Göteborg


Mina planer blev visst ändrade. Jag som skulle spendera hela helgen i Göteborg. Blev visst bara en visit över dagen. Jag & Sofia bangade nämligen utgång där idag med tanke på vädret. Men vi ångrade oss när jag väl hade kommit till Gbg för det var inte alls mkt snö där. Men men, får ta det en annan gång. Åkte i vilket fall med min syster och Alessandro vid 12 tiden idag. Mötte upp min andra syster i stan och kikade runt lite. Hittat min nyårsklänning! Den är så glittrig det går att bli ( ska på fest med glitter och glamour tema ). Sen hittade jag lite ljus och sånt till hemmet och en concealer på MUS. Efter vi hade varit på stan åkte vi hem till sis en sväng, fikade lite och myste. Nu har jag precis kommit hem och ligger död framför tven. Ska sova tidigt tänkte jag! Imorgon ska jag städa och åka till Överby. På kvällen blir det inflyttningsfest hos Elin!:)

Raise your glass


Hur glada var inte vi på Lipz i lördags? :)


veckans outfit


Okej, kan vara världens fulaste bild på mig. Meeeen, skit i det! Jag är veckans outfit:)

Peppa peppa peppa

Tävlingsdags på jobbet! Är så himla peppad. Visst tävlingen har pågått i två veckor men nu är jag igång!. Det svåra är bara att vi tävlar mot alla butiker i hela sverige, finland, norge och tyskland. Kan ju bli ganska svårt! Man vinner en resa till London. Älskar hur peppade alla andra på jobbet är, eller ja speciellt Camilla! Haha. Kolla lapparna nedan då, de är för grymma. Observera att den första planschen sitter inne på toaletten, sött va. 

Sorry att jag inte har bloggat på några dagar. Kan väl säga att jag har myst med Hannah en del, hon sov här i två dagar. Jag gillar sällskap men inatt får jag sova alldeles ensam. Kan vara därför jag inte har gått och lagt mig än, drar ut på tiden så mycket som möjligt. Imorgon börjar jag klockan 1 , så det gör inte så mycket om jag är uppe så sent. Efter jobbet drar jag & Ida till Hannah för Harry Potter mys. Vi ska se 1an imorgon, det är min favorit. Sen är det banne mig helg och jag är ledig FREDAG LÖRDAG SÖNDAG. Jag ska ta vara på mina lediga dagar. Först far jag troligivs till Ikea med Hannah på förmiddagen, sen blir det Göteborg igen med Sofia för utgång någonstans i denna vackra stad. Sover över hos syrran och sen stannar jag kvar hos sis för att mysa med henne hela lördagen. Min älskade syster! Som jag saknar henne. Söndagen blir det förmodligen bara slappdag, precis som en söndag ska vara... 


20 november


Baby you're a challenge, lets explore your talent


Ledig igår och idag, hur underbart? Igår drog jag till stan och mötte upp Lovisa & Sofia för en lunch på Meze, ett nytt ställe i stan som har "medelhavsmat" eller något. Efter det körde sofia hem mig och så kom mamma, syster och alessandro på besök. När de drog sig hemåt så myste jag bara hemma. Sen vid 9 tiden mötte jag Carro, vi myste hemma hos henne hela kvällen! Vi hade massor att prata om det blev hemgång strax efter 12, tur att vi bor nära. Hannah kom över för att sova över, stackarn hade grannar som spelade hög musik så det inte gick att sova. Men inte mig emot, älskar sällskap! Vaknade vid 11 imorses, låg och degade framför soffan i stort sett hela dagen. Vid 5 ringde sis oh ville ha med mig till Överby, of course ställde jag upp. På vägen hem hämtade vi upp Lill-ida och vi drog hem till mig. Så vi har myst framför idol och tjötat hela kvällen, nu har hon dock dratt sig hemåt och jag ligger här helt ensam. Ska väl gå och lägga mig snart, jobb 12-16 imorgon!

