Pic's


Uddevalla 03.00

Bestämde mig för att bara vara hemma själv igår och bara mysa framför idol. Tänkte gått över till Ida och Carro men kände att jag fortfarande var väldigt trött efter lipz vistelsen. Så jag somnade redan vid 12. Men mobilen ringde strax efter 2, David hade lämnat sina bilnycklar i min väska ifall han skulle vilja bli hämtad. Och visst ville han det, så det var bara att dra på sig mjukisbyxor och slänga upp håret i en toffs & ringa Lovisa för att se om hon ville joina. Det ville hon! Läskig väg att gå till bilen bara, utanför systemet typ. Det var ju 2 killar som blev rånade där i veckan så jag pratade i telefon hela vägen fram till bilen. Vi var väl framme vid 3 och där stod fyllekajorna Ep, Kristian och David. Körde hem alla sen följde jag med D hem. Imorses kollade vi på film och var allmänt trötta ,men nu är jag hemma och tänkte väl hoppa in i duschen och göra alla såna där underbara tjejgrejer - fixa naglarna, hårinpackning, ansiktsmask, raka benen osv.

Så puss på er.


Girls night out

Igår hämtade D upp mig vid 4 tiden, vi drog till överby för att checka läget samt möta upp Jullen för att få öronen & svansen jag skulle ha på kvällen. Sen drog vi oss hemåt, var hos honom en stund innan jag kom på att det kanske e dags att börja göra sig klar. Skulle ju trots allt locka hela håret själv och mitt e inte det tunnaste direkt:P Tog väl cirka en timme, sen gjorde jag sminket och gick sedan över till D igen. Vi fick låna hans lägenhet under kvällen! Efter en stund kom Lovisa och gjorde sig iordning sen kom de andra brudarna oxå. Vid 11 drog vi oss till Lipz, självklart stod vi på listan så kön slapp vi som vanligt, love it! Väl där inne så vart jag väl inte allt för nöjd över att det var äckligt mycket folk. Brudar som inte kunde hantera alkoholen så man fick hjälpa till och jobbiga människor på dansgolvet som bara dansar in i en, baah. Så jag drog hem tidigare, vid 1 tror jag. Då gick jag hem till D och nanade istället.

Idag har jag sovit ut och kollat på tv hela dagen, eftersom D ville att jag skulle vara kvar när han slutade vid 4 så fick det bli en och en annan film. Macken var en utav dom, bästa! haha. Nu har jag precis kommit hem, vi har lagat mat och sett på tv. Men ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se :)




Kommer fler bilder snart


Torsdag

Kom precis hem, gick över till D igår kväll för att mysa & sova! planerna för dagen vart ju egentligen att åka till Göteborg vid 9 imorses, men vi bangade det iomed att Elin inte hade fått tag i ett fri-kort. Så vi drar en annan dag istället! Så jag har sovit ut och myst i d's lägenhet. Sen har jag varit en sväng hos min far, alltid lika trevlig.. Vid 4 kommer Dejv och hämtar upp mig, vi ska till Överby och checka läget lite. Sen blir det hem och göra sig iordning för ikväll är det Girls night out!




Kväll

Hey!
Dagen har varit bra, dock ganska seg eftersom det inte alls var så mkt folk som jag trodde det skulle vara på jobbet idag när det var löning. Slutade vid kvart över 7, sen dess har jag bara varit hemma. Trött som en kalv, kollar just nu på Grey's anatomi! Kanske sover hos D ikväll men jag får se hur det blir med det. Jag ska ju trots allt till Göteborg imorgonbitti vid 9 med Elin så det kanske är lättare att sova hemma:)

Imorgonkväll är det Lipz som gäller, alla brudarna och jag! Kommer nog bli grymt, fast jag tror det kommer bli överdrivet mkt folk bara för att alla har lov, baaaah! Hoppas det är många som ska klä ut sig, det ska iaf vi göra. Dock blir det inget avancerat för min del men kommer iaf vara utklädd.


Work

Elin & Lovisa hämtade upp mig vid 6-7 tiden igår, så drog vi hem till Lollo och kikade på tv. Myste lite och sedan drog vi till HK. Sen blev det Desperate housewives, vid halv 11 körde elin hem mig. Gick upp och packade lite saker sen gick jag över till D för att mysa, sov över där oxå. Nu är jag precis hemkommen och idag är det jobb som gäller. Gina, 14-19 ! Hörs ikväll.


