New in!


Sunday morning


God morgon, God morgon! Sitter här och chillar järnet. Vilken häste-bra kväll jag hade igår!

Drog mig till jobbet vid 1 tiden igår, när jag kom dit så var det strömavbrott. Haha, det hade tydligen varit det sen morgonen när de öppnade. Så det var bara några lampor tända men kassorna fungerade galant, det var ganska mysigt enligt mig! Men sen ballade det änna ur när kassorna dog och hela butiken släcktes. Men what to do? Vi hade världens kö så det var bara för alla att hänga undan det de ville ha så fick de komma tillbaka om en stund. Sen gick systemet igång igen, men någon musik fick vi inte igång på hela dan. GATT! Vid 5 kom David och hämtade mig på jobbet, vi drog hem till honom en stund och myste massor. Sen hoppade han in i duschen och jag drog mig hemåt för att göra mig klar för fest. Lovisa dök upp vid 8 tiden, vi satte oss på min balkong i solen och chillade med en cider. Vid 10 tiden drog jag Estelle Lovisa och Fanny bort till Villa Stranna. Väl där så blev det mest chill på terassen och massa tjöt med nya människor! Vid 2 drog jag och Fanny bort till Sibylla för att käka. Vid 3 tiden kom David till Sibylla och vi tog sällskap hem till honom. Så där har jag spenderat min morgon, tittat på tv, lite kill på ryggen och massa prat. Kom alldeles nyss hem, idag är det ju mors dag så hela familjen skulle kommit hem. Men det sket sig för att min systerson blev sjuk. Så det e bara jag och min mor! Hon fick en jättefin tunika av mig och senare ska vi nog äta middag ihop. Ikväll ska jag förmodligen hjälpa David att packa inför flytten, han flyttar nämligen på tisdag och har inte ens börjat packa. Herre! Jaja, men med mig som hjälp så går allting fort, hehe.

Klemklem♥

You make me wanna say oh my gosh



Hey. Vet att jag lovade uppdatering igår, men jag åkte ut till Torp med Carro och Ida istället. Blev en del shopping där oxå - 2 klänningar, 2 linnen, 2 bh:ar, armband och ringar. Herre vad jag har shoppat denna månaden, men det e det som får mig att bli glad!:) Hihi. Så nu har jag massor med nytt till resan och sommaren överhuvudtaget. Efter vi hade varit på torp drog jag och Ida t stan en sväng och kikade, köpte en present till Lucas som fyllde 1 häromdan. Efter det drog vi oss till Strandgatan med Fanny, där nere mötte vi även upp Lovisa och Elin. Fast de stannade inte så länge. När det började bli för kallt drog jag Ida och Fanny hem till mig. Köpte massa gott och kiakde på tv, blev mest massa prat. Vid halv 2 de sig hemåt! Nu har jag precis duschat, ska göra mig klar för att dra till jobbet klockan 1. Ikväll blire säkert fest! Puss


SATC 2

Sorry för dålig uppdate mina kära vänner! Men jag har jobbat, jobbat och jobbat. Det är en bra ursäkt att inte blogga. Men jag lovar, imorgon e jag ledig hele dan och då ska ni få massor med uppdates! Ikväll väntas SATC 2 med brudsen så jag måste lägga på ett kol nu!

Lång dag

Herre, denna dagen har varit lång! Är trött som ett djur nu..
Tog 11 tåget till Göteborg och mötte upp min syster på centralen. Hittade massa saker jag ville ha! KUL! Vi tog en lunch på Thairestaurangen Spice, sjukt gott! När vi(jag) kände att jag hade shoppat färdigt så tog jag tåget hem som gick klockan 18. Lill-ida joinade mig på tåget, skönt att slippa den tråkiga vägen själv. Blev mycket tjöt på tåget och nu sitter jag hemma och har precis klippt ihop ett kollage bara för er skull. Men min shopping är inte klar, har en hel del att shoppa på jobbet oxå. aaah, vad kul - Jag älskar shopping!

Shopping Göteborg!


Wear


Vad gillar ni hållningen på bild 1 ;) Mohaha.


