Enjoy!


New in!


Ledig dag

Gud vad gatt att vara ledig! Jobbade 11-19 igår och tog bussen hem strax efter det. Mötte upp Ida vid 9 tiden för att gå och sola. Sen hämtade David upp mig för att vi skulle åka till hans mamma för att hämta lite saker. Stannade där en stund och åt kvällsmat och gosade med hundarna (toby & lucy). Så himla söta! Vid 11 drog vi hem igen för att sova. SOV UT imorses, ända tills halv 11, mycket skönt:) Kollade på våra bästa år & top model, grejade lite i lägenheten och sen drog jag mig hemåt. Nu sitter jag här, nyduschad och go. Ska alldeles strax möta upp tjejerna för att hämta våra saker på morethanlove, PÖRR ;) Ni ska bara veta vad jag har beställt. Hehe. Ikväll blir det förmodligen lite chilldricka och sen en sväng till BS. Kan inte påstå att valborg är något speciellt, så jag går all in imorgon istället då jag & lovisa drar oss till Göteborg på grillfest och sen utgång på Avenyn:) NICE.


Wörki wörki

Hello! Kom precis hem.. Dagen började med jobb klockan 12! Go dag, dock var jag ganska trött idag. Shoppade en beige skjorta och en bustier innan jag drog mig till bussen som gick klockan 7. Drog hem och chillade lite innan jag mötte upp Ida & Fancie. Vi drog en promenix bort till hjortmossen & runt där, både jag & ida har bott där när vi var små, så man gick lite nostalgikänsla... Sen drog vi oss mot solariet för att ta en liten solstund, herre vad gatt. Färgen börja komma krypandes nu känner jag, måste ju få upp grunden innan sommarn är här! Jag & jullen betalade resan igår, och nu är det exakt 48 dagar kvar till resa - Can't wait. Underbart ska det bli! Nu ska jag packa ihop lite saker för att dra mig bort till David. Hörs imorn vettja!

Dancing in the moonlight


Trevlig kväll igår. Detta var dock jobb outfiten som ni ser över:) Vi drog först t Strandgatan och tog en öl för att sedan gå vidare till Bombay och dricka några cider. Vid halv 11 drog vi oss bort till Lipzor! Blev en del dans men mest chillnani. Gillart, dock har jag dagen-efter-ångest att jag slösade så mycket pengar. Men va fan skit i dee. Jag Lovisa Sofia Daniel och David gick hem till David en sväng efter Lipz, tjötade lite men det blev inte så långvarit för de flesta var trötta. Vi vaknade imorses vid 11 typ, lite gött att sova ut idag! Nu har jag precis kommit hem, vet inte riktigt vad denna dagen har att erbjuda men det ser ut att bli rätt lugnt. Puss på er


Mycket nöjd

Klicka för att visa Megabild!
De här snygga brillorna har jag budat hem från Tradera idag! Tur att man har en syster som e grym på att buda, det var 16 st som var intresserad:) Letade efter liknande såna i GBG igår, men de var helt slutsålda överallt. Men nu så! Bra dag på jobbet föresten.. Ska göra mig iordning nu för ikväll blir det öldrickande på lite olika ställen! Hörs.


Lång dag i Göteborg

Vaknade hemma hos David imorses, drog mig hem redan vid 10. Gjorde mig iordning för att vid 11 bli upphämtad av Hannah. Drog en sväng ut till Överby, köpte en stickad roströd tröja & ett par leggings på jobbet. Hannah shoppade däremot en kamera, en mp3 och ett par träningsbyxor. Nice! Efter en timme körde hon mig till tågstationen. Tog 13 tåget till Göteborg och mötte upp sis där. Shoppade en tröja på Monki, en topp på Weekday, ett par glasögon och ett par solbrillor på Bikbok. Där hade vi dagens shopping + att jag köpte hårfärg, så min syster slingade det när vi kom hem till henne. Blev rätt nice! Något ljusare.. Tog hela 2 timmar att fixa det! Men har man långt och tjockt hår så har man, jag klagar inte;) Hehe. Vid 9 tog vi bussen in till stan igen och jag tog tåget hem som gick vid kvart över 10. Mötte upp Estelle utanför BS och tog en cigg o tjötade lite med henne. Bruden fyllde 18 år igår, CONGRATZ! Nu blire nog sängen snart. Imorgon blire jobb med hela goa gänget på Överby, love it.


