hela lägenheten. Får väl se hur det blir med den saken.

Hörs sen

Ja kiosk, jag vet att den heter town & inte show. Jag bara skrev fel;)

Happy


Mobbing



Kom på att jag glömt att lägga in denna bilden som är från ca 2 veckor sen då jag & davie var på middag hos hans mamma. Haha, här provar han sin gamla skoluniform som han hade i England! Lite purken för att den inte passade längre! Haha, jag & hans mamma fick oss allt ett gott skratt vill jag lova.


Min dag

Har varit en härlig dag! Älskar när det är fint väder, när man träffar sina vänner & dom är på det bästa humöret som finns. Sån dag har jag haft idag! Skönt att höra va?

Gick ut & träffade lill-ida vid 3 tiden, vi pratade & jag kom på hur mycket jag egentligen har saknat tjejen som jag inte träffat på drygt en månad. Vi satt nere vid kanalen och njöt av det härliga höstvädret. Sen drog jag mig hemåt, tog en powernap & sedan blev det snabba ryck när david ringde & sa att han & kristian var utanför om 5 minuter. Jag skulle tydligen färga håret på Kristian - brunt. Så Lollo följde oxå med, vi drog & köpte mat först. Det blev ett riktigt lyckat resultat! Sen drog vi oss hemåt, följde med Davie upp till honom en stund - han är faktiskt den enda människan jag vet som inte gillar att duscha ensam, han vill ha någon som pratar med honom samtidigt. SÖTEN! Efter en stund drog jag mig hemåt. Nu sitter jag här, njuter till fullo medans jag lyssnar på Run this town med Jay-z, kanye och rihanna. Imorgon har jag inte så mycket planer, tror att jag kanske ska träffa Carro på kvällen. Dagen blir nog till att städa lägenheten & kanske söka jobb? Vore kanske nått.

Känns rätt gött att jag har kommit in i bloggandet igen va, så ni kan hålla koll på min intressanta vardag:) yey!


Vip öppning på Olearys


Brunett - love it!


Tisdag

Varit vaken ett tag, skvallrat i telefon med Mikaela och så kollat på våra bästa år. Är irriterad, jag hatar folk som hoppar på en och snackar bullshit utan att ens ha en anledning till det. Såna som tror att de vet allt, såna som tror att de alltid har rätt. Jag hatar såna människor och jag hatar dig! Idag ska jag träffa Elin, vi ska gå och sola eller ja elin ska sola. Sen ska vi gå till stan för att jag måste införskaffa mig BUS, man kan inte vara vit som papper när man är brunett! Sen i eftermiddag ska jag gå en promenad, med Lill-ida. Vi har varit ifrån varandra ett tag av en speciell anledning! Så det ska bli skönt att ses. Ikväll har jag planer att leka med Carro, tror även att Elin & Lovisa e på att vara med. Så det blir en nice dag. Fullspäckat schema - I love! 

Nu måste jag rusa, cya!

I miss you guys!



Just nu känns stockholm så långt bort! Kom hem, I miss you ♥


Ni får nöja er med....




WEBBCAMBILDER! haha. Nice, huh? :)


Göteborg

Hey bitches!
Har haft en underbar helg verkligen!
I lördags så åkte jag tidigt på morgonen iväg till Göteborg med syrran. Vi kollade på modevisning i Nordstan, grym! Sen blev det lite shopping, mest underkläder och en tröja som jag dock har lämnat tillbaka nu. Sen åkte vi hem till henne för att laga tacos och mysa framför " she's the man " & " Confessions of a shopaholic". Alltså 2 filmer som e helt perfekta för mig! Iaf den sista. Sen satte vi på Wallander -cellisten. Men den orkade vi dock inte se klart på. Nästa morgon gick vi upp redan vid 7 för att bege oss mot trollywood. Jag gick hem till Dejv och morgonmyste lite med honom, låg kvar där hela dagen tills jag sedan mötte Lovisa. Vi kollade på Hitch och myste lite! Sen gick jag över till D igen och sov över där. Imorses fick jag gå upp klockan 6, kändes något segt. Kunde inte stanna i lägenheten iomed att jag och Lovisa skulle vara borta i Göteborg över dagen så D kunde inte få sin hemnyckel i tid då. Iallafall, vi drog på en jobbmässa i Götet som skulle handla om utomlandsjobb. Den vart inge vidare, det var för bökigt och alldeles för mycket folk. Så vi bestämde oss för att göra stan istället. Fick oss en go promenad på vägen. Shoppade mig en tröja och en sjal, mycket nöjd! Bussen tog oss tillbaka hem vid 4 tiden, så när jag var hemma igen så åkte jag med Kristian och David ut till Överby för att köpa hårfärg. För idag mina vänner har jag gjort mig till brunett! Yey.  Behöver lite förändring i livet, underbart. Åkte med Elin & Ida tillbaka till stan och på vägen hämtade vi upp Hannah! Vi drog hem till mig , efter en stund dök Lollo upp. Vi började färga håret på mig, först ill-rött. Det vart rätt ballt ändå, haha. Om man ändå skulle våga ha så. Efter en stund var hannah tvungen att dra sig så jag och lovisa fick fixa den bruna färgen själva! Det blev lyckat, tillslut. Kikade lite på tv och sen drog Lollo sig hemåt. Jag träffade David och Kristian som självklart ville se resulatet, haha. Tror att de tyckte att det nice. Huvudsaken är iallafall att jag är nöjd! & det är jag absolut. 