Trött

Jag vill ha ett jobb. Ge mig nu nu nu! Blir uttråkad av att bara gå hemma på dagarna, visst ibland e det positivt. När man kan träffa sina vänner när man vill och man kan gå ut när man vill utan att vara bakis på jobbet. Men jag vill ha rutiner att gå efter varje dag. Men på torsdag ska jag & elin till Göteborg, vi ska söka jobb som gamar. Jag vill helst jobba i en skobutik!

Senare idag ska jag träffa Lovisa, vi ska gå bort till Kristian och hämta min cykel. Jag lämnade den där för typ 1 månad sen och sen skitit i att hämta den. Man cyklar inte så sjukt mycket när man bor centralt och alla ens vänner gör det oxå. Men hämta hem den bör jag iaf göra. Sen drar vi nog hem till Lovisa, kikar på UB och DH.

Puss på er mina älsklingar och hej till er andra som är intresserade av mig & mitt liv :)

Agent Provocateur


Outfit

1913498314
Sjukt sugen på denna outfiten nästa gång jag är ute och svirar! Fast jag hade ju skippat paljettvästen som jag inte alls är förtjust i.. Synd att skjortan är köpt på second hand så det inte går att hitta en likadan men en liknande ska nog gå att lösa!


Tisdag

Gårdagen spenderade jag hemma hos Ida med Lovisa & Elin. Vi tittade på tv och tjötade, hann även med en massagestund:) Vid 11 kom Dejv och hämtade mig. Sen åkte vi hem till honom en sväng & tjöta, men hemma sov jag för en gångs skull. Skönt att vakna upp hemma ibland! Planerna för dagen är inga, jag får se vad jag gör. Eventuellt ska jag väl städa mitt rum och fixa iordning min garderob. ååh, sjukt sugen på att shoppa oxå. Ska försöka fjäska lite med mor och far, har ju faktiskt varit så duktig med rökningen nu - inne på dag 5. DUKTIG är jag! Längtar till torsdag gör jag oxå, ska bli så kul att klä ut sig.. Jag & Ida kommer vara så snygga, dock blir nog inte så mycket "Halloweentema" som det ska vara, men whatever:)

Puss


Män som hatar kvinnor

Jag vet att jag är låångt efter alla andra med denna filmen. Men det fanns ingen jag kunde se den med, för alla hade sett den redan! Men som tur är offrade sig David till att se den igen. Hans pappa hade filmen så vi åkte dit igår och hämtade den. Sen kollade vi det sista på Parlamentet innan vi satte på filmen. Helt sjukt bra var den, måste se "Flickan som lekte med elden" snarast, kanske nu i veckan?
Är precis hemkommen från D, planerna för kvällen är nog att leka med Ida och Elin. Love!




Dag 4

Kan vara bland de svåraste grejerna jag har gjort. Jag är på väg att sluta röka, ni som inte är eller har varit rökare har ingen aning om hur jobbigt det egentligen är, ni kan inte ens föreställa er. Tro mig! Men en grej som faktiskt funkar, det är att umgås med D när man försöker sluta röka. För han accepterar inte att jag stannar och röker, det har han aldrig gjort. Så då skiter man i det och tänker inte ens på att gå ut och röka. Och det är honom jag har umgåtts med de senaste dagarna och det är ju i början det är som svårast. Jag har själv sagt att jag får fest-röka nu i början, men vi får väl se om jag är sugen på torsdag då det är halloween tema på lipz. Då har det gått en hel vecka!


Love it!


Förebild


Elin Kling


Sum'


Söndag

Helloo!
Haha, mötte en full David inatt vid halv 3-3 tiden. Han var jätte"ledsen" för att hans mobil var sönder och för att han hade slagit i handen, sweet. Sov över där, imorses bestämde vi för att åka & köpa en ny mobil till honom. Så det har vi precis varit och gjort på Elgiganten. Nu ska jag strax äta middag, senare ikväll går jag över till D igen, vi har bestämt myskväll. Det blev ju inte "män som hatar kvinnor" förra veckan så ikväll ser vi den istället. Får inte glömma att se Parlamentet oxå:)