Perfektion

ania3
Det håret, dom läpparna! Carolina Gynning är helt sjukt snygg!


Beach 2012?

Hello.. Ja, jag försöker ju komma igång lite med att röra mig nu. Dock så är jag ju ute lite sent för att kunna vara i trim till beach 2010. Så jag kanske satsar på 2012, haha. Nej, just nu satsar jag ingenting. Det är bara gött att börja träna lite. Tack och lov har jag inget stillasittande jobb så då får man iaf inget dåligt samvete! Gårdagens lunch med ida var hur mysig som helst och som jag ville blev det Mejeriet. Vid 2 tiden tog jag bussen ut till jobbet. Fick skjuts hem av Oskar, när jag kom fram mötte jag upp Lollo och vi gick och solade - hur skönt! Sen gjorde jag mig iordning hemma och åkte för att se film hos kristian med David, Erik och Lovisa. Trevligt! Det blev "Paranormal Activity", kika på trailern här nedanför. Den var lite läskig emellanåt, men trodde den skulle vara mycket värre. Efter den åkte jag hem till D för att sova, mys! Imorses drog jag mig hem redan vid halv 10. Mötte upp Sofia utanför mig klockan 12 för att ta en promenix runt Spikön. GATT! Mycket skönt väder! Efter det har jag bara varit hemma, kört ett hemmaträningspass på cirka 40 minuter. DUKTIGT! Nu ska jag hoppa in i duschen, vet inte riktigt vad som sker resten av dagen. Blir nog rätt lugnt, förstår ni hur underbart det är att vara ledig? Gaaah.


Good morning sunshines

Sorry att jag inte bloggade igår, har ingen bra anledning egentligen! Åkte och jobbade vid 2 tiden, gick bra på jobbet som vanligt. Vid halv 8 fick jag skjuts hem av kiosken! Satte mig lite vid datorn och skulle egentligen dra hem t Lovisa för att träffa henne och Ida. Men dissade det för en powerwalk! Men istället blev det en joggingrunda/powerwalk, runt slussarna. Fruktansvärt skönt var det! När jag var utanför Oskar gick jag upp och tog 2 cigg med honom, haha perfekt efter man har joggat vettni. Sen drog jag mig hemåt och hoppade in i duschen! Vid 12 drog jag hem till David och sov där. Imorses vaknade jag vid halv 10, drog mig ut på en powerwalk på 45 minuter. GATT! Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen för att sedan möta upp Ida vid halv 12. Vi ska luncha någonstans, tror jag kan övertala henne till att det blir mejeriet! Ne nu måste jag lägga på ett kol.. Hörs ikväll efter mitt jobb kanske.


oh crap, it's monday

Jag hatar måndagar! Fruktansvärt tråkiga och så är det långt kvar till helgen. Men jag har allt överlevt denna dagen ändå.. Vaknade rätt sent idag, men hann se lite på våra bästa år och lite top model. Sen drog jag mig hemåt för att göra mig klar för jobb. Lunchade tacos med min mor sen fick jag skynda mig till bussen. Började vid kvart i 2, dagen var hur seg som helst! Fick in en hel del varor idag, mycket fint. Herrreeeeeeeegud vad de där Baseballjackorna är överhypade. När vi fick in den hade jag bestämt mig för att kanske köpa en blå, men om jag ska göra det? NEJ. Vi sålde 30 stycken i lördags, sick! Det var en tjej som handlade av mig idag så sa hennes kompis " alla kommer nog köpa den här tröjan". Så kläcker jag ur mig kommentaren " Alla har den redan, vi har sålt typ 50 stycken i helgen". Men bruda köpte den ändå vettni. Men jag håller mig nog borta från den alltså, man vill väl inte se ut som varenda kotte i lilla Trollhättan? Iallafall, tillslut slog klockan sju så jag och Emelie kunde stänga butiken - hallelujah. Hon körde mig hem och jag har verkligen bara legat och degat i mitt rum hela kvällen. Kikat på top model 13 och lite hollywood fruar. Funderar stort på att tvätta bort sminket för att sedan gå och lägga mig, så trött är jag! Imorgon väntas jobb igen, för 8onde dagen i rad. Är lite sugen på ledighet men tjaa, på torsdag & fredag är jag äntligen ledig.. Vi hörs imorgon mina vänner.

