skojar inte

ääh fy fan. Jag är helt lost, borde egentligen inte blogga. Började dricka vid 5 tiden då 40 års kalaset började och tog min sista öl för cirka en timme sedan. Så jag har varit i branschen ett tag. Trött som fän, men orkar inte sova hemma, så jag har precis fått tag i Dejv och ska sova där istället. Älskar att vakna upp med sällskap! Finns inget bättre. Kalaset var bra förresten, berättar mer imorgon.

turn it up


baaaakis


Herre

Jag är så jävla trött!


Shake that ass bitch and let me see whatcha got


Pictures


dagenefterångest

Pallar INTE. Idag är det en sjuk jävla bakfylle ångest jag har!

Vart ju i Göteborg igår, tog 11 tåget dit. Mötte upp min syster, kikade på stan, lunchade på condecco, kollade på stan igen, tog en fika på centralen för att sedan möta upp Lill-ida och ta tåget hem med henne! Fick shoppat ett pannband, en tshirt, bh, leggings och lite sånt:) När vi var framme mötte jag upp Lovisa, vi drog oss till stan för hon skulle shoppa något på Gina. Sen drog vi hem t mig, gjorde oss iordning. Sen kom även Elin. Vi förkrökade och gick sedan till Lipzi vid halv 12 tiden, var dock inte inne fören kvart över även fast vi stod på vip-listan. Men det vart för mycket folk! Äckliga människor det finns alltså, värsta som finns att stå i kö. Har varit så gött att slippa det sen sara började jobba på lipz och det var för 1 ½ år sen. Men nu vart d tillochmed kö till Vipen, men jaja. Vi kom in tillslut, hörde när Fronda spelade sista låten. Tack och lov gick han sen, men rulla fram vart ändå helt OK att höra. Haha, den har man ju trots allt gillat förr. Dansade och hade riktigt kul! Sen drog vi och käkade vid 2 tiden. Elin och jag gick hem till mig. Sen mötte jag upp E, vi åkte skridskor och sedan drog vi upp hit o tjötade lite. Sen drog han sig hemåt vid halv 5 tiden.

Nu sitter jag och Elin i mitt rum och chillar. Blir en OTROLIGT lugn dag idag ska jag tala om för er.

This is how we party



Party til' you pass out, drink til your'e dead, dance all night til' you can't feel your legs


Allting som jag tar på blir till guld

Hej alla glada!
Precis kommit hem från gymmet, och det gjorde min dag! Jobbade idag mellan halv 12 och halv 7. Så jag var helt död och sjukt irriterad för att det inte alls var en speciellt bra dag på jobbet. Men nu efter träningen känner jag mig på topphumör igen! SKÖNT:) Ska alldeles precis hoppa in i duschen för att sedan bege mig bort till D. Lite mysis ikväll behöver jag :) Imorgon drar jag hem tidigt för att göra mig iordning och fara till Göteborg och min älskade sis. Blir några timmar på stan, shopping och lunch! I like.

Puss


New in!



Aaah, snygg! Denna ska jag ha på mig imorgon då det vaknas utgång;) Ni ska få se den på, lovar! Den är mycket snyggare då.


You make me feel alive

Morsning korsning alla söta!
Fullspäckad dag, som vanligt nu för tiden. Skulle egentligen gå upp vid halv 9 för att gå en prommenad, men D lyckades inte väcka mig. Så jag sov ända tills 11. Drog mig hem direkt, för att göra mig iordning snabbt och sedan springa till stan för att köpa en tröja som jag hängt undan. På vägen hittade jag även en annan tröja på Lindex, och sen sprang in en snabbis på kicks också och köpte mig Bobby's hårspray - hur bra som helst. Sen hämtade jag bilen och åkte till jobbet på Överby. Jobbade mellan 13 och 18. Sen prövade jag massa kläder. Slutade med att jag köpte ett par svarta jeans, ett skärp, ett linne, en tröja och ett träningslinne. Nu är det nog med shopping tror jag! Fast.... jag ska ju till Göteborg på torsdag. Hihi! Skyndade mig hem efter jobbet, drog och tränade med Ida på PLUS. Åh, hade mina nya träningskor, helt sjukt sköna och snygga oxå. Så jag sprang som en tok på löpbandet idag! Ne nu är klockan mycket, ska upp halv 8 för att träna med Estelle klockan 8.