Puss


Lördag

Slutade med att jag gick över till tjejerna igår iallafall. Följde med D och storhandlade på maxi först, sen hämtade vi upp Carro och åkte hem till Jen. Vi kikade på idol och sen på andra program på tven. Vid halv 1 åkte jag med Elin hem. Gick med D hem efter han hade varit på Olearys en sväng. Där har jag varit hela för och eftermiddagen, sköönt. Bästa som finns att bara vara i en egen lägenhet utan att mamma ska vara i närheten, love it! Vid 7 drog jag mig hemåt, har haft en sjukt jobbig hosta idag & igår, samt huvudvärk så jag orkade inte alls göra mycket idag. Elin kom hit och gjorde mig sällskap, vi tittade på Little miss sunshine och sen joinade jag henne till Grästorp för att hämta Dennis. Nu är jag hemma, rätt trött. Ska sova snart tänkte jag!


saknar


Studenten - the time of my life!


Lippan

Sov över hos D natten till igår, så jag sov ut ett tag och grejade hemma hos honom. Ställde fram Sodastreamern som han har fått av mig. Sen mötte jag upp Ida & Carolina vid 1 tiden, vi gjorde stan och sen gick jag & ida hem till henne. Myste och åt middag(kycklingsallad). GOTT var det! Vid 6 började vi dra oss bort mot mig, Ida väntade på Oskar och jag sprang över till Dejv så länge för att hämta min dricka för kvällen. Sen började vi göra oss i ordning, ida lockade mitt hår men som jag sedan satte upp. Har lite svårt för det där med lockigt hår, ser lätt lite trashigt ut. Så det fick bli en snygg lockig toffs istället. Vid halv 10 dök Lovisa Jen och Elin upp. Vi började förfesta och sedan drog vi oss mot Lipz vid halv 12. Det blev en riktigt trevlig kväll!

Idag har jag sovit, sovit och sovit. Så trött är jag, inte bakis egentligen utan bara slö. Mamma ska laga mat snart, fick någon sorts flipp och blev plötsligt väldigt sugen på stuvade makaroner och köttbullar, älskart! Så dt ska min mami göra åt mig idag. Snel hest. De andra tjejerna ska äta pizza idag, jag är inte sugen. Inte ens sugen på att joina, jag är trött och orkar inte vara bland folk. Förhoppningsvis ska jag träffa David! Idag bjöd han föresten med mig på julbord med hans jobb på Alberts, i December! Får hoppas att det blir lika trevligt som förra året då vi var på stenungsbadet, fast då var det övernattning och fest som gällde med. Det e det nog inte i år.

Bilder från Stenungsbadet - December 08











Oslo!

Det vart mig en bra resa. Fast om stället är något för mig kan jag inte säga. Jag tror faktiskt inte det, tyvärr! Jag fastnade helt enkelt inte, föredrar hellre Stockholm. Bilturen var helt crazy, Sara körde oss till Strömstad på 45 minuter. Hallåååå?! Galet. Men sen tog det dock rätt lång tid därifrån till Oslo eftersom det var köer. Men Hannah hann till sin arbetsintervju preecis. Vi kikade läget i stan och jag fastnade aldrig för någon butik riktigt, visst oslo e jättemysigt & snyggt men njae! Så nu har jag suttit på olika hemsidor och sökt jobb här hemma istället. Nästa vecka åker jag och elin och söker jobb i Göteborg, där känner jag mig mer hemma.

Puss


Onsdag

Åh, vaknat tidigt idag. Synd att det inte är bättre väder ute, för nu e det grått och trist! Har precis gjort mig iordning, varit hos pappa en sväng, hämtat mina cv och personliga brev hos christian på folksam(min syrras kille). Nu sitter jag här och väntar väl på att Hannah ska höra av sig och säga att vi ska åka. Lovisa e påväg hit nu, så jag antar att vi far iväg alldeles strax.

Gårdagskvällen var mysig. Spenderade min kväll hemma hos D framför en Champions League match. Det laget jag hejade på förlorade. Irriterande. Vi spelade lite fifa och sen kikade vi på America's got talent. Sen drog jag mig hemåt eftersom jag skulle upp tidigt idag.

Hörs ikväll när jag kommit hem från Oslo!