stressiga dagar


Det har varit ap mycket att göra på jobbet de senaste dagarna. Med tanke på att det var strömavbrott i förrgår så har vi legat efter sen dess. Herre! Man får så mycket press på sig att man måste hinna klart allt, men det är bara att acceptera att när klockan är 7 så går det inte göra så mycket mer. Jag & Ulle har stressat oss till döds igår och idag. Jag förtjänar såå min lediga dag imorgon! Vad jag ska njuta. Vi hade 5 dekoratörer hos oss idag, eller visual merchandiser som det så fint heter. De har gjort om hela våran jeans, acc och underklädes avdelning. Hur snyggt blev det inte! Önskar att jag hade bilder. Tjejerna är så duktiga! Jag blev utsedd till " veckans outfit" idag på jobbet( och i hela bohus regionen). Chefen över dekoratörerna tog en bild på mig så den ska hon minsann maila ut till alla butiker på måndag, ballt va? Glad blev jag iallafall. Fick skjuts hem av David och Kristian. Ikväll har jag myst med Sofia hemma hos mig. Tända ljus, filtar och Greys, mys! Nu ska det dock sovas. Puss

freaky monday


 Idag har jag jobbat! Började klockan 1. Herre, vid 5 tiden när jag stod inne på lagret med Camilla så dog ljuset. Vad fan händer är min första tanke, det kommer en mördare! Hahaha. Jag är så sjukt mörkräddså det finns inte. Skrek på Camilla som genast kom med sin hand och ledde mig ut. Haha, där ute vart det oxå mörkt, men dock fanns det reservlampor i själva huset så man kunde ju se iaf. Var tydligen strömavbrott på hela Överby. Fan vad skoj, vi fick ta ut alla kunder och sätta oss på varsin pall vid ingången och se till så det inte kom in kunder. Myste och drack cola, haha. Vid 10 över 6 så satte ljuset igång igen och det var bara att forsätta jobba. Kan ju säga att vi ligger efter gaaanska mycket så imorgon blir det hard work work.

Ida följde med mig hem efter jobbet och sen kom Hannah över oxå. Så vi har myst framför teven och bara tjötat. De drog ganska nyss hem och jag ligger och myser i soffan. Ska hoppa i sängs snart, imorgon blire jobb mellan 12-19. Puss på er och godnatt!

Let's party


Fruktansvärd dag

Brudsen kom hit igår vid 8 tiden för lite förferre. Vid 23.30 tog vi taxi till Lipz. Hade verkligen hur kul som helst där, blev dock väldigt full, haha. Efter lipz drog vi på efterfest hos Elin - Jag Elin Jennifer Erik och Fidde. Låg och tjötade hela natten sen somnade vi allihopa vid 6 typ. Drog mig hem vid 10 tiden! Mådde så sjukt dåligt så jag åkte hem till mamma för att få middag. Hemmagjorda köttbullar, potatis brunsås och lingonsylt - gott! Sen kom Hannah och hämtade mig och vi drog t henne för att mysa. Åkte hem direkt efter Gossip för jag var så sjukt trött, det är jag fortfarande så jag ska gå och lägga mig nu.

Sweet dreams!


Fest fest fest


Vintervit


Göteborg sket sig, tar det nån annan gång när jag är ledig. Längtar! Älskar att åka dit för att hälsa på världens bästa syster.. Tanken idag var att ta ett glas vin på Heaven 23. Men då har jag något att se fram emot nästa gång jag åker dit iallafall. Har varit hos David istället, vi har kollat på tv och ätit donken. Kom ganska nyss hem därifrån. Nu myser jag framför tven i min nya pyjamas med en marabou kaka - vintervit såklart! Hörs dudes.

Tolfte november

sitter hemma hos morsan i min ensamhet. Trodde att hon skulle vara hemma men icke!
Käkade och bowlade på Buddys igår med Hannah, Walldoff, Berg och Peter -hästekul! Jag kom tvåa, hur grym är man inte då. Jag brukar vara värdelös på bowling men igår verkade jag ha turen på min sida. Drog sedan till Lipz lite spontant sådär, blev bara häng i pianobaren med en cider. Vid 2 drog jag och Hannah hem till henne för att sova, mys! Idag vet jag inte vad planerna är riktigt, hade väl tänkt att dra Göteborg ikväll men det verkar inte så som det ser ut nu. Men vi får se! Puss på er.