Cya!

I got so much love, for you darling.


Gårdagens outfit


Running nights, sleeping days to forget about the past

Hey bitches. Vad har ni gjort idag?
Jag drog mig hem från David vid 11 tiden idag, gjorde mig iordning jättesnabbt för att sedan åka till Överby med Ida. Mötte även upp Elin där borta. Köpte mig ett par träningsskor, sportbh, tunika, topp, leggings, plånbok och väska! Ganska nöjd med mina köp men ska fortsätta shoppingen imorgon :D Klockan 2 började jag jobba där ute, slutade vid kvart över 7. Då hämtade jag upp Lollo och vi drog och solade, skönt. Nu ska jag alldeles strax bege mig bort till David. Imorgon blir det jobb på Överby igen, 13-18. Nice!


The babe is back!



Välkommen tillbaka till paradiset Andreas, vi har saknat dig!;)


Knipa ballong


Min bästa vän


Jag och Lovisa! Ikväll har vi myst framför Johan Falk :)


Obsessed

Mötte upp flickorna igår vid 8 tiden, drog till hemmakväll för att hyra film. Slutade med att vi hyrde en som hette Obsessed med Beyonce. Gick över till Per's lägenhet och såg den där, chillchill. Filmen var riktigt bra! Sen kikade vi på Paradise XL. Vid 12 gick ida och Lovisa hem. Jag stannade kvar ett tag, kedjerökte och hade mycket att prata om. David ringde och frågade om jag ville följa med honom till Göteborg för att släppa av hans syster & samuel. Så han kom och hämtade mig utanför Fancie vid halv 2 tiden. Sjukt trött var jag när vi kom hem vid halv 4 tiden! Gick och la oss direkt. Myste lite imorses och sedan drog sig D till Överby och jag stannade kvar och sov lite till. Nu är jag ganska nyss hemkommen, vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men det lutar ju åt mys!

Hey, you're looking kind of cute


Yesterday


Uddevalla

Skulle blivit en mys kväll med Ida och Lovisa igår efter jobbet. Men istället smsade David när jag var på jobbet och ville att jag skulle komma dit direkt efter. Myste och pratade, sen frågade han snällt om jag kunde köra han och Kristian till Uddevalla. Visst visst, Ida och Lovisa hakade på. Först drog vi hem till Kristian och chillade, sen körde vi dit. Blev lite lost eftersom killarna inte ens visste vart i uddevalla festen var , MEN det löste sig tillslut. Jag Lovisa och Ida drog till Donken och käkade sen släppte vi av Ida och drog hem till D's lägenhet. Vid halv 3 drog vi oss tillbaka till Uddevalla för att hämta 3 söta och fulla killar (Erik, Kristian och David). Alla 3 fick sitta i baksätet, det var ett jävla liv först, hög musik och + att dom satt där bak och skrek. Men efter en stund somnade allihopa, och fy fan vad skönt det var. Släppte av ena efter den andra och sen var det bara jag och David kvar. Skojar inte att han mådde dåligt när jag tvingade han att gå ur bilen, haha stackarn. Slängde in honom i duschen sen gick vi och la oss. Vaknade av att David väckte mig vid halv 1 ungefär. Blev bjuden på frukost på Strandgatan, MYS!:) Nu är jag precis hemkommen. Ska väl bara ta det lugnt nu, är jätte trött! Ikväll kanske det blir film med Fancie, Lollo och Ida.


Lite kalasbilder


Sugen


Har pratat med min frisör Natta nu, hon kan lösa så jag får ungefär denna hårfärgen på bara en dag! Yes, slipper gå runt och vara skabbi orange. Är jättesugen på att göra det nu men måste vänta tills iaf slutet av februari/ början av Mars. Vårfräscht!!


Morning sunshines!

