You're on my heart just like a tattoo


Åh, vill ha en ny tatuering! Kommer ihåg känslan, baah. Underbart! Ser ni hur brun jag är, hade varit i Turkiet i 2 veckor precis innan det. Jämför bara min arm med Lovisas på bild 2 ;) Haha!


Girls night



Kvällen hemma hos Jennifer var supermysig. Gjorde middag och kollade på melodifestivalen, den enda som var bra var Anna Bergendahl och som tur var så gick hon vidare oxå. Jag och Ida tog sällskap hem vi 1 tiden. Då drog jag mig till David, kollade lite på tv och tog en kopp te. Sen ramlade han in vid 2 tiden. Låg och pratade lite innan vi somnade. Imorses vaknade vi vid 11 tiden, gjorde mig iordning och david körde mig till jobbet vid 1. Överby var det som gällde idag! Så nu är jag precis hemkommen därifrån, köpte mig ett par Wesc lurar på vägen! Lila, as pörriga. Funderade på vita men kom på att det nog inte kommer att hålla sig rena så länge med allt smink;) Så nu sitter jag och lyssnar i dem på datorn. Fett nice! Bra ljud är det med. Ikväll blir det nog bara hemma-kväll med David. Film och mys hör ju till söndagar så;)


Saturday

Hej på er! Fy vad dålig jag har varit på att blogga nu, jag vet. Men ska det bli ändring på. Har nämligen varit lite fullt upp de senaste dagarna, men det gillar vi. I torsdags tillexempel, då drog jag till jobbet vid 12 tiden, mötte upp David utanför jobbet när jag hade slutat vid 5. Kikade runt lite och tog en fika på Espressohouse. Shopping blev det med, köpte mig ett par jeans, underkläder, jeansshorts, en topp och fondation. Sen drog jag mig till min far och hälsade på. Drog mig hem och stressade ihjäl, skulle ut med Elin och Lovisa. Gjorde oss iordning & trodde att vi stod på listan, men nevars, denna gången var vi ute för sent och listan var tydligen full. Så det var bara att göra det bästa utav situationen och gå och ställa sig i kö(för första gången på 1 ½ år). Kändes något tragiskt! Men väl där inne hade vi kul! Drog mig hem till david vid halv 3 ungefär.

Igår, jobbade mellan 14-19. Sen hämtade david och kristian mig. Följde med david hem och vi var bara hemma i lägenheten hela kvällen och myste. Sen mötte vi upp Kristian vid 11 tiden, bestämde oss för att ta en cider på Strandgatan, mysigt! Efter det drog vi oss hem och myste framför tven innan det blev dags för att sova.

Idag har jag varit med david och kristian på Överby. Kom precis hem därifrån! Nu ska jag strax möta upp Ida för att gå hem till Jennifer och äta middag med alla tjejerna.


There's always a place in me that you can call home


Sorry

Förlåt för att jag uppdaterat dåligt! Men jag jobbade igår, sen vart det utgång som gällde. Nu är jag görstressad, ska iväg till jobbet som börjar klockan 2. Så vi hörs ikväll!

Puss

Puss


I pop, I roll, It's soft I know


What I want you've got, But it might be hard to handle



Sitter och myser framför datorn med lite go musik. Ni kanske ser vilken låt jag lyssnar på.. Ja, den gör mig glad! Mötte upp Ida förut när jag skulle gå hem, vi tog en cigg och tjötade. Sen dess har jag bara chillat här hemma. Ska hoppa in i duschen strax, sen göra mig iordning för att möta David utanför Akelius. Han ska dit på lite ärenden och ville ha med mig, såklart;) Tss. Efter det så ska han få köra mig till min syster, där vankas det 30års kalas idag. Hon börjar änna bli gammel och grå nu, sorry sis.

Igår var vi på bio! Jag Elin Sara och Lovisa.. Vi drog på Valentine's day, den var riktigt bra och romantisk. Efter det drog vi oss hem till Lovisa och chillade lite. Sen körde Elin hem mig till Dejv, där kikade vi lite på film och lite american idol.

Later bitches.


You make my dreams


Halmstad


Spring


Var är våren?

