Cyprus


Måndag

Inte bloggat på jättelänge nu och jag har egentligen hur mycket som helst att berätta. Men jag orkar inte.. Jag kan säga att jag nyss har varit i cypern med Lill-Ida,vi bokade 2 dagar innan vi drog. Helt sjukt underbart,det var en resa med fest, avkoppling, sol & bad. Precis som vi ville ha det! Kom hem i fredags & färgen har redan försvunnit helt nästan, jag flagnar som en orm. Men det är skitsamma, solar solarium & ska börja med bus. Tänker inte bli vinter-blek redan! Nejnej. Idag har jag varit på Torp med Lovisa. Kom hem med en skinnjacka, en tunika och underkläder. Hur underbart! Nu ska jag med Lillan till stan en snabbis, sen ikväll ska jag leka med Lollo igen.

Puss


Shopping


Shoes



Dessa köpte jag idag, nöjd!

Födelsedagskalas


Lör-mån

Lördags jobbade jag mellan 11 och 3, drog mig sedan hem för att städa och göra mig iordning inför kvällen. Alla tjejerna var samlade här vid 7 tiden, spel & massa alkohol sen va kvällen igång! Vid 10 kom David, Ep och hans bror & hans kompis förbi. Jag fick en parfym av D eftersom han hade varit i Alanya i en vecka så köpte han med sig det från taxfreen så jag fick det i födelsedagspresent, söt är han! Vid halv 12 drog vi oss mot Olearys och det blev en hyffsat rolig kväll där inne. Vid halv 2 var jag & ida trötta så vi gick hemåt. Jag städade hela lägenheten & mötte sedan upp D för att sova hos honom, mysigt!

Söndag, vaknade vid 11. Låg & kollade på tv och lagade mat med D. Vid 2 gick jag hemåt och gjorde iordning för kalas för familjen. Sen på kvällen åt jag pizza och mös med tjejerna! Alltid lika underbart.

Idag tog jag, ida och Lovisa bilen till Torp för att shoppa! Kom hem med ett par jeans och skor, i like..


Idag

Vaknade vid halv 10, gick upp och satt och pratade med min mor innan jag gick ner för att sola med sara nere vid kanalen. Det vart gött, men blev inte så långvarit eftersom solen försvann bland molnen och jag var tvungen att gå hem och duscha. Vid 2 tog jag bussen till Göteborg för att träffa min syster, fick trevligt sällskap, Jocky & Sandra skulle oxå till Göteborg för att shoppa så jag slapp sitta ensam på bussen. Väl framme gjorde jag och syster stan, kikade i massa butiker men kom bara hem med en kjol, leggings med nitar och en fondation. Men jag var nöjd ändå! Vid 7 tog jag tåget hem eftersom min syster skulle ha grillfest, jag var bjuden men vart inte sugen påT. Så jag träffade Ida och vi gick ner till Strandgatan en sväng. Lovisa kom även förbi oxå! Efter det har vi haft lite fuffens för oss, precis som vanligt.
Jag älskar det och jag älskar er!






Mys i Bettys


4 augusti

19 år!

 

Condeco

Igår drog jag & Lill-ida på bio, Sommaren med Göran fick det bli och gud vilken bra film! Älskar typiska svenska filmer.. Efter visste vi inte vad vi skulle hitta på så det fick bli en spontan tripp till Götlaborg, det gillar vi! Drog bussen vid 10 och var framme vid halv 12. Vi satte oss på Condeco och vid 1 tog vi bussen hem. Mys!


RSS 2.0