Onsdag

Hej på er!
Idag har det verkligen varit en sån där sjukt seg dag som man bara önskade att man jobbade på istället för att vara arbetslös. Börjar bli riktigt uttråkad nu, inte för jag gör så mycket åt det! Borde söka lite jobb.. Håller fortfarande på att slipa lite på mitt personliga brev då mitt CV redan är färdigskrivet. Idag försökte jag sova ut, lyckades dock inte så bra utan vaknade redan vid 9, det har jag gjort varje dag nu sen jag kom hem från Cypern. Skönt på ett sätt att inte sova bort hela dagen men när man inte har så mycket annat för sig så kan man lika gärna passa på att sova länge. Men vid 1 tiden hämtade jag bilen och åkte för att hämta upp min syrra på tågstationen och vi åkte vidare till min andra syster på "kalas". Hon fyllde år häromdan så vi firade henne lite i efterskott. Vid 3 drog vi oss hemåt och pimpade min skinnjacka med lite nitar, blev skitsnyggt. Visar bild imorgon för de som e intresserade. Sen satt vi & tjötade lite och lyssnade på musik. Roligast var nog när jag satte på Mayhem, när de sjunger " du vet att det blir mayhem" så kläcker hon ur sig " vad säger dom, säger dom du vet att det blir middag?" hahahha. kul var det!

Ja och ikväll har jag bara tagit det lugnt och myst med Lovisa framför Kenny Starfighter och självklart har vi läst våran favvo-blogg Danne! Grym e den.. imorgonbitti hade jag tänkt att ta en p-walk, vi får väl se hur det blir med det! På dagen ska jag iaf träffa Elin för att sola och sedan träffa Malin för en fika :) niice. 

natti!


Kommentarer
Postat av: Daniel

Tack ! Kul att ni tycker att min blogg är grym och att de är eran favv-blogg ! Jag blev jätteglad när jag läste de. Häls Danne

2009-09-03 @ 22:14:12
URL: http://dannejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0