Home


Jobbat röven av mig idag, bokstavligt talat. Det var massor med folk idag, vart kom dom ifrån egentligen? Det är ju inte påsklov förens nästa vecka. Jaja, det var stress ända fram tills 7 iaf, brukar vanligtvis lugna ner sig vid 6. Tog bussen hem från jobbet idag, chillat framför tven hela kvällen och nu är det faktiskt dags att gå och lägga sig. I'm tired och imorgon är det jobb som gäller 12-19. Och LEDIG på fredag, ska bli sjukt underbart! Så egentligen kan jag unna mig utgång imorgon, men jag vet inte om jag är så sugen. Isåfall blir det nyktert! Får se hur jag gör imorgon.

Puss på er.


Imma be makin' all them deals you wanna do


Hemma från jobbet! Eller jag har väl hunnit göra lite till men förs nu sitter jag här. Dagen har varit okej, trött och sleten men. E ganska glad, har fått reda på att jag har vikariat fram tills efter sommarn (sen får vi se) förhoppningsvis blir det längre. Jätteskönt att veta att man har pengar så man kan spara och åka utomlands i sommar! Sen börja spara för att kunna flytta hemifrån. Love it! Ska nog lägga mig framför tven, kom precis på att jag missade DH, helvete! Vi hörs imorgon. Men först blir det jobb 12-19, så vi hörs efter det..


Sugen på semester

Green Garden
Håller på att kika på resor för fullt. Är jättesugen på att dra utomlands i sommar och jag & sofia funderar faktiskt på att dra en resa i Juni innan hon börjar jobba. Låter det inte underbart? Det blir Turkiet isåfall, båda har varit där och man e ju garanterad sol typ.


Sunday


Hello sunshines! Känns som att jag är bakis idag. Men det är jag ju verkligen inte! Igår tog jag det lugnt. Jobbade från 12-16 och sen mötte jag Sofia och Alexandra vid halv 7 så följde dom med upp hit en stund. Sen mötte jag upp lill-ida och vi gick till Strandgatan. Jag åt nachos och tog en cider, helvete vad gott! Sen drog vi hem till mig och chillade tills 11 tiden. Sen drog hon sig hemåt! Fancie ringde mig vid 12 o frågade om jag var sugen på en promenix, så sure.. Vi gick bort mot meza där det var sjukt mycket folk, glad att jag inte var där - pallante sånt. Pratade lite med Max och tog en cigg med honom, sen gick vi runt stan lite och slutligen mötte vi upp Carro och Elin som satt på Sibylla och käkade. Vid 1 var jag hemma hos Dejv och väntade på att sötnosen skulle dyka upp. För ovanligheternas skull så var han faktiskt hemma precis efter två. Hade gjort mackor åt honom, så snäll som jag är! Helvete vad full han var, skitkul. Fast vissa smällar fick jag ta, han vill alltid skojbråka när han e full och fattar inte hur ont det gör. Så idag har jag ont på massa ställen. Men kul var det! Vi vaknade väl vid 1 tiden idag, drog oss framför tven för att sedan inse att det inte finns ngn frukost hemma. Så vi drog oss bort till Matmor och handlade allt gott man kan tänka sig! Sen hem igen. Vid 4 skulle han iväg på match och jag drog mig hemåt och här sitter jag! Tror jag ska möta Sofia och Lovisa om en stund, blir en fika på Strandis.


10.27

Hey.. Precis vaknat! Är hur trött som helst. Men ska hoppa in i duschen och sen dra mig till jobbet. 12 till 4 idag, perfekt tid och jag ska bara stå i kassan idag så då kommer tiden gå ap-fort. Gårdagen spenderade jag oxå på jobbet, började 12 och gick till stängning, sen fick jag skjuts av Emelie hem. Drog mig hem till David, myste lite. Var egentligen meningen att han skulle gå ut senare men det blev en mysig hemmakväll istället. Vid 12 följde han mig hem. Så inatt har jag sovit hemma! Tänkte jag kanske skulle lägga upp vad jag har shoppat denna veckan. Det har bara blivit på Gina, eftersom jag måste ha Gina-kläder när jag jobbar och det blir ju en hel del jobb nu. Nä, nu får jag hoppa in i duschen. Hörs senare tycker jag!