Strandgatan



Sorry dudes för dålig upd. men det blev en lång dag igår! Drog mig till jobbet vid 12, slutade vid 4. Tog bussen hem, duschade och gjorde mig iordning. Vid halv 8 mötte jag upp Fanny utanför mig, vi drog oss ner till Strandgatan. Efter nån timme dök de andra tjejerna upp (Sofia,Ida,Lillida och Lovisa). Tjejerna drack öl och cider för fullt, medans jag nöjde mig med ramlösa. Herre vad duktig jag kände mig! Och det känns gatt idag kan jag lova, ingen bakfylla här inte. Efter att vi suttit på Strandgatan tills halv 12 ungefär drog jag Lillida Fanny och Ida på fest i Lextorp. Oh my gosh är det enda jag har att säga angående den lilla stunden vi var där. Det märks att man har blivit några år äldre! Hannah hämtade upp oss i Lextorp vid 1 and i'm never going back there! Haha. Drog mig hem till David, pratade lite innan vi somnade. Nu är jag hemma och ska väl bara ligga och ta det lugnt idag, söndag=vilodag. Hörs kanske senare! 

Gina Tricot


Nu drar jag till jobbet.. Känner mig lite bättre efter dunderkuren, faktiskt!
11.30- 18.00, vi hörs ikväll!


God morgon


Uppe tidigt idag.. Ne kanske inte tidigt men för att vara sjuk är det väl det. MEN idag ska jag inte vara sjuk utan jag ska jobba 11.30-18.00. Får väl hoppas att jag inte ramlar ihop o dör på jobbet, haha. Känner mig inte direkt kry men jag ska dricka davids mammas dunderkur, nån grej från england som tydligen ska hjälpa när man känner sig sjuk. Kanske blir jätte pigg efter den! Vem vet.. Dags att göra sig iordning, vad ska man ha på sig idag tro? Jobbar i odén idag, herre vad gatt. Slipper man ta bussen ut till Överby!

Vad ska ni göra idag?


Jag bara älskar såna här dagar

Okej, jag är sjuk.. Då är det klart att man spenderar sina dagar inomhus och helst ensam för att inte smitta någon. Men idag har jag inte haft det tråkigt, utan det har varit riktigt skönt att bara vara inne alldeles ensam, även fast tjejerna hade spa-kväll hemma hos Lill-ida idag. Kändes väl surt att säga nej först men e man sjuk så är man. Har precis tagit mig en lång dusch - rakat benen, smörjt in mig med en god bodylotion, sitter med en ansiktsmask i facet och har precis målat naglarna. HUR UNDERBART! Bara lite jobbigt att jag inte ens kan sitta med morgonrocken på för att jag svettas till döds! Baah. Nu ska jag torka håret! Hörs imorgon kompisar. PUSS

Tröstshoppat


Åh, jag kunde verkligen inte låta bli att beställa hem denna underbara klänning från Jones&Jones som Kenza har på sig på denna bilden. Det blir den perfekta midsommarklänningen! Återstår att se hur den sitter på mig. Den är dock väldigt "party" och känns inte som man kan ha den till vardags, men det går ju "klä ner" den.. Med ett par gladiatorsandalar och en skinnjacka/jeansjacka så blir den nog riktigt najs!


Summer


20 maj


Vill ni få mer läsare på eran blogg? Då kan ni klicka här och bli medlemmar på bloggtrafik! Nice va?


Det är så synd om mig

Hehe, jag är en riktig tönt när jag är sjuk. Vill att varenda en ska tycka synd om mig. Ne men iallafall David och Mamma.. Och det är bara de som säger att jag inte alls e sjuk och att det nog går över snart. Baaaah, ta hand om mig (dogface). Men nähä, man får visst ta hand om sig själv idag. Vaknade helt kallsvettig hemma hos D imorses, öppnade fönstret och försökte få lite luft. Drog mig hem vid 12 och har sen dess bara legat i sängen och druckit apelsinjuice, det enda jag får ner just idag. Får väl se om jag kan trycka i mig lite middag sen, mamma kommer säkert att försöka locka med något gott. Hehe, nä jag får väl återgå till sängen , det är väl det enda sättet för att bli frisk. Puss på er kompisar!

Say hello to my new little friend


Bustiern som jag länge suktat efter på Angelica's blogg är nu min! Kommer användas flitigt i sommar när man är brun o go..


