Clap it up baby keep on clapping, Back it up by the way you're stacking

Gårkvällen blev riktigt nice! Efter jobbet mötte jag upp Elin, Lovisa och Sofia för att dra till Butlers och käka. Efter att ha suttit där ett tag så blev alla sugna på att göra något kul så vi drog till Uddevalla. Tog en sväng till Sohoclub som vart värdelöst för att sedan ta oss en sväng bort till Trädgårn. Där var det vääärldens längsta kö, skojar inte. Så Sofia och Lovisa drog och kikade runt istället medans jag och Elin drog in ändå. Blev en riktigt rolig kväll, dock var jag nykter(bortsett från två cider). Efter mycket tjat från de andra tjejerna som ville hem så fick vi dra oss, vi var väl hemma vid 2 ungefär. Satt och tjötade med Elin en stund innan vi somnade. Kan säga att det var väldigt gatt när Elin väckte mig vid 7 tiden och skulle åka till jobbet, själv fick man sova i 3 timmar till - LYX. Sen drog jag mig till jobbet och var där till 7. Baah, sjukt stressig dag! Mötte Ida vid bussen och hon följde med mig hem. Så nu har hon gått hem för en liten stund sen, mysig kväll! Nu måste jag verkligen sova, imorgon är det jobb som gäller igen men sen har jag ledig helg! HUR UNDERBART? aahhh, njuta ska jag göra.


Gårkvällens outfit


Jobboutfit


I keep dancin' on my own

Baaah. Jag är så trött! Vill bara ha semester, men vad är semester? Och vart fan finns den i mitt liv? En annan har ju bara fått en veckas ledighet i sommar då jag var i Cypern, minns inte ens när jag hade 4 veckors ledigt i rad sist, typ sommaren när jag gick ur 9an? Baah. Gud, jag låter jättenegativ men det är jag inte alls egentligen. Har njutit av livet idag, helt underbart. Hade en bra(men lång) dag på jobbet mellan 9 och 19. Shoppade på lunchen, hur underbart? Blev en leopard mönstrad oversize cardigan(grå och svart) och ett par schnygga leggings från MQ, sen när jag sprang genom H&M stötte jag på mina älsklingsskor, ni vet de gröna jag har? Men har funnit ett par svarta nu, aah, goaste klackskorna på jorden tror jag - Ingen skoskav, ingenting. Härligt va.. Efter jobbet mötte jag Hannah & vi tog en sväng till min syster för att fixa lite stuffs. Nu är jag hemma och väntar på att tjejerna ska höra av sig. De ska nattbada och jag ska titta på, förstår mig inte på det där med att bada när det är kallt så man nästan dör.

Var på bio igår med Hannah Linda och Evelina, såg den där Inception, herre vilken knepig film. Ingen utav oss fatta egentligen vad den handlade om och slutet var bara irriterande. Men tacka gud för Leo! Sexy bitch. Efter filmen drog vi oss hemåt, men efter att ha varit hemma i en halvtimme så blev jag mörkrädd och drog mig över till Hannah och sov där istället - Mys!