GALEN tjejkväll



Fancie! Jag la in alla bilderna på min dator, du behöver inte vara orolig. De finns fortfarande kvar i din kamera;)


Vimmel såklart


WHAT A NIGHT! Gud vad kul vi hade hemma hos mig, sexparty för hela slanten - bokstavligt talat. Hittade mig massa pörriga saker jag ville ha. Häähää! Vi drog oss till Lipz vid halv 12. Kan väl inte påstå att kvällen där var så fantastisk men det var helt okej! Drog och käkade vid 1 tiden så ramlade jag in hos David strax efter två. Nu har jag precis kommit hem, ska göra mig iordning snabbt och dra t jobbet! Börjar klockan 12 och slutar någongång ikväll, 18-19..


dance your ass off


Hey bitches...Kom nyss hem från jobbet och är redan klar för fest! Ikväll väntas det sexparty hemma hos mig för att sedan svänga våra lurviga inne på Lipz dansgolv. Mycket dålig bild på kvällens outfit. Men den består iallafall av en beige kjol med en dragkedja, svarta tunna strumpbyxor och en svart transparant topp! Blir great tror jag. Pussa


Onsdag

Onsdag, känns det inte som det var det nyss? Hmm. Jaja, jag är SJUK som ett djur. Förkyld och har huvudvärk så jag snart dör. Meen, det hindrar inte mig från att gå till jobbet. Cashen behövs! Igår hade jag en mysig dag med Lovisa. Mötte upp henne vid 3 tiden så gick vi till Singbar och käkade thai-buffe. Vi åt tills båda dog och sen gick vi till stan en sväng. Hängde undan ett par jeans på jobbet och en bikini på Åhlens. Efter det följde jag med henne till Högskolan för att hon skulle plugga. Jag fick sitta vid datorn så länge, myspys. Jag & Lovisa är lite insatta på att dra till Thailand nästa vinter. Hade varit riktigt gött! En månad funderar vi på, bara jag och hon. Hihi ♥ Men först måste kvinnan skaffa sig ett jobb så hon kan spara pengar! Och jag måste få tummen ur och börja spara. Är ju himla kass på det, föredrar ju shopping istället. Vet ni vad jag sofia lovisa och ida ska göra på söndag då? Neh, vi ska till Göteborg och gå på Bingolotto. Det gillar ni va? Hoppas dock inte att jag kommer med i tv, det vore ju hemskt. Nej, nu ska jag fixa mig och sen ta bussen ut till jobbet.

Puss


Kvinnan som har 'DET'


God morgon


Gick upp för en stund sen, är så jävla förkyld idag. Helvete, vill inte vara sjuk nu. Har jobb som väntar hela veckan och att gå runt på Gina och samtidigt vara sjuk är inte det roligaste. Men vi kan ju hoppas att jag bara är förkyld ett par dag och det inte övergår till feber och halsont. Nu sitter jag och kikar på våra bästa år. Ska väl ligga hemma hela dagen och vila upp mig. Om jag inte drar ut på en P-walk senare under dagen! Är iallafall ledigt vilket är underbart. Föresten, sorry att jag inte bloggade igår. Men var på jobbet mellan 14-19, sen var jag helt död på kvällen. Nu ska jag återgå till tven!  


Picture


Vilken jävla bra kväll


Grym kväll !! Hade nog inte kunnat bli bättre. När jag och Ida gick in så möttes vi av Paradisehotel deltagarna. Fick varsin kylbag som de var tvungen att dela ut. Kramade dom & hängde sedan in jackorna. Det var sjukt lite folk så vi gick fram och pratade med dom i typ 10 minuter. De var hur trevliga som helst! Senare fick vi komma upp på Vip-hyllan oxå, lite coolt. Det var väl Catja vi fick mest kontakt med, hur GO tjej som helst. Tog en massa bilder med hennes kamera så hoppas på att få dom på något sätt. Hon skulle tydligen lägga upp nån på hennes blogg, hemskt! För jag är inte så jävla säker på att dom är speciellt snygga och hur många läsare har hon inte. Vid halv 2 kramade vi allihopa hejdå och gick. När man har som roligast är då man ska gå! Tror att Ida är minst lika nöjd med kvällen som jag är. Fick mig en puss på kinden av Cimon, då var jag nöjd;) Haha. Drog mig hem till David och sov. Och där har jag spenderat hela min dag, SJUKT bakis är jag. Har legat och kollat på The Hills hela tiden. Underbart! Nu har jag precis lagat chicken fajitas och ska gå och äta det med mami!
Puss


Tonight is the night


Ikväll går vi all in. Cimon , Andreas och Catja är på plats. Kan inte bli mer än grymt!!


