It hurts

Gick hem tidigare från jobbet idag. Fick sjuka kramper i magen,kunde knappt stå upp. Så vid halv 6 kom david och körde hem mig. Snel hest.. Annars hade det varit en bra dag på jobbet, gick och tog hål i tragus på lunchen. Fett nöjd! Efter jobbet så åkte jag hem och la mig i sängen och där har jag legat fram tills nu. Hur trött som helst! Magen är väl något bättre, känner väl att jag fortfarande har lite ont. Hoppas det blir bättre imorgon!

Outfit


Så ointressant

Jag är trött och jag har huvudvärk. Dagen har bara bestått av jobb, och då menar jag även efter själva jobbet. Jag har suttit med en bok i lite mer än en timme, det är en handbok som handlar om Gina Tricot. Herregud vilken intressant bok! Massor som jag redan visste, men fick även lära mig lite nytt. KUL! Men jag är så trött, jag hittade inte mina glasögon och att läsa sån liten text är inte bra för mina ögon. Dags att kolla upp synen igen tror jag, har konstant huvudvärk och jag tror att jag behöver vara glasögonorm på heltid, skulle inte förvåna mig! Då ska man bara få tummen ur och gå och kolla upp synen. Imorgon ska jag pierca mig! Herregud, det låter som jag är 14 bast och nyss har börjat sminka mig. Nä men jag ska faktiskt göra ett nytt försök i Tragus, för er som vet vad det är. Det blev infekterat sist och jag tycker ju att det är så snyggt! Nu ska jag lägga mig så jag är pigg och glad till mitt möte med chefen imorgon. Wish me good luck!

tisdag


Wonderful day! Åkte till jobbet så jag var där vid 11 tiden. Körde ett pass fram till 5 sen var det dags att sluta, kändes fett konstigt måste jag säga! Går alltid till stängning varje dag och är aldrig hemma innan 8. Så det kändes feting gött att klockan bara var halv 6 när jag begav mig hemåt och hade hela kvällen framför mig - lyx! Så david kom och hämtade upp mig oc vi åkte till Torp för att kika lite. Fick med mig underkläder, en topp och lite små kraffs hem. Sen blev det Guitar Hero och mys hemma hos honom hela kvällen! Nu har jag precis kommit hem. Ska gå och lägga mig bums, är jätte trött. Imorgon börjar jag ett och slutar 7. Vi hörs!

Godkväll

Herregud, tror att jag håller på att bli sjuk! Det har jag inte tid med just nu. Inte för att jag ska göra något annat än att jobba men har inte lust att sjukanmäla mig.. Idag jobbade jag bara mellan 14 och 19, det var riktigt skönt. Hela kvällen har jag bara legat och chillat framför tven. Somnade i 1 timme så nu vet jag inte om jag kan somna om. Vi får väl se hur det blir med den saken, ska i vilket fall gå och lägga mig nu. Försöker komma in i lite bra rutiner nu förstår ni, att gå och lägga sig tidigt är bra för hälsan! Vi hörs imorgon efter jobbet. Har världens goaste pass imorgon 11-17. GATT!


Hår 2010


mirroronline


En hel dag i Skövde


Jag är sååå trött och äntligen är jag hemma! Det har varit en lång och rolig dag..

