i n s p i r a t i o n


så fort det blir lite varmare så ska jag kopiera denna outfiten, i like!


göteborg it is



Har varit i Göteborg en hel del nu det senaste, älskart! Vad ska man göra i Trollhättan när Göteborg ligger en timme bort? Preecis. Igår drog vi på bio bergakungen och såg " Love and other drugs" och jag är totally inlove i Jake Gyllenhaal. Tror inte det finns någon snyggare människa på denna planeten, typ. Efter filmen så drog vi till Charlies änglar för att ta några cider. Fick även två shots av bartendern, hehe hörde jag halva inne?;) tss. Drog sedan till Vasa Viktoria istället där det var bättre drag, chillade med några dcider och sen åkte vi hem vid 4 tiden. Kul kväll! Dock vart jag inte hemma fören 5, gick hem till goingen och sov där. Vaknade vid 10, det kändes inte as gött att bara ha sovit 4 timmar när man skulle iväg och jobba. 12-16 blev det och ikväll har jag sovit, haha. Herregud vad trött jag är! Ska nog lägga mig snart igen, godnatt..


Lördag

Hey goingar! Är helt nyvaken och har precis duschat. Önskar att jag gick upp lite tidigare, får alltid stressa. Men hur gott är det inte att snooza då? Igår mötte jag upp Lill-ida, vi gick en sväng på stan & jag hittade mig en ring, ett par leopard nylonstrumpor och en puderrosa sjal.. Nöjd tjej! Sen tog vi en promenad hem till mig. Elin, Jennifer och Sanna kom hit oxå. Massage och Let's dance blev det. Tjejerna åkte väl hem vid halv 12 ungefär. Idag blir det jobb 12-16 och kl 18 så åker jag, fancie, ida, elin och Jennifer till Göteborg för att gå på bio - love and other drugs. Efter den tror jag vi går någonstans och tar en cider eller två. Hörs imorgon!

Oooh baby, baby lalalalala



Gårdagen då, jobbade i Odén 12-19. Gatt vare, mycket att göra! Ida mötte mig och vi gick hem till mamma för att hämta ett paket jag hade fått från Gina, jippie! Nya kläder är inte fel och sen att man får 50 % gör inte saken sämre. Blev ett par höga svarta jeans, en svart topp med volanger, den toppen jag har på bilden ovan, ett leopardhårspänne, en stickad beige tröja, ett brunt skärp och en orange topp -NICE! Efter vi hade varit hos mor så gick vi hem till Ida och mötte fanny på vägen! Vi gjorde oss iordning för att sedan dra på förfest hos en tjej som hette Linda. Trevligt! Sen blev det Lipz, herregud. Värdelöst.. Insåg varför jag inte hade varit på lipz 18 de senaste månaderna, fail.. Det roligaste på hela kvällen var typ att sitta ner med fanny & prata med emil & jocke. Vid 2 tog jag & fanny en promenad hem till mig. Mys med sovsällskap! Vaknade vid 12 imorses och drog till affären det första vi gjorde. Godis, chips, ostbågar och cola blev det. Bakishäng för hela slanten! Nu är jag själv och ska strax åka ner till stan för att hämta lite saker hos mamma. Puss på er

Så kass

har verkligen inte bloggat sen i lördags, förlåt! Det är nästan illa när tillochmed arbetskamrater börjar klaga på mitt kassa bloggande. Hehe.. I söndags jobbade jag, 12-16. Sen drog jag hem till min fina mamma för att äta middag! Efter det blev det mys med Fancie&Ida hemma hos Ida, det gillas.. Måndagen bestod av jobb, mycket dålig dag, vissa dagar går man bara inte ihop med sina arbetskamrater. På kvällen sov jag hos nivetvem. Drog mig hem och gjorde mig iordning för att sedan möta Fancie på stan, så tog vi tåget till Göteborg. Gick till Stadsbibliotektet för att låna en bok och sen mötte vi upp lill-ida vid domkyrkan. Blev lite shopping och lunch! Mys hade vi, ni är världens bästa! Mötte upp deras vän Linus och tog en fika med honom på Condecco, där satt vi i 3 timmar. Vid 8 tog vi tåget hem..Vi kom till Nohl, sen pajade tåget. Tydligen var det fel på hjulen, så vi fick sitta där i ca 45 minuter och vänta på att det skulle komma ersättningsbussar. Vid 11 var jag hemma, två timmar för sent. Herregud, vilken resa! Men utan tjejerna och deras humor så hade det inte gått. Idag har jag jobbat, med bästa Carro. Gud, har alltid kul med henne på jobbet! Tänk om varje dag var så... Underbart. Nu ska jag städa lite här, sen blire sängen!