Put a smile on your face


Hemma från jobbet nu, gött trött. Men det var en bra dag, älskar tjejerna ute på överby! Har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska göra ikväll, antingen drar jag mig bort till Lovisa och de andra tjejerna eller så blir det bara lugnt. Måste ladda inför morgondagen!


Vimmel


Okej, inte den snyggaste vimmel-bilden, men vem bryr sig;) Kul hade jag! Jag & Lovisa träffades vid 9, visste inte riktigt om vi skulle gå ut eller inte. Utan vi gick hem t D's lägenhet och chillade där. Tog en bärs eller två. Vid 11 kände vi att vi ville gå ut! Så visst gjorde vi det. Mötte Fanny och Ronja där inne! Spenderade min natt med Fancie, hade grymt kul inne i Cowboybaren. Älskart! Vi tog sällskap hem vid halv 2. Vaknade för cirka en timme sen och har nyss kommit hem. Ska göra mig iordning och äta lunch för att sedan dra mig till Överby för lite work, 14-19!


We're going all the way up


Detta har varit favoritlåten ett tag nu! Speciellt sen den kom upp på Spotify för några dagar sen. Då har den spelats sönder.. LOVE IT!


Helvete vad kul


Minns ni att jag berättade om våran idé om att starta ett program som är helt tvärtemot Glamourama? Istället skulle det heta Bonnarama och handla om vårat liv här i Trollywood. Inte så flashigt alltså! Lovisa har nu fixat en go bild. Så jävlaa bra! Haha nu måste jag hoppa in i duschen. Göra mig klar för att ta bussen till jobbet. Sen ska jag hem och göra mig iordning skitsnabbt för att sedan träffa tjejerna för ikväll vankas det utgång. Måste ju visa Fancie hur det går till ute på krogen - för jag menar är man i branschen så;)

We're going straight to the top


Onsdag idag.. Trött som ett jävla djur är jag! Har jobbat på Överby från 12-19 idag. Trodde jag skulle avlida de sista 10 minutrarna, ville bara hem o dra täcket över huvudet. Känns som jag håller på att bli sjuk tyvärr, har ont i hela kroppen och min huvudvärk är inte att leka med. Annars var dagen bra och jag fick jobba med Ulle, bästa! Imorgon är det jobb igen, 14-19. Måste rusa nu, D står utanför :)


What is somebody like you doin' in a place like this?


Hey bitches.. Dåligt med bloggande det senaste ju? Sorry. I söndags var det dagen jag längtat efter en hel vecka och visst blev kvällen mysig! Igår vaknade jag upp hos D vid 11 tiden, gjorde mig iordning och träffade Ida & Lovisa på stan vid halv 3. Vi kikade runt på stan och bestämde oss sedan för att ta en fika/lunch på Mejeriet, gör mysigt ställe verkligen - älskar det! Där satt vi i cirka 3 timmar, vi tjejer har nämligen alltid så mycket att prata om. Haha! Sen drog vi oss hem till Ida och myste framför tven, tills D kom och hämtade upp mig och vi åkte hem t honom för att mysa. Kikade på Boston Tea Party, det är ju så sjukt bra verkligen. Vid halv 1 tror jag vi gick och la oss. Idag har jag inte gjort mycket alls. Varit snäll och städat i Davids lägenhet. Hade ju städat i söndags innan han kom hem, men så fort han kom hem med alla saker från Sälen så såg det lika förjävligt ut igen. Så nu är det fresh and clean! Nu har jag precis duschat, inga planer för kvällen utan det blir nog bara lugnt här hemma framför Dating In The Dark och Desperate Housewives.

Dagen efter


Åh herre, idag är jag så jävla trött. Gårdagen spenderades hemma hos Fanny, vi åt smörgåstårta och efter det kladdkaka med grädde. GOTT! Efter det satt vi o tjöta och drack, lite melodifestival blev det med tyvärr. Pallar inte det, tur att det är slut nu! Men Anna Bergendahl vann iaf, det var bara jag och lovisa som var lyckliga över det. Hehe. Vid halv 12 drog vi oss ut, blev Meza denna kväll. Blev en ganska kort kväll på krogen eftersom vi var sugna på donken istället! Elin var nykter och körde oss dit. Efter det åkte jag hem, pratade lite i telefon innan jag somnade. Nu har jag precis vaknat, är sjukt död idag. Om 2 timmar ska jag iväg på 3 års kalas, kul? Neeej. Men det e ett bra sätt att fördriva tiden iaf, för jag vill att det ska bli kväll. Ska hem till Davids lägenhet och greja lite innan han kommer hem! Vad jag längtar..