Nu sitter jag här och chillar! Borde sova, gått upp tidigt de senaste dagarna.

Du ber mig lämna dig ifred? OK. Vem är det som desperat har letat upp mitt nummer och min blogg? yey, inte jag iallafall. And hell yeah, i will leave you alone - because i don't care a shit about you!

Snyggt

eh
Bilden tagen av http://dollyblond.se/


tjugofjärde september

Hello!
Vaknade tidigt idag, redan vid halv 10. Har käkat frukost och kollat på tv, väntar på att våra bästa år ska börja. Jag är ju ett big fan av det, tyvärr. Det börjar vid halv 11 och därefter ska jag göra mig iordning snabbt för att åka ut till Överby med Lovisa, måste hitta ngn snygg topp. Ikväll ska vi nämligen på invigningen av Olearys! Sweet. Hade väl egentligen tänkt att dra lipz efteråt men idag känner jag verkligen inte för det.

Puss

Love it!


Mysdag

Idag har det varit en sån där otroligt skön och seg dag. Ibland gillar jag de dagarna! Har spenderat tiden i Davids lägenhet medans han var på jobbet, skönt att få vara för sig själv ibland. Kom väl hem vid 5 tiden & sen dess har jag ätit middag, kollat på 2 ½ men och Idol. Nu ska jag alldeles strax ta och möta Ida, vi ska gå ut & gå lite. Behöver lite frisk luft!

Puss

Utgång


Monday

Ny vecka igen! Dagarna går väl inte allt för snabbt iomed att man inte gör så mycket. Idag har jag spenderat min dag med Lovisa, vi har varit på Överby och sedan kikat på Svenska Hollywood fruar och sen roast på berns. Idag bjöd Lovisa med mig på invigningen av Olearys. Ska bli nice att vara en av de första som får se hur det ser ut! Kulkul. Kanske blir utgång efter det, det får vi se på. Puss på er


Partypix


Stockholm


Tisdag

Hey.. Gud vad jag e seg, jag vill ha ett jobb! Ge mig.. Jag och Lovisa ska snart åka på en mässa i Göteborg om utlandsjobb, vi funderar på Norge. Jag e riktigt sugen.

Helgen och Stockholm var nice.
Fredag, gick jag över till David på kvällen och kikade på idol och tjöta lite. Sen körde han bort mig till Elin där även Ida och Sara var. Lite senare kom Jen, vi kikade på Kändisdjungeln och tjötade. Sen åkte vi hem! Det fick bli en tidig kväll eftersom att jag på natten fick gå upp vid 4 tiden för att göra mig klar för att åka iväg till Stockholm.

Jag gick ner vid kvart i 5 för att dejv skulle hämta upp mig, slö som han är så hade han ju självklart somnat om. Så när jag ringer han efter en kvarts väntan så ligger han fortfarande i sängen. Men han "skyndade sig" och vi åkte iväg för att hämta upp Lovisa och Christian. Vi var nog iväg från Trollhättan vid halv 6 ungefär. Resan var nice, älskar att åka bil och det gör ju saken lättare. Vid 11 var vi framme men vi kunde nog varit framme nån timme tidigare om vi inte hade letat upp mat-ställen eftersom alla var hungriga. När vi väl var framme på Livgardet så träffade vi Marcus familj som vi var med i stort sett hela tiden. Vi fick känna på olika vapen och kolla på när marcus visade upp nån grej. Det var kul, men grabbarna tyckte nog det var ännu roligare! Vid 3 tiden åkte vi vidare mot Västerås för att hälsa på Erik! Vi drog Donken med honom och sen åkte vi hemåt. Stannade hos D's mamma en stund sen drog vi oss hemåt. Då var det stress, för vi hade bestämt oss att dra krogen. Vid halv 12 drog jag och Lovisa oss bort mot Ollan! Träffade Elin & Jen där inne som jag spenderade den mesta tiden med, på dansgolvet såklart! Strax innan 2 drog jag mig och träffade D, följde med honom hem!

