Ljuvlig helg

sitter hemma i min lägenhet och myser framför Gossip Girl. Finns ingenting bättre än lediga söndagar! Helgen har varit fullspäckad. Fredags åkte jag till IKEA med Sofia. Fick med mig vardagsrumsbord, ljus, pläd, stekpanna, kastruller och massa andra små grejer. Sen åkte jag och flyttade alla saker till lägenheten med pappa. Så nu är det mesta klart, bara lite kläder och ett skrivbord kvar. På kvällen grejade jag med alla saker jag hade köpt och satte upp alla mina saker. Sen kom tjejerna hit för Idol mys. Sen sov jag själv i lägenheten, kändes lite läskigt men det är lika bra att vänja sig nu :) Trivs super bra faktiskt. Igår drog jag till jobbet, 12-16. Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning inför kvällen. Drog hem till Sara vid halv 8 ungefär, där var de andra tjejerna oxå. Var väl på Lipz vid kvart i 11, blev lite tidigt så jag drog hem tidigt. Gillar inte att vara där för länge, så vi skulle nog gått dit senare. Jag och Sofia drog väl och käkade Subway vid 1 ungefär. Drog hem till mammas lägenhet en stund sen tog jag sällskap hem med David. Sov hemma hos mig och hela dagen har vi legat i soffan och myst framför tven. Nyss var vi & handlade på jätten, massa gott i kylen nu. Ikväll blir det nog bara lugnt här hemma framför nån film, vet inte om Sofia kanske dyker upp sen :)

Hörs


Flummiga vimmelbilder

Flu


Skrattar ni inte nu..


så måste ni vara de törraste personerna på jorden. Detta är min humor till max alltså, herre vad jag dör.


Monday

Hästetrött! Precis som vanligt efter en dag på jobbet..
Vaknade hos D imorses, drog mig till lägenheten för att fixa och trixa lite med syrran. Blev en del gjort. Men långt ifrån klart. På fredag vankas det IKEA, ska bli så kul! Drog till jobbet och var där tills stängning, of course. Sen drog jag donken med Lovisa, Sofia och Alexandra. Sen åkte jag hem för att bara ta det lugnt framför datorn, har kollat inredningsprylar, det är så roligt! Har beställt handdukar och väggtexter.. Ska ut och kika imorgon oxå efter jobbet tänkte jag, slutar 5 imorgon, kors i taket! Har precis varit ute med Hannah en stund, hästekallt! Men nu ska jag gå och lägga mig, börjar 11 imorn..

Det kommer bli så fint


Jag tog en kula för dig o fick en smula tillbaks

Helgen är över, myser framför datorn med Jasper Forks. Mycket skön låt! Har jobbat både igår och idag. Men det är gatt, vad skulle jag annars gjort idag på dan? Hade ju bara chillat framför tven. Då är det mycket mer värt att vara på jobbet och tjäna pengar. Gårdagskvällen spenderade jag hemma hos Hannah, vi köpte godis chips och cola och låg och degade framför "juno". Riktigt bra film! Sen förflyttade vi oss till sängen där vi kikade på "Skärsgårdsdoktorn". Sen var det time to sleep. Gick upp vid halv 11 och drog mig hemåt och gjorde mig klar för jobb. Kvällen ska spenderas framför tven, Gossip och Ensam mamma söker såklart. Var och med vem återstår att se!


Lediga dagar

I onsdags efter jag hade kollat på Tylösand så kom D och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och jag sov över där. På förmiddagen kom min syster och hämtade mig och vi drog till överby. Köpte lite nödvändigheter som strumpor, underkläder, fondation och såklart mitt älskade halsband! Drog sedan en fika på Espressohouse, mys. Vid 5 drog vi och kollade på en lägenhet på Stavre. Dock var det ingen bra planlösning så den vill jag absolut inte ha. Så nu har vi bestämt att jag ska ta min systers lägenhet. Åh , det kommer bli så bra! Den är på 2 rum och kök med balkong borta på stavre. Bra och lugnt område, dock en liten bit från stan. Men det går snabbt med cykel Jag ska nog flytta in om kanske 2 veckor. Det är lite att fixa med innan. Men herre vad jag längtar!

Vid 7 tiden mötte jag upp Malin, en gammal bästis till mig, hehe. Vi har verkligen inte träffats "på riktigt" på år och dar. Men gud vad mycket vi hade att prata om, super kul! Så jag hoppas verkligen att vi kommer träffas oftare framöver. Vi verkar ha ganska mycket samma intressen, det gillar jag. vid 9 tiden mötte jag upp Fancie, vi drog upp till mig och drack vin och bara tjötade. Så mycket som vi har att prata om så hamnade inte vi på Lipz fören kvart över 12. Kvällen gick sjukt snabbt men kul hade jag! Fett länge sen jag hade det på Lipz 18. Idag är jag ledig och trött, ska bara ligga avdäckad i min säng hela dagen hade jag tänkt!


necklace



Äntligen har jag fått tag i mitt älskade halsband som jag letat efter... Baah, lycka!


Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset


Hemma efter en låång dag. Fick ett samtal precis innan jag gick till jobbet så imorgon har jag en lägenhetsvisning klockan 5. Har verkligen inga förväntningar alls på lägenheten så det kan se ut precis hur som helst, men hoppas på det bästa. Annars har jag en annan lägenhet kirrad om jag vill. Men vi får se på det. Återkommer om mer info för er nyfikna imorgonkväll! Jobbade till 7 sen kom Fancie och hämtade mig. Vi drog sedan till Strandgatan för käk, gatt var det. Mycket snack och smidit lite partyplaner har vi gjort med, yey. Nu är jag hemma och sitter o kikar på Efterlyst, sjukt bra! Väntar till att klockan ska bli 10 oxå - Bästa Tylösand! Behöver garva åt folk lite, herre vad kul det är. Vi hörs imorgon vettja.

Good fucking morning

I'm awake! Väntade in ett mail så jag försökte gå upp före 10 & mailet hade kommit. Vill dock inte säga vad det handlar om men det blev väl en besvikelse men ändå inte. Har precis duschat och målat naglarna. Nu ska jag göra mig redo för wörki wörki. Orkar inte men vad gör man inte för stålarna. Inatt åkte jag och hannah till mcdonalds, hon blev plötsligt väldigt hungrig sådär vid 12 snåret. Så vi drog gamle bettan ut och köpte mat. Tog mig en cheese men åt inte upp hälften ens eftersom jag matade mcdonalds katten om ni vet vilken den är? En vit katt som bara har en halv svans, jag tycker synd om honom men hannah påstår att han är en demon. Herre, var hemma vid 1 & då gick jag och la mig direkt. Vi hörs ikväll tror jag. Love E

Bara en tisdag

Hello dudes. Sitter i mitt rum och myser framför tven, kom precis hem från en trevlig cigg-stund med min hanill. Herre, hade så mycket att prata om att vi satt där i en timme. Fryser lille mycket om min hand nu kan jag ju säga. Att det finns så mycket att prata om när man inte träffats på 2 dagar, baah. Idag jobbade jag i Odén, hästesegt! Dock var det såå skönt att ha 10 meter hem och att man har Sara på glitter att tjöta med på lunchen och efter jobbet. Shoppade lite idag, en gosig tröja på jobbet och 2 ringar & ett halsband på Glitter. Mycket nöjd! Nu tänkte jag väl gå och tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Imorgon ska jag jobba igen, men på Överby. På kvällen ska jag träffa min älskade Fancie, vi har nog myyycket att prata om tror ja. Min lilla loppa har nämligen varit i USA i 2 veckor, träffade henne bara en sväng i lördags på Lovisas kalas. Men jag behöver lite egen tid med henne såklart! Så det blir käk på Strandgatan och massa massa skitsnack, gud vad gatt. Hörs!

En liten vimmelbild


Mysig


Nu drar jag och myser lite i mina goa höstkläder på jobbet! Hörs ikväll kanske.


Wörki wörki

Vaknade upp igår och var inte alls bakis, dock något tröttare än vanligt. Låg hemma död hela dagen, sen hämtade hannah upp mig och vi drog bakismat på donken. Sen släppte hon mig hemma hos David. Vi städade iordning hela hans lägenhet, blev supernice! Grabben har ju precis tapetserat om så nu är det så snyggt så. Åkte och slängde massa saker med. Sen drog vi in på Jätten och köpte lite grejor och myste framför tven tills 12 ungefär. Sen gick vi och la oss. Imorses vaknade jag vid 10 och drog mig hemåt, gjorde mig iordning snabbt och åkte till jobbet! Så nu är jag ganska nyss hemkommen. Håller på att smida lite planer, kanske har kirrat en lägenhet förstår ni! Gatt som in i helvete. Hörs!


Birthdayparty!


End


Jag är nöjd med kvällen. Jag är fortfarande dragen, sitter i mitt rum och ska precis precis alldeles nu gå och lägga mig. Jag är så trött, vill bara ta ur mina linser och borsta tänderna, orkar inte men jag måste. Spenderade kvällen hemma hos Lovisa, vid 11 drog jag Lovisa och sara hem till Hannah. Där var det körv fest så in i helvete. Alltså var det bara killar, cirka 10-15. Trevligt, men efter en timme drog vi oss. Var på lippan, mycket trevligt. Jag njuter mina vänner, imorgon är jag så ledig som man kan bli. Guuuud, ni förstår väl känslan? Puss på er.