Never



Aldrig har jag längtat så efter någon. Men imorgon, då kommer du hem!
Finaste du..


Happy birthday


Idag fyller denna snygga bruden 18 år! Ikväll ska vi supa henne under bordet och göra så hon får sin livs bästa natt.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FANNY!


takemeback


All that sleepwalk should be over by now



Gick upp vid 9 idag! Det var riktigt skönt. Sovit gott inatt och pricken på i't var att jag fick ett myssamtal inatt klockan 3 :) Åh vad jag längtar till söndag. Nu har jag precis duschat, ska göra mig iordning för att kila ner till jobbet. Hoppas på en bra dag! När jag har slutat vid 19 så kommer ida och Lovisa och möter upp mig. Vi ska hem till Lillan och se på "Svanprinsessan". Söta vi är va?


So its up to you and its up to me, That we meet in the middle way



Jobbat idag, 12-19 var det som gällde. Helvete vilken dag! Vart riktigt bra i början. Tog lunch vid 3 tiden och när jag kommer tillbaka börjar draaamat kan jag lova. Orkar ju inte berätta allt såklart, men det började med att vi tog fast en snattare. Sen kommer hennes kompis in och vill prata med henne, men icke! Vakten inser att hon oxå har snattat och har snott med sig saker från massa butiker. PUCKO som går in i butiken igen när hon redan har varit ute ur butiken med alla grejer. Men iaf, tjejen blir helt galen på vakten och de tjafsar en stund. Tillslut ligger hon på backen med vakten över sig och får handklovar för händerna. Men fortsätte skrika gjorde hon ändå, efter 1 timme så dyker polisen äntligen upp. Helt galen dag verkligen! Det är rätt jobbigt när det ligger en brud på golvet, krålar och skriker som en nykläckt krokodilunge  2 meter bort, samtidigt som jag ska stå i kassan och behålla lugnet och vara trevlig mot alla kunder. Åh herre, men jag löste det, hur skakig jag än var. Nu har jag nyss kommit hem. Och vet ni mina vänner, ikväll ska jag inte på Lipzor. Jag förstår att ni är förvånade. Men det blir partaj i helgen istället, Fancie fyller äntligen 18 vårar och det ska bli GRYMT! Ikväll ska jag slappa, njuta av tystnaden i mitt rum, det kan behövas efter dagen. Lite Criminal Minds får det nog bli på köpet!

Imorgon är det jobb som gäller igen, 12-19.
Föresten, snaajsig ring jag har köpt mig va? Älskar den!

Nostalgi


I'lldoanythingforyou


Fight for this love


Wörk idag, 14-19. Det blev en riktigt bra dag faktiskt! Jag & Jullen jobbade mest själva, eftersom Anna slutade klockan 3. Fick väldigt mycket gjort idag. Gick snabbt att stänga idag oxå, me like. Nu har jag precis kommit hem.. Är rätt trött så idag ska jag bara ta vara på kvällen och ha lite hemmaspa. Duscha, ansiktsmask, raka benen, hårinpackning.. Ja ni vet allt sånt där! Fy vad underbart. Sen ska jag lägga mig framför Andra Avenyn som börjar klockan 9. Lite mysprat i telefonen hoppas jag på ikväll oxå ♥
Efter det ska jag försöka att lägga mig tidigt. För imorgon ska jag jobba 12-19 passet!


Lovely

Vaknade vid 10 tiden, hoppade in i duschen och gjorde mig klar för att gå till jobbet. Idag var det bara jag och Emelie som jobbade så det var trevligt. Eller vi hade ju våra praktikanter oxå men de räknas inte riktigt. När jag slutade vid 6 drog jag ner till Åhlens och köpte mig en hårinpackning. Sen gick jag hem och åt middag! Sen vilade jag lite innan Carro kom hit. Vi kikade på Dating in the dark som är mitt favoritprogram just nu! Efter det blev det såklart Desperate housewives. Tjötade lite sen drog hon sig hemåt! Mysig kväll ♥ Nu sitter jag här och ska väl alldeles strax hoppa i sängs. Imorgon är det jobb igen, 14-19. Imorgon är det Julia jag ska jobba med, wie!


Godnatt på er.