Seg tisdag

guuud, boring väder det är idag! Man blir ju deppig.. Hade bestämt med Elin & Lovisa att åka till Torp idag vid 12 tiden. Ställer klockan på halv 11 för att kunna ta det lugnt, men istället vaknar jag vid halv 12. Panikslagen, vet inte vad jag ska ha på mig. Men det löste sig snabbt och jag hann till 12. Väl där ute köpte jag hårfärg eftersom att min bruna färg håller på att gå ur, är lite blonda slingor här och var - Scabbi. Just nu sitter jag & väntar på att Hänni ska komma hit & färga håret på mig. Sen ska vi skriva lite cv. För imorgon far vi till Oslo för att söka jobb - Jag Hannah Lovisa & en Sara som jag inte känner. Det kan nog bli roligt. Vi är bara borta över dagen! Ikväll ska jag nog gå över till David och spela tvspel & kolla på fotboll. Jag har kommit på att vissa människor inte är fullt normala i huvudet, jag förstår inte hur man kan vara kapabel till att ljuga om saker för att göra folk ovänner. Det är tur att vi istället skrattar åt det. Men mytoman kallas det, kom ihåg det. Vissa behöver hjälp för det, kanske du?

Paljetter


My Sweet Kitty


Min älskade Zlatan! Ja, ni kan ju gissa själva vem det är som döpt honom. Inte är jag så insatt i fotboll iaf.


Sunday

Hello!
Gårdagen var jättemysig! Jag blev upphämtad utanför Hemmakväll vid 8 tiden av Elin, Lovisa & jennifer. Vi åkte runt till varenda matbutik för att se om det gick att hyra Johan falk filmen, den 1a. Men det fanns ingen som hade den inne, så vi åkte tillbaka till Hemmakväll, för där fanns den. Sen åkte vi hem till Jen, myste i hennes rum. I mitten av filmen dök sara upp oxå. Vid halv 1 åkte vi hem.

Idag har jag varit ute och gått en promenad med Carro, det var skönt! Love you. Nu ska jag väl inte göra så mycket på dagen, kanske städa mitt rum? Ikväll ska jag nog över till D och se på "män som hatar kvinnor". Självklart efter jag har sett mina älskade program, OTH, Gossip och Ensam mamma söker! Baah, underbar tv-kväll, i love.

Puss på er

Jag skrattar idag

Hoho, som fan att jag gör. Vissa människor e för roliga ibland! - "Kan du inte förstå att jag inte vill ha något med han att göra" Jaaaaa, jag förstår. Vissa människor kan helt enkelt inte stå för det dom säger. Verkligen inte. Men det kanske var så att du inte hade någonstans att sova, shit har du inget eget hem heller? Eller är det för långt hem kanske, haha. Ha.ha.ha. Jag dör!

I know you love me.
xoxo Ems

Work!

Hey.. Kom hem från jobbet för ett tag sen. Älskar att jobba! Men det e ju inte så konstigt med tanke på att jag inte gör så mycket om dagarna. Nu har jag precis ätit tacos med min mor, fanns mat över sen igår. Perfa!
Gårdagen med tjejerna var jättemysig, vi lagade mat och kikade på idol. Blev en hel del tjöt oxå som vanligt:)

Ikväll blir det nog mys med Lollo! Vet inte om kanske Elin och Sara e med oxå:) Det får vi se på.
Puss

Haha



Friday

Äntligen fredag!
Gick över till Dejv igår kväll. Nicenice! Myste lite och gick sedan och la oss. Har varit där hela dagen idag, haft ont i magen och i huvudet så har inte orkat gå hem. Carro ringde vid 2 och då bestämde vi för att ha tacokväll idag - i like a lot! D kom hem vid 4 tiden så kollade vi på tv och tjöta, nu är jag precis hemkommen. Så om en liten stund ska jag bort och möta tjejerna utanför odén för att köpa allt tillbehör. Sen går vi hem hit och lagar ihop det & kollar på veckans måste - idol!

Imorgon blir det jobb! KUL :) Gina, 12-16.

Götlaborg

Vid halv 10 styrde vi bilen mot Götlaborg! Hannah kom & hämta mig och Ida borta vid hemköp. Väl framme shoppade tjejerna, dock hade jag bestämt att inte shoppa idag utan bara vara med som sällskap. Fick nöja mig med att titta på sakerna jag helst hade velat köpa.. Den där skinnkjolen tillexempel... Åh.. Jaja, vid 1 drog vi oss hemåt igen, var hemma strax efter 2 någongång. Jag & ida drog oss till stan där vi stötte på Elin & Lovisa. Men sen drog vi hem till mig där vi chillade ända tills halv 8 då hon skulle gå och möta Kiosk. Så nu ikväll har jag bara varit hemma och tagit lugnt, inte varit sugen på något annat. Imorgon verkar det som att det blir mys med tjejerna framför idol, i like!!


