UPPEHÅLL!

Nu åker vi till ayia napa! Hörs när vi kommer hem, nästa måndag! KRAM


Härmapa


Jared är snygg!

Jag härmade lovisa med musiken på bloggen! <3 Hon är bäst!


Lite resfeber


 Snart snart snart är jag påväg tilll Landvetter med mina fina tjejer för att åka till Cypern. Jag kan inte sova, har alldeles för mycket resfeber. Trots att jag rest så mycket de senaste 3 åren så är jag fett nervös, herregud. Ska bli så underbart, värme! Mmmmm, så mina vänner om jag inte har tid för datorn imorgon så ha det så gatt här hemma. Hörs om en vecka! PUSS!

Åh, Cypern!


Imorgon far jag dit igen, för 3dje gången! Härligt ska det bli. Med mina bästa tjejer, Sofia och Lovisa.


Lite mobilbilder från kvällen


Ta det inte allt för seriöst mina vänner..

Mina nya skor


Lång dag i Göteborg

aaah, lön= shopping. Egentligen skulle jag kunna avsluta inlägget där och ni skulle fattat hela min dag. Eller hur? Men klart att jag ska skriva mer - för eran skull. Började dagen med en dusch, satt mycket fint! Sen hoppade jag i mina kläder och gjorde mig klar för att dra till Göteborg, svängde förbi jobbet och köpte mig en senapsgul sjal. Så var outfiten kirrad. Hoppade på tåget och mötte upp sis inne i nordstan. Gled runt en bra stund och tog även en lunch. Sen blev det mer shopping! Hittade ett par snajsiga höstskor, svart skjorta, halsband(LJUVLIGT), ett par leggings, en ring, blus, och slutligen ett par fina strumpor. aah, är så nöjd! Skulle kunna shoppa så mycket mer, men måste hålla i stålarna nu om jag vill iväg nästa vecka. Drog en sväng upp till Frisörstaden och cuttade 15 cm av mitt hår bara sådär! Nöjd och glad sa jag hejdå till sis och gick för att möta upp lill-ida & vi tog en fika på Paprika, sen tog vi 6 tåget hem igen. Träffade Hannah för att dra och sola, sen åkte vi hem till hennes mormor för att gå ut med Bonzo. Nu är jag hemma, pillar lite i mitt korta hår som känns jätteovant men sjukt bra. Men ska vara duktig och hoppa i säng nu, är dödstrött. Imorgon väntar det jobb 14-19 och efter det bio med Hannah och Berg! Bröderna Karlsson, here we come..


fjant


Voila! Vad tycker ni om min nya frill? Cuttat av cirka 15 cm och är mer nöjd än någonsin! Ett stort steg i mitt liv är taget- yes!

Rain

Ovanligt att det regnar ute va? Herregud vad trött jag är på Sverige. Längtar bara ännu mer utomlands nu, tack o lov ska vi dra iväg snart! Håller utkik på bra sista minuten resor varje dag nu. Jobbet idag gick finemang! Glad blev jag oxå när jag fick reda på att vi sålt mest jeans av alla Gina-butiker i hela sverige under förra veckan. Att gå om Stockholmsbutikerna är ju inte det lättaste när man bor i lilla Trollhättan, but we did it! Så idag var jag peppad till att jobba hela dagen. Tog halv 8 bussen hem med Sandra! Fångarna på fortet började idag, hoppas inte att ni missade det nu.. baah, så bra är det! Fast något besviken blev jag när de hade bytt ut fade fara, men what to do när han inte finns kvar längre. Så de hade iaf bytt ut honom till en sjukt kass gubbe. Men annars vare bra! Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kika på tv och sen försöka sova tidigt idag. I need it! Veckan kommer bli tuff, min enda lediga dag är onsdag. Då blir det förhoppningvis Götlabörg för att träffa sis, bästa!


Acne

Acne 'Hydra' oversized bomber jacket


Denna jacka från ACNE skulle jag bra gärna vilja ha i vinter... Dock i svart tror jag..

This friday


Elin Kling



Måste bege mig till Göteborg i veckan för att finna denna sjukt snygga jacka! Det skulle bli min perfekta höstjacka...