David kom och hämtade mig efter hans träning igår vid ca halv 11. Då drog vi hem till honom, kikade lite på tv och myste. Imorses vart det sjukt jobbigt att gå upp, halv 9 ringde Carro och väckte mig. Mötte upp henne utanför mig vid 9 tiden så drog vi en p-walk på 50 minuter för att slutligen lägga oss i solariet i 20 minuter. UNDERBART! Ännu mer fräknar har jag fått nu, but i like! Nu har jag precis ätit frukost, väntar på att far ska komma upp hit och hjälpa mig med att slänga några hyllor och så. Sen blir det hem och duscha och göra lunch! Sen jobb :)


Freckles

Kom hem precis, varit och solat med Carolina, HUR skönt som helst! Det var gött länge sen jag solade, innan vintern iaf. Har fått massa söta fräknar nu, för alla er som inte vet så har jag fräknar i hela mitt ansikte på sommaren. Men på vintern försvinner de helt, tråkigt! Gillar mina fräknar.. Fått hem min tv nu! Hur gött som helst, den e "lite" större än min andra. Faktiskt en 42 tum om jag ska vara exakt:) Så nu ska jag strax lägga mig och se ngn bra film. Sen blir det sängen, ska lägga mig ganksa tidigt. Jag och Carro ska ut på en Powerwalk klockan 9 imorgon, sen ska jag och daddy iväg och slänga lite saker vid 11 tiden sen börjar jobbet klockan 2. Fullspäckad dag imorgon!


I know your type, boy you're dangerous

Irriterad. Varför stänger soptippen klockan 3 just idag? Jag har ju massa saker att slänga, vill inte vänta tills imorgon! Vill ha hela rummet fint när tven kommer på plats, så jag kan mysa framför den ikväll. Nähä. Emzoor e sur.


These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you


I can care less if you love me or hate me

Gick över till David igår efter jag hade städat, kikade lite tv på tv sen vart det dags att sova. Nu är jag precis hemkommen, orkade inte gå hem tidigt idag så jag kikade på en massa tvprogram istället :) Guuuud. Städning blev det igår ja, shit vad mycket SKIT man samlar på sig. Slängde massor med saker och hittade massor med skolböcker, kan inte riktigt med att slänga dom så jag ska nog dra mig bort till skolan ngn dag och lämna dom. Men det e mycket kvar som ska göras i rummet, hann bara ta alla lådor och sånt(bara, hölll på i 3 timmar). Men nu ska jag dammsuga, tvätta golvet och gå och slänga massa påsar. Förhoppningsvis så hämtar vi tven senare ikväll.


And i do, i adore you

Åh herre, nu är jag trött! Har varit och jobbat, kom hem för cirka en timme sedan. Var väl ingen jättejobbig dag egentligen men hade en jättejobbig huvudvärk! Men nu är jag iallafall hemma, spelar go musik och ska alldeles strax sätta igång och städa. Har mycket att göra. Imorgon ska David och Krisitan hjälpa mig att fixa hit en "ny" tv, ska köpa Kristians gamla tv. Stor och bra! Så jag måste ta bort massa saker från mitt rum och rensa massor. Gött att få det gjort iallafall. Får passa på att storstäda hela rummet när jag ändå är igång, lär aldrig hinna allt ikväll men jag får helt enkelt fortsätta imorgon på dagen.


God morgon

Träningen idag sket sig. Hade ställt klockan på halv 9 imorses, tror ni att jag vaknade? Naj. Nu är det lite för sent för jag måste duscha och göra mat innan jag börjar jobbet klockan 2. Får väl kanske pallra mig bort till träningen ikväll istället om jag inte är för trött. Nu blir det lunch - Keso, kyckling och grönsaker!

Är du en av de

Som har varit med och skänkt pengar för att stödja Rädda Barnens arbete i Haiti?
Det har jag precis gjort. Gör det ni med!
För att skänka 10 kronor skicka "katastrof10" till 72950
Eller 50 kr skicka "katastrof" till 72950.
Direkt efter får ni ett sms som ett bevis på att smset har kommit fram.



You feelin’ like you run it, huh?

Hemma efter en fullspäckad dag!
Först var jag och min mor och kikade på en ny lägenhet. Den var hur fin som helst, dock inte säkert om vi ska ta den än. Sen åkte vi till Maxi för att storhandla, baah. Sen drog jag och tränade med ida vid halv 5 tiden, pumpade på gymmet. Göttit! När jag kom hem vid 7 så drog jag mig hemåt, bjöd över David på middag (chicken fajitas). Så det har vi käkat och sen suttit och tjötat lite. Nu drog han sig precis hemåt och jag kollar på Paradise Hotel. Imorgon hade jag kanske tänkt att dra och simma, men jag har inte riktigt koll på vart min bikini är. Ska kolla upp det sen. Efter det ska jag jobbba, 14-19.