Åh. Idag har jag en sån där längtar-efter-våren panik. Jag vill bara få mitt hår färgat(har bokat tid nu, när det är blir en hemlis), jag vill köpa massa vårkläder och bara njuta av en cigg i solen med ett par goa brillor på ögonen! Jag spinner som en katt bara jag tänker på det, mjau.. Men det är inte långt kvar mina vänner.. 2-3 månader, så är vi där! Tänk positivt. Idag är det iallafall fint vinterväder, det älskar jag.. Jag har precis kommit hem, ätit frukost och tittat på sjunde himlen. Vet inte riktigt vad som sker idag, men Lovisa ville nog träffas efter hon har varit i skolan. En go promenad kanske det blir, vi får väl se. Ne nu ska jag kika runt på olika hemsidor och njuta av alla underbara vårkläder som kommit in..

Find me and take me where my love belong

Fruktansvärt seg dag.. Sov ut till halv 11 idag, då våra bästa år började. Att man egentligen ser det patetiska programmet! Haha. Men har följt det i alla år så då kan man lika gärna fortsätta. Gjorde mig iordning och drog hem vid 4 tiden. Grejat lite här hemma sen gick jag till stan med Lill-Ida, är precis hemkommen därifrån. Nej, det blev ingen shopping, lönen kommer på torsdag vet ni väl. Hihi, ska inte shoppa alls mycket denna månaden. Nä pengarna ska gå till att färga/klippa håret hos Natta och troligtvis en biljett till Arvikafestivalen. Sen ska jag försöka att spara, duktig Em. Nu ska jag ringa Sofia, för hon ska komma hit och leka med mig. Jag vill se Spanglish som är ikväll. Den är riktigt bra faktiskt, får mig att tänka på hur dåliga jag och Lovisa var på spanskalektionerna. Det enda vi tyckte var kul var när vi fick se den filmen, inte undra på att vi knappt fick godkänt (detta var i högstadiet alltså).

Hörs, Em.


We’re gonna knock down these doors


haircolor



Snart, snart, snart så fixar jag håret. Can't wait!


It's all about the details


Today i look like this


We've been driving so fast we just need to slow down and just roll

Gjorde inte alls mycket igår, på dagen alltså. Var mest hemma och tog det lugnt. Var hemma hos Dejv och myste oxå. Skulle egentligen hem till Lovisa och se melodifestivalen med henne elin och Idam. Men efter att ha pratat med Fanny så bestämde vi oss för att istället gå hem till Per's lägenhet och chilla, ingen av oss ville se Melodifestivalen! Skönt med en som inte heller är så insatt i det. Vi drog t hemmakväll för att köpa godis och cola. Såg på " Sweet home Alabama ", men ingen av oss tyckte den var bra. Blev mest tjöt hela natten och så satt vi i köket och drack oboy och käkade mackor, mys. Sen blev klockan 4 och Per kom hem från krogen, vi satt i köket och tjötade tills klockan blev 5 och jag blev väldigt trött. Så jag drog hem och sov! Tack för kvällen Fancie :) Idag har jag bara degat, sjukt trött. Planerna för kvällen är nog att träffa D. Söten tyckte vi skulle ta en dusch ihop för att sedan se på Wallander med en skål fruktsallad, ibland vet han hur han ska göra mig glad!

Nu ska jag städa mitt rum..


Pop champagne cause we got that dough


webcam


I have been here many times before



Vimmel igen såklart. Dock blev det inga vackra bilder direkt men vem bryr sig. Kvällen var jättetrevlig, spenderas med dessa damer. Vi drog hem redan vid halv 1 för vi blev irriterade för att cowboy baren inte hade öppnat än. Men tydligen hade den öppnat direkt efter vi hade gått. Nattmat blev det sen gick jag hem och sov hos David. Imorses mådde jag inge vidare, huvudvärk och allt vad som tillhör en bakfylla. Blä. Men efter att ha legat inne en hel dag så mår jag något bättre. Har träffat Sofia ikväll oxå, vi har ätit pizza och sett på " Prinsessa ". Den var helt underbar, se den! Nu ska jag väl lägga mig och se lite på tv, blir nog sängen rätt tidigt. Är helt död.


Äh, vi drar ut


Tonight i'mma let you be the captain



Chill dag igår, mötte upp Ida & Ida utanför Odén vid 2 tiden. Vi drog en runda på stan och slutade med en fika på Espressohouse. Efter en stund dök även Lovisa, Fanny och Ronja upp, vi diskuterade vårat sexparty som vi ska ha i slutet av Mars och äntligen är det bokat! Kommer bli sjukt nice. Kvällen spenderade jag med Ida och Ida, vi lagade chicken fajitas hemma hos mig. Senare kom även Lovisa och Sofia oxå. Vi såg på Beck och myste. Vid 11 drog jag mig hem till David för att sova.