God morgon

Uppe med tuppen idag.. Nä men nästan. Hade fan svårt att somna inatt ass! Ingen aning om varför. Jaja, somnad iaf tillslut och nu e jag vaken! Har precis duschat så nu ska jag läsa tidningen och äta frukost. Vid halv 10 styr vi bilen mot Götet. Nicenice!


Grattis Snuttan!


Haha, tog den snyggaste bilden jag kunde hitta på dig!
GRATTIS!


Autumn

Underbart höstväder det var ute idag! Kallt men ändå mysigt..

Jag och syrran gick till stan för att köpa present till pappa som fyllde år häromdan, blev en grå stickad tröja. nice! Väl hos honom blev det fika och tjöt. Kollade bilder på när han hade kört ferrari för nån månad sen, gött avundsjuk e jag! Sen drog jag mig hemåt för att chilla, träffade sedan Lovisa & Ida en stund. Sen dess har jag varit hemma, sis är här ikväll! Har kikat lite på fotboll & Greys. Nice.

Imorgon drar jag, Hännill och Ida till Götlaborg. Sweet!

God morgon

Hey.. Vaknade för en stund sen, har kikat lite på tv. Nu ska jag upp och göra mig iordning. Ska möta sis' utanför Åhlens halv 2, sen ska vi kila upp till daddy på en födelsedagsfika. Resten av dagen blir nog rätt lugn, kanske hinner träffa C en sväng?

Puss

EmelieochElin


Goaste raggningsrepliken

"Jag är intresserad av dig.
Kan du berätta hur jag ska dansa för att jag ska impa på dig?"


Come to mama!


Mini Cooper S - min drömbil!
Är jag den enda tjejen i min ålder som vet exakt vilken bil jag ska ha när jag har råd
med den och som dör varje gång det åker förbi en? Jag tror det.. (har ju faktiskt kört en sån, därefter upptäckte jag att bilen var som gjord för mig.)


Hey

En riktig riktig bakis dag idag måste jag säga. Sovit ut som en tok, sen träffat Ida&Oskar utanför mig, stod och tjötade i kylan närmare 40 minuter. Det var trevligt! Sen gick jag upp och bestämde mig för att fråga D om han var på att käka pizza. Köpte med pizza på vägen hem till honom, sen chillade vi framför 2 ½ men och lite andra program. Sen bestämde jag mig för att dra mig hemåt, Ugly Betty & Desperate Housewives vart det idag! Älskart!
Försöker få med Lollobus till Norge nu! Drar förhoppningsvis dit nästa vecka och söker jobb, yummi.


Missitalot


Cyprus - 09


Nice som fän

Har ny design! Visst e den helt sjukt snygg? Tack vare Lovisa fick jag en såhär snygg blogg :)

Bakis

Tragiskt nog e jag det idag..
Gårdagen var nice. Träffade Hannah, vi gick till E-house och fikade och smed planer inför framtiden. Sen tog vi även en runda på stan. Efter det drog jag mig upp till pappa som fyllde år. Hans tjej kom hem vid 6 tiden och då bjöds det på vin & öl. Lite för mycket kan jag säga, för när jag kom hem vid halv 10 var jag stenknack och mamma var nog ganska sur över det, speciellt eftersom det var måndag. Så jag gick och la mig! Mådde dåligt hela natten... Euu!

Idag vaknade jag vid 10. Kollar på Våra bästa år nu, nice som fään. Ska nog bara vara hemma idag, så dåligt som jag mår.
Puss

Måndag

Hello! Vilken bra fest vi var på, helt perfekt.. hemmafester har väl alltid varit de bästa, det vet ju alla. Men på denna fanns det även dansgolv som gjorde kvällen fulländad. Igår var ju ingen kul morgon kan jag lova, vaknade av att Dennis kompis hoppade på mig & väckte mig. Då var jag näst intill död. Men jag piggnade till efter en stund då jag Elin Dennis & 2 av hans kompisar drog till " krogen" för att äta mat. Pizza och cola, gott! Sen drog vi tillbaks till Dennis place och kollade på Fast and furious 2, grym film! Sen somnade alla. Haha, vaknade vid 6 igen o då vart det dags för One tree hil. Sen drog vi oss hemåt! Elin körde bort mig och D till Kristian för att hämta hans bil, vidare till Jätten & sen hem till mig. Myste framför Parlamentet och Evan den allsmäktige, sen drog han sig hemåt och jag satt här lite och somnade sedan vid halv 1 ungefär.