I'm in Miami bitch!


Tisdag

Hello!
Gårkvällen blev väldigt lugn, satt mest vid datorn och tven. Klockan 10 kollade jag såklart på Paradise Hotel, sjukt kass att Catja åkte ut. Menmen, så länge Cimon och Greta är kvar så är jag nöjd. David ringde vid 11 tiden och ville att jag skulle komma ner. Följde med honom hem, kikade lite på "Macken" innan vi somnade. Nu är jag precis hemkommen, ska strax åka med mamma och kika på en lägenhet! Nice. Sen drar vi ut och handlar på Maxi, ibland måste man ställa upp för sin lille mor som inte har körkort. Nu måste jag platta håret, det ser för jävligt ut. Puss


Lördagen


Nej, det är ingen vanlig dag

för det e Davids födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis hjärtat!

Igår körde jag och Lill-ida träning på PLUS. Jag var rätt bakis så jag pallade inte att köra så hårt, men vi spenderade den mesta tiden inne i kinesis, gillart. Sen drog vi oss hemåt, jag mötte upp D och vi gick hem till honom för att äta tårta och sedan kika på scream 2. Mysig kväll! Vaknade imorses vid 6 och gjorde frukost på sängen till honom. Sen drog han till jobbet och jag somnade om. Gick inte upp förens klockan 1, vaaah?! Stor-städade hela lägenheten för att han skulle bli lite glad när han kom hem från jobbet, present ska han också få. Men det blir inte förens nästa vecka, jag ska beställa hem lite saker till han nämligen. Hemlis! Nu har jag precis kommit hem, ska bara ta det lugnt idag. Lill-ida hade ingen lust med att träna idag, så jag skiter också i det. Ingen lust att gå dit själv men kanske kör ett hemma-pass idag, trots en sjuk träningsvärk i ljumskarna. Men ska nog satsa på mag-övningar idag. Hittade massa bra i en tidning.

Nu blir det middag, hörs senare.

vimmel


Träning och fest

Drog och tränade med Lill-ida igår på PLUS. Det vart hur bra som helst! Älskar det gymmet jämfört med lilla friskis. Typ dubbelt så många träningsmaskiner och uppvärmningsmaskiner. Fanns även ett rum som hette "Kinesis". Det gillade jag jättemycket! Man gör olika sorters övningar med hjälp av "snören", vet inte vad det heter riktigt. Sjuk träningsvärk har jag idag iallafall, gött! Efter träningen åkte jag ut till överby med tjejerna för att köpa present till Hannah och Evelina, de fick varsin volyme master. Sen åkte jag och ida hem till mig för att göra oss klara inför kvällen. Vid 7 kom Evelina och hämtade oss för att köra oss till festen hemma hos Hannah. Sjukt kul vart det! Haha, vi körde lekar. Jag och 2 tjejer skulle tävla om vem som kunde knipa sönder en ballong mellan benen först, vem vann om inte jag ;) hehe. Vid halv 12 kom en taxi och hämta oss för att köra oss till Lippan. Där dansades det och vilken bra kväll jag hade! Slutade med att jag gick hem till D och sov. Nu är jag precis hemkommen därifrån, äckligt bakis idag. MEN, det hindrar inte mig från att dra till gymmet med Lill-ida.


Bitches i'm home

Hej!
Hemma från kvällens "bravader". Blev väl ingen höjdar fest direkt, men det var väldigt spontant så det vart ju goare än att bara ligga hemma och dega.

Jobbade från 11.30 till 18 idag, sen mötte jag upp Lovisa & Lill-ida direkt. Köpte mat och drog sedan hem till Lovisa, gjorde iordning chicken fajitas, gott. Sen bestämde vi oss för att göra oss iordning och dra på fest hos en som heter Oscar. Där vart det mest yngre människor, men det var chillnani. Lirade lite biljard och lyssnade på go musik. Sen bestämde vi för att dra oss hem till Ida istället och nu är jag precis hemkommen därifrån. Ska sova strax tänkte jag, är rätt trött. Imorgon väntas det först gym på plus, sen iväg till Överby för lite business. Sen drar jag Ida och Lovisa på fest med PÖRR som tema. Hannah har nyss fyllt år och Evelina fyller på måndag, så de har slått ihop till en fest. Kan bli nice! Sen vankas det utgång, just nu är jag inte sugen alls men vi får se hur jag känner imorgon. Så snart jag får mitt VIP-kort till Lipz kommer det bli fett nice, bara att glida före kön och gå in gratis. Kommer kännas lite gött!