Bilder


Grebbestad

Hello! Dålig uppdatering, jag vet. Men det har varit mycket nu de senaste dagarna- jobb fest och mys. I onsdags drog vi iallafall till Grebbestad, jag hannah & Lovisa. Mötte upp Hannahs gäng uppe på berget och förfestade med sköna människor & bra musik. Sen drog vi oss ner till Klubb Blå, ganska dåligt med folk men sköj hade jag ändå. Vid 2 drog vi och käkade langos och sen tog vi das car hem igen, fick spärra upp ögonen med tändstickor för att hålla mig vaken med Hannah som var chaufför.. Nästa dag var det jobb som gällde klockan 12-19. Drog mig hem och träffade Hannah & Elin, åkte och hyrde film och köpte massa gott. Hannahs granne Linus kikade även förbi och kollade film med oss. Mycket trevlig kväll! Idag drog jag till frisören vid 10 tiden, slingade bara, blev jättenöjd. Sen hämtade Mikaela upp mig och vi drog till Överby för lite shopping. Fick med mig en prickig skjorta, en stickad tröja och ett linne. Sen åkte vi in till stan för att shoppa lite smycken & smink. Efter det fick det bli mat på Strandgatan och massa massa tjejsnack - i love. Ikväll har jag myst med Sofia och Lovisa framför " All about Steven", en riktigt rolig film! Sen drog vi hemåt. Mötte upp Oscar för en promenix, sen skulle vi plötsligt åka iväg till spökhuset i Sjuntorp med Hannah, Joel, Pierre och Isa. LÄBBIGT! Det var absolut ingenting för mig som är sjukt mörkrädd, så jag stannade i bilen. Nu har jag precis kommit hem, ska gå och lägga mig för imorgon väntar en heldag på jobbet mellan 9 och 5. Hörs!


Go kväll


Mötte upp tjejerna för att gå och äta langos vid 8 tiden igår. Sen drog vi hem till Lovisa och chillade där ett tag. Vid halv 10 drog vi oss ner mot Butlers tältet för att kika på Noll520, riktigt kul! Eftersom att man denna gången kunde stå där utan att bli ihjältrampad. När de hade spelat klart drog vi oss mot Villa Stranna som dock precis skulle stänga, too bad. Så vi tog Elins rosa lilla bil och drog ut och cruisade. Hälsade på Oscar på hans jobb och drog en sväng i Mcdriven. Sen åkte vi hem! Idag har jag sovit ut, underbart. Om ett tag ska jag göra mig iordning för att dra till wörki, ovanligt va? cya!


Lördag!



Hemma från jobbet, sjukt död. Dock bara jobbat 4 timmar men väntat på bussen i en timme oxå, herre vad kul. Gårdagen var sköj! Ida och jag gjorde oss iordning ihop hemma hos mig, sen drog vi bort till Hannah på förfest. Dök upp massa folk och kul var det. Vid 11 drog vi oss ner mot öltälten, jag och ida stannade dock inte länge eftersom det var sjukt trångt. Så vi bestämde oss för att dra t villa stranna, men pallade inte kön så vi gled in på Lippan istället. Hade en kul kväll med min Idis! <3 Efter det drog vi t Sibylla, sen hem för att sova! Somnade gott efter att pratat med en mysig person i telefon, i like! Idag ska vi ner på stan en sväng för kolla läget, äta langos och bara njuta av sista dagen av fallens dagar. Ikväll blir det Fyrverkerierna, ett måste!


Fallens dagar

Förfesten igår var grymt lyckad, men lång blev den. Så ut gick vi inte förens vid halv 1. Hamnade i Butlers öltält för att se på 0520, dock vart det äckligt trångt där inne och vissa saker sket sig så alla splittrades. Jag & Lill-ida bestämde oss för att dra till Villa Stranna, men kön var inte att leka med. Så jag & IdaW gick och köpte mat för att sedan möta upp Lillan och käka hos henne, blev lite tjöt sen somnade vi. Imorses drog jag mig till jobbet vid 12 tiden, jobbig dag, är ju inte det roligaste att vara bakis direkt. Men nu är jag iallafall hemma och ska försöka lösa en outfit för kvällen, känner på mig att det kommer gå åt helvete. Ikväll blir det förfest hemma hos Hannah med alla damerna och massa annat folk, efter det antar jag att vi drar till Lippan. 
 

