I would do anything


Baaaaah, ta mig tillbaka!


Sunshine



Hej allihopa! Hemma efter en lång dag..
Igår mötte jag upp tjejerna nere vid Strandgatan direkt efter jobbet. Min söta ida som jag inte träffat på 2 veckor var där! Fin och brun efter att ha varit i Rhodos i en vecka. Satt där hela kvällen med IdaM, IdaW, Lovisa, Hannah och Linda. Sen drog sig alla men jag och IdaW stannade kvar tills stängning. Sen drog vi hem till mig för att visa lite nya kläder jag hade köpt. Sorry att jag inte visat er men jag har faktiskt inhandlat 3 par byxor, en spetsbody, ett vanligt svart linne och kanske nått mer. Men har ju ingen kamera nu, så det blir inte så mycket bilder. Men jag funderar stort på att beställa hem en kamera imorgon, får väl se hur det blir med den saken. Efter vi hade varit här cyklade jag bort till David och sov där. Cyklade hem vid 10 imorses & gjorde mig klar för att möta Lill-Ida och ta hojjen till wörkiwörki som började klockan 12. Vid halv 8 var jag klar för dagen och trampade hemåt igen. Sen kom Sofia och hämtade mig och vi drog hem till henne och kikade på film. Precious blev det, har bara hört massa bra om den filmen men både jag och Sofia tyckte den var riktigt kass. Nu har jag nyss kommit hem, pratat i telefon en stund precis och är sjukt trött så det blir nog sängen för min del! Ska bara lösa morgondagens outfit. Fast imorgon har jag god tid på mig, börjar inte fören 2. Gud vad jag ska sova ut, herre vad gatt!


Listen fellow people 'cause I've got something to tell


Gud, sleten bild men såhär såg man ut dagen efter ett hårt midsommarfirande.. Cyklade bort till Lollo igår vid 8 tiden. Där var även IdaM, Elin och Sara. Satt och chillade på altanen och spelade kort! Kotten, sjukt länge sen jag spelade det. Jag & Sara vann! Hade sjukt kul, alla var på sitt bästa humör och det blev mycket skratt.. Lite allsång på det oxå, stackars grannar... När det blev för kallt drog vi oss ner i Fritzel källaren, massage stund och "The ring". Sen drog vi oss hemåt. Nu ska jag strax göra mig iordning för jobb, men pallante riktigt än. Sitter och lyssnar på Cypern musik och längtar tillbaka... 

Pictures


Midsommardagen


Hello! Idag är ingen bra dag, är fucking bakis.. Trött på det nu, har ju sovit hela dagen! Ska berätta lite om min kväll då.. Gick hem till Jennifer vid 6 tiden och grillade. Svinkallt ute men tillslut gick vi in. Sen bestämde jag och Ida att vi skulle dra till Göteborg så det gjorde vi. Tog tåget som gick kvart över 9! Drog till Bryggeriet för en öl och en cider. Dit kom även ida's klasskamrat samuel och hans kompis Jimmy. Vid 12 drog vi till Centralen för att möta upp Juni och Isabelle. Sen drog vi vidare på husfest i Hisningen! Mycket trevlig kväll med mycket konstiga människor. Slutade med att jag och Ida sov där och vaknade vid 9 för att ta tåget hem. Bakis som ett jävla djur! Sov ju bara 3 timmar inatt. Men nu har jag iaf sovit ett par timmar här hemma och ska göra mig iordning för att möta upp tjejerna. Tror vi ska spela kubb och mysa bara. Puss

Midsommarafton


Goddag alla fina! Har ni haft en bra midsommar än så länge?
Jag vaknade upp hemma hos David, vi myste lite, sen drog vi till Jätten med Kristian. Handlade lite mat inför kvällens bravader. Blev fläskfilé, potatissallad, sallad och jordgubbar! Mumma. Trött som ett djur är jag idag, fortfarande sjuk.. Men det kommer jag inte känna av ikväll då jag får vara med mina fina vänner! Vi börjar kvällen hemma hos Jen, med lite grilligrill och mys. Sen drar vi oss bort till självaste grillfesten som är borta vid Oscarsbron. Hoppas på en skön kväll! Är dock lite velig då det gäller outfiten... Svart klänning med vita blommor? Vit bustier med en blommig kjol? Vit klänning med turkost halsband? Herre, i'm confused! Håret är iallafall redan fixat, det ska bara finslipas lite, men det är ju trots allt 3 timmar kvar tills festen börjar så det är lugna gatan. Kanske borde ta en powernap? Ögonen faller ju ihop närsomhelst. Hörs hörrni!