Party til' you pass out, drink til your'e dead, dance all night til' you can't feel your legs


Vilken skön söndag! Jobbade från 10 till 16 och det var riktigt gött att vara på jobbet istället för att bara ligga hemma och dega som alla andra gör en söndag. Vart en hel del att göra på jobbet och ganska mycket folk! När jag slutade så kom Lovisa och mötte mig. Vi kikade runt lite i butiker och sen tog vi bussen hem. Sen dess har jag inte gjort mycket, bara chillat framför tv, älskade gossip tillexempel! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen beger jag mig bort till D. Imorgon har jag sovmorgon, lite gött. Börjar klockan 2...

Hästetrött

Ah det där ordet alltså, "häste" som folk har börjat säga till allt. Eller ja, iallafall Hannah. Det börjar långsamt att sätta sig i min hjärna och i got a feeling av att jag kommer att börja säga så inom en snar framtid. Hoppas inte, fruktansvärt fult är det. Har haft en gör mysig kväll med mina damer, Carro Elin Sofia och Lovisa. Vi har kikat på Wallander och bara chillat. Sen kom Estelle förbi en sväng oxå. De gick hem för en stund sen och jag ska alldeles strax hoppa i sängs, måste bara försöka koppla bort en äcklig grej som Estelle berättade förut, TACK GUMMAN. Jag hatar att sova själv, hur ska detta gå? Mamma är hos min bror i Karlshamn så jag har lägenheten all by my self. Nej, men nu får jag lägga ner det här. Börjar ju jobba klockan 10.00 imorgon... Godnatt på er.

20:12


Detta blev dagens Ginaoutfit! ;)


Resan är bokad!


Hej på er. Kom hem från D för en liten stund sen och nu har jag precis ätit lunch! Igår var det jobb som gällde mellan 14-19, efter det körde Elin hem mig. Gjorde mig iordning snabbt och sen kom Sofia över. Vid 10 tiden dök Sara Elin och Lovisa upp, förfestade lite sen drog vi till Lipz vid 12. SJUKT kass verkligen, inte det att det var tomt men det var bara yngre människor där, kanske såg några enstaka 89or och 90er. Så vi drog oss redan efter en timme. Satt på Sibylla en stund för Elin och Lovisa skulle äta. Var hemma hos D vid 2 nångång. Nu ska jag väl göra mig iordning för att ta bussen ut till jobbet. Hörs ikväll kanske!

Föresten!! Vi bokade resan till Ayia Napa igår.. Hur underbart :D Vi drar den 14-21 juni. Kommer bli helt sjukt gatt!

Hey soul sister I don't want to miss a single thing you do


Såhär såg jag ut på jobbet idag, lite chill men ändå iordninggjord. Jobbade 12-19 och dagen var riktigt bra faktiskt och det är tack vare mina älskade jobbarkompisar som dagen blir grym. Efter jobbet tog jag bussen hem och bytte om för att sedan gå till Strandgatan med Lovisa på en kopp té. Nice vare! Blev dock väldigt kallt. Drog oss vid 10 och nu sitter jag här och chillar! Skulle ju bokat resan idag men blev ändrat IGEN, så nu ska Julia ringa mig efter sitt jobb imorgon och då ska vi bannemej boka resan. Blir jobb imorgon igen, 14-19 :)