I wanna free fall out into nothing


Sitter hemma och njuter av min första lediga dag denna veckan, helt otroligt skönt är det. Lyssnar på go musik och bara njuter av livet. Har suttit inne på Styleroom i timmar, vill bara flytta hemifrån nu. Inreda en lägenhet efter hur jag vill ha det, ingen annan har någonting att säga till om - hur underbart. Inspirationen bara flödar! Dock är det många olika ideér jag har, så hur det blir får vi se då. Hoppas det blir snart iallafall, är så less på att bo hemma. Idag har jag umgåtts med David, vi har tittat på tv - såna där patetiska program som NIF uppvisning på Trollhättekanalen, haha. Sen fick jag möjligheten att kolla på Glamourama fast man hörde en röst i bakgrunden(david) typ hela avsnitten - "Men baah herregud". Det är ju ingenting för killar om man säger så.. Nu ska jag plocka iordning på rummet för att sedan springa bort och möta Ida. Vi ska leka ikväll!


Flashigt hem

vinterträdgårdköksdelinspirationvardagsrumspatrappa,hall


I came to dance dance dance


Pix : Förrförra helgen hos Jen.

Hej bröder! Är allt bra med er? Jag är så himla bakis idag.. Är det ovanligt? Känns som den största delen av min blogg består av mitt festande, men det vet jag att ni tycker om - inte sant?

Gårkvällen blev perfekt. Åkte hem till Jennifer efter jobbet med Lovisa och Sofia, resten av gänget var redan där. Sjöng, dansade och hade det super! Vid 11 tiden tog vi en taxi ner till Butlers, blev en svängom Backstage för min och Lovisas del oxå. Vid 2 drog jag mig, inte hemåt - men för att sova. Kom hem vid halv 10 imorses, på strålande humör men dock bakis. Somnade till en stund innan det var dags att göra sig klar för jobbet. Gick 12-16 idag, kan varit de segaste fyra timmarna i mitt liv. Kan ju inte påstå att vi har mycket kunder i Odén, en minut över 4 slängde jag ut "alla" mina kunder och gick hem. Sen dess har jag bara dött framför tven, sovit massor. Det behövdes kan jag lova. Hade väl egentligen bara tänkt att vara hemma ikväll, men jag är fett uttråkad så jag och Lovisa drar oss nog ner till Strandgatan med Fancie för att sedan ta en runda på Lipz - nyktra. Hörs!

Min fina tjej fyllde 20 år


Vi är inte såna som i slutet får varann


Ni vet hur det känns när man har en sån där natt som det bara är helt omöjligt att sova? Då man inte vet varken ut eller in. Vad man ska göra med livet, man ligger och tänker alldeles för mycket. En sån natt hade jag inatt, så idag har jag varit trött, hela dagen. Drog mig till jobbet vid 2 tiden, tacka gud för bra arbetskamrater annars hade jag aldrig orkat dagen. Stängde butiken vid 7 och sen drog jag mig bort till pappa för att hämta lite bestick och 2 fruktskålar som han så länge bett mig komma och hämta. Då har jag lite grejor tills man flyttar hemifrån, hehe. När det nu blir av. Vet iallafall att jag har timmar i höst nu, känns ganska skönt. Vet dock inte hur mycket så jag vet inte om att skaffa egen lya ens är ett alternativ. We'll see about that! Träffade tjejerna en sväng förut, vi pratade utomlands planer och drack en kopp thé på Strandgatan - lite lagom vuxet sådär. Sen blev det en pizza hos Ida. Later, bitches.

Seg måndag

Mycket mycket mycket trött idag! Vaknade klockan 2(!) hemma hos David. Kikade lite på tv en stund sen körde han hem mig. Vid 8 tiden mötte jag upp Ida för att hon ville låna mitt fri-kort. Sen drog jag och Hannah hem till hennes mammas hus och gjorde mat och kikade på tv, mys! Nu kom jag hem för en liten stund sen och måste gå och lägga mig. För imorgon öppnar jag i Odén klockan 9, men hör och häpna - jag slutar klockan 3, underbart! Dags att mysa ner sig i sängen, vi hörs imorgon.


snygg


Shecity


20års kalas


Hittade några få bilder från helgens bravader. Ska försöka få några fler i veckan...