 


Hoffmaestro - young dad


18.43


Put you're body right in to it and we doing alright


Napa


Yesterday


Strandgatan


New in!


Pictures: Mintgröna underkläder, Ginatricot. Röda Converse, Scorett

Cyprus


BIG NO!



Herre, är tillbaka efter en vecka i cypern och får syn på denna det första jag gör när jag kliver in på jobbet. Vad är detta? Okej, en baseballjacka e väl snyggt(men uttjatat) men en babyrosa? Detta är väl kanske något jag skulle klä mina barn i, sen är jag väl inte så mycket för rosa kläder överhuvudtaget längre. Jaja, man kan väl inte gilla allt på jobbet även fast man undrar vad fan huvudkontoret tänker med ibland, jag anser inte att detta är modernt direkt! Vi hade faktiskt inte fått in så mycket som jag hade hoppats på! Så min midsommarklänning fick jag firra på H&M idag istället, en simpel blommig klänning.. Kan nog bli ganska nice. Vi ska vara ett stort gäng och grilla nere vid Oscarsbron, kan inte bli annat än grymt då alla tjejerna är samlade! Sitter och pumpar lite go cypern musik nu, längtar tillbaka.. Det var den bästa resan i mitt liv! Är trött efter en dag på jobbet och min hosta dödar mig. David hämtade upp mig och vi drog och käkade. Nu har jag precis duschat, ska ta på mig mina fina nya undisar som jag kä

Baby we can do it, we can do it all night



Hemma från Ayia Fucking Napa! Haft en awesome resa som jag ska berätta mer om imorgon :) Nu ska jag hem till David och leka. Imorgon blir det jobb mellan 12 och 19 så vi hörs nog efter det..


Fika



Mötte upp bästa Lovisa utanför Åhlens vid 1 tiden, köpte mig en fondation, inpackning, nagellack, nagellacksremover och batterier! Det sista som behövdes inför resan alltså. Efter vi varit där så tog vi en spontanfika på Espressohouse, blev sittandes där i cirka 2 timmar. Smed mycket planer inför framtiden, får väl se vad som blir av och inte, KUL! Sen drog vi till Singbar, skulle nämligen köpa med mat till mig och min mor. Så nu har jag precis käkat, proppmät - men gott var det! Nu ska jag dra till min far och tjöta lite, hörs ikväll kanske!

Mysig kväll

Herre, vilken kväll! Mina tjejer alltså, måste vara de bästa som finns..
Efter jobbet fick jag skjuts hem av Evelina, chillade lite och grejade med min packning. Sen mötte jag upp tjejerna utanför mig vid 7 tiden. Drog oss ner till Strandgatan, blev såklart inomhus idag eftersom det regnade. Tog mig en cider och satt och tjötade/skrattade ända tills 11 tiden då vi drog oss. Vi kikade en sväng på stan, Lovisa drog sig hem och vi drog för att tjöta lite utanför mig. Fastnade i buren i cirka en timme, helt galet! Filmade och tog massa kort, har nog inte skrattat så mycket på länge, behövdes kan jag säga! Nu när jag inte ska träffa Carro på 1 vecka och Ida på 2 veckor. Love you guys! Kom hem för cirka en halvtimme sen.. Nu ska jag gå och lägga mig, det är en dag imorgon oxå, en fullspäckad dag. Fixa det sista med packningen, köpa batterier och säkert andra saker jag glömt, träffa Lovisa en sväng, träffa David och säga hejdå, sen kommer nog Julia hit på kvällen och sover över! Puh, vi hörs nog under dagen iallafall!


Today


Hey Ems


California girls, We're unforgettable


Myskväll

Kvällen slutade med att David kom och hämta mig, vi drog till jätten och köpte chips och godis! Sen drog vi till min syster och hennes familj för att hämta en kamera jag ska ha med mig till Cypern och samt för att säga hejdå. Sen åkte vi hem och myste framför tven. Mysen somnade i min famn redan klockan 12, men jag var tvungen att se klart en film - "Day after tomorrow". Har redan sett den men den är så himla bra! Så när den var slut väckte jag honom och vi gick och la oss. Efter massa morgonmys så kom Erik och hämtade oss, de släppte av mig i stan och killarna åkte vidare mot Stockholm, de ska nämligen på konsert idag! Håller på att försöka ladda ner Itunes nu, det går helt sjukt segt och funderar på att ge upp och testa mammas dator istället, kanske går något snabbare. Sen ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för att dra till wörki wörki. Börjar klockan 12 och slutar 16, en helt underbart bra tid. Efter det blir det till att gå igenom packningen, sen ska jag träffa Ida och Carro. MYS! Antingen blir det "den stora grillfesten" eller så blir det Strandgatan. Hörs!