Due date


Mysig kväll igår! H kom och hämtade mig efter jobbet och vi drog hem till mig och kikade lite på tv. Vid halv 9 drog vi till biografen för att se "Due Date". Herregud, kan säga att vi skrattade en hel del, grym film! Efter filmen åkte vi hem till mig igen, kollade på Björnbröder och myste. Nu ligger jag i soffan och kollar på våra bästa år. Ska göra mig iordning och dra t jobbet strax. Hörs! Puss&Kram

Forever and a day

Fan vad jag är dålig mot er! Jag är alldeles för kass på det här och håller allt för mig själv. Men jag ska berätta om min helg för er. I fredags natt åkte jag och hämtade Elin och Helena som var totalt wasted, herre. Kul var det! Körde hem de, sen blev det hem och gå och lägga sig. Fick skjuts till jobbet, körde ett mellanpass vilket innebär 12-16. Åkte hem och träffade Elin, vi skulle egentligen bara mysa men bestämde oss istället för att gå ut! Så på med party maken och outfiten sen drog vi bort till Susanna som hade förfest. Kände inga där förutom Hannah men det var väl trevligt. Sen drog jag och Elin till Lipz. Dansade hela kvällen, grym musik! Sen tog jag cykeln hem, mysigt sällskap i telefonen på vägen hem, det gillar jag. Försovde mig på morgonen, vaknade klockan 10 i 11 och tanken var att ta bussen klockan 11. Men det sket sig, så fick klä på mig snabbt och kasta mig på cykeln och åka in till stan för att ta halv bussen från stan till jobbet. Kom i tid! Det ni. Gårkvällen spenderades med min Fancie, vi myste hemma hos mig. Vid halv 11 drog hon sig hemåt, då firrade jag hit Hannah istället. Hon sov över, hästemysigt! Vi kollade på film tills halv 3 , sen var det dags att sova. Idag har jag jobbat. Sofia hämtade mig från jobbet så käkade vi mat och drog sedan hem till mig. Lovisa joinade oss oxå :) Nu ligger jag i soffan och kollar reprisen av Paradise Hotel. Sen äre time to get some sleep! Puss

Två dagar

Mina två senaste dagar har varit så bra, kanske för att jag har varit ledig. Igår sov jag ut, duschade och gjorde mig iordning för att dra mig hem till mamma, mötte upp Ida och Elin vid halv 5. Drog oss till Mejeriet för att käka. Tjejerna lugnade mina nerver för jag var hästenervös. Kvällen skulle nämligen bestå av en date! Det ni.. Men det var verkligen inget att vara nervös för. Det var en riktigt lyckad och rolig kväll! Har nog inte skrattat så mycket på länge. Och om vi ses igen får vi se.. Vaknade vid halv 10 imorse, gjorde mig iordning och sen kom Hannah hit på lunch. Mys! Sen körde hon ner mig till stan, där hämtade jag och pappa hem alla saker från mammas lägenhet. Så nu har jag allt här, gatt. Fick besök av syrran, Aless och mamma. Så vi käkade bullar och drack saft. Sen kom Ida och Lovisa hit vid 7, vi har kollat på idol och myst. Nu ska jag gå och lägga mig, men måste ta mig upp vid 2 tiden inatt, ska vara fyllechaffis. Pallar inte!

Rebecca&Fiona


Balla brudar, kolla deras program på SVT. Älskar det!


Onsdag

Jag trivs i min lägenhet, jag älskar att kunna komma hem utan att någon frågar hur dagen har varit och bara kunna lägga sig i soffan och bestämma vad man vill se på tv utan att någon stör. Sen är det en annan femma om man bjuder hem någon och det har jag gjort både igår och idag. Igår var Hannah här och idag var Sofia här. Men nu är jag ensam och njuter av att jag är ledig imorgon och på fredag. Imorgon har jag en fullspäckad dag, först hem till mamma och hämta hem lite saker, sen fika med Ida och efter det ska jag iväg. Vad jag ska göra berättar jag mer om på fredag, om ni har tur. Nu ska jag iallafall få mig min skönhetssömn. Sköönt.


Trött

Häste trött! Tur att man är ledig idag, denna veckan är sjukt slapp! Är ledig 3 av 7 dagar, YEY! Det känns grymt! Men det kanske kan hända att jag behöver hoppa in ändå, men hoppas inte. Gårdagen spenderade jag med mina söta tjejer Ida och Elin. Vi kikade på tv och tjötade hemma hos mig hela kvällen, underbart. När de åkte hem drog jag över till D och sov där, myspys. Kom ganska nyss hem, ska greja lite här hemma och sen ska jag åka bort till mamma för att hämta hem alla mina saker.

Puss

RSS 2.0