Nu drar vi


lite kalas!

 


Träning

Äntligen har jag tagit tag i träningen, på riktigt. Jag mötte upp Lovisa utanför henne vid 4 tiden, gick bort till friskis och körde gym. Älskart! Gick hem , så idag har vi fått gott med motion. Imorgon blir det nog träning igen, efter jobbet. HELLO BEACH -10!

Har alldeles nyss käkat middag, ska hoppa in i duschen snart tänkte jag. Är sugen på en ny design på bloggen, Lovisa har erbjudit sig att göra den. Men jag kan inte komma på hur jag vill ha det, simpelt iaf! Ska försöka hitta inspiration på olika bloggar, så får vi se vad resultatet blir. Hörs sen!

Wörkii

Gick upp vid 11 tiden, gjorde mig iordning och drog till jobbet vid cirka 2. Vart inte så där super mycket att göra idag, men jag var igång hela tiden iallafall. Stängde butiken vid 7 och drog mig hemåt. Har suttit framför tven och datorn, inte orkat så mycket annat. Jag är jättetrött! Imorgon är jag ledig, får se vad som händer då. Troligtvis ska jag leka med Carolina på kvällen, det var på tok för länge sen! Nu ska jag nog strax hoppa i säng för att sova.


Spring!


Här har ni lite utav mitt HA-begär inför våren 2010!


Sjukt bra kväll!

Åh, en jättebra kväll har jag haft verkligen. Ska berätta ALLT, i minsta detalj.

Jag, Lovisa och Ida åkte vid 4 tiden iväg till Göteborg. Där släppte Cattrine av oss på Avenyn, vi drog oss bort till Nordstan och Make up store för att ida skulle lösa en fondation. Kikade lite på topshop och sedan drog vi oss tillbaka till Avenyn där vi bestämde oss för att ta en fika på ett ställe som hette något med Eva, kommer inte riktigt ihåg vad. Dock vart det inte så bra som vi trodde, men där satt vi iaf i 2 timmar och hade sedan jättenära till biografen Roy där Galapremiären skulle vara. Sätter oss ner i salongen för att sedan 5 minuter senare se att Björn Gustafsson sätter sig 2 säten bort. YUMMY!!! Okej, han har ju odlat skägg som säkert halva sverige vet. Men jag vet ju varför han har gjort det så den behåller han förhoppningsvis inte så länge till. Efter en stund upptäcker vi även att 3 utav skådespelarna var där (Joel Kinnaman som är med i "Johan Falk" och Mathias Padin som var med i "Nya tider" om ni kommer ihåg det, och den tredje snubben kände jag inte igen sen innan). Efter en stund kör filmen igång och jävlar vad bra den var. Den tycker jag verkligen ni ska gå och se när den har premiär på fredag. När filmen är slut så gick jag och Ida ut och ställde oss medans Lovisa var på toaletten. Då kommer regissören av filmen fram till mig och vill låna tändare. Sen ställer sig 2 utav skådespelarna bredvid oss. Berömde de såklart för filmen och de blev hur glada som helst och fortsätte tjöta lite. KUL! haha.

Drog oss sedan till bilen för att styra hemåt igen, då åker det med en kille från Canada med i bilen som tydligen jobbar med Cattrine på Film i väst. Vi trodde att han bara pratade och förstod engelska så vi satt där bak och snackade om massa pinsamma saker som vi inte ville att han skulle förstå. Sedan när vi väl börjar åka så hör vi att Cattrine börjar prata svenska med honom. BAAAAAH?! vaaa? Vi dog av skratt då kan jag säga. Men jag tror faktiskt inte han förstod allt vi sa.. Vi var ganska hysteriska, precis som vi brukar vara. Tack för ikväll tjejer!