Okay , Guess Who Got That Mhm Mhm Nani Nani


Halsband & Topp: Nytt från Nelly


Mötte upp Lill-ida vid 3 tiden för att dra en sväng på stan. Hittade mig såklart nånting, som vanligt. Idag blev det skor! Fann även en väska på 2-hand, en svart liten med guldkedja -snyggt! Efter det drog jag hem och chillade, lite senare ringde Carolina och jag mötte upp henne utanför mig så drog vi till Strandgatan och fikade. Mycket mys! Nu är jag hemma, chillar järnet och funderar över om jag ska gå över till Lill-ida på lite fest eller om jag faktiskt är sugen på chillnani idag, känns som det andra alternativet är mer lockande. Men vi får se!


Yesterday


Give a girl the right shoes and she will conquer the world..


En fredag

Fanny kom hit o vi satte oss i köket och chilldrack lite. Blir alltid väldigt mycket prat när vi ses så det blir sjukt stressigt när vi ska bege oss iväg. Men vid 11 var vi inne på Lipz, blev mest chill i början men sen drog vi allt till med lite dans oxå som ni kanske såg på bilderna nedan. Kolla den sista bilden, visst är den härlig! okej att jag är helt skev i käften, men vi är lyckliga, sjunger och har kul! Vid 2 drog jag fanny och per och käkade på Sibylla. Sen blev det hem för att sova, gatt! Vaknade vid 11 idag och har bara degat sen dess, är aptrött.. Har fortfarande inte klätt på mig än utan jag sitter insvept i mitt täcke! Mina enda planer för dagen är att träffa min gamla barndomskompis Malin klockan 7, ska bli otroligt kul. Vi har en del att ta igen om man säger så, vi var bästisar i flera år i lågstadiet, sen bytte hon skola och vi tappade kontakten. Sånt är så tråkigt! Men nu har vi bestämt oss för att ta en fika ikväll, mysigt! Tror att vi är ganska lika, vi har samma intressen iallafall - killar, shopping och partyresor!


Kul kväll


Snygg-bella




Blondinbella är alltid lika snygg!

shulululu

Sitter och njuter med en god cider såhär efter jobbet. Njuter av livet och ser att det faktiskt bara är 3 hela dagar kvar tills vi åker, det ska bli så sjukt underbart. Jag & Julia pratar om resan typ varje dag, skönt att man har någon som är lika taggad. Håller på att fixa musik nu, vi har köpt oss en ipod högtalare som vi ska ha med oss, dock har ingen ipod men det är tur att man får låna Davids. Har börjat packa oxå, men inte alls mycket, packade bara ner sommargrejorna. Men sen insåg jag idag att jag ville packa upp lite av det, för ikväll ska jag trotsa lipz med shorts. Så imorgon får jag ta mig en hel-dag med bara packning, låter mycket kul.. Har jobbat idag, 2 till 7! Herre vad mycket det var att göra, jag stod i kassan och efter några timmar där är man fan i mig hjärndöd & det där härliga leendet börjar övergå till ett falskt leende istället, pallar inte. Tror jag behöver den här semestern! David hämtade mig efter jobbet och jag drog hem för att chilla.. Fanny kommer strax hit, blir en liten visit på Lipziz tonight. Är ju trots allt ledig imorgon!


Shoppa loss på taxfreen




Knockout

Aaah.. Hemma igen efter att ha sovit hos David, mycket mysigt.
Igår efter en lång arbetsdag träffade jag min lilla Carolina. Vi myste hemma hos mig, med massa prat och skratt. Vid 10 drog hon sig hem och David kom och hämtade mig. Jag somnade framför tven och vaknade någon timme senare då han skulle gå och lägga sig. Nu ska jag torka och platta håret, sen ska jag träffa Julia. Vi ska skriva ut biljetter och äta lunch! Sen blir det jobb klockan 2.

Uppe tidigt

Godmorgon! Gick upp vid halv 9 idag. Börjar nämligen tidigt! Har precis käkat frukost och gjort mig iordning för att dra till jobbet, börjar klockan 10.. Inte så jätte pepp på att gå till klockan 6 men time is money. Så nu måste jag lägga på ett kol om jag vill hinna med bussen.