Idag har jag och Ida varit på ett ärende, har precis kommit hem därifrån. Det gick superbra! Idag ska jag bara ta det lugnt och dö lite framför tven. Senare drar jag mig nog bort till David och leker lite.


NY VIDEO!


Min nya favorit!
Rihanna - rude boy


Hot hot hot




Elftefebruari


Arvikafestivalen





Jag & tjejerna satt och diskuterade festival i år! Har aldrig tidigare varit på sånt. Det e ju egentligen inte min grej, är ju lite för nogrann med hygien och sånt. Men i år känner jag nog att det är dags.
Tält
solstolar
håret uppsatt i en boll
jeansshorts
gummistövlar/vita converse
bikiniöverdel
vitt löst linne
raybans
en cigg i munnen och en öl i handen.
Det kan inte bli annat än ballt, är ni med mig?



sextondefebruari

Vilken bra dag det var igår!
Sov ut hemma hos David ända tills halv 1. Käkade lite lunch där sen drog jag mig hemåt. Åkte med papi hem till min syster för att hjälpa henne att borra upp en hylla och för att hämta ett skrivbord hon inte ville ha. Så det skruvade jag ihop här hemma, blev asnice. Hade tänkt att åka till IKEA när lönen kommer och köpa ett exakt likadant men nu har jag det här redan:) GÖTT. Så nu är det bara sängen som ska målas svart så är mitt rum supersnyggt sen. Efter jag hade fixat iordning bordet på mitt rum gjorde jag mig iordning för att möta tjejerna. Fanny Lovisa och IdaM, vet ni vem som var med också? SOFIA! min bästa! Hade ingen aning om att hon skulle komma hem. Så vi köpte massa ostar och olika tillbehör, för det var dags för OSTBRICKA - vuxenpoäng javisst! Drog oss hem till Pers lägenhet(fannys kille). Kikade på film och hade gör mysigt. Vid 11 drog jag hem till David och sov:)

Nu ska jag göra mig iordning snabbt för att dra till Överby med Lovisa och Sofia. Nicenice!


Kalas


Svar på fråga

Postat av: Evelina

Hej! En fråga, när du hade lugg hur satte du upp den när du föll på att spara ut den? Tacksam för svar då jag har ett jätte problem :)

Svar:
Jag tröttnade ju på luggen jättesnabbt men jag hade ju mittbena sen innan så då körde jag på det igen och delade upp luggen och satte upp hårspännen på varsin sida. Antingen med flätor eller utan. Kolla bild nedan;)



Alla hjärtans dag

Kan väl inte påstå att dagen började så bra. Men den blev bättre fram mot dagen. Jag & David tog en tupplur på cirka 3 timmar från 12 till 3. Sen hoppade vi in i duschen tillsammans, gör mysigt. Nu har jag alldeles nyss kommit hem. Ska göra mig lite fin för att träffa D och gå och käka kinamat. Sen drar vi och hyr en rulle oxå. Myskväll!

Om gårdagen föresten. Vi gick hem till Sara runt 19 tiden. Körde lekar, drack alkohol och hade allmänt kul. Sen drog vid oss bort mot Lipz vid 23.30 tiden. Hade sjukt kul där inne igår, alla var på bra humör, musiken var SJUKT bra igår (skaka rumpa musik). I like! Träffade Kristian och David där inne oxå, hade askul med dom inne i cowboy baren, flipp såklart.

Nä, nu får jag lägga på ett kol. Hörs imorgon!

Vimmel såklart;)



Nu drar jag hem till David :)


Nu drar jag på 20 års fest!


Vi ses i dimman;)


helvete, vad kul



Programmet som jag alltid använder när jag tar webcambilder har plötsligt blivit fruktansvärt kul. Iaf när man är uttråkad som jag är just nu! Kom på att man kunde göra såna här roliga bilder, gör töntigt jag vet;) Men jag bjuder på dessa - vet att ni gillar det.