Klar


Precis gjort mig klar.
Dagens outfit blev: Randig tröja, svart tight kjol med dragkedja, svarta prickiga strumpbyxor & svart kavaj med nitar. Till det har jag svarta boots, svart pälshalsduk! Nu drar jag:)


Snabba cash

Tjatja. Precis hemkommen från David. Sov där inatt! Han kom hem på lunchen, så jag gjorde iordning lite mat åt han, snäll hest. Gårdagen på jobbet var sjukt soft, kom dit vid 9 i chillnanioutfit (lackleggings, converse, NY-tshirt och en cardigan). Galjade och packade upp varor och slutade vid 3 tiden. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig iordning. Klockan 4 ska jag Lovisa och Ida åka till Göteborg för att först ta en fika och sedan gå på smygpremiären av "snabba cash", sicken lyx va? Vet inte riktigt vart den e men på Avenyn iallafall. Kan bli grymt, har velat se den filmen jätte länge!


TRÖTT

Jovars, nu är jag riktigt trött! Kom precis hem, för första gången idag.
Åkte till jobbet vid 12 imorses, vart en såndär sjukt irriterande dag på jobbet då vi personalen har varit sjukt trött på alla kunder (fast egentligen har vi bara skrattat åt det) Det roligaste var när Camilla knäckte kommentaren ( jag ska bara gå in och hänga mig) och Emelie svarade (vänta, jag följer med). Hoho, det skrattet behövdes kan jag lova. Det var en sjukt flummig dag iaf och gött att bara jobba med de 2. David, Kristian, Björn och Rickard kom och hämtade mig efter jobbet klockan 5. Släppte av alla och jag Kristian och David åkte till Jätten för att handla mat. Sen drog jag och D hem till honom för att laga bacon/Champion-pasta. GOTT blev det. Sen myste vi lite innan vi drog hem till Kristian. Väl där var även Erik! Vi kikade på Click och chillade, mysig kväll!


Imorgon blir det jobb igen, 9 - 15. Men chefen ringde förut och sa att jag gärna fick komma i goa kläder, för jag ska tydligen mest stå på lagret och galga (HALLELUJAH). Fan vad gött, orkar inte vara trevlig mot en enda kund till. Räckte med helgen! Nu ska jag ha ett möte med John Blund. Cya!

Sex and the city

rolloverrolloverrollover
Nästan så man måste ha bara för att HA. Men 600 spänn för ett par skor jag inte ens skulle använda (fanns inga snygga färger) känns väl lite sådär ass.


Lördag

Precis hemkommen från jobbet. Jag har sånt shoppingbegär!! Jag vill bara shoppa, massor. Men jag måste hålla mig ifrån det, iallafall tills lönen som jag förklarade igår - Det kan ju faktiskt hända att vi får in snyggare grejor än vad vi redan har ,vilket jag tror. Sen har jag ju fördelen att kunna hänga undan plagg hur länge jag vill så det ska jag nog göra med några av plaggen jag vill ha så de inte tar slut. Jättetrött är jag nu, trots att jag bara jobbade i fyra timmar. Men det tär på en att tömma omklädningsrummen på Gina, ni idioter som bara slänger på golvet, shit vet ni inte vad hyfs är eller? Skabbmänniskor. Man kan ju åtminstånde hänga upp det på galjen och hänga ut det på hästen utanför. Men jag önskar att alla bara kunde hänga ut det i butiken igen, så svårt är det inte. Det gör jag alltid när jag shoppar! Men resten av dagen var bra iaf, hade glada och nöjda kunder - älskart! Nu ska jag nog ta mig en liten powernap, sen tänkte jag köra lite hemmaträning. Ikväll har jag inga planer, får helt enkelt se vad som sker.


VÅR!!!

Åh, vi har fått in så mycket fina vår kläder nu, överlycklig. Hatar all jävla rea, förstår inte att folk fortfarande e som gamar, speciellt inte inne på gina när det redan e så sjukt billigt innan. Nävars, jag vill inte ha några rester, jag vill ha det nyinkomna! Men jag väntar nog tills lönen kommer så jag får se vad som kommer in de närmsta veckorna oxå annars kommer jag bara ångra mig. Nu ska jag slänga i mig en macka eller två och sedan hem till Lovisa för att träffa de andra tjejerna, me like!