Hello Gothenburg


Hello. Sorry för dålig update! Äntligen har jag min långlediga helg och det är helt fantastiskt. Åkte till Göteborg igår vid halv 3, dock var tåget fett försenat så jag var framme typ 40 minuter försent. Mötte upp sis och gick och shoppa lite. Fick med mig en senapsgul halsduk, skinnhandskar, leggings, transparent skjorta, ett halsband och ett armband. Det går inte åka till Göteborg utan att shoppa! och då tyckte jag ändå att jag var duktig och inte shoppade mycket denna gången, herre. Sen åkte vi och handlade mat, drog hem till henne för att laga den. Chicken fajitas blev det, mmmm vad gatt.  Idol blev det och Snabba Cash! Den är ju så sjukt bra. La oss vid 2 ungefär och vid halv 11 mötte jag ida på centralen imorses. Skulle åkt hem vid 11.07 men som vanligt när man åker med SJ så blire försenat, vid 12 var vi iväg tror jag. Mötte upp Sara utanför odén, fick med mig ett läppstift! Sen var det systemet som gällde. För ikväll vankas 20års fest hos Lovisa! Förhoppningsvis går vi ut efteråt.

Hörs dudeeeez.

Tisdag

Hemma! Drog till jobbet vid 2 tiden, sen fick jag skjuts hem till Hannah av David. Där har jag spenderat min kväll, herre vad mysigt.Först DH, sen Cougar Town och slutligen Paradise Hotel. Som ni vet från förra året så är jag ett big fan av Paradise, men i år är jag faktiskt ganska besviken. Speciellt på de fjantiga deltagarna! Men förhoppningsvis kommer det in några nya sexy bitches under programmets gång. Nu är jag precis hemkommen och tänkte väl gå och lägga mig ganska snart. Imorgon ska jag hämta ut mina skor(Äntligen!). Sen börjar jag klockan 1! På kvällen tror jag att jag bara ska dega hemma, behöver såna dagar ibland. Här nedan har ni några härliga seriösa bilder sen helgen!




Monday

Måndag måndag måndag. Alla säger att det är en bra dag men jag vettefan. Känns bara rätt långt bort från helgen och det är dit jag längtar. Jobbar ända tills torsdag, sen är jag äntligen ledig fredag lörda och söndag. Fy tusan vad jag förtjänar lång ledigt. Då har jag jobbat 9 dagar i streck! Dock inga ansträngande pass men jobb som jobb. Min helg har varit såå bra! Jobbade ju i lördags, drog sedan till hannah på kvällen för förfest med Hannah, Malin K, Lovisa, Sofia och Empan. MYCKET trevligt! Sen drog vi oss till Lipz såklart, där dansade vi röven av oss hela kvällen. Söndagen blev det jobb mellan 12-16 sen åkte jag hem till David och spenderade hela kvällen och natten där, mys! Idag åkte jag till jobbet vid 1 tiden och kvällen har jag spenderat hemma hos Ida. Nu ska jag gå och lägga mig för ni vet vad som väntar imorgon -jobb.


Come to mama!


Dessa vrålsnygga skor är påväg hem till mig, come to mama säger jag bara!


Åttonde oktober

Good day at work! Visserligen hoppade jag ju bara in och jobbade ett par timmar. Men herre vad kul det var idag. Alla var på topp och tjejerna gjorde sig iordning på jobbet för att de skulle iväg på Ladies night. SNYGGA blev dom. Jag & Gabbe stängde butiken, sen fick jag skjuts hem av henne och Maria. Mötte upp Elin vid Beirut och vi köpte med oss varsin natchotallrik hem till henne. Hon har nämligen köpt en egen lägenhet på hjortmossen, mycket söt var den! Så där har jag spenderat min kväll. Nyss hemkommen och trött som en idiot. Så jag ska väl ta och hoppa i sängs alldeles strax. Imorgon ska jag jobba mellan 12-16 men tänkte åka ut tidigare för att ta mig en runda för att hitta något nice att ha på mig. Vankas nämligen utgång imorgon, kors i taket! Fett länge sen nu. Vi hörs duuudez.


sometimes i fucking love my job


ego girl


Gulle


Glad david prövar mössor på Torp


Fucking gooood night at work


Ibland älskar jag mitt jobb bra mycket. Såna dagar som idag! Då det var något annorlunda. Jag började klockan 5, kändes ganska wierd. Var massor att göra ända tills vi stängde klockan tio. Vi var många som jobbade och alla de bästa såklart! Love it. Nu är jag hemma och ska inte göra ett piss, var sugen på att gå ut och dansa förut på jobbet. Men det försvann när jag var påväg hem, är fett trött. Imorgon är jag egentligen ledig men har ställt upp med att jobba från 15-19. Schysst jag e! Hörs imorgon dudes.