Igår var jag bara hemma hela dagen, var sjukt trött. Sen kom David och hämtade upp mig vid 12 tiden, åkte hem till honom och spelade Guitarr Hero tills 2 ungefär,då gick vi och la oss. Gick upp vid 8 imorses och gjorde mig iordning sen var det dags att åka till Grästorp. Där mötte jag Julia och Jimmy, så drog vi till Lidköping där vi tog taxin till Skövde och frisörmässan. Väl där så kikade vi runt på alla montrar, kollade lite balla visningar, och övade på våran visning. Sen stylades alla för klockan 4 var det dags! Var massa folk som hade gått hem, men vi hade allt en go publik vi oxå. Väldigt många som tog kort, kan vara för att vi var de enda med naturliga frisyrer. Alla andra hade helt galna! Fick höra att vi var grymt bra och att vi borde haft vår visning tidigare på dagen. Herregud vad nervös jag var, men nu känns det bra att ha gjort det! Måste ju testas liksom. Efter visningen fick alla produkter som tack för att vi var med. Jag fick mig ett shampoo och balsam från nexxus, skitbra! har haft det förut och det gör verkligen håret bättre. Sen fick jag även en grej som man tar i håret innan man fönar det. Nice! Sen köpte jag även med mig ett annat shampoo och balsam hem, som ska göra att håret växer snabbare! Samt ett silvershampoo. Efter det gick vi och åt på sibylla men sen var det dags att åka hem. Chillade hemma hos Jullen en stund i Grästorp innan David kom och hämtade mig. Nu sitter jag här, ögonen går i körs så jag ska faktiskt ta och lägga mig redan nu... Natti!

Frisörmässa


Lördag

Usch, det känns inte alls som en lördag idag. Jag är sjukt seg och skulle kunna gå och lägga mig nu även om jag precis har vilat i 2 timmar. Kanske håller på att bli sjuk? Let's hope not. Åkte till jobbet vid 12 tiden, fick jobba över till 5 istället för att sluta 4. As mycket folk idag! Ikväll skulle jag egentligen träffat Elin, men jag hade ingen ork så nu sitter jag och chillar istället. Börjar bli alldeles för nervös inför morgondagen... Aaah, gillar inte scener! Men what to do? och ingen känner mig där, så det är lugnt. Nu ska jag ta en sjukt lång och varm dusch och bara njuta. Om man ändå hade badkar... Hörs imorgonkväll efter visningen! Wish me good luck..

I need somebody to love


God morgon

Herregud vad ont jag har i mina fötter idag! Ingen smart idé att trippa runt i klackskor en hel dag i Göteborg.

Igår åkte jag med 12:06 tåget för att sen möta upp sis inne i Nordstan. Shoppade, åt och slutade sedan dagen med att åka till Bergakungen för att först ta en dricka på Restaurangen där, och sedan gå på " Going the distance". Jag rekommenderar verkligen den filmen, herregud, det var länge sen jag skrattade så mycket! Kan vara den bästa filmen just nu. Den och "The last song", jag måste ha båda när de kommer ut på film. Är ni nyfiken på shoppingen då? Orkar inte fota just nu men kanske kan göra det sen. Det blev en jacka från Weekday, en halsduk, byxor, topp, strumpor, sjal, kjol och ett par jeans! Mycket nöjd! Vid 10 tiden tog jag tåget hem, jävligt irriterande tågresa eftersom tåget stannade var 5te meter och de inte ens säger i högtalaren vad det beror på. Vi blev en halvtimme försenade. Åkte hem och chillade sen kom D förbi en sväng. Vi kollade på Hans och Hennes. Sen var det dags att sova!

Nu måste jag göra mig iordning för att kila till jobbet. Perfekt att åka och jobba när det är sånt här ruggigt höstväder. Ikväll vet jag inte vad planerna är men det blir ingen fest för min del! Hörs senare..


100924


Göteborg


My feelings for you will always be real

Jag är så lycklig idag!