Tuesday


Tänkte börja mitt inlägg med att säga grattis till en vän som ska ha bebis i Oktober! :) Glömde helt bort att göra det igår, då jag egentligen fick reda på det. UNDERBART, mer barn till folket. Idag, vaknade upp hemma hos Mr D vid halv 11 tiden, kikade på Våra bästa år och chillade. Sen kände jag mig lite stressad för att de skulle komma och besikta lägenheten denna veckan och vi visste inte när eller så. Ville ju inte direkt ligga half naked i sängen när de kommer. Även fast de kanske plingar på dörren! Pinsamt läge hade det blivit. Så jag drog mig hemåt, duschade och gjorde mig klar för att åka till jobbet. Bra dag! Jobbade med Ulla och Emelie, har alltid kul då!:) Kristian och David hämtade mig vid halv 8,då drog jag mig hemåt.. Chillade lite tills Sofia kom hit.. Vi kollade lite på Dating in the dark, DH och slutligen Cougar Town. Sen satt vi vid datorn & kollade silikonbröst. Är väldigt facinerad vid bröst, det vet de som känner mig. Dock är det ju så himla dyrt att göra dom men drömma kan man alltid göra! Nu ska jag göra mig klar för sängen, imorgon väntas jobb från 12 till 19 på Överby. Sen kommer Jullen hit efter hon har stängt i Odén, så ska vi kika resor och förmodligen boka! LIDL-GÖTT :) 


I love spring!


The smell of you in every single dream I dream



What a wonderful day! Älskar vädret.. Men vem gör inte det? Alla status uppdateringar på facebook handlar ju om vädret och varenda blogg oxå för den delen. Men äntligen kan man ha på sig vårkläder, men jag ska inte säga för mycket... Snart är det väl regn och kallt igen. Har i vilket fall haft en perfekt dag på Strandgatan.. Mötte upp Hannah och Linda utanför vid typ 2 tiden, efter en stund dök även Lovisa upp. Hannah & Linda drog sig nog vid 4 tiden ungefär medans jag och Lollo stannade till 6, gick en sväng till stan för att sedan gå tillbaka till Strandis för att käka middag. David & co joinade oss en stund nu ikväll, och även Sofia. Kom nyss hem därifrån, så det blev nästan en heldag där, underbart! Nu ska jag fixa lite, sen ska jag nog gå och lägga mig.

Well she wants to live her life, Then she thinks about her lies


Ahhh, nu har det underbara vädret kommit tillbaka igen! Ska alldeles strax bege mig ut och möta Fancie, vi ska sätta oss vid kanalen och kedjeröka, det hör till våren. Men sen ska vi ta en promenix oxå.. Gårdagen var nice, hämtade sofia i lextorp och åkte till Jätten för att köpa lördagsmys. Sen åkte vi hem till Lill-ida där även Lovisa var. Kollade lite på filmer och vid 12 åkte jag och släppte av sofia och drog mig bort till Fancie. Stannade där i cirka 2 timmar, sen mötte jag upp D utanför honom så gick vi upp och sov. Nu på morgonen har vi varit på överby och käkat frukost, mumma. Ne nu får jag nog ta och skynda mig, måste byta outfit!:)

Imma be livin' that good life


Godmorgon sunshines! Gick upp vid halv 11, duschade och gjorde mig iordning för att ta bilen till Uddevalla för att hämta grabbarna. Idag är det inte alls lika gött väder som det var igår men det gör inte så mycket, är jättetrött idag. Tror att baksmällan kom idag istället för igår! Baah. Följde med D upp en sväng och sen har jag bara varit hemma och chillat. Ska äta middag snart, GOTT! Har precis kollat massa resor till Cypern, verkar som att jag och Julia drar dit i Juni nångång, vi bokar nog i veckan!:) Kan bli riktigt nice, party all night long är ju en självklarhet iallafall. Älskart! Dagen idag blir nog hyffsat lugn, ska nog träffa Sofia:) Pussar.

Nice bajs


Aaah, en till som älskar Marc Jacobs armbandet. Jag har mitt på mig varje dag!