Sommar!


Titta vad jag hittade i arkiven...Mums.

Welcome to the good life

Göteborg igår. Mötte upp Jen på tågstationen vid 4 tiden, och tog tåget till Götlaborg. Kikade runt lite på Nordstan innan vi tog bussen t syrran i Kallebäck. Väl där chillade vi en del innan vi började göra oss iordning. Syrran drog sig och jag & Jen var själva. Mycket girltalk blev det, superkul! Vid 12 tog vi bussen till stan och Park Lane. Petter skulle vara DJ ikväll så det var fetaste kön, men what to do? Bara att ställa sig. Efter att stått i kön i en halvtimme typ så insåg vi att vi stod på gästlistan och bytte kö, då kom vi in efter 10 min max. Gillas! Dansade och hade en grym kväll, Oskar Linnros och Timbuktu var även på scen, lite ballt så. Vid 4 drog vi oss därifrån, vart meningen att vi skulle sova hos syrran men vi hamnade hos en i Johanneberg istället. Vid 6 somnade jag, herre vad trött jag var när vi skulle dra oss till Kallebäck vid 11 tiden. Walk of shame blev det för våran del;) Tog tåget hem vid 1, då vart vi helt döda. Så nu har jag sovit i 2 timmar här på eftermiddagen och är redo att ta tag i dagen, såhär klockan 7 på kvällen. Ska möta Carro klockan 8, tror att Jen & Sanna kommer oxå. Blir filmkväll @ my place!

Partyoutfit


Gårdagens Gina tricot outfit


Hela outfiten består av GT clothes, ungefär vad hela min garderob består av oxå, inte så mkt val när man jobbar där! Dock är halsbandet från Topshop och armbandet från "diddi". Man får ju synda lite va ;) Hehe. Förlåt att jag inte har bloggat, har jobbat hela veckan! Men idag så är jag ledig och fan vad skönt det är! Ikväll ska jag & jennifer göra Göteborg osäkert, kanske Elin oxå! Blir förferre hos syrran och sen vet vi inte vart vi beger oss riktigt. Läste att Petter tydligen är DJ på Park Lane idag, men vi får se! Hörs imorgon!

happy birthday!



Idag fyller världens sötaste David 22 år, grattis! Sov över där inatt, blev morgonmys för hela slanten tills han var tvungen att gå till jobbet och jag tvungen att gå hem. Börjar ju tidigt idag, varför jag sitter här är frågan, har inte alls tid med det! Vet inte ens vad jag ska ha på mig, detta eviga problem.. Får väl ta och göra iordning mig, ska ta 8 bussen härifrån!


This day

Efter att ha nördat Iphone med hannah i någon timme när jag kom till henne inatt så gick vi och la oss. Vaknade vid halv 12 imorses, lille gött. Dock hade jag lite ont i pannan eftersom Hannah knockade mig på natten, haha. Upp och duscha medans hon gjorde lunch åt mig. Insåg dock att jag hade tagit mina kesellaburkar istället för creme fraishe, det var INTE OK. Men vi fick i oss maten ändå och jag åkte till jobbet. Åkte hem med älskade Börje och ikväll har jag bara myst framför tven. Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp alldeles för tidigt imorgon! Åker till jobbet vid 8..


Söndag natt


Hej! Klockan är mycket men jag sitter här ändå. Somnade nämligen 2 timmar i soffan förut, det var skönt.