Igårkväll lekte jag med Elin, vi kollade på Kungarna av Tylösand och kikade på tapeter. Sen släppte hon av mig hemma hos David, där jag spenderade natten. Imorses så körde jag honom till jobbet, för att sedan åka tillbaka och göra mig klar för att sedan fara till Lidköping. Så jag hämtade upp Lovisa sen vart det raka vägen dit. Eller? Vad fan hände på vägen känner jag, tankningen kan varit det roligaste, eller kanske "helikoptern"? Ja, det är väl tur att man har vänner med samma humor iallafall. Drog till Nattas salong där hon färgade håret på mig och cuttade nån millimeter på håret. Drog oss sedan till Veromoda för att pröva ut kläder, fick gå och leta kläder själv först men sen fick jag lite hjälp av den grymma personalen. Tillslut fann jag det jag trivdes bäst i! Ni får se på söndag kväll efter visningen... Kan ju säga att jag ska åka och köpa byxorna imorgon iaf, sjukt grymma och väldigt a la Angelica. Sen drog vi oss till Ronnix, skulle välja ut skor. Det var ett större problem dock, fanns inte mycket och välja på. Men tillslut hittade jag ett par som var snygga, men om de funkar till outfiten märker vi på söndag! När vi var klara med allt så drog vi och käkade på ett jättemysigt café. Sen var det dags att åka hem. Följde med Lovisa till Fairline och sedan drog jag för att hämta David på jobbet. Vi drog hem till honom en sväng, hjälpte till lite med tvätten. Sen spelade vi guitarr hero. Jag spelade trummor och sen fick jag sjunga, men jag var kass på båda. 

Nu sitter jag och myser framför datorn. Imorgon väntas ett ärende på morgonen för att sedan ta 12 tåget till Göteborg. Där blir det shopping, middag och bio med syrran! aaah, älskade Göteborg...

Lidköping!


Today


Before and after


Jag är så dålig

Sorry dudes! Jag veeet att jag är kass på att blogga ibland. Men de senaste dagarna har bara bestått av jobb och ingenting annat, så någon uppdatering har inte känns nödvändigt. Har inte hänt något kul de senaste, men nu jävlar kommer de dagarna jag längtat efter i en vecka. Imorgon blir det Lidköping, fixa håret och pröva ut kläder! Fredag, Göteborg med min syster - shopping! På söndag drar vi till Skövde för att gå på hårmässan, och jag ska vara hårmodell! Nice bajs, fett nervös men det löser sig. Ikväll ska jag bara dega, trött efter ett 10-19 pass! Jag lovar er före och efterbilder på håret imorgon, det kommer nog inte bli någon större förändring, bara lite mörkare! Antar att ni är nyfikna på resultatet så, vi hörs imorgon!

When there's no light to break up the dark, that's when i look at you.


Saturday

Lördag och jag är ledig, fy fan vad skönt! Har väl inte gjort speciellt många knop idag, utan har mest njutit av min ledighet. Träffade Lovisa för en fika på stan vid 2 tiden. Sen blev det en runda på stan, fick med mig en grym ring hem. Sen dess har jag chillat hemma, ska strax göra mig klar för att träffa Lovisa! Vi kanske drar ihop oss med Fanny och Ida oxå, får se hur det blir. Men mys ska det va iallafall, underbart!

Beautiful monster



Idag är jag glad hörrni!

Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag körde heldag på jobbet vilket innebär att jag börjar 9 och slutar kvart över 7. Åkte hem till Lill-ida med IdaW och Elin. Där chillade vi hela kvällen framför bl.a Kungarna av tylösand som är det bästa programmet som går på tv just nu, så fruktansvärt snuskigt och äckligt så det finns inte - men det är precis min humor. Jag älskar att skratta åt såna patetiska människor! Hem åkte vi väl vid 11 tiden tror jag och då hade jag inte tid för något bloggande utan gick nästan och la mig med en gång. Idag åkte jag till jobbet vid 12. Fick ett sms av Natta(min frisör) som frågade om jag ville vara hårmodell på en mässa i Skövde nästa vecka. Såklart att jag vill!! Det är Sveriges största frisörmässa och jag blir erbjuden att få vara med, jatack! Så på torsdag ska jag åka till Lidköping&Natta för att få mitt hår fixat, sen gå till Veromoda och pröva ut kläder och sen till nån skobutik där oxå. Sen är själva mässan på söndag, can't wait! Julia och hennes kille ska vara med oxå, ännu roligare. Så nu kanske ni förstår varför jag är glad! Hehe. Inte för att det är min grej att gå på en scen, har världens scenskräck men ibland måste man våga lite nytt här i livet. Det är bara att le och se glad ut så löser sig allt. Nu ska jag fixa mig snabbt, sen möta Carro för en fika på Strandgatan.