Take me to the place where i belong





Godkväll :) Gud vilken härlig dag, dock är jag väldigt trött just nu. Strax efter det förra inlägget så gick jag och lovisa ut och satte oss med solstolar i hennes trädgård, go musik hade vi med oss oxå och några sköna filtar. Satt där i cirka 3 timmar och lapade sol, herre vad skönt. Sen gick solen i moln och då drog vi oss inåt, chillade lite i lovisas rum. Medans hon duschade så somnade jag i hennes goa dubbelsäng, sov i en timme och helvete vad död jag var efter det. Gjorde mig iordning och sen gick vi ner på stan en sväng. Hälsade på Julia och Jenni på jobbet, var där ett bra tag! Sen drog vi oss hem till mig, kikade lite på tv och mötte upp Lill-ida vid 8 tiden. Drog oss till Strandgatan för en kopp té, efter en stund dök även Sofia och Alexandra upp oxå. Vid 10 åkte vi hem till Lill-ida istället och myste lite. Sen avslutade vi kvällen på Donken, nu sitter jag här och ska alldeles strax sova, är så himla trött efter gårdagens bravader, konstigt? nja. Godnatt....

Pina pågeln


HEJ PÅ ER. NU ÄR JAG HEMMA FRÅN EN GO EFTERFEST, MEN ÄR INTE ALLS TRÖTT. JAG OCH LOVISA SITTER HEMMA HOS HENNE, I KÖKET OCH DISKUTERAR GÅRDAGEN/NATTEN/MORGONEN. JAG LOVISA FANNY OCH ELIN KÖRDE FÖRFEST HEMMA HOS PER. SEN DROG VI TILL LIPZ VID HALV 12. DANSADE OCH HADE KUL, MEN VID HALV 2 DOG MINA FÖTTER AV MINA KLACKSKOR SÅ DÅ DROG VI OSS TILL SIBYLLA FÖR ATT KÄKA. STANNADE PÅ SIBYLLA GÖTT LÄNGE, TILLSLUT DROG VI PÅ EFTERFEST. FAST DET BLEV BARA JAG OCH LOVISA SOM ÅKTE MED. TOG EN TAXI TILL PETER WIKING(aka pina pågeln, därav rubriken), MED OSCAR T, MARTIN OCH KJELLE. BLEV EN GO EFTERFEST SOM HÖLL PÅ HELA NATTEN. VI GICK OCH LA OSS VID HALV 7 UNGEFÄR.. VAKNADE VID ELVA OCH GJORDE OSS KLARA FÖR ATT GÅ HEM. TOG EN SVÄNG FÖRBI JÄTTEN OCH NU ÄR VI HEMMA HOS LOVISA:) SKA VÄL BARA CHILLA IDAG!

(CAPSLOCK DAY)


DIAGNOSEN

TJATJA BLOGGEN, ELLER EMELIES BLOGG! nU SKA JAG FÖR ER BERÄTTA, OM EN MYT, EN RIKTIGT GAMMEL SÅDAN, KYLIE MINOQUE ( MED RESERVATION FÖR FELSTAVNING) STÄLLDE IN EN KONSERT 200000005, DÅ HON FÅTT DIAGNOSEN BRÖSTCANCER. JÄVLIGT SYND TYCKER JAG DÅ HON HADE SJYSSTA LÖKAR INNAN HON VAR TVUNGEN ATT OPERERA BORT "KNÖLARNA". SKÄMT ÅSIDO, NU , ALLTSÅ NU, KL. 05 ÄR VI PÅ EFTERFEST HOS EN ANNAN GAMMEL MYT, PW, ÄVEN KÄND SOM PINA PÅGELN, DET ÄR, SÅDÄR ÖSIGT. MEN MAN KAN HA KUL ÄNDÅ, SÄRSKILT NÄR EMELIE ÄR MED =) // OSCAR'T
 

NI  SER VAD JAG MENAR?!