Idag fyller Daddy år, så grattis till dig världens bästa pappa ♥ Ska nog dit en sväng sen och även hinna fika med min Hänni. Mys!


Föresten

Det var något att hänga i granen, festen alltså.

Fyllekaja

Förlåt. Här kommer ett otroligt mesigt inlägg.... Jag är i dennis lägenhet, ligger i hans underbara soffa. önskar bara at jag visste hur man satte på tven(projektorn) den e stor, 92 tum typ. Hade vart rätt nice att typ se 2½ men nu. Jättesugen på det. Men det går inte. Måste sova tror jag, Elin & Dennis sover tror jag. Festen, just det ja. Precis varit på en fest i Brättefors. Det var jätttekul, trodde itne jag skulle känna nån men visst där hade vi cattrine, madde, linda & amanda. så några kända ansikten fanns det allt! Nice. Dansat som en stork ikväll, synd att spelningslistan inte var längre, tröttnade när sexy bitch hade spelats 3935 gånger. hmm, inte så sugen på den just nu. Spelar La roux- im not your toy på repeat här nu, den e go. åååh.. vet ni? jag har hittat en kopia av världens bästa simon.... Men ändå är de så olika... Måste berätta det för simon när jag träffar han igen. hmm, haft en helt sjukt kul kväll. kasnke helt fel tidpunkt att blogga om detta. men jag berättar mer imorgon tror jag, i mer nyktert tillstånd. Kanske har glömt vissa delar. danmark vann fotbollen ja, fan va synd fast jag är väl glad för Danmarks skull.... Åh, blir man inte överlycklig när man kommer hem från en bra fest och ser ett sms där det står "kom heeem!!! " . Det blev iaf jag, sweet. Godnatt på er och godnatt på dig min söta katt ♥

Fredag och Lördag

Vaknade upp hos Dejv igår, låg kvar i stort sett hela dagen. Tills jag bestämde mig för att träffa Lovisa & gå med henne till stan en sväng. Lill ida kom även och mötte oss oxå. Lovisa hittade sig presenter eftersom hon ska på 20 års kalas idag. Jag nöjde mig med att vara sällskap! Efter det gick vi upp till mig. Jag lagade mat, kyckling med wookgrönsaker, matlagningsgrädde och thaisås = chicken thai! Mumma, maten var väl klar vid 6 och då gick vi ner och mötte Julia. Sen åt vi en romantisk middag allihopa, mys. Sen gick vi ner till Hemma kväll och köpte lite att ha på kvällen. Sen blev det idol och nåt annat. Vid 11 bestämde vi oss för att ta en tur med bilen, åkte och träffade MalinG & tog en cigg och sällskapde med fyllekajan. Sen drog vi oss hemåt. Sen ringde D vid 1 och ville att jag skulle komma och hämta hans bil och köra hem honom från ngn fest hos Eskil. Så julia körde bort mig dit så fick pöjken som han ville. Följde med han hem sedan , lite mys & gos sen var det dags att sova.

Idag gick vi upp vid 10, D drog sig till jobbet och jag gick hem. Gjorde mig iordning för att sedan springa bort till Gina, idag var det dags för jobb. Det var kul idag, det var en hel del folk faktiskt beroende på den årliga höst-marknaden. Slutade strax efter 3 , då drog jag mig hemåt. D kom efter en stund och tjötade lite. Sen kom även Lovisa som ville bli iordninggjord av mig. Så jag löste sminket & håret på henne, söööt hon blev lilla tösen. Nu ska jag göra mig iordning själv, för ikväll vankas det fest i Grästorp/Brättefors med Elin. Får väl se om det är något att hänga i granen, jag satsar påT iaf.