Dagen



Hej allihopa! Hemma efter en dag ute i solen. Herre, e ju sjuk egentligen, lovar att jag fortfarande har feber, känns så iallafall. Är helt död! Men man kan ju inte sitta inne en hel dag när det e sol? Drog mig iallafall hem till far vid 3, hittade massa saker från när jag var liten. Han har verkligen sparat ALLT från den fulaste teckningen till min "emelie" mössa som jag hade när jag var 4, söta pappa! Tog några cigg på balkongen i solen ihop, sen drog jag mig hemåt. Satte mig på balkongen en stund och gottade mig, min syster dök upp & joinade en stund oxå, sen dök även Lollo upp. Vid 5 gjorde vi oss klara för att dra ner till Strandgatan en sväng. Kristian kom även förbi en sväng sen drog vi iväg till Stip för att kika på Davids fotbollsmatch. Vad underbart det är att sitta i kvällssolen när det är såhär varmt! Älskar det.. Matchen slutade iallafall med 0-0. Vi fick skjuts hem av David och nu sitter jag här och chillar. Han skulle ringa sen, så antar att det blir lite mys ikväll, as usual and i love it!

Damn i'm tired



Pix: Sunny Beach 2007

Gick över till David igår kväll, kan inte sova själv längre. Det bästa jag vet är närhet! Låg och pratade en stund i mörkret innan det var dags att sova. Vaknade imorses och var helt död. Tror jag har feber... Förkyld är jag oxå! Helvete vad tråkigt. Chefen frågade om jag ville jobba, men tackade nej idag. Herre, kändes segt men vill inte gå runt på jobbet och vara sjuk. Framförallt vill jag inte smitta mina arbetskamrater. Hoppas det försvinner snart! Ska lägga mig i soffan och kika på tv nu.. Ska nog gå över till min far sen oxå, de flyttar till Göteborg efter sommaren och jag har massa saker där som jag måste kolla igenom om jag vill ha. Herre, vilket tråkigt inlägg. Idag är jag verkligen inte high on life! Får väl peppa mig själv med lite planer som jag har de kommande veckorna:

Tisdag: shoppingdag i Göteborg med syrran
Fredag: åker jag förmodligen till Ullared med tjejerna.
Måndag: Fixa håret hos Natta i Lidköping. Efter det är det bara 2 veckor kvar tills jag och Julia åker till Cypern. OKEJ, nu känner jag mig lite piggare! Waah.

awesome day

Ledig idag! Gatt gatt.. Drog mig hem vid 12 tiden idag, gjorde mig iordning och träffade Elin vid 2. Vi satte oss på Strandgatan och tog en kopp te. Vart ju fint väder från början men det blev grått & trist sen, herre vad tråkigt. Men det var varmt ändå! Efter det drog vi oss hem till mig för att käka, Lovisa dök upp efter en stund. Sen drog vi bilen till Vänersborg för att Elin skulle köpa sallad på nått ställe. Åkte sedan vidare till Överby där vi kikade runt lite. Ska dra mig nu.. Vi hörs imorgon! pöss


Girl you know i'm loving your, loving your style


Här har ni en brud med stil. Är helt fast i hennes blogg och dog lite varje gång hon visade upp en snygg & somrig outfit när hon befann sig i Rom. Man kunde inget annat än att längta efter sommaren. Inspiration till tusen! Nu såhär efter jobbet utan någoting att göra har jag suttit och skrivit ner massa snygga outfits till sommaren och Cypern. Det är inte långt kvar nu mina vänner, 4 veckor för att vara exakt. Nästa vecka åker jag till Göteborg och inhandlar massa sommarkläder! I'm high on life!!


Party like a rockstar


Saturday night


Morsning korsning! Såhär såg jag ut igår, dock bytte jag ut jeansjackan mot en puderrosa sidenjacka, very nice. Blev en väldigt lyckad kväll! Först drog jag hem till Sara vid 8 tiden, drack lite vin och tjötade. Fanny och Lovisa dök även upp. Vid 10 drog vi oss på fest hos en Richard. Där var det fullsmockat med folk, herre! Där stannade vi väl i ngn timme eller så, sen drog vi oss bort till Lipz - jag Sara och Elin. Vid halv 2 bestämde vi oss för att dra till Sibylla, där mötte vi upp Fanny och Lovisa som hade sutitt där i 2 timmar medans vi hade dansat loss på lipz. Hähä. Vid 3 drog jag mig hem till David, han var ju dock inte hemma. Men det var gatt att få vakna upp utan en tjötande mor. David kom väl hem vid 2 eller så, och vi tjötade lite innan han drog sig iväg på match och jag drog mig hemåt. Nu ska jag dö lite och sen hoppa in i duschen. Ikväll blire mys & film med den bästa ! :)