I&E


vi går påt igen


Sitter hemma hos Lill-ida nu, är helt sjukt död. Blev inte många timmars sömn imorses kan jag lova, vaknade vid halv 10. Då gick jag till badhuset med min syster, blev bara en snabbvisit eftersom det blev molnigt. Drog en sväng på stan, hittade ett par örhängen och ett halsband -snaaajsigt. Sen drog vi hem till far och Lena på lunch/middag. Rostbiff med potatissallad, gott som fan. Sen drog vi oss hem till mig en stund, testade kläder och sånt. Vid 4 mötte jag upp Lillida och Lovisa, vi tog en sväng om stan, Lovisa ville ha Langos och så fick det bli. Nu har jag precis kommit hit, ska väl försöka göra mig iordning snart.. Damerna dyker upp senare ikväll, då blir det förfest och senare Lipz eller så tror jag. Hörs gubbar!

suckers, i'm home!


Bra kväll! Hemma sent idag, eller borde man säga tidigt? öö... Borde egentligen inte ens kasta in ett inlägg, men varför inte? Jobbat idag, 12-19 - Mycket mycket stressig dag. Men jag hade mina härliga arbetskamrater som gjorde dagen perfekt. Glad och trevlig var jag idag oxå, tror inte att någon kund kan klaga på att jag var otrevlig en enda gång för idag var min dag! Tog bussen hem vid halv 8, gjorde mig iordning med Sofia, Lovisa och IdaM. Vid halv 12 drog vi oss till Villa Stranna för en cider, sen mötte vi upp Sandra utanför Lipz. Såklart dissade vi kön med mitt härliga vipkort och gled in för att köra några moves på dansgolvet. Efter det mötte jag Sofia och Lovisa på Sibylla och vi gled vidare på efterfest med 2 glada pöjkar. Är precis hemkommen efter en riktigt trevlig kväll! Har precis käkat lite frulle och ska väl gå & lägga mig, lär inte bli många timmars sömn med tanke på att det ser ut att bli kanon väder, här går vi inte miste om vädret inte. Föresten, jag är ledig imorgon! Första gången på 7 helt sjukt stressiga dagar, underbart ska det bli! Tyvärr blev det inga snajsiga bilder idag, inte ens en vimmelbild eftersom vi höll oss på the dancelfoor hela kvällen. Men om ni vill veta bestod min outfit av mina nya fina gröna skor, en vit tunika, brunt skärp i midjan och en hög sne toffs. Wooooosh!


Fucking tired

Baaah, bloggen har segat lite det senaste, därav dålig uppdatering. Helt sjukt trött är jag oxå, jag jobbar varje dag! Och när man jobbar på Gina Tricot så är man utbränd efter 2 stressiga dagar. Igår var den sjukaste dagen i hela mitt liv, vi var 2 pers och det var lika mycket kunder som det är på en helg. Herre! På kvällen träffade jag Elin, vi chillade hemma hos mig tills Hannah ville dra t donken. Blev sittandes där ett tag sen drog jag hem & sov. Idag åkte jag till jobbet vid halv 10 tiden, jobbade till 7. På lunchen idag köpte jag ett par underbara skor ! Såna som min favorit-bloggare Angelica har, de är smaragdgröna och alldeles ljuvliga. De ska jag ha på mig i helgen när det är galej i Trollywood! David hämtade upp mig efter jobbet, vi drog till hans far och fixade med lite tvätt och kikade på tv. Nu är jag nyss hemkommen och ska ut och möta Hannah på torget, några cigg och lite skvaller, sen är min dag fulländad. Puss på er!