Wonderful day

Vaknade vid kvart i 10 och såg att jag hade fått ett urgulligt SMS. Kan bara säga att det gjorde min dag!
Tur är väl det, jobbet kanske blir något roligare då:)


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

But when I become a star we'll be living so large


Hur underbar dag? Mötte upp Lovisa och Hannah vid 1 tiden utanför mig, så åkte vi ut till Överby. Fick köpt ett nagellack och ett par örhängen. Sen tog vi oss en fika på Espressohouse, eller ska jag säga EXPRESSOHOUSE. Hmm, svårt att förklara men vi är sugna på en parodi av "Glamourama", våran hade hetat "Bonnerama". Hade lätt blivit en succé tror jag, folk hade känt igen sig i oss och skrattat. Vi började asgarva när vi kom på idén, för det var när Hannah frågade om vi ville följa med och jaga höns imorgon. Så istället för att planera nästa modevisning så sitter vi och pratar om sånt. Nej, jag ska inte jaga höns! Jag tänker inte vara medhjälp till något jävla höns-mord. Efter vi hade varit på Överby drog vi oss till Ö.B , återigen kom "Bonnerama" skämtet tillbaka, istället för att shoppa loss på NK så går vi till Överskottsbolaget. Haha, nä det är inte så att vi brukar hänga där men Lovisa var ute efter något sorts sitt-underlag som hon ska ha när hon ska köa på en konsert hon ska på i Stockholm nu i veckan. När vi hade varit där släppte Hannah av oss utanför mig, efter en stund dök Elin upp. Vi tjötade lite och vid 7 mötte vi upp Ida, Jennifer och Fanny utanför för att gå till Strandgatan och käka. Det blev en natcho tallrik för min del. Det var väl tänkt att vi skulle diskutera Hultsfredsfestivalen, men det blev inte mycket snack om det förutom att vi ska boka den 25te. Efter mycket snack och skratt så drog vi oss hem tilll mig för att kika på Hollywood fruarna! Så nu har alla precis gått hem och min mor har precis kommit hem. Känns lite skönt att hon är hemma igen, hatar att vara ensam. Speciellt nu när mr D är i Sälen! Har precis pratat med honom i telefon och måste medge att jag saknar honom redan. Herre! Nu ska jag iaf göra mig iordning för sängen, är jättetrött. Imorgon är det jobb som gäller, 12-18!


Monday


It's gonna happen when it's supposed to happen


Jävligt seg dag.. Vaknade vid 9 tiden, har sjuka sömnsvårigheter inatt. Så går det när man vänjer sig att sova bredvid någon varje natt, helvete. Gick iaf upp så tidigt och STOR-städade hela lägenheten. Var klar vid 12 nångång. Chillade i stort sett hela dagen, tills jag och Hannah bestämde oss för att ta en fika på Strandgatan vid 6 tiden. Sen drog vi och köpte massa gott och gick hem till mig för att se Gossip Girl. Vid 8 drog hon sig hemåt och nu sitter jag här och chillar järnet. Ska väl lägga mig ganska tidigt idag! Imorgon ska jag träffa Hannah för en fika, skulle tro att Lollo joinar. Sen ska jag träffa Älin! Nicebajs.


Summer night


What a feeling


Sorry för dålig uppdatering idag! Egentligen har jag väl haft tid till det men ingen ork dock. Sov hemma hos David as usual. Vi sov ut ihop idag, vilket var underbart. Vid ett gjorde jag mig iordning för att möta upp Lill-ida och Lovisa. Vi tog en runda på stan, fick med mig en fondation(som var grymt bra). Sen tog vi oss en Panini i Odéncafét. Ida följde med mig hem en stund och tjötade. Vid halv 9 mötte jag upp Fancie utanför mig. Vi drog t hemmakväll för att köpa lite godis. Sen hem till Per's lägenhet som börjar bli the new place. I like! Urmysig lägenhet. Vid 11 drog jag mig hem till David. Vi myste lite och kramades massor. Sen somnade vi i varandras famn och jag spinner som en katt bara av att tänka på det. Men nu har han åkt till Sälen med sina grabbar. Därav så mycket mys förstår ni. Nu har jag precis kommit hem, eftersom han tog med sig täcket så kunde jag inte sova kvar där. Men ska ta med mig täcke dit någon dag så jag kan sova där när jag vill, tycker hans lägenhet är mycket skönare att vara i än här hemma. Nog om det! Tror att det är dags att gå och lägga sig, inte för att jag är trött men för att klockan är alldeles för mycket..


Inspiration


Lill-Ida visade mig denna bloggen idag. Fastnade direkt! Hur bra som helst och många snygga outfits. Me like!
Har varit sugen på en jeansväst ett tag men nu vill jag ju verkligen ha en!