stiligt


Lördag



Heej.. Har precis kommit hem från David! Gick över dit igår när jag hade mött upp Fanny och Per en stund. Vi kikade lite på tv innan vi somnade. Imorses åkte han till jobbet vid 10 tiden och jag låg kvar och sov och tittade på film. Sen kom han hem igen vid 2 tiden. Snyggingen ska på fest ikväll i Munkedal, i ett slott! Maffigt va, så ikväll kör han på kostym. Jättesöt var han i sin lilla röda fluga, såg ut som en katt. Hihi. Mina planer för kvällen är att dra till Sara på lite förfest med Elin & Lovisa för att sedan dra vidare på någon fest. Kanske hamnar på Lipz ikväll en sväng oxå, vem vet.. Puss

Födelesdagskalas


I can make your bed rock


Hello dudes! Är hemma efter en aaaaawesome kväll med mina damer hemma hos Carolina. Som sagt fyllde hon år idag. Jag mötte upp Lovisa vid 5 tiden för att köpa present till lilla Lina, blev en väska från Gina och 2 kokböcker. Damen har ju planer på att flytta hemifrån i höst eller så, och då är det ju perfekt med kokböcker. Vid 7 drog vi oss till kalaset, där bjöds det på tacos! Gatt. Efter det spelade vi " Galen panna", farao vad kul det spelet är. På mina lappar stod det "Pikatchu"(stavning) och " Akuten". Knäckte det tillslut och hamnade på 3dje plats. Vid kvart i 12 började alla bli trötta så då drog vi oss hemåt. Tog sällskap med Ida & Sara, och nu sitter jag här. Väntar på att Fancy och Per ska komma utanför så vi kan ta en cigg.

Puss


Kalas


Hinner inte säga så mycket mer än att jag ska möta upp Lovisa nu. Ska köpa present till Carro som fyller 21 år idag, GRATTIS! Så nu har jag precis gjort mig iordning för kvällen, för klockan 7 är vi bjudna på kalas. CYA!

party


Hey! Klockan är halv 8 och jag e redan klar för fest. Var klar för redan en timme sedan, vad hände? Haha. Hade inget att göra så gjorde mig iordning. Men har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig. Men det löser sig! Dagen på jobbet var bra. Blev inte alls den outfiten som jag skrev i inlägget nedan, för när jag kom till jobbet hade Emelie bestämt att alla skulle ha leopard på sig. Så det blev en oversize leopard tshirt. Mycket nice, vi var som en enda stor leopardfamilj på jobbet idag & vi sålde 15 sådana tshirtar. NICE! Kom hem vid halv 5, åt tacos med mor och nu sitter jag och inväntar Elin. Vi ska till Lipz ikväll, kommer nog bli trevligt! behöver dansa av mig lite tror ja.. Hehe.


Wörki!


Idag består dagens outfit av: Svarta strumpbyxor, svarta cykelbyxor och beige skjorta! Nicebajs.


With you beside me I no longer fear

Godkväll mina vänner. Blev inget bloggande igår! Sorry för det.. Hade en ledig dag helt enkelt, då blev det inte så mycket dator heller. För det första städade jag mitt rum. Sen mötte jag Fanny för en kopp té på Strandgatan. Mycket mysigt.. Vid 7 drog jag mig hemåt och lite senare dök Sofia upp. Vi kikade på Desperate housewives och pratade massor. När hon drog sig hemåt drog jag mig över till David! Myste lite innan vi somnade. Gick hem vid 10 imorses och gjorde mig iordning för jobbet. Började klockan 12, var en hel del att göra idag - dock inte mycket kunder , SKÖNT. Vid halv 8 tog jag & Sandra bussen hem. Sen dess har jag bara varit hemma och degat, har sjukt ont i huvudet. Suttit och kikat på massa hemsidor efter möbler. Är så sjukt äckligt sugen på att flytta hemifrån så det finns inte. Det enda jag går runt och tänker på är hur min lägenhet skulle se ut. Åh! Men vem vet, i höst kanske? Om jag får bestämma iallafall. Men vi får se! Nu tänkte jag nog hoppa in i duschen, sen måla naglarna och allt som hör till. Imorgon blire jobb 12-16!