There's always a place in me that you can call home

Precis varit och jobbat. 12 till 15 var det som gällde idag! Det vart en hel folk ändå, de flesta brukar ju dra sig ut till Överby på helgerna, men inte just idag. Men det var chill, gillar när det är mycket folk. Om en stund kommer David hit, ska väl umgås lite innan jag ska börja göra mig iordning för att dra på 20 års fest hos Sara. Kan bli en riktigt grym kväll. Har dock inte bestämt mig för vart jag ska dra efter festen, hälften ska väl till Lipz medans de andra kanske drar till Meza. Jag drar ju hellre dit än till Lipz idag känner jag även fast det kanske blir bra drag. Men vi får se ikväll! Ska inte säga för mycket, jag kanske drar hem. Vem vet?


Naken, exposed, rädd

Helvete, jag hade en så sjukt kul kväll igår så det finns inte!
Det blev en spontan utekväll, eller.. Meningen var egentligen bara att jag och Lovisa skulle gå ut och ta en cider för att umgås lite. Men som alltid så spårar det ur. Men sjukt kul! Satt mest och tjötade hela kvällen. Några danser blev det oxå. Lovisa fick sig en ny vän, men man från antingen Pakistan eller Afghanistan(jag och lovisa kan inte riktigt komma överens om vart han var ifrån). Jag var mest irriterad på han för att han störde min och lovisas konversation. Men sen gick han, när sara kom! Haha. Blev inga bilder igår, eller jo typ 2 vimmelbilder men dom har inte lagt ut dom än. Så ni får se det senare. Vi drog oss hemåt vid 2 tiden! Nu är jag precis hemkommen, idag ska jag bara ta det lugnt och ladda inför morgondagens 20 års kalas!! Fett nice.

Prom


Woork

Hemma från jobbet, eller ja, det var väl rätt länge sen! Vid 8 typ. Jobbet var rätt okej idag, fick greja med smyckena och det tog cirka 2 timmar(!!). Det e rätt pilligt och man måste ha bra fantasi för att det ska bli snyggt! Efter jobbet har jag bara tagit det lugnt, sett på tv! Det har varit sjukt skönt. Ikväll hade jag tänkt att gå över till Dejv, han ringde precis o sa att han ville att jag skulle komma o titta på vad han hade shoppat. Han har allt blivit en liten shopaholic den lille filuren;) I like. Får dra mig hem tidigt imorgon, för jag vill ju faktiskt få upp min hylla i rummet. SNYGGT det kommer bli när jag är klar med allt. Jag & Carro ska åka till ikea när lönen kommer, då ska jag köpa mig ett svart datorbord och massa små detaljer som tavlor och sånt. Sen ska jag och David måla min säng svart! Fasen vad snyggt. Då kommer hela rummet gå i svart och vitt. I like a lot. Nu får jag nog dra mig!


Greta dorthé


Solblekt hår, Ray-bans och fylliga läppar.
Greta Dorthé är lätt det snyggaste just nu!


Ikea

Japp, dit drog jag med min syster och Lovisa vid halv 10 igår. Väl där fick vi shoppat allt vi ville, jag var väl egentligen bara ute efter en klädställning. Fick med mig galgar, ljuslyktor, ljus och en ram. Kommer bli fett nice när det blir klart. Igår fick jag upp ställningen som ni kanske såg på bilden nedan;) Blev riktigt bra. Men det kommer bli snyggare sen när jag får upp en svart hylla över där jag ska ha bilder och fina ljus :) Skulle egentligen löst det idag, men orkade inte gå hem vid 11 när pappa hade tänkt att komma hit. Så har varit hos D tills nu. Ska göra mig iordning jättesnabbt nu och springa bort till jobbet! 14-19 är det som gäller idag.


Russian Roulette


Underneath your clothes, there's an endless story


Glamourama



Ni har väl inte missat Glamourama som börjar idag på tv3play klockan 18?

Handlar om tre bloggare och deras liv. Jag har följt alla 3 tjejerna i några år så jag tycker det ska bli sjukt kul! Kommer dock inte kunna se det fören ikväll då jag ska iväg och fika med min Hannah kvart i 6 :)


If you like it then you shoulda put a ring on it


Oh yeah, you make my dreams come true

Sjuk.. Hatar att vara sjuk! Det är det värsta som finns. Eller ja, egentligen är jag väl bara förskyld, men tror att resten håller på att komma krypandes.. Snart har jag väl 100 graders feber och hostan har kommit tillbaka, let's hope not. Har precis kommit hem, sov hos david inatt. Vi hade filmkväll igår, gör mysigt. Och precis vad som behövdes när man var bakis. Det blev Spider man först, men sen bytte vi till Wallander.  Sen blev det CSI innan vi somnade.