6 oktober

Idag är det min brors 40 års dag.. Så grattis till honom! Sov ut idag, kollade på våra bästa år och drog mig sedan till jobbet kl 1. Jobbade fram till 7, grym dag på jobbet -alla var på bra humör! älskart. David och Kristian hämtade mig efter och vi drog till Torp. De hade super shopping kväll idag, så allt stängde klockan tio. Hittade mig lite grejor jag ville haft men pallade inte kön, sjuukt långa överallt. Så jag dissade det. Shoppade trots allt e tisha och ett par jeans på jobbet! Kom hem vid 10 och sen dess har jag kollat på Kungarna av Tylösand, det programmet är verkligen kung! Haha, älskar det. Tänkte väl gå och lägga mig strax, imorgon får jag sova hur länge jag vill för mitt pass börjar inte fören klockan 5 imorgon. Vi har super shopping kväll på Överby imorgon till klockan 10, jättebra erbjudanden överallt förutom i våran butik, som bara ska ha det på nån enstaka vara. Men vi har ju det så billigt ändå så vi lär ju ha ap mycket folk. KUL ska det bli. Hörzz dudes.

Wonderful


Åh, go ledig dag! Vad jag gillar att ha saker inplanerade så man inte är hemma och bara degar.

Sov hos David natten till idag, så vid 11 tiden drog jag mig hemåt för att göra mig iordning. Mötte upp Julia på stan och vi gick till Mejeriet för att äta lunch. Efter en riktigt trevlig stund med henne så drog jag hemåt. En liten senare kom D och hämtade mig och vi drog hem till honom. Där blev det mest mys och chill framför tven, båda slumrade till en timme typ men sen körde han hem mig vid 8. Hann vara hemma en snabbis sen tog jag hästen bort till Carolina. Gjorde kvällsmat och myste framför Desperate Housewives och Bartenderskolan. Kan väl inte påstå att det blev så mycket tvtittande, vi hade en del att prata om! Mysig kväll! Nu ska jag gå och lägga mig..

 


Gina Tricot


Om jag fick välja Gina butik att jobba i så hade ju det garanterat varit i den här ny öppnade butiken i Tyskland. Waaaoooow. Svinsnygg!


fucking monday

Redan måndag, vad händer med veckorna egentligen? Helgen var lugn. I fredags myste jag med mina fina tjejer och lördag dag jobbade jag. På kvällen tog vi det lugnt först men fick sedan för oss att gå ut, drack dock bara en halv cider. Kändes onödigt att dricka! Väntar på ett tillfälle då det är riktig fest istället. Förhoppningsvis blir det inom en snar framtid. Lipz var kass, vi drog efter 40 minuter typ, om ens det. Igår tog jag det bara lugnt, låg död framför tven hela dagen trots att jag inte var bakis , otroligt skönt vare. Idag har jag jobbat, 14-19. Sen dess har jag kollat på top model, i anneli och nu kikar jag på "lite sällskap". Så otroooligt bra är det, skrattar ihjäl mig åt alla patetiska tjejer som dejtar Stellan. Imorgon är jag ledig! Ska njuta till fullo för resten av veckan består av jobb.. 

Lördag


Ledig dag

Jobbig morgon, chefen hade ingen koll på att jag skulle vara ledig och jag fick panik ett tag där på morgonen och trodde att jag sett fel på schemat. Men icke sa nicke! Jag skulle såklart vara ledig, som vanligt är det noll koll på jobbet. Men det löste sig och jag har haft en otroligt skön dag! Gick och spontangjorde en tatuering på Red Rocket. Herre vad nöjd jag blev! Ont gjorde det inte heller, sticktes bara lite. Kan ju säga att den tatueringen jag har på handleden gjorde 100 gånger ondare. Sen gick jag och Sofia för att fika på Slussen, första gången jag fikade där och riktigt mysigt var det! Drog oss sedan ut till Överby där jag fick med mig en brynskugga och solpuder hem. Hela kvällen har jag myst med mina fina tjejer, dock dök inte Carro upp, tråkigt nog. Hade sett fram emot att träffa henne ikväll! Börjar att känna mig sjuk, nyst några gånger ikväll och har en ap huvudvärk - fett jobbigt. Förhoppningsvis försvinner det till morgondagen! Då väntas det jobb.. Skulle egentligen vara ledig hela helgen, men jag kände för att jobba så jag fick mig en tid mellan 13-17 - chillnani.
Hörs imorgon bröder.


float through life, don't sink


RSS 2.0