Marabou Summer night




I brist på något att göra så har jag suttit och gjort den här fina skapelse på Marabou's hemsida. Nice huh? Jag hade iallafall velat ha en sån. Man kan rösta på mig på facebook, så gör det! Igår kväll vid halv 9 hämtade David upp mig och jag följde med honom till Donken, sen drog vi en sväng till Maxi för att handla lite. Åkte sedan hem till honom för att mysa framför fucking åmål. Baah, vad den är bra! Drog mig hem idag vid 12 tiden.. Gjorde mig iordning och drog till jobbet. Sjukt vilket lugn dag, men jag gillar de dagarna. Då hinner man med det som ska göras och man kan hjälpa alla kunder i lugn och ro ute på golvet + att man slipper att komma hem så sent. Tror att alla kunderna var ute ur butiken strax efter 7 idag, REKORD. Annars brukar de stanna till 10 - 15 över , inte nice. Fick skjuts hem av Emelie, sen dess har jag bara chillat. Är ledig imorgon, ska bli riktigt skönt. Dock har jag inga planer alls men det kan vara gatt det med. Ska kila över till David strax, hörs imorgon eller så. Good night!

Jessica Simpson


Lovely hair


Natta, såhär menar jag! :D


Do you get, do you get a little kick out of being small-minded?


Hello people! Sitter och degar framför datorn. SJUKT trött idag! Blev inte alls en nykter kväll igår, men inte galen heller. Vid 7 hämtade Ida och Oskar upp mig & vi åkte till Sandra i Grästorp. Där var det massa andra och vi förfestade och tjötade. Vid 9 tiden drog vi oss till Stora Levene som var cirka 1 mil bort. De bodde i ett jättefint och stort hus mitt ute i ingenstans och det var sjukt mycket folk. Dansgolv hade de i ett rum så det var chill! Blev dock ingen lång kväll för våran del, utan vi drog oss hem redan vid 12. Då blev det nattamat på donken! Sen åkte jag hem till David och kikade på Fucking Åmål. Sen somnade jag och vaknade vid halv 4 av en full David som var jätteglad. Vid halv 11 drog jag mig hem imorses för att göra mig klar till jobbet, fick skjuts ut och nu har jag precis kommit hem. Ska lägga mig framför teven och dö lite nu, hörs imorgon!

Underbara sommar


she was dancing sexy, pop, pop, popping, dropping, dropping low


Om ni vet vilken låt rubriken är så mmmmmmmh, spelar sönder den just nu innan jag drar mig iväg! Så här ser jag ut ikväll!
Klänning H&M, tunika som jag knytit upp VeroModa, strumpbyxor Gina & glasses Bikbok


Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?


Hajhaj!! Blev inte riktigt som jag hade tänkt igår med att gå och lägga sig så tidigt. Utan David kom utanför vid 2 tiden och då följde jag med honom hem. Vi kikade lite på tv och somnade nog inte fören vid 4 tiden. Fick skjuts till jobbet vid 12 och nu är jag hemma från jobbet vettni. Gick galant idag, var dock ganska trött och hungrig. Hann inte äta någon lunch innan. Åkte med Ida och Oskar hem, nu sitter jag här och ska väl försöka fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll. För då mina vänner då bär det av till Grästorp. Först iallafall, sen ska vi iväg till Stora Levene på värsta husfesten. Kan bli ballt, men idag har jag beslutat mig för att vara nykter. Hmm, tråkigt känner jag men ibland får man klara sig utan alkoholen! Dags att lösa outfiten. PÖSSS


Lauren Conrad


Hennes hår - min dröm


Give me summer


Idag har jag inhandlat årets första bikini ( ska snart inhandla den andra på jobbet, en svart med blommor - helt ljuvlig). Känns lite gatt måste jag säga! Smsade Julia direkt efter och berättade hur ÄNNU mer peppad jag är inför resan, om det ens går? Herre vad jag längtar. Komma bort härifrån och åka till värmen. Mmmmh.. Dagen har jag spenderat på jobbet 09.00-17.00, gick runt och strosade lite på Överby i väntan på David. Hittade bla denna söta bikini. Mycket finare på måste jag säga, vänta bara tills brännan börja ta sig så ska vi se.. David körde mig till stan och där mötte jag upp Lill-Ida, Ida och Lovisa. Vi gick hem t Lovisa en sväng och insåg snabbt att dvd:n inte fungerade så vi drog oss hem t Lill-ida istället. Blev " A perfect getaway", riktigt bra film - rekommenderas! Nu har jag precis kommit hem och ska väl strax hoppa i sängs. Är jättetrött! Imorgon väntas jobb 12-16..