Igår jobbade jag till fyra, sen åkte jag hem och gjorde mig iordning. Tog bussen hem till Lovisa och vi tog sällskap hem till världens bästa Hannah, där även de andra tjejerna var + max & co. Vi spelade "med andra ord" som är mitt favoritspel, dock vann inte mitt lag men vi var bra ändå! Vid 12 drog vi oss till Lippan, trevlig kväll! Var väl hemma efter tre nångång. Sov hos min fina mamma! Imorses åkte jag till jobbet vid 12 ungefär, vart chill dag. Fick hänga iordning alla smycken, dock vart jag besviken för att Överby inte alls har fått in lika fina smycken som Oden, förhoppningsvis kommer det mer i veckan. Nu ska jag packa bortamatch väskan för inatt sover jag hos Hannah! MYS!

yesterday


Friday

Mmm, jobbat idag! Gatt vare. Vart i odén dock, men för en gångs skull så vare rätt kul. Dock hade vi ingen musik de första 5 timmarna men det gick igång sen tillslut. Vid 6 skulle jag börja göra iordning smyckena, och vad jag åååångrar att jag inte började 2 timmar tidigare. För fyfarao vilka fina smycken vi har fått in, jag fick pirr i hela magen så glad var jag , då är det fan illa! Jag hann ju nästan inte göra någonting sista timmen med tanke på att jag var själv och då hade jag ju kunder i kassan samtidigt. Hade gärna stannat hela kvällen och gjort fint där men icke! La undan 4 ringar som jag ska köpa, såå ljuvliga! Ida, Lill-ida och Fancie kom o mötte upp mig på jobbet. Köpte massa gott på Jätten och åkte hem till mig för att kika film, blev mest tjöt. Men vid 10 drog sig Fanny&Lillan hem och Ida stannade kvar till 12 ungefär. Nu ska jag sova för imorgon väntas jobb 12-16 - gatt!

sån lycka!


Jag älskar att jag jobbar i världens bästa klädbutik, i vår får vi in så mycket fint att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Här har vi lite av det jag vill ha! Yummi!


fashion studio




i brist på annat slängde jag ihop två outfits på H&M's hemsida. Visst blev dom snygga? Är kär i skorna, ska nog beställa hem dom.. De mönstrade byxorna är rätt goa med, men till våren då. Är så sjukt fult med platta skor & vinterjacka till - BLÄ för vintern! Ikväll har mina fllickor varit här, lill-ida hjälpte mig med iphonen så nu har jag fixat massa appar, såå kul! Nu ligger jag i soffan och kikar på Fun with Dick and Jane, vet inte hur många gånger jag har sett den men den är ju ganska kul faktiskt!

Espresso house

Hello! Herregud, vad jag har varit ledig denna veckan, inte okej.. Jag börjar bli uttråkad och så saknar jag mina arbetskamrater! Idag skulle jag egentligen jobbat men det vart helt dött på överby så jag behövde inte. Så idag mötte jag upp Ida på stan, vi tog en fika på EH. Satt där i typ minst 2 timmar, mycket att prata om! Mys vart det iallafall, sen tog vi en snabb runda på stan. Nu håller jag på att göra mat, ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men något blir det säkert. Pusspuss


bass down low

sorry dudes för dålig update. Men det var varit lite att göra de senaste dagarna. Har jobbat och sen tagit hand om en sjuk stackars david och sen blivit smittad på köpet. Igår kväll var jag på carros pass och tränade gympa. Passet var verkligen superkul men helt plötsligt blev jag yr och mådde illa så jag gick in på toan. Helt plöstligt så var maten jag hade ätit puttsväck, behöver inte säga mer än så. Trodde helt ärligt att jag skulle dö. Hade kramper i magen resten av kvällen och blev omhändertagen av mr D, sweet. Vi kollade på tv och myste, sen gick vi o la oss. Sov ut till 1 båda två. Sen gick vi upp och kollade på tv och sen till Jätten för att handla. Nu är jag hemma och sitter och grejar med min Iphone, äntligen har den kommit!! Sån lycka! Känner mig totalt handikappad nu i början bara men man vänjer sig antar jag. Nu ska jag fortsätta pilla och lära mig inställningar osv. Vi hörs!