Good day at work

Vilken bra dag på jobbet! Jag älskar de dagarna då det är hyffsat mycket att göra, men ändå inte stressigt. Utan man kan göra en sak i taget och känna att man hinner med allt. Så var det idag! Blev hämtad av David och Kristian, åkte hem och satte mig här en stund. Sen har jag legat framför tven med en stor kopp varm choklad, med regnet ösandes ner utanför och en bra film. Aah, höst! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Kors i taket att jag går & lägger mig innan 12! Imorgon väntar en lååång dag på jobbet - 9 till 19. Jag kommer att dö! Men pengar rullar in som det ska...


You appear just like a dream to me

Vilken underbar dag! Jag kan inte annat än att vara nöjd. Mötte upp Sofia och vi drog till Strandgatan, som ni kanske såg på bilderna. Haha, herregud, det var getingar överallt! konstigt nog var dom bara vid vårat bord. Vi lyckades låsa in 2 stycken! Hade fett dåligt samvete men vad fan, de kunde ju stuckit oss. Släppte iaf ut den ena innan vi gick, sen sprang vi därifrån. Efter det drog jag hem och chillade lite för att sedan göra mitt lilla ärende. Sen lekte jag med Sofia och Elin, vi åkte och hyrde " The last song " igen. Sofia hade inte sett den och både jag och Elin ville se den igen, kan vara världens bästa film. Iallafall just nu! Är hemma nu, ska väl gå och lägga mig nu. Imorgon ska jag jobba 12-19, inte pepp alls men när fan är jag pepp på jobb? Aldrig. Det ska komma en jävla målare hit imorgon och tapetsera vårat kök, kommer ju inte kunna äta frukost när han ska stå där och greja, något irriterande. Godnatt!

Har ni någonsin läst något så fint?

Min Cimon går runt här på stranden och bär på Per Hagmans trilogi Pool, Volt och Cigarett. Jag har aldrig sett honom läsa i den. Jag frågar honom om han tycker om Hagman. Han säger att han läste den första boken, men att han sedan inte kommit sig för att läsa den andra. Dagar har gått och varje gång jag ser honom ser jag bokens guldomslag blänka som en regnbågslax vid hans sida. Boken förblir oöppnad, den blir som en påminnelse över saker och ting man borde göra, men aldrig gör. Som något som man alltid hade på tunga, men aldrig fick utsagt.

Min Cimon har problem med sömnen. Han kilar i sängs vid nio på kvällen och stiger inte upp förrän 13 timmar senare. Vid frukosten frågar jag hur det är med honom och han svarar: “Jotack trött.” Han sover som ingen annan människa jag känner. Jag gillar nyvakna Cimon. Ansiktet har ännu inte fått tillbaka sina drag. Allt är lite på sniskan, håret på ända, hjärnan är exakt en och en halv sekund efter rörelserna. Han förstår först efter en stund vad hans kropp sysslar med. Det gör att hans nyvakna gång blir väldigt speciell. Han går bakåtlutad, som slutet på en parentes, som om överkroppen inte riktigt begriper vad benen håller på med. Han ser ut som den långe i Björnligan. Det är mycket lustigt att se honom på morgonen. Vi talar ofta om det.

Min Cimon tänker innan han säger något. Jag ställer honom en fråga och Cimon fastnar i rörelsen, stelnar till och funderar på vad han ska svara. Sekunderna går, jag skulle enkelt kunna kila iväg till baren och beställa en kaffe och hinna tillbaka innan han levererar. Men vi som väntar, väntar alltid på något gott. Jag har aldrig stött på en så “färdig” person i den åldern som Cimon. Han är inte alls lillgammal, han är brådmogen, tänkande, rent av kontemplerande. När Cimon pratar lyssnar vi.