Föresten. Lördagen har jag ju inte berättat om! Åh vilken bra kväll jag hade:)
Först hade jag sjukt mycket tid över till att göra mig iordning så jag började med att sy upp mina skinnbyxor som var way to långa. Blev bra! Sen lockade jag håret, blev oxå nice! Sminkade mig och gick ner och mötte Fanny. Vi drog oss bort till lovisa där de andra brudarna oxå var. Kollade på Melodifestivalen, blä inte alls bra tycker jag. Tycker det e sjukt tråkigt, samma skit varje år. Lyssnar ju inte ens på sån musik! Men sällskapet var bra;) Sen drog vi oss bort till festen som var typ 10 meter ifrån Lovisa. Dansade och drack och hade allmänt kul. Vid 2 avslutade ida festen eftersom hennes mobil hade blivit snodd, patetiska människor som gör såna saker, shit har de inte råd med egna mobiler eller. Baaah. Jaja, så för min Lovisa Fanny ida och elins del blev det efterfest hos MaxK istället. Det blev chillnani och sedan fick vi skjuts hem efter 3 nångång.


Saturday night


Party til' you pass out, drink til your'e dead, dance all night til' you can't feel your legs



Transparant vit blus, svarta skinnbyxor, silvrigt halsband, ringar, nitarmband
Nu går vi all in


brown eyes


Testade ju bruna linser ett tag i våras. Snyggt tyckte jag! Men vill inte ha det nu när jag är så mörk i håret, men när jag blir ljusbrun ska jag garanterat testa det igen ;)


If sisters were flowers, I would still pick you


I'd let the sun shine so you'd never be blue. I'd show the world how beautifully you grew.


She lives in a fairy tale, somewhere too far for us to find

Precis hemkommen, sitter och lyssnar på go musik. Försöker bli på lite party-humör, för ikväll blir det hemma-fest hos Lill-ida. Det kommer bli grymt! Älskar hemmafester. Fast först ska jag möta upp Fancie utanför mig vid kvart i 8 så ska vi gå bort till Lovisa där även Ida Carro och Elin kommer att vara, vi ska se på Melodifestivalen. Kan ju inte missa Snygg-ola, mjau! Sen drar vi oss bort till festen.

Igår jobbade jag på Överby mellan 14 och 19, sen kom David, Kristian, Ep och ngn kille till och hämtade mig. Så drog vi till Uddevalla. Killarna skulle ut, som vanligt. Men jag förstår att dom e trötta på lippan! Efter det körde jag hem bilen igen, till Ida. Där myste jag med henne och Lovisa. Vid 1 drog jag mig mot Uddevalla igen, hämtade upp Elin och cruisade lite med henne. Sen hämtade vi upp boysen vid 2. Släppte av Elin sen körde jag hemåt! Följde med D hem och nu är jag precis hemkommen :) Ska strax fixa och trixa med symaskinen, måste sy upp ett par byxor. Får väl se hur det går med våran dåliga symaskin, brukar alltid gå över till pappas tjej men dom är ju inte hemma idag. Baah! Ikväll LOVAR jag er en kvällens outfit. För det lär bli en del bilder alltså;)


älska!

Säger ju att Cimon är grym! Haha, se bara.


Friday


Thank G it's friday

Mmm, helger är ju så underbara! Gårdagen var trevlig men stressig!

Drog till Överby med Ida och Elin! Hittade bara ett halsband så jag drog mig till stan sen, där köpte jag skinnbrallorna och en randig topp med axelvaddar på Veromoda. Drog mig sedan hem och gjorde mig iordning för att dra till Saga Teatern med tjejerna. Där vart det modevisning, sjuuuuukt B! Haha, men vad förväntar man sig i Trollhättan? Men det låg nog mycket jobb bakom det hela så tjejerna som gjort arbetet var riktigt duktiga. Drog oss hem till mig och chillade, sedan vidare till Lipz. Sjukt tråkigt var det där, så nu har jag bestämt mig jag tar en paus från Lipz. Det var helt enkelt för mycket yngre och jag är trött på det. Drog oss hem redan klockan kvart över 1. Gick och käkade sen drog jag mig hemåt!