Don't you let my heart die boy

Söndag. Skönt. Älskar söndagar, de behövs! Vaknade upp hos Fancie imorses, sen körde hon mig hem. Igår var vi (lovisa,idam och fanny) på Strandgatan och drack några cider. Sen gick vi vidare till Meza, normalt sätt hade det blivit Lipz. Men det var kul att testa något annat, var en ganska lugn kväll, satt mest och chillade. Strax efter 3 gick jag & fanny hem till henne. Låg och pratade en stund, sen somnade jag medans hon pratade i telefon resten av natten typ. Idag ska jag storstäda, måste börja typ nu. Sara kommer hit sen, vi ska nog se på film och äta godis. Mysigt.


Strandgatan+Meza


Gina Tricot


Uddevalla



Igår var jag ledig! Sov ut tills 11 ungefär. Sen städade jag & tvättade hela dagen. Såå himla tråkigt men det måste ju göras. Vid 7 mötte jag Malin vid Jätten och vi gjorde oss iordning o tog bussen till Uddevalla för lite fest. Vi hamnade på Harrys eftersom det inte fanns så många andra ställen att gå till, det vart väl lite för mycket "småttingar". Föredrar lite äldre folk framför det, men vi hade kul ändå! Var väl hemma vid halv 4, mötte David utanför mig så gick vi hem och sov ihop. Vaknade vid 12 idag, åt en god frukost och sen drog jag mig hemåt. Sen dess har jag bara chillat. Försöker komma på något att göra ikväll, är nog mest bara sugen på hemmakväll. Får se! Puss&Kram


H&M beställning


Mockaskjorta att ha uppknäppt med uppvikta ärmar och ett löst randigt linne istoppat med tighta svarta jeans + halsbandet till såklart. Mobilficka oxå, bra att ha eftersom jag precis beställt en Iphone.

sjätte januari

Jobbat idag såklart, men eftersom att det är en röd dag så gick jag bara 12-17. Micket skönt! Med bästa Ulla-bella! Åkte direkt hem till Elin efter jobbet, mys med henne & jennifer. Kollade på SATC 1 och bara tjötade. Fick skjuts hem av mr D vid 10 tiden. Har chillat här sen dess, bytt header och så. Blev en väldigt simpel med olika outfits, jag gillart. Jag är ledig fredag lördag söndag. Helt otroligt underbart.. Är sugen på utgång i Göteborg imorgon men inga av mina vänner är det, skräll. Ska storstäda lägenheten imorgon + försöka klämma in en tvättid. Godnatt!


Hold my hand


tvåtusenelva

Visst känns det som jag skrivit fel där uppe? det är jättejobbigt att skriva 2011 på alla presentkort, har inte riktigt kommit in i det än.  Sorry att jag inte har bloggat föresten, hade ju lovat mig själv att blogga mer nu detta året. Fast när jag gick igenom min blogg nyss så måste jag säga att jag är stolt över mig själv som skrivit så mycket. Helt underbart att kunna gå tillbaka så, jag har ju tillochmed min gamla blogg att gå tillbaka till. Här glöms inga minnen inte! Jobbade i odén igår, 12-19. Sen drog jag mig hemåt och myste framför teven & tog en lååång dusch. Sen kilade jag över till favoriten gatan bredvid för att sova över! Drog mig hemåt vid 10 morses, gjorde mig iordning och drog till jobbet. Idag vart det riktigt segt på jobbet, men vill inte klaga för rea-ruschen är över och jag är så glad över det. Fick skjuts hem av bästa Emelie. David kom hit och käkade middag förut och nu myser jag bara här. Imorgon är överby bara öppet till 17 så jag jobbar 12-17 - GATT! Plus att det är en go OB. Alltså värt att jobba! Föresten vet ni?? Jag är inne på min 5te dag som ICKE-rökare. Det känns bra än så länge! Men feströkandet har jag inte lagt av med än, det hörde inte till nyårslöftet. Kanske nästa år!


mitt 2010


Började året med födelsedagsfest för Hannah och Evelina!