Min Cimon pratar emellertid inte så ofta. Det är synd. Vi önskar alla att han kunde prata mer. Ofta sitter han så sällsamt tyst och tittar ut över havet. Vi undrar så vad han funderar på. Tyngs han av något? Det är något som förmörkat honom. Vi är många som vill hjälpa till, men det är så svårt att nå fram. Han stänger sin dörr med ett milt leende och öppnar inte, trots att vi bankar och ropar hallå.

Min Cimon tillhör den goda sidan. Han är min vän. Det betyder: Den som skadar Cimon skadar mig. Hans fiender är mina fiender. Jag vill fred, men om Cimon går ut i krig så följer jag efter.

/ Alex Schulman



Jag vet inte hur många gånger jag har läst denna texten, men den är så fin att jag aldrig tröttnar.


Men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro


You're amazing

 


Today is the day och det pirrar lite i min mage..Det kommer bli en spännande vecka mina vänner, antingen kommer det bli en bra vecka, eller en dålig. Det återstår att se! Ni fattar inte ett skit vad jag snackar om va? Bra, då stannar vi där. Vaknade vid halv 10 idag, skulle ju sova ut men fick sån lust att städa mitt rum. Väl behövligt kan jag ju säga. Satte väl igång vid halv 11 och var klar för cirka en halvtimme sen. Så det tog sin lille tid, men fint är det nu och luktar ljuvligt. Längtar redan till ikväll då jag ska lägga mig i min nybäddade säng, aah. Nu har jag precis duschat, tagit hand om mig själv och ska bara måla naglarna sen är jag som en ny människa! Sen är det dags att välja ut outfit och göra sig klar för att träffa Sofia. Vi ska fika/luncha någonstans! Ska bli mysigt. Älskar lediga dagar.. Har ett ärende att göra vid 6 tiden och efter det vet jag inte riktigt vad som sker, kanske träffa någon av mina fina damer..


When it was good


sköjar du eller?


Goa brudar, suttit och storlipat framför " The Last Song" som förövrigt var helt underbar, min nya favoritfilm! Så har ni inte sett den - gör det! Nu är jag hästetrött och har en sjuk huvudvärk efter allt lipande och skrattande, gillar ni bilden ovan? Såklart ni gör. Jag dog va skratt iallafall. Nu ska jag hoppa i sängs och imorgon får jag sova hur länge jag vill, för ledig är jag! Har lite ärenden att göra på eftermiddagen så kunde inte jobba. Hörs imorgon dudes.


Vilken kväll!

Herregud. Jag sa ju att jag skulle bli en mysig hemmatjej? Varför kan jag bara inte lära mig att det är det som gäller nu. Det är nog med festande, det blir aldrig kul hemma i Sverige ändå, typ. Gårdagen är ett mycket gott exempel. Körde förferre hemma hos Hannah med henne, Sofia och hennes 2 grannar Linus och Robert. Blev lite too much alkohol för min del, så vid halv 11 tiden låg jag på toaletten och mådde inte alls bra. Pendlade mellan sovrummet och toan ungefär hela natten. De andra drog ut vid 12 tiden och då kom David och tog hand om mig. Han stannade ända tills jag somnade, det behövde jag. Herre! Vid 10 imorses drog jag mig hemåt, gjorde mig klar och åkte till jobbet. The worst day of my life kan jag ju säga. Ville bara dö! Men jag klarade det, med ett toppenhumör. Slutade vid 4 och åkte hem för att sova. Nu har jag precis vaknat och planerna för kvällen är inga och vad skönt det är. Ska bara ligga däckad framför min tv!