Haha idag vaknade jag jättetidigt första gången för jag skulle upp och dricka vatten i köket. Tänder lampan i taket och flyger snabbt ner på golvet för att jag upptäckte att det var en gubbe som plogade precis utanför och skojar inte att han hade värsta strålkastaren till lampor. Så det lös ju rakt in i lägenheten och där står jag med bara trosor, haha. Bakis, jättetrött och vill bara ligga hemma och sova idag, men ICKE. Ska jobba på Överby mellan 14 och 19. Inte så sugen påT men vad ska man göra. Efter jobbet drar jag nog hem och träffar Lovisa, ser någon film eller så. Orkar inget annat! Imorgon vankas det fest IGEN, idag är jag inte så sugen men blir nog det imorgon. Hemmafester är ju ändå det bästa!


Girls night out


Blev ingen bättre outfitbild än såhär, glömde bort det helt!


Thursday

Precis varit och tränat med Carro på Friskis, sjukt skönt! Vi gick både dit och hem, duktigt.

Igår jobbade jag mellan 14 och 19, drog mig sedan hem tog det bara lugnt tills David ringde. Han ville att jag skulle följa med honom ner till Olearys och se på fotboll. Tog varsin öl och åt nachos chips till det. Mysigt! Sen följde ja med honom hem, myste och kikade på tv innan vi somnade. Imorses drog jag mig hem vid halv 11 för att sedan gå bort till gymmet med C.

Nu har jag precis kommit hem, ska hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka till Överby med Elin och Ida. Behöver lämna tillbaka ett par jeans och ett skärp och istället hitta ngt att ha på mig ikväll. Ska försöka ta en "kvällens outfit" så får ni se vad det blev;)  Efter det ska vi dra oss bort till någon modevisning som är på Saga-teatern. De ska göra reklam för Gina så jag måste ju vara där och kolla läget! Efter det blire lippan med brudsen, kan bli grymt!


Come to mama


Snygging!


Fräscht


Ska införskaffa mig ett par skinnbrallor imorgon!
Hade väl tänkt att matcha ungefär som på bilderna;)


tredjefebruari



Nu är det dags att göra sig klar inför jobbet : 14.00 - 19.00!


Cravings



Här har ni mitt cravings just nu. baaah! En stor Iphone typ fast utan telefonfunktioner! Haha, det är en dator typ. Hur cool som helst. Jatack, det enda negativa med den är att det inte är en inbyggd kamera. Har inte känt att jag haft något behov av Iphone då min mobil fungerar galant med både internet och touch, men denna, den vill jag ha! KOMSI!


Paradise hotel

Ååh. Älska! Nu är det äntligen finalen. Sitter och är helt sjukt spänd, töntigt jag vet! Men har ju varit insatt sen hela början. Alla deltagarna är ju inne i huset nu, för de är jury! Så jag sitter och dregglar lite över Cimon och Andreas, mjau, sexi.. Hoppas ju på Kristoffer men är näst intill säker på att Jackie vinner. Oh no!

Idag har jag varit och tränat med Lovisa, köpte kort på Friskis och Svettis idag. Så det vart gött, sen drog vi till jätten och köpte middag. Drog hem till mig och åt, sen kikade vi på tv. Hon åkte hem för en stund sen! Har precis gjort om min header, snygg va. Haha, simpel men jag gillart!

Åter till Paradise Hotel!

So rich, so pretty


Aaah, fruktansvärt skön låt som Matthias från Stockholm visade mig precis.
ÄLSKA!


I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way

sorry dudes! Har inte orkat blogga på hela helgen typ. Men den har varit bra iaf! Kalaset vart lyckat, Elin kom och hämtade mig därifrån vid halv 10 tiden. Vi drog till Meza med Lovisa Sofia och Jocke. Riktigt kul var det! Söndagen tog jag det bara lugnt. Var med david hela kvällen, gör mysigt!

Igår mötte jag upp Ida utanför Odén. Vi gick och köpte presenter till David som fyllde år för 2 veckor sen, skulle egentligen beställt en present men drog ut på det så tillslut blev det ingenting. Haha! Men jag köpte iaf en Paul Smith deo, en tshirt, skohorn(behövdes), noblesse(åt upp hans sist han fick en av hans mor) och en blomma. Gick hem till honom och lämnade det där, la alla grejor i en sån där fin påse och slog in allt i blått prassel och ställde blomman bredvid. Sweet:) Städat hade jag gjort oxå så han vart ju riktigt glad när han kom hem. Vem älskar inte överaskningar:) Efter det drog jag och Ida hem till henne, chillade hela kvällen. Elin var även med oxå. Mys!


RSS 2.0