De senaste dagarna


Get down to business lets skip foreplay



Sorry för jävligt dålig uppdate, men jag har haft en så galen helg! Började i torsdags då jag, Fanny och Elin körde förfest i Pers lägenhet, även Per och Ludde var med en stund. Sen drog vi oss vidare till Lipz, flippade loss där tills klockan blev 2 och vi drog oss t sibylla. Där bestämde vi oss för att ha efterfest i min syrras hus som jag numera passar från tors-fredag. Så jag, Elin, Alex, Marcus och Kalle drar oss dit bort. Slutade med att alla somnade framför Avatar! Alla vaknade sen på morgonen och tjötade lite på altanen, sen drog sig grabbarna hemåt och jag och elin hade poolhäng och stekte järnet - underbart! Fram mot kvällen kom damerna över på Grillmys, där satt vi hela natten, tills 3 ungefär då alla blev trötta och somnade. Åkte till jobbet vid 11 tiden, sen drog jag mig tillbaka till huset för att köra förfest med Lovisa och Sofia. Vid halv 12 cyklade vi ner till stan & Lipz. Styrde upp en efterfest i syrrrans hus igen med massa random killar, kul var det iallafall! Slutade med att jag vaknade upp i en lägenhet på Hjortmossen imorses, herre - jag sa ju att det var en galen helg! Drog mig till jobbet, glad och nöjd över helgen. Har jag sagt att jag älskar sommaren? helvete vad gatt det är. Efter jobbet åkte jag till huset där Lovisa var, sen dök även Sofia upp. Chillat fram tills 9 ungefär och nu är jag hemma! Ska möta Hannah nu, vi ska dra och nattbada, Öresjö tror jag att det blir!


100707


Kan inte sova.. Men det är ingen brådska ändå, för imorgon börjar jag inte förens klockan 2. Dagen på jobbet var seg som jag vet inte vad, hann såklart inte med halv bussen så jag och Sandra fick ta den hel. Drog hem och chillade hela kvällen, varit fruktansvärt trött. Men drog & träffade tjejerna en stund, tog en cola på donken och bara pratade. Mina tjejer är de bästa jag vet! Imorgon väntar en dag på jobbet, sen blir det eventuellt utgång. Men det återstår att se!

Olearys


Hemma från en jävligt lång dag! Men mycket bra... Började på jobbet vid 2 tiden och slutade vid 7, var en riktigt snabb dag på jobbet, skönt.. Sen fick jag skjuts hem av Ida och Oskar. Sen var det snabba ryck, bättrade på sminket och gick och mötte tjejerna för att äta middag på Olearys. Gott var det vill jag lova! När vi tröttnade på att sitta där drog vi oss till Öresjö för lite nattbad. Dock badade inte jag eftersom jag skadade mitt ben i Kungshamn i lördags, herre. Bilden ovanför är från idag. Men hallå, what's up with the tan? Så brun är jag inte ens nu, men mig gör det inget att jag blir brunare på bild! höhö. Ser ut som den e photoshopad, men det är den inte ska ni veta, Elin har bara en bra kamera. Vid 11 kom jag hem, mötte upp Fanny och tog några cigg! Sen gick jag hemåt och chillade en stund tills Hannah blev sugen på Coca-cola. Så hon hämtade upp mig och sen hämtade vi även Evelina för att dra till donken. Blev sittandes där utanför en stund, sen drog vi oss till Evelina's nya lägenhet. Jätte fin var den verkligen! Jag vill oxå flytta hemifrån, buhu... Nä, nu har jag precis kommit hem och ska gå och lägga mig. Imorgon väntar en dag på kusten med mina fina damer, Elin och Lill-ida. Underbart!

Midsommar


Kungshamn


love you!


happy


00:16


Västkusten


Hello! Åkte med Hannah ut till hennes stuga i Saltkällan igår. Stannade till vid stranden och solade tills halv 5 ungefär, sen drog vi oss upp till stugan. Grillade mat med hennes mamma, mormor, morfar och kusin, sen kom även Emelie Issa. Vi åkte ner och köpte New moon och massa godis. Sen drog vi tillbaka och spelade kort och kollade på filmen. Sov i lekstugan, göööör mysigt. Bara att det var fruktansvärt varmt när vi vaknade imorses! Haha. Emelie drog sig till jobbet redan vid 9 medans jag och Hannah drog ner till stranden och gottade oss till cirka 3 tiden. Sen dog vi av värmen och åkte hem istället. Nu sitter jag här och ska snart ta en dusch, ikväll blir det Strandgatan med älskade Jullen. Som jag saknat henne, inte träffats sen vi kom hem från Napa! Hörs vettja. Lite pixxx kanske dyker upp om några dar oxå.

RSS 2.0