Söndag, sov vi ut till typ 2-3 eller något. Skönt var det! Sen lagade vi mat och efter det drog jag mig hemåt för att sedan träffa honom lite senare på kvällen igen.

Igår var jag med Lovisa en sväng på dagen, drog en runda på stan och firrade lite andra ärenden. Vid 6 tiden åkte jag och David iväg till hans mamma som bor utanför grästorp. Där åt vi tacos och myste. Var väl hemma vid 11 tiden nångång.


bakis

Vilken otroligt seg dag.. Har inte gjort ett skit nästan, sett på tv och rensat bilder på datorn. Men såna dagar behövs, även om de blir lite för ofta nu när man e arbetslös. Nej nu ska jag ringa Kristian eller David och höra hur det blir med Stockholms resan imorgon! Yey :)


Lipz


Torsdag

Godmorgon, idag e jag uppe med tuppen nästan!
Det blev en spontan utgång igår, väldigt tidig. Jag och Lovisa gick ut redan vid 20 över 9, hängde mest med D och Kristian, nice. Till en början var kvällen bra. Men slutade dock lite sämre, följde med D hem och vi låg och prata i nån timme eller så. Sen var det dags att sova. Vaknade vid 6 av att klockan ringde, han skulle till jobbet! Baah. Fick stanna kvar om jag ville men idag kände jag inte för det, mobilen var urladdad och jag vill helst ligga och sova hela dagen. Gud vad skönt. Men jag kom hem för en timme sen och e inte riktigt så trött så jag vill somna om. Men jag ska försöka ändå! Snygg jag måste varit när jag gick hem förut, halv 7 på morgonen med gårdagens outfit. Svart topp, jeans, klackskor, sen leopardsjalen och davids gråa tjocktröja - haha! Scabbi..

Så vad händer idag då? Sova ut! Min syrra prata på att hon skulle bjuda mig och mor på middag ikväll, får väl se hur det blir med den saken. Annars ska jag väl leka med nån vän. Är rätt trött och hoppas på att jag & grabbarna drar Estockolmo imorgon, vore skönt att komma iväg för en dag!


Onsdag

Hello.. sitter och kikar på fotbollen i mitt rum, försöker komma överens med Lollo vad vi ska hitta på. Antingen skita i fotbollen och göra något annat, eller kolla på fotbollen på Ollan eller kolla på den här. Jag och Lovisa e något sega på att bestämma oss, som vanligt. Så det slutar väl med att vi kommer på vad vi vill när fotbollen e slut. Inatt sov jag hos Davie, han gick till jobbet tidigt imorses och jag stannade kvar och sov i lägenheten, underbart. Vid 3 drog jag mig hemåt, chillade och sen åkte ut med han till Överby för att handla och hämta Walldoff. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer denna dagen.

Igår var jag Elin Lollo och David hemma hos Kristian för att kolla på Idol, sen drog killarna för att hyra en film. Kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette men jag och Lovisa verkade vara de enda som tyckte den var någorlunda bra. Sen cyklade vi hemåt och jag gick hem till D senare..

Puss

Lördagens outfit


kalas


Elins tjugoårskalas!

Gjorde mig iordning och det fanns inte alls tid till att slänga upp kvällens outfit. Så det lovar jag att göra under dagen istället. Lovisa, Carro och Sara kom och hämtade mig vid kvart i 7 så drog vi vidare mot Elin. Väl där så åt vi tårta, spelade spel och sjöng singstar! Vid halv 11 kom taxin och hämtade oss, nice. Vi åkte till Lipz 20, Sara fixade in oss där eftersom 3 utav oss inte är 20. Men jag kan ju säga att jag aldrig kommer att gå dit igen fören jag själv e 20, för det var för gamla och skabbiga människor där så det gick inte, föredrar de mindre isåfall! Jag och Lovisa gick ut en stund vid 12 för att kolla läget utanför Olearys och då stötte jag på Oscar som precis har flyttat till Karlstad. Så vi gick en runda och tjötade! Vid 1 drog jag och Lovisa in på Lipz igen och hämtade våra saker och gick istället för att äta nattmat. Sen var det dags att sova!