Godmorgon

Good morning sunshines! Sovit gott? Klart ni har. Jag vaknade tidigt idag, halv 9 för att vara exakt. Gjorde mig klar för att bli hämtad av sofia och åka till träningen. Blev gym! Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och efter det göra mig en lunch. Vid 2 åker jag till jobbet och är där tills 8 ikväll, det är nämligen en timme extra-öppet idag. Då vet ni det, kom och köp!  :)

Party til' you pass out, drink til your'e dead, dance all night til' you can't feel your legs





Hello sunshines! Det har varit en bra dag, hade svårt för att vakna imorses bara eftersom jag har kunnat sova ut hur länge jag vill sen i fredags. Men tillslut gick jag upp , duschade och gjorde mig iordning för att sedan dra till jobbet. Jobbade till 6 sen tog jag bussen hem, har bara varit hemma ikväll. Är riktigt trött! Imorgon blir det jobb igen, fast börjar inte förens klockan 2, göttgött! Hittat vimmel-bilderna från i Lördags på Villa stranna nu som ni ser här ovan, nice va?

Promnight


I shake, i move



Halloj! Tiden är mycket och det är egentligen dags att gå och lägga sig. Men jag tänkte vara lite najs och ge er lite uppdatering om dagen. Kom ju hem där vid 2 tiden och gick för att fika med min syster. Efter det så började Pearl Harbor på 4an, och vem älskar inte den filmen? Världens bästa. Så den kikade jag på, tills jag somnade efter 2 timmar, den e ju sjukt lång. Vaknade upp vid 7 och var helt död. Låg framför tven helt utslagen hela kvällen tills Mr D kom hit och gjorde mig sällskap från 9 till halv 12 ungefär. Mysigt! Så, nu vet ni lite om dagen och kvällen, inget konstigt alls. Puss

High on life



Igår gick vi påT igen. För tredje gången denna helgen för min del, jag gillart. Men igår var det inte speciellt kul. Jag & Lovisa har alltid roligt på våra förfester, så det var trevligt. Men väl inne på lipz kände jag mest att det var jobbiga människor och för mycket människor. Så jag och Lovisa drog oss redan vid halv 1 tror jag. Drog och käkade nattmat sen gick jag hem till mr D. Kikade lite på film och sedan kom han hem efter han hade varit hos Rickard. Sov ut till 12 idag ungefär, gick och mötte min syster vid 2 på stan för en fika. Så nu är jag precis hemkommen, ska bara chilla idag. Imorgon är det jobb som gäller igen!


Nu kör vi för 3dje gången denna helgen;)


01:52



Hej på er. Haft en sköön myskväll med Fancie ikväll, hon är underbar den bruden! Mycket att prata om, mycket skratt och mycket flirtiga sms, you know what i'm talking about girl;) TACK för ikväll säger jag, väl behövligt. Nu är det dags att hoppa i kojs, mysigt. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra på dagen, lösa outfit iallafall. För på kvällen blir det påskmiddag med mina fina damer och sen blir det förmodligen utgång på Villa Stranna. Kan bli storslaget! Pöss

Iblandblirmanlitenostalgisk


Göteborg



Hello you! Sitter hemma i lägenheten och är nästintill död. Jag är så fruktansvärt bakis idag så det finns inte. Men jag tog mig upp tidigt imorses ändå, sen gjorde jag mig iordning och åkte till Göteborg klockan 1. Mötte upp sis, vi gick och käkade på Slimfood, sen kikade vi i butiker. Hittade mig ingenting speciellt, bara ett par skor, fondation och bodylotion. Vid 5 tiden tog jag tåget hem igen. Finns det något skönare än att åka tåg själv? nej jag tror inte det, älskar att sitta och kika ut genom fönstret och dagdrömma samtidigt som man har go musik i lurarna. Mmh! Nu ikväll har jag inga speciella planer, blir nog till att sova tidigt. Så bakis som jag är! Kvällen igår var riktigt grym faktiskt, trodde inte jag skulle tycka det med tanke på hur mycket folk det var! Men, där ser man. Puss på er..

lekamedfannyskameraemycketskoj


Förfest

 


RSS 2.0