Gårdagen på jobbet gick väl bra, var ganska trött dock. Träffade sen Sofia för lite solning.. Senare mötte jag Hannah på några cigg på torget, jag tycker om att hon bor i stan igen. Då kan vi mötas när jag vill :)


underbart


Måndag



Daaaamn, i'm tired. Och ganska överlycklig över att vädret är käzz, har nämligen jobb hela veckan ut och vill inte att alla andra ska bli bruna medans jag står inne och blir blekare och blekare. Så jag säger bara ha-ha att vädret ska vara såhär hela veckan. Kan gärna få bli bra på lördag då det antagligen blir grillfest! Igår efter jag vart och kollat på balen mötte jag upp Hannah utanför hemma-kväll. Köpte lite gatt och sen gick vi till Athena för att köpa pizza/kycklingsallad. Sen drog vi hem till hennes lägenhet. Kikade på lite olika program och sen vart det ngn film på 5an, riktigt bra. Sen drog jag mig hemåt strax efter 11. Sen kom David kom och hämta mig, så vi åkte hem till honom och myste. Vaknade vid halv 11 imorses, kollade våra bästa år sen gick jag över till min syster. Sen tog jag en promenad hem till mig igen, helt sjukt vad äckligt väder det är ute. Varmt och molnigt. Man vet inte riktigt vad man ska ha på sig. Men jag tänker nog köra på shorts idag, för det värsta jag vet är att svettas på jobbet. Vi hörs dudes!

2009


Bal i Trollhättan


Åh, idag var det Trollhätte balen. Det är alltså ett år sedan jag gick på den, herre vad tiden går fort. Kanske ska göra ett litet collage med massa bilder från det. Det är kul! Hehe. Var där och kikade med Lovisa och Sara precis. Massor som var fina men jag hade ju några favoriter såklart. Bland annat min gamla barndomskompis Malin, herre vilken fin klänning! Önskar att jag hade fått göra om min bal, då hade jag tagit en väldigt enkel pastellfärgad klänning med öppen rygg och flätade axelband.. Men gjort är gjort och nöjd var jag för tillfället iallafall!

Gårdagen spenderade jag med mina fina vänner på Strandgatan, sen cyklade jag bort till David för lite "Macken" mys och popcorn. Sen somnade vi runt 2 tiden! Åkte hem redan vid 11 idag för att jag ville lägga mig och sola, så jag träffade Lovisa och Sara så solade vi i Lovisa's trädgård. HÄRLIGT! Nu ska jag skriva en liten packningslista inför resan så det inte blir stress i veckan med tanke på att jag jobbar varje dag fram tills dess.

Lördag


Fanny kom över till mig vid 9 tiden igår, gjorde oss iordning snabbt och chillade sen på balkongen med ett par cider. Sen drog vi över till Lippan, mycket folk men det var sjukt kul! Förutom vissa incidenter som jag inte behöver dra upp här, men de på jobbet fick sig såklart ett gott skratt idag när jag berättade det - "Bra gjort Emelie".. Gick sedan med David hem till honom, gick och la oss direkt. Sen vaknade jag vid 10 tiden, David ville såklart inte att jag skulle gå men what to do, jobbet är viktigt! Men morgonmys slår ju allt. Inte sant? Men jag åkte hem och gjorde mig klar för att dra bussen till Överby. Jobb mellan 12 och 16, det kan varit de jobbigaste fyra timmarna någonsin. Trodde jag skulle dö! Men nu är jag hemma, tänkte ta mig en liten tupplur. Ikväll blir det bara lugnt! Ska bli underbart att vara ledig imorgon efter 6 arbetsdagar i rad. Men sen väntas en likadan vecka igen och efter det, CYPERN!

Dress


Denna klänningen från Gina hade jag på mig igår. Älskar den! Den kom in i förrgår och är helt slutsåld. GATT! Hoppas inte att den kommer in igen.


Friday night


Åh, studenten...