Norra Björke


But that's alright because I love the way you lie



Eftersom jag inte har fått några bilder från igår så fick jag ta denna vimmelbilden, haha - inte så schysst eftersom Sofia bludar me. Guuud, jag är så trött! Klockan är 6 snart och jag har inte varit ute än. Meen, så får det lov att vara på söndagar efter man varit ute. Gårdagen blev såå lyckad! Lovisa & hennes mamma kom och hämtade mig vid 6 tiden så drog vi bort till Sofia som bor i ett jättestort hus i Lextorp. Väl där hade hela släkten redan samlats och vi väntade in de andra tjejerna som oxå skulle vara med. Sen blev det mat, dryck och massa skratt hela kvällen! Jättekul verkligen, sjukt skön släkt.. Vid 12 kom våran taxi som tog oss till Lipz! Eller iallafall mig Lovisa och Sofia. Nu är det dags att äta middag och kanske hoppa in i duschen för ikväll ska jag leka med Lovisa.

we gonna do it all night


workaholic


Friday night


Just gonna stand there and watch me burn

Herregud vad trött jag är! Jobbat hela veckan och det enda jag vill och är sugen på är att sova, tragiskt nog. Skulle varit ledig hela helgen men icke sa nicke, fick ställa upp för mina hoes på jobbet och ta en tid i odén imorgon mellan 12-16.

Igår blev det filmkväll med Elin Hannah och Lovisa, "Vampyrer suger" blev det, totalt värdelös film! Dock vissa bra scener. Efter filmen gjorde vi oss iordning litegrann och drog en sväng om lipz. Herregud, aldrig har jag haft så tråkigt där! Så jag drog mig hem redan vid halv 1. Vid 3 ramlade Mr D in och ville sova över, såklart fick han det! Vaknade vid 10 och låg och tjötade en stund, sen var det dags för mig att göra mig klar för jobb! Idag gick jag mellan 12 och 19. Kom fram en go kund med 20 plagg på armen vid 5 över 7 och frågade om hon kunde pröva. öööh , NAJ! Är man så puckad så man tror att det är okej? Tror dom att jag vill vara kvar på jobbet hela fredagkvällen eller, no thanks. Vid halv 8 åkte jag hem iallafall och nu sitter jag här och kan inte bestämma mig för om jag ska iväg på fest med Fanny och Ida eller om jag ska vara hemma och se på film. Är ju sjukt trött men samtidigt vill jag göra något.. Imorgon har jag big plans, ska på 20 års fest hemma hos Sofia. Hela hennes familj och alla tjejerna, kan bli grymt! Blir utgång efter oxå, vart det bär av vet jag inte. Inte så himla sugen på Lipz alltså, trött på det stället.


Cause this is africa


One hot mama!


Äntligen har Andreas skippat den vit-blonda frisyren och övergått till brunett, hot hot hot!


Pouring rain


Vad är det för väder idag då? Det bara öser ner regn och det tar aldrig slut. När ska man få lite sommar igen? När man för en gångs skull är ledig 2 dagar i rad så är det klart att det ska regna, min vanliga tur. Äsch, jag tar tag i den här dagen och möter upp Lovisa för en runda på stan & möjligen en fika, det gillar jag när det regnar. Dags att leta upp paraflaxet och traska ut i regnet! Vi hörs mina vänner.

 


Dancin' on my own

Igår blev det kalas igen.. Alla tjejerna samlades hemma hos Jennifer där vi körde en härlig förfest fram tills 11 tiden ungefär. Sen drog vi oss till Olearys och spenderade resten av kvällen där, sen blev det nattkäk och efter det gick jag och Elin hem till mig för att sova. Hade en riktigt kul kväll! Vaknade inte förens klockan 2 idag, herregud. Trodde inte jag kunde sova så länge! Men tydligen.. och skönt vare. Elin och jag satt och tjötade framför tven ett tag sedan drog hon sig hemåt. Sen kom min far hit och fixade lite i mitt rum. Äntligen har jag slängt ut mitt vitrinskåp och snickrat upp byrån. Nu är rummet precis så som jag vill ha det! Ska städa lite i garderoben nu tänkte jag , så vi hörs.