Festade en del...

tjejkvällar..

Festade ännu mer..

firade Saras 20års dag..

ändrade hårfärg...
längtade till våren och gjorde en del kollage..
Fanny fyllde 18, detta är dock enda bilden jag har från den kvällen?
jag hannah och lovisa upfann bonnorama & tyckte det va kul hur länge som helst
fastnade på en heel del vimmelbilder..


hade ett galet sexparty hos mig med alla brudar..

gick ut en del med fanny som precis blivit krogmyndig..


i april gick vi ut och festade alldeles för mycket i min gula hårfärg..


man kunde äntligen sitta på uteserveringen!



i maj var det dags för syrrans födelsedagsfest i göteborg!


hittade mina brillor som jag använde 24/7

Carro fyllde 21
åkte & kollade när david spelade match..

längtade till sommaren..


chillade på Strandgatan en del..


shoppade massa sommarkläder!
grillkväll nere vid kanalen!



förfest på min balkong med älskade Fanny..



Åkte till världens bästa Ayia Napa med underbara Julia och levde loppan! Helt underbart..


det blev midsommar, firades med mina fina vänner! Sedan fest i Göteborg med Lill-ida..


I


juli & augusti gjorde jag inget annat än att festa, herregud! PARTY!



jag sa hello till Ayia napa för andra gången denna sommarn! Denna gången med Lovisa & Sofia..



Sista fikan utomhus innan det blev för kallt..


Frisörmässa i skövde...


I oktober löste jag en ny tatuering! Float, som är taget ur meningen " float throgh life, don't sink".

hade oslagbara dagar på jobbet, mina tjejer är de bästa!!


Lovisa hade 20års fest!


Hade tävling på jobbet, kom 4 av 170 butiker - BRA JOBBAT..


flyttade till egen lägenhet i Oktober..

december bestod av mycket fest, julbord inflyttningsfest och kalas..


Hair 2010


Började året med en brun färg.


Ångrade mig och drog till Natta för en avfärgning, 5 timmar tog det.
exprementerade lite själv, slutade med en ganska gul/orange färg.


Det börjar gå framåt, sakta men säkert

I början av juni fick jag äntligen till den färgen jag så länge velat ha.
trots att jag fått långt och fint sommarblekt hår så tröttnade jag och bestämde mig för att....
klippa av det lite mer än 10 cm..

åker till Lidköping för att göra om håret inför en hårmässa.. Blev bruna slingor..
3 månader senare börjar färgen lossna och min egna hårfärg började krypa fram. Då är det dags att...
ändra det IGEN, så numera är det blont och page:)

Inte är jag rädd för att byta frisyrer iaf :)


förberedelser


Part II


Ska väl berätta lite om kvällen kanske. Carro kom hit vid 4 tiden, jag gjorde hennes hår som blev super! Sen plockade sofia upp oss kl 6 för att åka upp t festen. Hämta upp Lollo och Ida på vägen oxå. Väl där blev det mingel ett tag. Sen vid 8 vart det dags för middag, jättegod var den! Sen blev det lekar och annat skoj. Vid 3 tog jag david kristian elin & adam sällskap ner till stan. Tur att man har David som kunde vägen ner, trapperna it was. Sen gick vi hem till sandhem, så det blev en promenad på ca en timme sammalagt, gatt! På morgonen när jag & D vakna så drog vi bort till Jätten för att köpa massa gott. Sen drog vi förbi Mysingen för varsin pizza. Mys hos mig hela dagen blev det, Ice Age 1 och 2, fångarna på fortet och Patrik 1,5. Sen drog vi hem till honom för att sova. Är ganska nyss hemkommen därifrån och ska senare hälsa på min mor tror jag. Ikväll får jag se vad som sker. Puss på er!

Happy new year!


Hade en riktigt ball kväll på Hannah 25 års fest. Alla mina vänner var där och jag kunde inte vara mer än lycklig! Håller på att lägga in bilder så ni får nöja er med de här så länge. Kommer nog upp senare eller imorgon. PUSS!

RSS 2.0