Jag vill oxå stå och skrika på en vagn, jag vill oxå springa ut från skolan och vara världens gladaste människa, jag vill oxå ha en studentmössa på huvudet, jag vill oxå få massa blommor och nallar runt halsen, jag vill oxå ha studentmottagning och få massa fina presenter och ha hela släkten samlad, jag vill oxå ha världens bästa dag! Deppig är vad jag är, nej men jag vill oxå! Såg första vagnen redan klockan halv 9 imorses när jag stod och väntade på bussen borta vid David. Blev lite tårögd och kände mig som en gammel gam. Det var tider det! Åkte in till stan för att jobba i odén från 9-14, sen drog jag mig för att kolla in studenterna och sen hem och äta lunch. Sen drog jag mig tillbaka till jobbet, fast denna gången på Överby! 16-19. Fick precis skjuts hem av Emelie på jobbet. Nu sitter jag här och inväntar fancie. Vad ska vi göra? Jo, cider och vattenpipa i solen på balkongen. UNDERBART!♥


Jobb, Strandgatan & Fågelexpert


Herregud, tänk att det är 1 år sen snart som jag tog studenten och imorgon är det ett år sedan som jag fick mitt körkort. Mmm, det var tider det. Haha. Några som tar studenten idag, hör folk på stan som skriker som djur. Att man var så glad, jotack. Vaknade hos D imorses vid halv 8, gjorde oss iordning och åkte t jobbet båda 2. Slutade vid 5, fick med mig en somrig klänning från jobbet som ni får se imorgon då det vaknas utgång. Mötte Lovisa och Lill-Ida där ute, tog sällskap till stan igen sen drog vi till Strandgatan en sväng. Drog oss nyss därifrån och när jag skulle gå upp till mig så hade det fastnat en liten fågel unge i min såkallade bur(där man går igenom för att komma in i trappuppgången.) Stackarn. Visste inte riktigt vad jag skulle göra eftersom det inte går att ställa upp dörren så kunde jag ju inte försöka schasa ut honom, så jag fick be några tjejer om hjälp att hålla upp dörren. Tillslut fick jag ut söten, haha dagens goda gärning. Ska strax bege mig bort till Sandhem för att lämna tillbaka min syster cykel.. Sen hem till David antar jag! Puss

Strandgatan


Today


My love


En underbar bild på mig och Ida, som är en av mina bästa vänner. Love you!


100602


Summer


Heeeej! Gud vad jag älskar att vi har sommar nu.. Hoppas det håller i sig bara.
Herre vad trött jag är efter gårdagen. För det första jobbade jag mellan 9 och 4, sen åkte jag och grillade med mina polare. Sen gick jag över till David och hjälpte honom att städa hela lägenheten och vilken TID det tog. 2 jävla timmar men rent blev det. Sen åkte vi över till hans nya lya och plockade iordning för att sedan sova. Vaknade vid 10 imorses av att jag höll på att svettas ihjäl, lägenheten blir hur varm som helst + att det inte finns några persienner så solen lös in i hela rummet. BAAAAAH. Hoppade in i duschen och gjorde iordning lite i lägenheten, sen kilade jag över till sis som bor precis bakom. Solade lite på baksidan sen tog jag hojjen till stan. Gjorde mig iordning och åkte till jobbet, kändes som världens längsta dag... Men tillslut slog klockan 7 och vi stängde butiken. Åkte hem med Julia, hem och bytte kläder för att sedan möta upp Sofia. Drog Strandgatan en sväng, mycket härligt! Hörs..


Outfit


Hey Barbie, can I call you Barbara? haha

Lyssnar på gooo musik och njuter av att jag har slutat såhär tidigt idag. Japp, idag blev det ett 9 till 16 pass, lille gatt.

Igår gick jag upp vid halv 11, kikade lite på tv och sedan gick jag hem. Gjorde mig iordning för att åka till jobbet och hämta mitt schema. Sen tog jag bussen till Lidköping för att lösa håret hos Natta. Tog lite mer än 2 timmar, och blev helt perfekt! Exakt som jag ville ha det, Natta är nog den bästa frisören. Sen åkte jag med henne till G-torp, där David hämtade upp mig. Vi tog en tur till hans mor & tony för att hämta lite kartonger. Sen drog vi t Donken o käkade och pantade en massa burkar på Maxi. Sen mötte jag upp Fanny för några cigg sen gick jag och David hem till mig för fixa lite stuffs! Sen packade vi ner hela hans lägenhet resten av kvällen. Vaknade där vid 8 imorses och gjorde mig iordning för att ta bussen till jobbet! Mycket bra dag. Trots att jag mycket hellre hade varit ute i det fina vädret, men det som håller humöret uppe är cypern om 13 dagar. Nu ska jag sätta mig lite på balkongen för att sedan möta upp tjejerna för lite grillkväll. Blir nog inte så långvarit, ska förstås hjälpa till vid Davids flytt idag.

Puss


RSS 2.0