Party like a rockstar


Trött och mysig

Drog till jobbet vid halv 1 ungefär. Köpte världens goaste tröja att jobba i! Så dagens outfit bestod av tunna svarta strumpbyxor, svart tight kjol och en stor grå stickad tröja över. MYS! Precis vilket humör jag var på idag. Som sagt, jag ska ju bli en mysig hemmatjej nu, vi får väl se hur länge det håller. Kommer säkert vara på partymode imorgon, höhö. Elin hämtade upp mig direkt efter jobbet och vi drog till Sofia för att kika på Idol och sedan på "flickan från ovan". Herregud, vilken bra film! Den måste ni se. Spännande, läskig och fin - allt i ett! Nu har vi precis varit förbi hannah och tjötat lite med henne. Men nu är jag hemma och ska väl gå och lägga mig. Imorgon väntar jobb mellan 12-16. Har inga planer för kvällen så det återstår att se vad som händer. Hörs!


Yesterday


Sa jag all in?


Forget that! Nu ska jag gå och lägga mig och fy i helvete vad skönt det ska bli. Lipz suger!
Nu ska vi bli mysiga hemmatjejer!


All in ikväll!


I wanna know your name

Hello.. Igår körde jag ett 11-18 pass på Överby, kändes lite konstigt att börja jobba, hade väl egentligen velat ha en veckas ledighet till. Åkte och käkade på Donken med Fanny, blev kvar där ett bra tag innan vi drog oss hemåt. Följde sen med David och handlade på Maxi och han släppte sedan av mig hos Hannah, vi kollade på " Kungarna av Tylösand" Och "Paradise hotel, Danmark". Sen blev jag allt för trött och orkade inte gå hem, så jag sov över! Herre vad gatt det var att sova i hennes säng. Jag sov som en prinsssa hela natten. Precis varit borta och solat solarium, herre vad gatt det var. Måste ju behålla brännan nu, vägrar gå vit hela hösten och vintern, blä! Idag jobbar jag bara 2 timmar, var tvungen att ställa upp för Anna som inte mådde så bra + att vi har ngt erbjudande i odénhuset idag, "shop til you drop". Alla butiker har nått erbjudande, vi har nog bara på en stickad tröja tror jag. Så det blir ett pass mellan 5 och 7, inte allt för jobbigt. Efter det drar jag mig bort till Lill-ida. Vi ska göra oss iordning ihop för att sedan dra till Lovisa och förfesta med alla andra brudarna. Måste ju visa Lill-ida hur man festar på riktigt inne på Lippan, godingen fyllde ju 18 förra veckan förstår ni. Haha! Nä så nu ska jag göra mig iordning och kila ner till systemet för att sedan dra till stan och kika ut en outfit innan jag börjar.


Cyprus


Jobba jobba jobba


Hemma!

Home sweet home.. Eller? Jag har faktiskt inte haft så mycket hemlängtan. Var bara allmänt trött på sanden och att man var klibbig konstant men annars hade jag kunnat stanna i en evighet. Har haft en så underbar resa som jag kommer att minnas för livet. Med mina bästa vänner har jag solat, badat och festat nästan varje dag. Träffat massor med nya underbara människor.. Som Lovisa skulle sagt : Efter denna resan har vi sömnbrist, vattenbrist och näringsbrist! Så att så sätt är det väl ganska bra att vi är hemma, haha. Flyget hem gick bra igår, sov i nästan fyra timmar. Sen på kvällen träffade jag Carro och Elin, saknat mina fina tjejer! Idag har jag försökt att få in bilderrna från resan men har inte lyckats så bra. Båda datorerna här hemma e fett sega. Eller så beror det på att facebook är segt, vet inte riktigt. Men kommer upp fler bilder här under dagarna, håll utkik vettja!I
Ikväll ska jag mysa med min Ida, hon vill förmodligen veta allt om resan och visst har jag lite smaskiga detaljer att berätta för henne ;) 



RSS 2.0