Friday

Godmorgon! Vaknade för cirka en timme sedan, har kikat på våra bästa år och ska alldeles strax äta frukost när mamma kommer tillbaks från affären. Sen ska jag göra mig iordning och äta en snabb lunch innan jag drar t jobbet som börjar klockan 2. Slutar vid kvart över 7 och då ska jag träffa tjejerna för lite fredags-mys. Lets dance börjar väl idag så det antar jag att vi ska se.

Hörs


Godnatt

Lite mysprat i telefon, en kopp te och en bra film  - Skön kväll!
Nu? - Sova!


Beställt


Torsdag

Halloo. Fasen vad kallt det är! Sitter i mitt rum och chillar, lyssnar lite på go musik - Sidney Samson -Riverside. Mmmm, älska. Blir sugen på fest, men funderar på att ersätta det med ett hemma-träningspass. Lite hantlar, lite situps, armhävningar, vad säger ni? ja, vi kör! pepp. Lyssna på låten så blir nog ni oxå det!

Idag vaknade jag upp vid 11, hemma hos D. Kikade lite på tv, sen bestämde jag mig för storstädning! Jag har varit där så mycket nu så det är inte mer än rätt att jag städar lite ibland. Eller vadå ibland, man skulle nästan kunna tro att det e min lägenhet, det e bara jag som städar. Haha! Snyggt blev det iaf, vek om hela garderoben oxå. Tog sin stund och vid 4 hoppade jag in i duschen, en stund där efter kom D hem. Tjötade lite och sen drog jag mig för att träffa Ida. Vi tog en promenad, hade mycket att prata om - precis som vanligt. Drog mig hemåt för att käka middag och nu chillar jag bara. Just det ja, träning var det!


One hot mama!!




Ulrikke Lund - jag säger bara en sak, INSPIRATION!


Seg

Ojojoj. Vilken seg dag!

Var på Lipzi igår, precis som vanligt alltså. Körde förfest hemma hos mig först - Jag Lovisa Elin Natta Julia Ida Sandra David Kristian EP Linus och Tommie, vid halv 12 drog vi oss bortåt, sjukt skönt att slippa den långa kön! Väl där inne hade jag verkligen inte kul, det blev alldeles för mycket alkohol så jag satt mest på VIP hyllan och chillade med Elin, några danser blev det väl men. Vid halv 2 var jag för trött så jag gick hem till Dejv, och där mådde jag inte bra kan jag säga. Går inte in på detaljer! Somnade direkt och minns inte om jag tvättade bort sminket eller inte. Det enda jag minns var när D kom hem vid 3 och väckte mig. Somnade efter ett tag och vaknade vid 12 idag. Vi kollade på Katten gustaf och jag kollade på Catch that kid medans David blev pillad i håret och halft sov. Vid 4 drog vi oss hem till mig, sen dess har jag varit totalt död och bara legat utslagen i min säng och det ska jag forsätta göra resten av kvällen.

Hörs imorgon

God morgon

trött som en panda e jag.. Inte riktigt min grej att gå upp såhär tidigt alltså.
Somnade hemma hos D igår vid 12 tiden. Gick upp klockan 6 med honom och gjorde frukost. Sen somnade jag om i en timme för att sedan dra mig till tandläkaren kvart över 8.  Nu e jag hemma, sjukt död. Ska jobba klockan 12. Men funderar stort på att sova en timme till så jag orkar dagen. Ja så får det bli.

Puss på er!


Måndag

Shululu.
Sitter hemma hos Ida nu, vi chillar järnet. Är rätt trötta båda två och nu väntar vi in Paradise Hotel som börjar om 2 jävla timmar, pallante. Ska upp jättetidigt imorgon för att gå till tandläkaren kl 8.20. Sen ska jag hem och göra mig iordning för att dra till jobbet som börjar kl 12 och slutar 19. nicenice, på kvällen vankas det utgång! Kan nog bli rätt bra drag eftersom alla e lediga på onsdag. Jag ska ut med Lovisa, Sara, Julia och Natta! Kan bli grymt..