What I want you've got, but it might be hard to handle

Gårkvällen, hur underbar blev inte den? Lovisa och Sofia kom hit vid 8 tiden så gjorde vi oss iordning och förfestade lite, sen kom Estelle och joinade oss oxå! Sen drog vi till Backstage alla 4, tog en cider sen drog jag & sofia vidare till Olearys. Sketsköj men vi ville testa på Butlers oxå så dit gick vi en sväng för att dansa! Kvällen slutade inte där men orkar inte skriva mer nu. Ikväll verkar det som att det blir fest igen, är sjukt bakis egentligen men vi får se sen.. Hur ofta bangar jag? Haha, så ni kan ju säkert räkna ut redan nu att ni kommer se mig ute i vimlet ikväll! Hörs.

Alla dansar, och jag tänker - är du också själv?


Magisk födelsedag

Morning dudes! Jag är vaken och jag är fruktansvärt trött. Sovit några ynka timmar inatt, men jag kan verkligen inte sova längre än till 10. Min födelsedag blev den bästa någonsin! Visserligen jobbade jag först mellan 14-19. Men sen drog jag mig hem och gjorde mig iordning, mötte upp David och fick min födelsedagspresent - 10 röda rosor och en flaska moet chandon rosé , sweet! Den ska jag verkligen spara till ett fint tillfälle. Mötte sedan upp alla tjejerna utanför Butlers, var lite orolig att alla 12 tjejer inte skulle få plats ute men det löste sig galant! Fick massa fina presenter: En leopardhalsduk, 2 halsband, 1 kokbok, 1 coctailbok, gigantiska tékoppar, té, en chipsskål, bodylotion & trosor. MYCKET nöjd med alla paket! När vi hade suttit där i 2 timmar ungefär så drog några av oss upp till mig. Drack lite jordgubbsvin och sedan drog jag och Lovisa till Backstage vid halv 1. Tog några cider och drog sedan på efterfest i en replokal med Joakim, Erik och Olle. Aah, älskar killar som kan sjunga! Så de spelade trummor/gitarr och sjöng för oss hela natten. Kan lova att det gjorde min födelsedag fulländad. Vid halv 5 var jag hemma! Tack för igår allihopa, ni är underbara ♥

My fuckin' day


4 augusti! Äntligen är jag 20 år fyllda & jag välkomnar Systembolaget in i mitt liv! Haha, lite skämt åsido. Dags att gå och lägga sig, en lång dag framför mig imorgon. Kanske tar en sväng till systemet först, sen blir det jobb mellan 14-19 för att sedan ta mig till Butlers och äta middag med alla mina fina damer!


Love love love

Underbart med måndag, naat! Hatar verkligen måndagar, det känns som det är så långt kvar till helgen. Denna helgen har varit fantastisk.. I fredags jobbade jag tills 7 sen hämtade David upp mig oc vi drog hem till mig och kikade lite på tv & tjötade. Vid 9 dök Elin upp och vi gjorde oss iordning för att ta rosa bilen till Uddevalla&trädgårn. Hennes arbetskompis Emma följde med oxå, mycket trevlig kväll! Lördags var jag ledig,underbaaart. La familia dök upp vid 3 tiden och vi hade lite kalas för mig som fyller 20 på onsdag. Fick pengar, presentkort på systemet, presentkort på ikea, ansiktskräm, vinflaskor och massa blommor! Härligt.. Vid 6 tiden drog jag mig hem till Ida för att göra mig iordning inför kvällen. Vid 8 gick vi hem till Jen och Elin för att förfesta! Bussen till Uddevalla gick vid halv 10, helt fullproppad med trollhättebor - baaah. Jaja, man ska inte förvänta sig något annat när man åker och festar 20 minuter bort. Men en kul kväll hade jag! Vaknade med söndagsångest och gick & mötte IdaW. Sen drog jag mig hemåt och sov bort hela dagen, behövdes kan jag lova. Vid 9 mötte jag upp Hannah för att hyra en rulle på Hemmakväll. Kommer inte ihåg vad filmen hette nu men bra var den iallafall. Efter filmen drog jag mig ner för att möta Oscar, satt och tjötade med honom i nån timme -mys. Sen var det dags att åka hem för att sova. Nu nu måste jag skynda mig, börjar ju snart! Hörs.. 


Min helg


RSS 2.0