Idag

Har inte allt för mycket gjorts. När jag vaknade vid 9 slängde jag på mig lite kläder och mötte Elin. Vi gick runt spikön och bort mot egna hem sen tillbaka. Gick hem & åt frukost, sen somnade jag lite till. Hela dagen har jag typ tagit det lugnt och grejat här hemma. Vid 7 gick jag hem till Davie och tjötade lite:) Nu sitter jag här och chillar. Skööööönt.

Great

Hey! Vaknade tidigt idag och kollade på thevoice efter D hade gått till jobbet. Men somnade om efter det och vaknade inte fören 12 igen. Överaskade honom med lite städning som alltid, på något sätt gillar jag att städa den lägenheten. Den e så ljus & skön! och väldigt liten.. När jag hade städat klart gjorde jag mig iordning snabbt för att gå hem. Väl hemma grejade jag lite innan jag gick iväg för att möta daddy & bilen. Så åkte jag & hämta Lollo först och sedan Elin, vi åkte vidare till Överby för att kika lite. Blev shampoo,balsam & ett halsband. Yey! Sen drog vi oss hemåt, jag & elin gick till stan en sväng där jag hittade mig ett huvudband eller vad man ska kalla det. Efter att vi lämnat nycklarna till dejv drog vi oss hem till mig & kikade lite på tv. Vid 7 mötte vi upp Lill-ida utanför odén och gick hem till henne för att se på Grey's och några andra progs. Nicenice, Lovisa dök även upp där efter en stund. Mysig kväll!


Morgonpromenad

mmm, det var härligt!
Vaknade vid kvart över 9 och drog på mig D's goa tjocktröja, ett par träningsbrallor & Conversen. Mötte upp Elin & Hampus(hunden) utanför mig vid 10 tiden. Vi gick runt slussarna, regnade lite smått på vägen hem men det gjorde inget. Elin & Hampus svängde av borta vid inovatumrondellen och jag forstatte rakt fram. Väl hemma så var dörren låst & Jag hade varken nyklar eller mobil med mig, så det var sjuukt tur att jag visste vart min mor höll hus idag. Så det var bara att traska dit, irriterad hungrig och trött! Men nu är jag hemma, ska göra iordning frukost och kika på tv. Skööönt.

Today


Bra dag

Dissade filmkvällen igår & gick istället över till D och myste, slutade med att jag sov över. Gick hem vid 12 idag tror jag, gjorde mig iordning och gick till Strandis för att fika med Evelina. Där pratade vi och fikade i ca 1 timme och bestämde oss då för att ta en sväng ut till överby. Hon hittade sig en topp och ett hårband medans jag fick nöja mig med ett par örhängen. Nice! Hon släppte sedan av mig i stan & då gick jag direkt för att möta Elin & Ida på rum1. Sen kikade vi lite på stan för att sedan gå hem till mig för att jag skulle äta. Sen tog vi en promenad hem till Elin och hon & Ida gjorde iordning tacos. Sen kollade vi på tv, självklart älskade Hollywood fruar, men tyvvärr var det ju sista avsnittet idag. Boring!

Ska alldeles strax sova, imorgon blir det nämligen en morgonpromenad med Elin & Hampus :)


Irriterad

Baaah, hur kunde jag missa "hål i väggen" idag. ååh! 3 av mina favoritbloggerskor var med där idag. Sjukt irriterande,  någon repris går det inte heller och på hemsidan läggs de inte upp fören alla avsnitten på tv har gått och vi är på avsnitt 2 av 12. ÅH!

LinnAsplund


Every morning I look at you and smile



One Tree Hill  - love it!


Fight

Haha, har spenderat min dag hos D. Lika mysigt varje gång! Haha vi slogs som fan hela tiden, det roligaste e att vi slåss till någon av oss börjar lipa(okej, det blir alltid jag). Sen skrattar vi åt det och sen slåss igen. Det e som att vara barn på nytt, i like :) Haha. Nu kom jag precis hem, skulle kanske följt med till hans mamma idag men jag hoppade det. Ikväll blir det förhoppningsvis mys hemma hos Kristian. Jag David Kristian Lovisa & EP(?). Måste ju se parlamentet, sen kanske det blir någon rulle.