Oh my gosh



Ledig idag! Gud vad gatt. Vaknade hemma hos D vid 12 tiden, gjorde mig iordning och mötte upp Sofia vid 2 tiden. Vi drog oss till Strandgatan för en kopp té, satt där i nån timme - underbara sol! Sen kikade vi en sväng på stan. Sen dess har jag bara varit hemma och städat i min garderob. HERRE! Har ju sjukt mycket kläder.. Men nu är det rensat iallafall och det slutade med en STOR säck som är helt full. Känns gatt! Nu måste jag bara shoppa in alla sommarkläder, fast dom har jag dock ingen plats för men det löser vi ;) Vet inte riktigt vad som sker ikväll men lugnt blire nog, börjar klockan 9 imorgon. Så det gäller att lösa outfiten ikväll, för imorgonbitti lär jag inte orka det. PÖSS

This is the rythm of the night


Hello.. Sitter här och njuter av lite 90 tals musik, därav rubriken. Har precis kommit hem från jobbet, började två och fick skjuts hem av David nu. Alldeles strax kommer Sofia hit och myser framför Dating in the dark & Desperate Housewives med mig. Lite om gårdagen: Mötte upp Lovisa, Sofia och Ida för att gå till Strandgatan. Där satt vi en lång stund, åt tacotallrik och herre vad god den är. Efter vi hade varit där, drog vi oss hem till Lollo. Jag gick hem vid halv 9 tiden. På vägen bestämde jag möte med Lill-ida, tjötade lite innan jag drog mig hemåt. Gick hem till David lite senare, blev lite mys framför tven och massage! 
Nu ska jag byta om för att möta upp Sofia, vi hörs imorgon. Pussar 


Suddigt


Damn, i'm still tired! Ja, det har tagit två hela dagar för min kropp att återställa sig efter helgens bravader. Men gatt väder, det har vi! Jag ska göra mig iordning nu för att möta upp Sofia och Ida och att gå till Strandgatan.. Härligt! Jag undrar om det är för kallt för sandaler, ja det e det nog... Gårdagen var jag med Sofia, vi myste framför massa tv progs. Vid 11 drog hon sig hemåt och jag hoppade in i duschen för att sedan bege mig bort till D. Blev mycket prat och mys och vid 1 somnade vi. Nu måste jag skynda mig, cya!

The morning after dark

Herre, idag är jag bakis! Ska berätta lite om gårdagen tänkte jag..
Jag, Lovisa & Malin(syster) tog tåget till Göteborg vid 3 tiden. Gick en sväng på stan och köpte bla en blomma till Isa(syster). Vid 5 tiden tog vi bussen bort t Kallebäck där min syster & hennes kille bor. Gjorde oss iordning och sen började det droppa in folk vid 6 tiden. Grillade, drack och tjötade hela kvällen, tills 1 tiden då taxin hämtade upp oss för att åka till Park Lane. Väl där inne vart både jag och Lovisa besvikna så kvällen blev inte alls långvarig, vi bestämde oss för att lämna stället och istället ta bussen till Trollhättan igen. Tanken var att vi skulle sova över hos min syster men det kändes goare att åka hem på natten! Mötte upp D när jag var framme vid halv 4, gick o la oss direkt. Imorses sov vi ut, kikade på tv och myste massor. Nu är jag hemma och bara chillar, helt sjukt vad trött man kan bli av att festa 2 dagar i rad. Nu får det bli lugnt framöver tycker jag, men vi vet ju att det aldrig funkar att säga så men försöka kan man ju alltid göra. Väntar på Sofia, hon ska nog komma hit om en stund och kika på bla. Gossip Girl med mig..

Pussar


webbcam


Grillfest!


RSS 2.0