Last night


Tigi


My day



Åh herre vad trött jag är nu!
Igår tog jag bussen till Lidköping vid kvart i 1. Kikade runt lite på stan, fick med mig en tunika! Vid 3 drog jag mig bort till HairDesign för att klippa och färga håret hos Natta. Avfärgade håret, tonade utväxten och sen slingade på det. Sen klippte hon topparna + lite uppklippt. Kan se lite orange ut i vissa ljus, men jag gillar det! Lite annorlunda och som Natta säger, ingen kan få samma hårfärg som mig;) Den ni. Jag är unik! Haha. Ska slinga mer sen men just nu måste nog håret vila lite från sånt. FEM timmar tog allt att göra. Tror ni jag var död sen när vi åkte hem eller? David hämtade upp mig i G-torp strax före halv 9. Skyndade mig hem för att göra mig klar för kvällen. Alla flickorna dök upp vid halv 10. Drog oss bort t Lipzor vid 12 tiden, men det var dock för sent. Världens längsta kö! Efter en halvtimme i kön bestämde jag och Lovisa oss för att dra, jag var sjukt kissenödig. Så vi drog och käkade med några istället. Sen ramlade jag in hos D!

Sov ut till 11 tiden idag, trött som ett rådjur. Drog mig hem och träffade Elin. Vid 2 drog jag mig till jobbet, så jag är precis hemkommen därifrån. Bra dag, men något seg, fanns nämligen inte så mycket att göra där. På rasten idag gick jag iväg och köpte lite hårprodukter, KUL! Måste verkligen ta hand om håret nu för att få det att bli långt. Köpte en värmeskyddande glansspray som luktar cider! Mumma. Fick även med mig ett hårspray. Allt köpte jag inne i den nya frisörsalongen i odén! Nu ska jag kika lite på tv innan jag drar mig bort till D och leker med honom:)

Say hello to my new haircolor


This is my time to stand

Jobbat idag mina vänner. Det var väl trevligt, fick se att Julia jobbade när jag kom dit. Då blev jag glad! Fick ta hand om smyckena idag. Tog mig 4 timmar att göra klart det, okej, med ett par pauser inräknade. Men ändå! Helvete vad jobbigt det var, men kul. Vid 7 stängde jag butiken, drog mig hemåt och kikade på tv. Har även suttit här typ hela kvällen. Snart ska jag träffa Dafis:) I like.

Hörs imorgon. Blir nog på kvällen för jag har lite ärenden att göra på dagen!


Freckles


Vill ha sommar och mina fräknar nu!
Vad gillar ni minen då? Haha, schnyggt!


Pääärty


Bewitching Coral


Köpt nytt läppstift! Max Factor - Bewitching Coral.


This is my life


Träna träna träna

Försöker komma in i träningen igen, så jag tog mig upp tidigt idag. Gick väl hem vid ca halv 10, så körde daddy mig till friskis vid 10 tiden. Hämtade mig vid halv 12 så nu e jag hemma och ska duscha! Ska käka lunch sen oxå, sen bär det av till jobbet 14.00.

Igår hade jag heldag med Lovisa och Elin, vi lunchade på Singbar och sedan drog vi en runda på stan för att sedan gå hem till Lovisa. Där myste vi framför tven, Desperate housewives såklart! Sen kom D och hämtade mig.


With porcelain eyes and the mind of a monkey

Underbart väder idag, eller vad säger ni?
Blir nog skinnjackan idag tror jag, snyggt som fän. Önskar bara att det kunde bli ännu varmare så man kan ha vårskor på sig. Conversen funkar ju men. Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning för att luncha med Lovisa och Elin på Singbar, thaimat för er som inte vet.

Igår var jag med Ida, vi lunchade uppe på Odén och kikade runt på stan. Sen var vi hemma hos mig och chillade hela kvällen. Hur skönt som helst! :) Sen drog jag mig bort till David vid halv 11 tiden.


Marc Jacobs




Precis beställt hem ett sånt här skitsnyggt armband från Marc Jacobs.
På mitt står det " Serva me, Servabo te" Som betyder " Rädda mig, och jag kommer att rädda dig".
Snyggt va?


Vintage mint

¨
Bild tagen av Fanny

Här har ni mitt nya nagellack, köpte det igår. Bloggade ju om ett grönt chanel förra veckan! Men detta var minst lika snyggt. Orkade inte ta en bild påt så jag snodde bilden av Fancie, hoppas det e lugnt ;)


RSS 2.0