puss

God morgon

God morgon god morgon!
Glad och pigg idag, kanske beror på att jag fick mysigt besök inatt :) Jag måste vara den enda som inte blir sur när telefonen ringer vid 3 på natten. Nu har jag iaf precis vaknat, vet inte riktigt vad planerna för dagen är men ska fråga D om han är sugen på att hitta på nåt med mig om han inte har tänkt att spendera sin kväll framför Fifa 10 som han precis har köpt och är sjukt insatt i. Men det ska nog gå att lösa;)

Puss på er

091003

Hello!
Det slutade med att jag & Lovisa möttes upp utanför affären, vi hyrde " Taken " och gick hem till mig för att mysa. Eftersom jag inte har kontrollen till Dvdn så fick vi kolla på datorn, men det gör vi så bra. Bara man kopplar in högtalarna så det inte blir ingrott-bärbardator-ljud! haha. Lovisa drog sig hem redan efter filmen eftersom båda var väldigt trötta och antar att Lollo var sugen på att kolla på en massa serier på hennes dator(hennes grej). Hehe, jag är iallafall sjukt trött efter att ha vaknat vid 8 idag. Så jag ska gå och lägga mig alldeles strax tänkte jag, ville bara lägga in bilderna från igår.

Nattinatti

Andraoktober



Barnpassning

Tja..
Jag & D åkte till Göteborg igår efter 4, stressade som en tok eftersom T.J skulle iväg och jobba så vi var tvungna att vara där kvart över 5 senast. Väl framme chillade vi lite innan vi drog med oss Samuel och åkte med bilen till Partille för att köpa Donken. Sen lite annat gott inför kvällen. Kollade på idol & myste, sen kom hans syster hem vid 10 tiden. Vi kollade klart på en film som var på tv sen gick vi och la oss. Vid halv 8 blev vi väckta av Samuel, baah. Då var jag trött! Hans syster hade ju åkt till jobbet vid 6. Nog om det, vi passade honom iaf hela dagen. Hämtade hans syster på jobbet vid 3 tiden sen drog vi hem, tog en annan mysigare väg hem istället för gamla tråkiga 45an. Så nu kom jag ganska nyss hem, ikväll blir det nog mys med Lollo skulle jag tro:)

Om man kanske skulle ta och lösenords skydda hela bloggen så bara de närmaste kan läsa den! Bara tråkiga människor som kommenterar utan att ens länka till sin egen blogg eller ens skriva sitt riktiga namn, patetiskt. Tex en person som desperat har frågat om jag & D är tillsammans igen, säkert fler som undrar och till er: Nej, vi är inte tillsammans.



dagenefterångest

Tröttttttttttttttt! Fasen vilken bra kväll det blev igår. Alldeles sådär perfekt! Åter till det sen.

Städning blev det igår! Duktig som jag var städade jag igenom hela lägenheten, mamma vart allt nöjd när hon kom hem sen igårkväll. David & jag åkte och hämtade upp Lollo, Kristian och slutligen EP vid 7 tiden. Åkte vidare till Överby och jag blev sjukt besviken, det fanns ingenting jag ville ha. Förutom 3 ringar från H&M som vart riktigt snygga. Så jag fick  ta den där toppen som jag bara skulle ha ifall att jag inte hitta ngt annat. Iallafall. Åkte hem igen vid halv 10, så då fick det bli snabba ryck innan vi drog vidare ut. Vid halv 12 var vi väl där, dansade loss och chillade därefter i min älskade bur med Dennis & Elin, trevligt! Vid 3- halv 4 var jag hemma igen.

Idag är jag sjukt bakis & trött. Vid 4 skulle david ringa och troligtvis åker vi till gbg redan då, som sagt ska vi passa systersonen. Det blir nog en mysig kväll :)


Thursday

Hey.. Sov ut ganska lagom länge idag! Skönt det. Men nu känner jag att jag måste ta tag i dagen. Dags att börja städa & greja här hemma. Ikväll kommer mami hem, hade väl tänkt att överaska henne lite. Ikväll åker nog jag lovisa david & kristian ut till överby för att kika lite. De har öppet mellan 19 - 22 ikväll nämligen. Efter det är det raka vägen hem & göra sig klar inför kvällen då det e dags för lipz. Får väl försöka att inte dricka för mycket ikväll för imorgonkväll ska jag & david åka till Göteborg och vara barnvakt till hans systerson Samuel över natten - mys!

Inspiration



Snyggtsnyggtsnyggt! Här hittar ni denna tjejen.


RSS 2.0