Idag ska jag bara ligga i sängen hela dagen, är dö trött! Men ikväll ska jag hem till D på myskväll, yey! :)


Girls night out!


Brrrr..

Ja,varmt e det fan inte iaf.. Jag har precis varit och kollat på fotboll med Kristian, David agerade målvakt idag nämligen. Mellan matcherna åkte vi till Överby för att Kristian skulle köpa present till hans ex, pojkarna ska nämligen på 20års kalas i Ulricehamn idag, kul för dom. Nu har jag iaf precis kommit hem och hade väl tänkt att hoppa in i duschen för jag småfryser lite.. Åskar som en tok gör det ute oxå, usch! Hörs sen, tänkte slänga upp en kvällens fest-outfit :) Får väl se hur det blir med den saken.

puss

Efterlängtad helg

Inte just för att vara ledig... För det e jag ju jämt men för att det är så mysigt med helg!

Igår var jag med tjejerna , Elin, Carro, Lovisa, Jennifer och Ida - you are the worlds greatest!♥
Vi kollade på tv och tjötade precis som vi vill ha det! en gör mysig kväll iaf.

Idag vaknade jag utan planer för dagen - skönt! Min syster smsade och frågade om jag ville åka till Göteborg för att hälsa på henne. Så visst, det gjorde jag! Först blev det donken, sen strosade vi runt lite på stan och jag hittade mig en leopardscarf som jag länge har velat ha. Även presenter till Elin som fyller 20 idag(lördag). Så planerna för lördagen är att gå på kalas hos henne och sedan ta taxi ner till stan för att kalasa på olearys! jag hoppas på bra drag och mycket folk, e riktigt partysugen. 

Efter stan så tog vi spårvagnen till bergakungen för att gå på bio. Det blev the proposoal, GRYM film! Det var nog den bästa på länge. Så se den, om ni har dålig humor - precis som jag.
När jag tog tåget hem från Göteborg idag så mötte Lovisa upp mig på tågstationen för att sedan gå hem till mig och lämna cykeln och sedan bli upphämtad av elin. Vi åkte vidare hem till Kristian - där även David var. Vi satte på motorsågsmassakern - sett den förut men den är grymt bra, men läskig. Elin var nog räddast av alla! haha. Kom precis hem därifrån och nu ska jag gå och lägga mig för att samla krafter till morgondagens galej.

natti


Elin 20 år!


Grattis på födelsedagen hjärtat!


Onsdag

Hej på er!
Idag har det verkligen varit en sån där sjukt seg dag som man bara önskade att man jobbade på istället för att vara arbetslös. Börjar bli riktigt uttråkad nu, inte för jag gör så mycket åt det! Borde söka lite jobb.. Håller fortfarande på att slipa lite på mitt personliga brev då mitt CV redan är färdigskrivet. Idag försökte jag sova ut, lyckades dock inte så bra utan vaknade redan vid 9, det har jag gjort varje dag nu sen jag kom hem från Cypern. Skönt på ett sätt att inte sova bort hela dagen men när man inte har så mycket annat för sig så kan man lika gärna passa på att sova länge. Men vid 1 tiden hämtade jag bilen och åkte för att hämta upp min syrra på tågstationen och vi åkte vidare till min andra syster på "kalas". Hon fyllde år häromdan så vi firade henne lite i efterskott. Vid 3 drog vi oss hemåt och pimpade min skinnjacka med lite nitar, blev skitsnyggt. Visar bild imorgon för de som e intresserade. Sen satt vi & tjötade lite och lyssnade på musik. Roligast var nog när jag satte på Mayhem, när de sjunger " du vet att det blir mayhem" så kläcker hon ur sig " vad säger dom, säger dom du vet att det blir middag?" hahahha. kul var det!

Ja och ikväll har jag bara tagit det lugnt och myst med Lovisa framför Kenny Starfighter och självklart har vi läst våran favvo-blogg Danne! Grym e den.. imorgonbitti hade jag tänkt att ta en p-walk, vi får väl se hur det blir med det! På dagen ska jag iaf träffa Elin för att sola och sedan träffa Malin för en fika :) niice. 

natti!


RSS 2.0