Idag vaknade jag vid 11 tiden hemma hos D, satte på en film som han och killarna hade hyrt igår - "snuten i varuhuset". Haha sjukt bra var den, satt och skratta för mig själv. Sedan gjorde jag mig iordning för att åka till Överby med Lill-ida. Hittade mig ingenting där ute men vi drog in till stan sen där jag hittade en parfym, ansiktsmask och en pälskrage - nice! Nu ska jag sätta mig i soffan igen och kräva att bli pillad i håret av idis, hihi.

vi hörs imorgon! 


Glömda bilder



Mobilbilder från nyår!


Söndag

Åh, underbart att vara ledig! Idag har varit en riktig sköön dag. Jag vaknade upp hos David vid 12 tiden, satte på tven och efter en stund vaknade även han. Vi gjorde frukost ihop och låg och myste framför tven. Vid 4 tiden bestämde vi oss för att gå ut och gå, så jag sminkade och gjorde mig iordning. Så nu har vi varit ute en stund, köpt mjölk och grädde. Mumma, så vi har precis ätit massa mackor och druckit varm choklad och myst lite till! Underbar dag helt enkelt. Nu ska jag dock träffa Lill-ida om en stund, vi ska hyra svanprinsessan.

Igår jobbade jag föresten, mellan nio och halv 5. Vart en riktigt bra dag med Jullen! Sen drog jag mig till D och myste lite där, tills han drog sig på fest och jag stannade kvar och kikade på massor med filmer, hade ingen riktig lust till att gå och träffa någon i det vädret som var ute. Så det blev filmmys med mig själv istället, såg på Harry Potter, Darling, Impact och Spiderman. Sen somnade jag, och D väckte mig vid halv 4 tiden när han kom hem från krogen. Massa gos!


Nyårsafton

hey bitches.
Har ni haft en bra nyårsafton? Min var helt galen och alldeles perfekt. Finns inte något att klaga på!

Jobbade mellan 9 till halv 2, sen mötte jag Lovisa och vi kikade en snabbis på stan. Sen var det dags att dra sig hemåt för att greja lite. Gjorde mig iordning för att sedan möta upp Fancie och IdaM utanför mig. Vi gick bort till Lovisa och gjorde mat och drack lite. Vid 7 drog vi oss bort till Jennifer ( Jag Lovisa Simon Fanny och Ida) där borta var Carro Ida Jennifer Elin och Sara. Vi käkade maten direkt och sedan forsatte vi att festa. Drog oss hem till mig vid 10 tiden och festade järnet! Vid 10 i 12 drog vi oss utåt, kom inte längre än till Klaffbron innan fyrverkeriena drog igång, så där stod vi och skrek istället. Efter en runda på stan så träffade vi upp Oscar och hans kompis så då gick vi hem till mig igen och forsätte festa, det var då det spårade ut. Folk däckade och spydde. Jag var alldeles perfekt hela kvällen! Vid 3 hade de flesta gått hem eller somnat, några satt kvar i soffan men jag ville forsätta festa så jag och fancie drog på efterfest med Emil och hans polare. Tjötade och skrattade tills 5 ungefär, då drog vi oss hem till mig igen. Fancie drog med sig Ida hem och jag somnade efter jag hade städat iordning litegrann. En helt sjukt bra kväll, bästa nyåret för min del!

Imorses vaknade jag redan vid 10 tiden, kollade på våra bästa år och sen vaknade även fyllekajan Lovisa:P Vid 12 drog jag mig hem till David för att chilla. Vi myste fram tills 5 tiden, då drog vi oss upp för att gå hem till mig för att äta middag som mamma hade gjort till oss. Nu sitter jag hemma hos Lill-ida och myser med henne och Lovisa. Strax ska jag bege mig hemåt. Ska jobba imorgon mellan 9 och 4, kom och hälsa på vettja! Jag lovar att vara gör-trevlig;) Fast det e jag ju alltid..







Eeeeeeefterfest?

okej, sitter på en go efterfest.

Alltså, vi sitter och läser om den där bruden som blev misshandlad till döds, men det var en väldigt rolig mening i aftonbladets artikel. haha!

Läs bara:
Ett tjugotal kompisar hade i förrgår kväll samlats för att fira en födelsedag i bostadsområdet Hjällbo utanför Göteborg. De hade gjort pastasallad och på bordet stod en prinsesstårta och en med grädde och jordgubbar.


Vaaaaaaaa?
Föresten, Johanna hälsar!

RSS 2.0